Hesabım
    Uzak Şehrin Masalı
    1. Sezon
    Puanım :
    Uzak Şehrin Masalı

    Özet

    “Uzak Şehrin Masalı”nda Umay; kocası Affan’ın zulmüne artık dayanamasa da çocukları için yaşadıklarını sineye çekiyordur. Ama Affan bir türlü durulmuyordur. Sonunda Umay’ın sırtına öyle bir hançer saplar ki Umay iki çocuğuyla birlikte konaktan kaçar. Ablası Sonay’ın yanına, köyü Eskitepe’ye yerleşmekten başka çaresi yoktur. Bu sırada mazisi karanlık ve gizem dolu bir adam olan Kürşat, sınırdan kaçak olarak yurda girmiş, Kars’ın zorlu coğrafyasında ölüm kalım mücadelesi veriyordur. Kürşat, Umay ve Sonay’ın yolları Eskitepe’de kesişir. Birbirlerinin yaralarını sarmaya çalışırlarken Umay, Kürşat ve Sonay’ı sırlarla dolu bir geçmiş, zorluklarla dolu bir gelecek ve imkansız aşklar beklemektedir.

    Sezon bilgisi:

    5 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    İlk yayın tarihi: 12 Eylül 2021
    27 Fotoğraf | 5 Video
    Aslıhan Güner
    Aslıhan Güner
    Barış Kılıç
    Barış Kılıç
    Begüm Birgören
    Begüm Birgören
    Timur Acar
    Timur Acar
    Uzak Şehrin Masalı 15.Bölüm Fragmanı 0:45
    Uzak Şehrin Masalı 15.Bölüm Fragmanı
    46 gösterim
    Uzak Şehrin Masalı 4.Bölüm Fragmanı 0:58
    Uzak Şehrin Masalı 4.Bölüm Fragmanı
    30 gösterim
    Uzak Şehrin Masalı 3.Bölüm Fragmanı 1:00
    Uzak Şehrin Masalı 3.Bölüm Fragmanı
    29 gösterim
    • Fotoğraf Uzak Şehrin Masalı
    • Fotoğraf Uzak Şehrin Masalı
    • Fotoğraf Uzak Şehrin Masalı
    • Fotoğraf Uzak Şehrin Masalı
    • Fotoğraf Uzak Şehrin Masalı
    • Fotoğraf Uzak Şehrin Masalı
    • Fotoğraf Uzak Şehrin Masalı
    • Fotoğraf Uzak Şehrin Masalı
    • Fotoğraf Uzak Şehrin Masalı
    1. sezon bölümleri
    Uzak Şehrin Masalı 1.Bölüm
    S01E01 - Uzak Şehrin Masalı 1.Bölüm
    Umay kocası Affan’ın zulmüne artık dayanamasa da çocukları için yaşadıklarını sineye çekiyordur. Ama Affan bir türlü durulmuyordur. Sonunda Umay’ın sırtına öyle bir hançer saplar ki Umay iki çocuğuyla birlikte konaktan kaçar. Ablası Sonay’ın yanına, köyü Eskitepe’ye yerleşmekten başka çaresi yoktur. Bu sırada mazisi karanlık ve gizem dolu bir adam olan Kürşat, sınırdan kaçak olarak yurda girmiş, Kars’ın zorlu coğrafyasında ölüm kalım mücadelesi verir.
    Uzak Şehrin Masalı 2.Bölüm
    S01E02 - Uzak Şehrin Masalı 2.Bölüm
    Umay, ona oğlunu getiren Kürşat’ı iyileştirmek için elinden ne gelirse yapmaktadır. Kürşat’ı evde gören Sonay ise hayatının şokunu yaşar çünkü bu adam yıllar önce kaybettiği kocası Serhat’a çok benzemektedir. Affan, Melik’i geri almak ve Umay’a hesap sormak için mandırayı basar ama karşısına Kürşat çıkar. Yaka paça dayak yiyen Affan, Kürşat’tan çok şüphelenmiştir. Kimdir bu adam? Ama bu sefer de Sonay çıkar sahneye.
    Uzak Şehrin Masalı 3.Bölüm
    S01E03 - Uzak Şehrin Masalı 3.Bölüm
    Eskitepe’de işler karışmaya başlamıştır. Umay, Kürşat’ın çantasında bulup okuduğu gazete kupürlerinden dolayı dehşet içindedir. Haberlerde Kürşat’ın karısını ve karnındaki bebeğini öldürdüğü yazmaktadır. Affan da Kürşat’ın gerçek kimliğini ortaya çıkartmak için karanlık planlar kurmaktadır. Tüm bunlardan habersiz olan Sonay’sa anbean Kürşat’a âşık oluyordur. Tüm bu hengamenin arasında bir de Kazım çıkar karşılarına. Sonay’ı tacizleriyle, tehditleriyle boğmaya başlar. Bu sırada Melik de ortadan kaybolur.
    Uzak Şehrin Masalı 4.Bölüm
    S01E04 - Uzak Şehrin Masalı 4.Bölüm
    Geçmişin kirli elleri Kürşat’ın yakasına yapışmıştır. Umay’ı ve Melik’i kaybetme korkusu içini kemirmektedir. Kürşat’ı ilk kez böyle endişe içinde gören Umay, onu teselli ederken Affan tarafından sinsice gözetlendiklerinden habersizdir. Aralarındaki çekimi gören Affan bunu hazmedemez ve korkunç bir şey yaparak Melik’in hayatını tehlikeye atar. Evladını yitirme korkusu Umay’ı çileden çıkartır.
    Uzak Şehrin Masalı 5.Bölüm Final
    S01E05 - Uzak Şehrin Masalı 5.Bölüm Final
    Umay, Tuncel’den Kürşat’ın karanlık geçmişini öğrenir. Kürşat, Tuncel’in Umay’la konuştuğunu duyunca aklını kaçıracak gibi olur ve ondan hesap sormaya gider ama Tuncel’in nefesleri sayılıdır. Diğer tarafta ise boşanma davası vardır. Umay, ablasının şahitliği olmadan Affan’dan boşanabilecek midir? Aliye ise geçmişinde işlediği en büyük günahın bedelini ödemeye çalışmaktadır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top