Hesabım
    Annemizi Saklarken
    1. Sezon
    Puanım :
    Annemizi Saklarken

    Özet

    Henüz çocuk sayılacak yaşta ilk bebeğini kucağına alıp, arkasından iki tane daha doğurmuş olan; şimdilerde ise Nişantaşı'nda tanınmış bir moda atölyesinde özel müşteri asistanı olarak çalışan Handan (Hande Doğandemir), Zerrin ve Dündar Demir'in evlilik yıldönümleri için evlerine elbise provasına gitmeye başlar. Bu sürede Dündar’ın (Kutsi) ilgisini çeken Handan'ın ve çocuklarının hayatı, Zerrin ve Dündar'ın evlilik yıldönümü partisinden sonra değişecektir.

    Sezon bilgisi:

    8 Bölüm
    orijinal kanal: STAR
    İlk yayın tarihi: 8 Aralık 2021
    79 Fotoğraf | 9 Video
    Kutsi
    Kutsi
    Hande Doğandemir
    Hande Doğandemir
    Hatice Aslan
    Hatice Aslan
    Yeşim Ceren Bozoğlu
    Yeşim Ceren Bozoğlu
    Annemizi Saklarken 8.Bölüm Fragmanı 0:51
    Annemizi Saklarken 8.Bölüm Fragmanı
    45 gösterim
    Annemizi Saklarken 7.Bölüm Fragmanı 0:58
    Annemizi Saklarken 7.Bölüm Fragmanı
    82 gösterim
    Annemizi Saklarken 6.Bölüm Fragmanı 0:58
    Annemizi Saklarken 6.Bölüm Fragmanı
    52 gösterim
    • Fotoğraf Annemizi Saklarken
    • Fotoğraf Annemizi Saklarken
    • Fotoğraf Annemizi Saklarken
    • Fotoğraf Annemizi Saklarken
    • Fotoğraf Annemizi Saklarken
    • Fotoğraf Annemizi Saklarken
    • Fotoğraf Annemizi Saklarken
    • Fotoğraf Annemizi Saklarken
    • Fotoğraf Annemizi Saklarken
    1. sezon bölümleri
    Annemizi Saklarken 1.Bölüm
    S01E01 - Annemizi Saklarken 1.Bölüm
    Geçmişindeki ağır travmalara rağmen, inadına hayat dolu bir kadın olan Handan, en büyük hayali daha rahat bir hayata kavuşmak olan, üç çocuklu genç bir annedir. Handan, hayallerine kavuşmasının tek yolunun doğru bir evlilik yapmaktan geçtiğine inanır.
    Annemizi Saklarken 2.Bölüm
    S01E02 - Annemizi Saklarken 2.Bölüm
    Yaşanan trajedi sadece Demir ailesi için değil, Handan için de yıkıcı olurken Derya ise annesiyle ilgili bambaşka bir yıkım yaşar. Handan, zamanla kendini toplamaya çalışırken, Dündar hiç zaman kaybetmeden Handan'ın peşine düşer. Handan sadece Dündar'ın değil, o gece neler olduğunu çözmek isteyen Füsun'un ve Dündar'ın ablası Benan'ın da hedefindedir.
    Annemizi Saklarken 3.Bölüm
    S01E03 - Annemizi Saklarken 3.Bölüm
    Fotoğrafların acısını Derya’dan çıkaran Bora, nihayet babasıyla sert bir yüzleşme yaşarken, Dündar ise yaşanan hiçbir krize aldırmadan takıntı yaptığı Handan’ın peşindedir. Dündar’ın ilgisi Handan’ın kafasını karıştırmaya başlarken Handan, her zamanki gibi annelikten sınıfta kalır ama bu kez yaptığı hata çocuklarla sınırlı kalmaz ve işsiz kalmasına sebep olur.
    Annemizi Saklarken 4.Bölüm
    S01E04 - Annemizi Saklarken 4.Bölüm
    Derya ve Bora arasındaki tansiyon giderek yükselirken, Barış'ın Derya'nın çizimlerini görmesi, Derya ve Bora için yeni bir dönemin habercisidir. Diğer yanda, Derya ve Handan'ın pamuk ipliğine bağlı olan anne kız ilişkileri günden güne gerilirken, ne evlilikten ne de çocuklardan vazgeçemeyen Handan, Dündar'a kendince taktik yapar fakat taktiği ters teper.
    Annemizi Saklarken 5.Bölüm
    S01E05 - Annemizi Saklarken 5.Bölüm
    Derya, Bora’yla annesi arasında sıkışıp kalmıştır. Zengin koca uğruna evlatlarından bile kaçan bir kadına kim saygı duyar ki? “O kadın” diye hitap edilen Handan’ın Demir ailesi içinde huzur bulması mümkün mü? Dündar’ın çocukları, rahmetli annelerinin yatağında Handan’ı bulunca kıyamet kopar. Selin’in tepkisi hem kendisi hem çevresindekiler için tehlikeli boyutlara ulaşır.
    Annemizi Saklarken 6.Bölüm
    S01E06 - Annemizi Saklarken 6.Bölüm
    Dündar’la Handan’ın evliliklerinin magazin gündemine düşmesi, hayalperest annemiz için artık yolun sonu demek. Böyle bir yalan daha fazla nasıl saklanır? Özellikle Bora’nın baskıları da tepelerindeyken. Fakat şimdi Handan’ın elini kolunu bağlayan bir sır daha var. Dündar’dan hamile kalmış bir kadın.
    Annemizi Saklarken 7.Bölüm
    S01E07 - Annemizi Saklarken 7.Bölüm
    Can’ın dudaklarından dökülen “Anne!” kelimesi bir bomba etkisi yaratır. Handan’ın peri masalı son mu bulacaktır? Derya ve kardeşlerinin annelerini saklamaları neredeyse imkânsız bir hale gelmiştir. Bora’nın elindeki deliller ile Handan’ın sırrı nihayet gün ışığına çıkacak gibidir.
    Annemizi Saklarken 8.Bölüm Final
    S01E08 - Annemizi Saklarken 8.Bölüm Final
    Derya ve Bora arasında bazı duvarlar yıkılmakta, ikisi de birbirlerine karşı gerçek hislerine teslim olmaktadır. İşte bu teslim oluş, çevrelerinde olup biten her şeye aynı noktadan bakmaya başlamalarını sağlar. Ve annesinin nasıl bir uçuruma doğru sürüklendiğini fark eden Derya, Bora’nın da gözlerini açacak, iki gencin arasında filizlenen duygular, gerçeklerin açığa çıktığı büyük bir yüzleşmenin de ateşi olacaktır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top