Hesabım
    Dexter
    5. Sezon
    Puanım :
    Dexter
    Üyeler
    3,2 4 oy

    Sezon bilgisi:

    12 Bölüm
    orijinal kanal: Showtime
    İlk yayın tarihi: 2010
    Michael C. Hall
    Michael C. Hall
    Rolü : Dexter Morgan
    Jennifer Carpenter
    Jennifer Carpenter
    Rolü : Debra Morgan
    Desmond Harrington
    Desmond Harrington
    Rolü : Joey Quinn
    C.S. Lee
    C.S. Lee
    Rolü : Vince Masuka
    5. sezon bölümleri
    My Bad
    S05E01 - My Bad
    Üçlemeci Katil ile ilişkisinde kullandığı Kyle Butler kimliği Dexter’ın başına bela olacak. Geçtiğimiz sezonda kimi kirli işe karışan polis Quinn’in dikkatini çeken Dexter, bu sezon Kyle Butler’ın peşine düşen Quinn’i başından savmanın yollarını arayacak. Arthur Mitchell’ı bulamayan FBI da Dexter’ın dertlerine dert katacak. Üçlemeci Katil’i öldürmekte geç kalması ve Rita’nın ölümü nedeniyle kendini suçlayan Dexter, öfkesini çıkaracak yeni avlar bulmakta usta olsa da, aceleci davranmanın sonuçlarıyla yüzleşmek zorunda kalacak. Rita’nın ölümü sonrasında girdiği psikoloji kız kardeşi Debra’nın da ondan şüphelenmesine neden olacak. Annesini kaybeden Astor, erkek kardeşini de alıp büyükannesinin yanına taşınacak. Minik oğlu Harrison ile baş başa kalan Dexter, denge kurmakta ve kendini kontrol etmekte zorlanacağı bir dönem yaşayacak. Harry’nin yasaları bile bu dönemde onu yakalanmaktan ya da kendine zarar vermekten alı koyamayacak.
    Hello Bandit
    S05E02 - Hello Bandit
    Practically Perfect
    S05E03 - Practically Perfect
    Dexter, Harrison için bir bakıcı aramaktadır. Böylece bir süredir uzak kaldığı faaliyetlerine geri dönebilecektir. Debra çifte bir cinayet vakasında çaylak bir dedektif ile çalışmak zorunda kalırken Quinn, Dexter ve üçlemeci katil soruşturmasının şüphelisi Kyle Butler arasındaki benzer parçaları birleştirmeye başlar.
    Beauty And The Beast
    S05E04 - Beauty And The Beast
    Dexter onu cinayet işlerken gören bir kadını yakalar ve kimliğini öğrenmeye çalışır. Bu arada Deb Sante Muerte cinayetini çözmeye çalışmaktadır. Quinn ise Dexter Morgan ve Kyle Butler arasında dikkat çekici başka benzerlikler ortaya çıkarır.
    First Blood
    S05E05 - First Blood
    Dexter Lumen'a zarar veren suçluların peşine düşerken Quinn Dexter'ı araştırması için eski bir dostundan yardım ister. Lumen'ı korumak için ona zarar veren suçluların peşine düşen Dexter Rita'nın ölümünün Harrison üzerindeki etkisi konusunda endişelenmektedir. Quinn izindeyken yalnız çalışmak zorunda kalan Deb iki cinayet vakası ile daha karşılaşır. Bu arada Quinn Dexter'ı araştırması için eski bir dostundan yardım ister.
    Everything Is Illumenated
    S05E06 - Everything Is Illumenated
    Circle Us
    S05E07 - Circle Us
    Take It
    S05E08 - Take It
    Teenage Wasteland
    S05E09 - Teenage Wasteland
    In The Beginning
    S05E10 - In The Beginning
    Hop a Freighter
    S05E11 - Hop a Freighter
    The Big One
    S05E12 - The Big One

    Hayran tepkileri

    Back to Top