Hesabım
    Dexter
    6. Sezon
    Puanım :
    Dexter
    Üyeler
    3,1 2 oy

    Sezon bilgisi:

    12 Bölüm
    orijinal kanal: Showtime
    İlk yayın tarihi: 2011
    113 Fotoğraf | 3 Video
    Michael C. Hall
    Michael C. Hall
    Rolü : Dexter Morgan
    Jennifer Carpenter
    Jennifer Carpenter
    Rolü : Debra Morgan
    Desmond Harrington
    Desmond Harrington
    Rolü : Joey Quinn
    C.S. Lee
    C.S. Lee
    Rolü : Vince Masuka
    Özel Haber 1 - Ingilizce 4:15
    Özel Haber 1 - Ingilizce
    27 gösterim
    Dexter - season 6 - episode 1 Orijinal Fragman 2:04
    Dexter - season 6 - episode 1 Orijinal Fragman
    288 gösterim
    Dexter - season 6 Dublajlı Fragman 1:00
    Dexter - season 6 Dublajlı Fragman
    255 gösterim
    • Fotoğraf Dexter
    • Fotoğraf Dexter
    • Fotoğraf Dexter
    • Fotoğraf Dexter
    • Fotoğraf Dexter
    • Fotoğraf Dexter
    • Fotoğraf Dexter
    • Fotoğraf Dexter
    • Fotoğraf Dexter
    6. sezon bölümleri
    Those Kinds of Things
    S06E01 - Those Kinds of Things
    Yepyeni sezonuyla her zamankinden daha karanlık bir şekilde karşımıza çıkmaya hazırlanan Dexter, bu kez inançlarımızı sınamak için usturasını kuşanıyor.

    Sezonun ilk bölümünde Dexter Morgan okul yıllarındaki eski balo kralını avlamak üzere 20. Mezunlar Toplantısı’na katılır. Dexter’ın inanç konusundaki düşünceleri bazı manevi şeyleri sorgulamasına neden olur. Dexter oğlunun geleceğini düşünmektedir.
    Once Upon A Time...
    S06E02 - Once Upon A Time...
    Sezonun ikinci bölümünde Harrison parçaları birleştirmeye başlamıştır. Babası ile ilgili bazı gerçekleri keşfederken, Dexter oğluna karşı daha dikkatli davranmaya karar verir. Gizemli ve ürkütücü cinayetleri çözmeye çalışan Dexter geçmişi karanlık olan Peder Sam’i ziyaret eder ve bazı ipuçlarına ulaşır. Bu arada Debra biri kişisel diğeri işle ilgili olmak üzere hayatını değiştirecek iki teklif alır. Debra için zor bir karar süreci başlayacaktır...
    Smokey and the Bandit
    S06E03 - Smokey and the Bandit
    Bir kadının ölü olarak bulunduğu olay yerinde Dexter eskiden tanıdığı diş perisi lakaplı bir katilin işi olabileceğinden şüphelenir. Konuyu araştırmaya başlayan Dexter Walter Kenney adındaki seri katilin peşine düşer. Debra ise komiserliğinin ilk gününde problem yaşamaya başlar. Maria Debra’nın kararlarına müdahale etmektedir. Bu arada stajyer Ryan bir delil çalar.
    A Horse of a Different Color
    S06E04 - A Horse of a Different Color
    The Angel of Death
    S06E05 - The Angel of Death
    Dexter, Travis’in arkasında yatanları kontrol etmeye çalışmaktadır ve esnada onun Gellar’ın öğrencisi olduğunu keşfedecektir. Batista ve Quinn de Gellar’ın öğretim verdiği üniversiteye gitmektedir.
    Just Let Go
    S06E06 - Just Let Go
    Dexter, Travis’i izlemektedir. Amacı profesör Geller’ın izini bulmaktır. Fakat bu arada Sam’e kimin ateş ettiğini öğrenecektir. Sam hastanede ve de bilinci kapalıdır.
    Nebraska
    S06E07 - Nebraska
    Sins Of Omission
    S06E08 - Sins Of Omission
    Dexter, Peder Sam’den öğrendiklerini kullanarak kıyametgünü katiline bir adım daha yaklaşır. Travis Gellar ile devam etmemeye karar verirken Dexter onu yardım etmesi için ikna etmeye çalışır. Kıyametgünü katilini yakalayamayan Debra baskı altındadır. Bu arada bir kadın daha ölü olarak bulunur.
    Get Gellar
    S06E09 - Get Gellar
    Dexter, Gellar’ı yakalayabilmek için cinayet masasının bir adım önünde geçmek zorundadır. Bir yandan Travis’i korumaya çalışan Dexter beklenmedik bir kaynaktan yardım alır. Debra ise terapi seansında bilmediği bir yönünü ortaya çıkarır.
    Ricochet Rabbit
    S06E10 - Ricochet Rabbit
    Travis’e inanmakla büyük bir hata yaptığını anlayan Dexter, Wormwood’u ve Travis’in bir sonraki kurbanını araştırmaya başlar. Bu arada telekız cinayetinin peşini bırakmayan Debra bir ipucuna ulaşır.
    Talk to the Hand
    S06E11 - Talk to the Hand
    Dexter, Travis’i tuzağa düşürmek için bir yol aramaktadır. Travis’i suç ortağı ile birlikte bir sonraki tablosu Wormwood’u hazırlarken bir yatta bulur. Dexter, Travis’i elinden kaçırırken bu arada Travis Batista’yı rehin alır ve yeni yardımcısı Beth’i bir gaz suikasti için Miami Metro’ya gönderir. Dexter bu defa hayatı tehlikede olan Debra ve tüm ekibin kahramanı olur. Kıyamet Günü Katili soruşturmasında zor zamanlar geçiren Debra aynı zamanda ölen telekız davası ile ilgili Matthews ile yüzleşir.
    This Is the Way the World Ends
    S06E12 - This Is the Way the World Ends
    Okyanusta mahsur kalan Dexter, yasadışı göçmen taşıyan bir tekne tarafından kurtarılır. Travis bir evde saklanırken Dexter, onun son tablosu üzerine düşünmektedir. Bu arada Travis evden uzaklaşır. Dexter ise onun için bir sürpriz hazırlamıştır. Bu arada Debra’nın Travis’i yakalamak için bir planı vardır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top