Hesabım
    Sana Söz
    1. Sezon
    Puanım :
    Sana Söz

    Sezon bilgisi:

    7 Bölüm
    orijinal kanal: STAR
    İlk yayın tarihi: 29 Ekim 2021
    58 Fotoğraf | 7 Video
    Nehir Erdoğan
    Nehir Erdoğan
    Erkan Petekkaya
    Erkan Petekkaya
    Serkan Altunorak
    Serkan Altunorak
    Ayçin İnci
    Ayçin İnci
    Sana Söz 7.Bölüm Fragmanı 0:58
    Sana Söz 7.Bölüm Fragmanı
    9 gösterim
    Sana Söz 6.Bölüm Fragmanı 0:59
    Sana Söz 6.Bölüm Fragmanı
    6 gösterim
    Sana Söz 5.Bölüm Fragmanı 1:03
    Sana Söz 5.Bölüm Fragmanı
    17 gösterim
    • Fotoğraf Sana Söz
    • Fotoğraf Sana Söz
    • Fotoğraf Sana Söz
    • Fotoğraf Sana Söz
    • Fotoğraf Sana Söz
    • Fotoğraf Sana Söz
    • Fotoğraf Sana Söz
    • Fotoğraf Sana Söz
    • Fotoğraf Sana Söz
    1. sezon bölümleri
    Sana Söz 1.Bölüm
    S01E01 - Sana Söz 1.Bölüm
    Sana Söz 2.Bölüm
    S01E02 - Sana Söz 2.Bölüm
    Bora Demircioğlu tarafından otel terasından atıldığı düşünülen Ayşe Erten’in yaşam mücadelesi devam etmektedir. Bora’nın avukatlığını kocası Erdem Karaca’nın almasıyla kendini ihanete uğramış gibi hisseden Elif, biraz soluklanmak için çıktığı sabah koşusunda bir ceset bulur. Elif’in ihbarı üzerine olay yerine Cinayet Büro Amiri Ömer Duran ve ekibi gelir.
    Sana Söz 3.Bölüm
    S01E03 - Sana Söz 3.Bölüm
    İkiz kardeşi Duru’nun değişen ruh halinden şüphelenen Umut, kiminle görüştüğünü öğrenmek için harekete geçer. Duru ise farkında olmadan Bora’ya daha da yaklaşacak, romantik planlar yapar. Ancak planları Duru’yu hiç ummadığı bir yere doğru sürükler. Erdem, Ayşe Erten davasının şahidi ile görüştüğünde öğrendiği gerçekler davanın bütün seyrini değiştirir.
    Sana Söz 2.Bölüm
    S01E04 - Sana Söz 2.Bölüm
    Azmi Baba'nın kaybolmasıyla Ömer ve Aysel arasında ortaya çıkan kriz giderek derinleşir. Aysel Azmi babayı huzurevine yollamak için Ömer’i bir kez daha ikna etmeye çalışır. Ancak Ömer Aysel’in hiç beklemediği bir çözüm yolu bulacaktır.
    Sana Söz 5.Bölüm
    S01E05 - Sana Söz 5.Bölüm
    Saniye Azmi babanın uğradığı fiziksel şiddete dair izleri fark eder. Artık tehlike çanları Aysel için çalmaktadır. Elif ve Ömer Levent Gürsoy cinayeti nedeniyle yeniden işbirliği yapar. Elif Azmi babayla ilgili bildiklerini, Ömer ise Bora ve Duru arasındaki tanışıklığı birbirlerine söylemenin yollarını arar.
    Sana Söz 6.Bölüm
    S01E06 - Sana Söz 6.Bölüm
    Ömer ve Elif, Erdem’in kendilerinden bir şey sakladığından şüphelenirler. Şantaj videosuyla köşeye sıkışan Erdem ve Vedat arasında yüzleşme yaşanır. Aysel’in Azmi baba ile ilgili Saniye ile konuşması olayların seyrini değiştirecek ve Aysel yeni planını devreye sokacaktır. Levent Gürsoy cinayeti ve tüm bu yaşananlar Ömer ve Elif’i yeniden bir araya getirir.
    Sana Söz 7.Bölüm Final
    S01E07 - Sana Söz 7.Bölüm Final
    Erdem ve Ömer’in ormanda buldukları ceset bütün okları Bora’ya çevirir. Erdem için karar anıdır, ya Ömer’in yanında yer almaya devam edecek ya da Bora’nın yanında olacaktır. Erdem kararını verir. Duru ve Bora’nın konuşması Elif’in gelmesiyle bölünür. Bora odadan kaçmaya çalışırken Ömer ile yüz yüze gelir.

    Hayran tepkileri

    Back to Top