Hesabım
    Aziz
    1. Sezon
    Aziz

    Sezon bilgisi:

    28 Bölüm
    orijinal kanal: Show Tv
    İlk yayın tarihi: 5 Kasım 2021
    271 Fotoğraf | 26 Video
    Murat Yıldırım
    Murat Yıldırım
    Damla Sönmez
    Damla Sönmez
    Simay Barlas
    Simay Barlas
    Ahmet Mümtaz Taylan
    Ahmet Mümtaz Taylan
    Aziz 28.Bölüm Fragmanı 0:59
    Aziz 28.Bölüm Fragmanı
    23 gösterim
    Aziz 27.Bölüm Fragmanı 1:00
    Aziz 27.Bölüm Fragmanı
    10 gösterim
    Aziz 26.Bölüm Fragmanı 0:57
    Aziz 26.Bölüm Fragmanı
    6 gösterim
    • Fotoğraf Aziz
    • Fotoğraf Aziz
    • Fotoğraf Aziz
    • Fotoğraf Aziz
    • Fotoğraf Aziz
    • Fotoğraf Aziz
    • Fotoğraf Aziz
    • Fotoğraf Aziz
    • Fotoğraf Aziz
    1. sezon bölümleri
    Aziz 1.Bölüm
    S01E01 - Aziz 1.Bölüm
    Antakya’nın en büyük ve tek halı üreticisi olan Payidar ailesinin oğlu Aziz Payidar refah ve zenginlik içinde bir hayat sürdürmektedir. Fransız delegesi Mösyö Pierre’in oğlu Teğmen Andre’yi öldürmesiyle Aziz’in kaderi değişir; doğduğu toprakları, biricik aşkını kısacası sahip olduğu her şeyi geride bırakmak zorunda kalır. İki yıl sonra öldü zannedilirken geri dönüşü herkes için beklenmedik olur. Artık hiçbir şey eskisi gibi değildir.
    Aziz 2.Bölüm
    S01E02 - Aziz 2.Bölüm
    Aziz’e Antakya’da yürüyecek bir sokak bile bırakmak istemeyenler, bir yanda onu umutla bekleyenler. Saflar ayrılırken Aziz’in kararı çekip gitmek mi olacak yoksa kalıp her şeyi yeniden kurmak mı?
    Aziz 3.Bölüm
    S01E03 - Aziz 3.Bölüm
    Aziz, Efnan'ı zorla götürüldüğü yerden kurtarırken bu haber ile Payidar ailesinde fırtınalar kopar. Aziz ve Dilruba arasında aniden bir yakınlaşma olsa da çok uzun sürmez ve Dilruba bunun bir kez daha imkansız olduğunu anlar.
    Aziz 4.Bölüm
    S01E04 - Aziz 4.Bölüm
    Aziz’in Efnan ile evleneceğinin duyulması Payidar konağında şaşkınlık ve gerilim yaratır. Nigar Hala ve Maksude yeni gelin namzetlerini tanımak için çiftliğe gitmeye karar verir. Atölyesini açmak için kolları sıvayan Aziz’i ise zorlu bir yolculuk beklemektedir.
    Aziz 5.Bölüm
    S01E05 - Aziz 5.Bölüm
    Her şeye rağmen hayallerinin peşinden giden Aziz, yoluna taş koyanlara karşı beklenmedik bir hamle yapar. Dilruba ve Adem cephesinde sular bir türlü durulmaz. Efnan’ın bildiği sırra ulaşmak isteyen Pierre, ona Aziz’in aşkını vaat eden şaşırtıcı bir teklif sunar. Ümitleri yeşeren Efnan Aziz’in kalbini kazanabilecek mi yoksa er ya da geç bu sevdadan vaz mı geçecektir?
    Aziz 6.Bölüm
    S01E06 - Aziz 6.Bölüm
    Dilruba ve Adem evlenmek üzereyken, Aziz’in tek bir hamlesi tüm dengeleri bozar. Aziz’in Dilruba’dan bir türlü kopamadığına şahit olan Efnan yıkılmıştır, bir daha dönmemek üzere gitmeye karar verir.
    Aziz 7.Bölüm
    S01E07 - Aziz 7.Bölüm
    Efnan, şehri terk ederken uğradığı bir saldırı sonucu kendisini Pierre’in yanında bulur. Bu sırada Pierre’in ise sürpriz bir konuğu vardır: Mısır Prensesi Fevziye. Prensesin gelişi, şehirdeki ticaret dengesini hareketlendirirken Efnan ve Aziz’in hikâyesine de derinden dokunur.
    Aziz 8.Bölüm
    S01E08 - Aziz 8.Bölüm
    Efnan’ı o evden alıp götürmek isteyen Aziz, Pierre’in kapısına dayanmıştır. Bu hamle Pierre ile aralarındaki gerilimi amansız bir çıkmaza sokacaktır. Dilruba öğrendiği sırrın yükünü taşımakta zorlanırken Adem, vicdanı ve aşkı arasında bir çıkmazın içine girer.
    Aziz 9.Bölüm
    S01E09 - Aziz 9.Bölüm
    Babasının ve tüm emekçilerin hakkını savunmak adına, karşısındaki amcası dahi olsa savaşa hazırdır. Aziz’in önderliğinde birleşen Türkler, değerlerini muhafaza etmek adına sokağa çıkıp haklarını savunurlar. Bu güç karşısında çıkışsız kalan Fransızların karşı hamlesi ne olacaktır? İmkansızlıklar imkan yaratırken, aşk da sessiz kalmayacak, aşk ve değerler baş kaldıracak.
    Aziz 10.Bölüm
    S01E10 - Aziz 10.Bölüm
    Türklerin bu kararlı ve cesur duruşu üzerine Pierre bütün gücünü kullanmaya karar verir. Tüm bunlar yaşanırken Aziz sadece Efnan’ın sevgisiyle nefes almaktadır. Bu durumu hazmedemeyen Dilruba, Efnan’ı Aziz ile olan geçmişiyle yaralamak ister.
    Aziz 11.Bölüm
    S01E11 - Aziz 11.Bölüm
    Aziz 12.Bölüm
    S01E12 - Aziz 12.Bölüm
    Efnan’la ilgili şaşırtıcı bir gerçeği öğrenmesi Aziz’de derin bir hayal kırıklığına neden olur. Aziz bu çetin mücadele için amansız bir yolculuğa çıkarken arkasında gözü yaşlı Efnan’ı bırakır. Efnan’ın bu süreçteki destekçisi ise amansız rakibi Dilruba olacaktır.
    Aziz 13.Bölüm
    S01E13 - Aziz 13.Bölüm
    Pierre silahların kaçırıldığını ve şehre erzak sokulduğunu öğrenir. Galip ise istemeden bu mevzuya dahil olup Aziz’e yardım etmeye mecbur kalır. Aziz yanında olanları aklamaya çalışırken, tüm Payidarlar kendilerini gizemli bir yolculuğun içinde bulurlar.
    Aziz 14.Bölüm
    S01E14 - Aziz 14.Bölüm
    Delillere ulaşamayan Pierre Maksude’yi tutuklayınca Aziz ilk defa kendi kurallarını yıkar ve düşmanıyla birlikte hareket etmek zorunda kalır. Babası tarafından kovulan Adem ve Dilruba için yeni bir macera başlar.
    Aziz 15.Bölüm
    S01E15 - Aziz 15.Bölüm
    Efnan Aziz’in Pierre’e zarar verip başını derde sokmasından korkmaktadır. Dilruba’nın Adem’le evlenmesinin sebebinin Aziz olduğunu bilmek Efnan’ı içten içe tedirgin ederken, Dilruba ile aynı çatı altında yaşamak onun için daha zor olacaktır.
    Aziz 16.Bölüm
    S01E16 - Aziz 16.Bölüm
    Aziz Pierre’i yok etmek için son sürat hareket ederken Fransızlar şehirde baskılarını arttırırlar. Bu baskılara boyun eğmeyen Aziz oldukça tehlikeli bir oyunun içine girer. Adem, Dilruba ve Aziz’in geçmişini sindirmekte zorlanırken şehre bir yabancı gelir.
    Aziz 17.Bölüm
    S01E17 - Aziz 17.Bölüm
    Efnan’ın büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalarak ölümle sınandığını öğrenir. Sevdiği kadını bu amansız çıkmazdan kurtarmak isteyen Aziz, bir an bile düşünmeden kendi canını ortaya koyar. Ancak bu sefer Pierre, Aziz’in canından daha önemli bir hedefin peşindedir. Bu olayda kimi çıkarlarını kimiyse sevdiğini kollamak üzere hareket ederken, Efnan’ın akıbeti tüm sırrını korumaya devam edecektir.
    Aziz 18.Bölüm
    S01E18 - Aziz 18.Bölüm
    Pierre ile arasını düzelttiğini zanneden Galip, Aziz’in Pierre’i alt etmesi üzerine iyice çıkmaza girer. Yenilgiyi kabullenemeyen Pierre’in bir sonraki hamlesi ise büyük bir felakete sebep olacaktır. Gün geçtikçe dengesi bozulan Adem, Dilruba’nın hayatını alt üst etmektedir. Bu sırada, Aziz’in Dilruba’nın Adem’le kendisi için evlendiğini öğrenmesi, Dilruba’nın eski defterleri açmasına neden olur.
    Aziz 19.Bölüm
    S01E19 - Aziz 19.Bölüm
    Düğün gününde vurulan Aziz’in durumu ağırdır. Aziz’in son hamlesiyle planları suya düşen Pierre, elindeki son kozu kullanarak Efnan’a akıl almaz bir teklifte bulunur.
    Aziz 20.Bölüm
    S01E20 - Aziz 20.Bölüm
    Kenan, Pierre ve Galip’in de desteğiyle şehirdeki ticaret dengesini alt üst edecek bir yola başvurur. Böylece Aziz, gözünü açar açmaz çetin bir mücadelenin içine girer ve düşman cephesine karşı büyük bir savaş başlatır.
    Aziz 21.Bölüm
    S01E21 - Aziz 21.Bölüm
    Adem’in Dilruba’nın hamile olduğunu öğrenmesiyle aile içindeki tüm dengeler değişir. Bu sırada Efnan, Dilruba’nın herkesten sakladığı sırrını öğrenir ancak Dilruba’nın da elinde Efnan’ı köşeye sıkıştıracak büyük bir koz vardır. Adem’in Aziz’e zarar vereceğini öğrenen Dilruba’nın hamlesi herkesi şaşkına çevirir.
    Aziz 22.Bölüm
    S01E22 - Aziz 22.Bölüm
    Şehirde, milletvekili seçimlerinin heyecanı yaşanmaktadır. Pierre Aziz’in karşısına çıkardığı sürpriz adayın kazanması için emin adımlarla ilerler ve Aziz’i her anlamda köşeye sıkıştırır. Aziz için şimdiye kadarki en zorlayıcı süreç başlamıştır.
    Aziz 23.Bölüm
    S01E23 - Aziz 23.Bölüm
    Aziz’in karşısına çıkan gizemli bir adam hiç beklenmedik bir şekilde Aziz’e yeni bir görev teklif eder. Aziz bu görevi vatan aşkıyla kabul ederken birçok şeyi arkasında bırakmak zorunda kalır. Efnan ise olanlardan habersiz Aziz’in gizlediği sırrın peşinden giderken Pierre seçimlere hile karıştırmak için akla gelmeyecek bir plan yapar
    Aziz 24.Bölüm
    S01E24 - Aziz 24.Bölüm
    Aziz’in yeni görevi, Aziz-Efnan ilişkisinde yeni bir perde açar. Efnan, Aziz ile ilgili kaygılanmaya başlar. Pierre, Aziz’in kendi yerine aday gösterdiği Galiple ilgili harekete geçer.
    Aziz 25.Bölüm
    S01E25 - Aziz 25.Bölüm
    Aziz Pierre’e oynadığı oyundan memnun hayatına devam ederken onun kendisinden bir şeyler sakladığının farkında olan Efnan ilişkileri için endişelidir. Dilruba’nın gidişi yüzünden Galip’le ters düşen Adem ise kendisini babasına kanıtlamak için Efnan’la yeni bir yola çıkar. Bu yolda en büyük destekçileri ise Ankara tarafından üzerine büyük bir sorumluluk verilen Aziz olacaktır
    Aziz 26.Bölüm
    S01E26 - Aziz 26.Bölüm
    Kenan’ın Efnan üzerinden kurduğu oyun Pierre’in harekete geçmesine ve Aziz’e tuzak kurmasına neden olur. Efnan ise içinde bulunmuş olduğu durumdan kurtulmak isterken yılların üzerini örttüğü büyük bir sırrı öğrenir.
    Aziz 27.Bölüm
    S01E27 - Aziz 27.Bölüm
    Aziz 28.Bölüm
    S01E28 - Aziz 28.Bölüm
    Pierre’in Zehra’yı yakalaması Aziz’in yeni bir plan yapmasına neden olur. Aziz, Zehra’yı kurtarıp milli mücadeleye katkı sağlamak için kendini feda etmeye hazırdır. Aziz’in girdiği zorlu yolda herkes tek yürek olur. Efnan, Aziz’in zorlu yolunda ondan haber alamaz. Ancak Efnan, Aziz’i bulup onu görmeye kararlıdır! Gözünü kırpmadan elini taşın altına koyar!

    Hayran tepkileri

    Back to Top