Hesabım
    Kaderimin Oyunu
    1. Sezon
    Puanım :
    Kaderimin Oyunu

    Özet

    Üvey annesi tarafından büyütülen Asiye, zorlu geçen çocukluk döneminden sonra 17 yaşına gelince evden kaçma kararı alır. Cemal ile tanışan Asiye, onunla evlenir. Çiftin Nergis ve Umut isimi iki çocuğu dünyaya gelir ama geçim sıkıntısı yaşanır ve bu evliliğe gölge düşer.

    Sezon bilgisi:

    26 Bölüm
    orijinal kanal: STAR
    İlk yayın tarihi: 3 Aralık 2021
    208 Fotoğraf | 27 Video
    Öykü Karayel
    Öykü Karayel
    Akın Akınözü
    Akın Akınözü
    Sarp Apak
    Sarp Apak
    Meriç Aral
    Meriç Aral
    Rolü : Helin
    Kaderimin Oyunu 26.Bölüm Fragmanı 0:40
    Kaderimin Oyunu 26.Bölüm Fragmanı
    10 gösterim
    Kaderimin Oyunu 25.Bölüm Fragmanı 0:35
    Kaderimin Oyunu 25.Bölüm Fragmanı
    6 gösterim
    Kaderimin Oyunu 24.Bölüm Fragmanı 0:32
    Kaderimin Oyunu 24.Bölüm Fragmanı
    14 gösterim
    • Fotoğraf Kaderimin Oyunu
    • Fotoğraf Kaderimin Oyunu
    • Fotoğraf Kaderimin Oyunu
    • Fotoğraf Kaderimin Oyunu
    • Fotoğraf Kaderimin Oyunu
    • Fotoğraf Kaderimin Oyunu
    • Fotoğraf Kaderimin Oyunu
    • Fotoğraf Kaderimin Oyunu
    • Fotoğraf Kaderimin Oyunu
    1. sezon bölümleri
    Kaderimin Oyunu 1.Bölüm
    S01E01 - Kaderimin Oyunu 1.Bölüm
    Gencecik yaşında iki çocuğuyla yaşama tutunmaya çalışan Asiye’nin hayatı, bir gün başlarına gelen felaketle alt üst olur. Amasya’dan İstanbul’a geri dönüşü olmayan bir yolculuğa çıkan Asiye, yolda hiç tanımadığı halde kendilerine yardım eden, uzun yıllar sonra Rusya’dan İstanbul’a dönmekte olan Mahir’le tanışır. Mahir sayesinde, Demirhan konağına sığınacak olan Asiye ve çocukları için bu bir kurtuluş değil, kaderin kötü bir oyunudur.
    Kaderimin Oyunu 2.Bölüm
    S01E02 - Kaderimin Oyunu 2.Bölüm
    Asiye’nin yıllar sonra Cemal’le karşılaşması ikisi içinde büyük bir yıkım olur. Hastanede yoğun bakımda yatmakta olan Mahir, Asiye’nin çocuklarını korumak için söylediği yalanla kendini hiç düşünmediği bir oyunun içinde bulurken, Harun’un yıllardır sakladığı büyük sır da gün yüzüne çıkar.
    Kaderimin Oyunu 3.Bölüm
    S01E03 - Kaderimin Oyunu 3.Bölüm
    Ahmet’in kaybolmasıyla gerilen ortam, Cemal ve Mahir’i karşı karşıya getirir. Harun’un Mahir’e yaptığı sürpriz teklif, Cemal’in de hayatını büyük ölçüde etkiler. Genç adamın aldığı ani karar, Asiye’yi köşeye sıkıştırır. Nergis babasıyla karşı karşıya olmanın gerginliğini yaşarken, Demirhan konağının çalan kapısı dikkatleri ansızın Asiye ve çocukları üzerine çeker.
    Kaderimin Oyunu 4.Bölüm
    S01E04 - Kaderimin Oyunu 4.Bölüm
    Kaderimin Oyunu 5.Bölüm
    S01E05 - Kaderimin Oyunu 5.Bölüm
    Cemal’in Asiye’yi öptüğü an yakalanmaları büyük panik yaşamalarına sebep olur. Uğur’un fotoğrafının dergide çıkması ise asıl tehlikenin habercisidir. Yaşadıklarını kaldıramayan Nergis’in öfkesini artık Asiye bile durduramazken, bundan en çok yara alan kişi ise yine kendisi olur.
    Kaderimin Oyunu 6.Bölüm
    S01E06 - Kaderimin Oyunu 6.Bölüm
    Kaderimin Oyunu 7.Bölüm
    S01E07 - Kaderimin Oyunu 7.Bölüm
    DNA testi, beklenmedik bir şekilde sonuçlanmış, Asiye ve Mahir büyük bir felaketin eşiğinden dönmüşlerdir. Fakat bu durum, Cemal'in kahrolacağı başka bir olaya sebep olur. Cemal mutsuzluğuyla üst üste hatalar yaparken, Helin kocasının hayatında başka bir kadın olduğundan şüphelenmeye başlar. Gülsüm, Mahir ve Asiye’nin tuhaf hallerini anlamlandırmaya çalışırken, bir başkası gerçeklerle yüzleşecektir.
    Kaderimin Oyunu 8.Bölüm
    S01E08 - Kaderimin Oyunu 8.Bölüm
    Cemal, Asiye'yi daha fazla mutsuz etmemek için uzak durma kararı alırken, Helin ve Cemal'in geçmişine dair perdeler aralanır. Raci, Mahir'den kurtulmak için ihtiyacı olan kozu bir türlü ele geçirememiştir ama durmaya niyeti yoktur. Mahir bir yandan Raci'yle mücadele ederken öte yandan Fikret'in gerçekleri öğrenmiş olmasının gerginliğindedir.
    Kaderimin Oyunu 9.Bölüm
    S01E09 - Kaderimin Oyunu 9.Bölüm
    Nedret'in yüzleştiği gerçek, geçmişte üstü örtülmüş hesaplaşmaları su yüzüne çıkarır. Cemal ve Asiye'nin aynı konakta olmaları Nedret için kabul edilebilir değildir. Raci’nin kirli oyunları Mahir'i çok zor duruma düşürürken, babasını kaybetme korkusuyla yüzleşen Nergis, annesinden doğum günü için bir istekte bulunur. Bu masum istek, Cemal'in iyileşmeye başlayan kalbini yeniden paramparça edecektir.
    Kaderimin Oyunu 10.Bölüm
    S01E10 - Kaderimin Oyunu 10.Bölüm
    Cemal’in kendini affettirmek için Nergis’e doğru attığı her adım, kızıyla arasının daha da açılmasına neden olunca, Cemal buna bir son vermek için Asiye’nin karşısına çıkar. Raci’nin Mahir’den kurtulmak için yaptığı gizli hamle sonuca ulaşmak üzereyken, Cemal ve Asiye’nin plansız yolculukları, düşündüklerinden bambaşka bir hâl alır ve bu durum konakta yankı uyandırır.
    Kaderimin Oyunu 11.Bölüm
    S01E11 - Kaderimin Oyunu 11.Bölüm
    Helin’e gelen sürpriz teklif, Cemal’i Asiye’den ve çocuklarından ayırmanın eşiğine getirir. Mahir’in gelecekle ilgili kurduğu plan, Asiye’de beklediği heyecanı yaratmazken, bu durum Mahir’in kendi hayatıyla ilgili bazı kararlar almasına sebep olur.
    Kaderimin Oyunu 12.Bölüm
    S01E12 - Kaderimin Oyunu 12.Bölüm
    Kaderimin Oyunu 13.Bölüm
    S01E13 - Kaderimin Oyunu 13.Bölüm
    Duyduklarıyla alt üst olan Gülsüm, Asiye'nin karşısına çıkar. Asiye çok zor bir karar almak durumunda kalır. Mahir her şeyi öğrendiğinde, onları neler bekliyor endişesiyle sıkışmıştır. Cemal, Helin'le sarsılan ilişkisini sorgularken, bir yandan da hataları yüzünden mecbur kaldığı hayatına isyan etmektedir. Çember daralırken, Asiye ve Cemal için kader yine ağlarını örmeye devam etmektedir.
    Kaderimin Oyunu 14.Bölüm
    S01E14 - Kaderimin Oyunu 14.Bölüm
    Asiye'nin cinayet işlediğini öğrenen Nedret dengeleri değiştirerek, Asiye ve Cemal arasında yeni bir savaşın başlamasına neden olur. Olaylar karşısında öfkesine yenik düşen Cemal, kendini tüm yaşananlardan habersiz olan Mahir ile büyük bir gerilim içinde bulur. Annesinin kendisinden sakladığı sırrı öğrenen Nergis ise tüm düzeni alt üst edecek bir karar alır.
    Kaderimin Oyunu 15.Bölüm
    S01E15 - Kaderimin Oyunu 15.Bölüm
    Nergis’in teslim olmaya gitmesi Asiye’yi ve Mahir’i perişan ederken, Mahir’in iki yüzlü olduğuna inanan Cemal, şahit olduğu durumu Asiye’ye anlatır. Bu sırada Mahir ise cesaretini toplayıp Asiye’ye bir itirafta bulunmaya hazırlanıyordur. Asiye’nin beklenmedik cevabıyla tetiklenen Mahir hiç planda olmayan gelişmelerin yaşanmasına sebep olur.
    Kaderimin Oyunu 16.Bölüm
    S01E16 - Kaderimin Oyunu 16.Bölüm
    Zuhal'den öğrendikleriyle aklı karışan Helin, şüpheleriyle savaşmaktadır. Cemal, Asiye'nin her şeye rağmen Mahir'in yanında durmasını hazmedemez. Mahir ve Cemal arasında ipler iyice gerilir.
    Kaderimin Oyunu 17.Bölüm
    S01E17 - Kaderimin Oyunu 17.Bölüm
    Helin yaşadığı büyük şokla sarsılmışken, karşı karşıya kaldığı yeni bir gerçek duygularını alt üst eder. Zuhal, Mahir tarafından reddedildiği için öfkelidir. Helin'in de kendisine cephe almasıyla iyice bilenir ve çok tehlikeli bir oyuna girişir. Cemal, içinde bulunduğu duruma daha fazla dayanamayıp, hayatını değiştirecek kararlar alır.
    Kaderimin Oyunu 18.Bölüm
    S01E18 - Kaderimin Oyunu 18.Bölüm
    Mahir, her şeye rağmen yanında durduğu Asiye'nin, Cemal'le ilişkisi olduğu şüphesiyle alt üst olmuştur. Asiye'yi büyük bir yüzleşme beklemektedir. Cemal ise hayal ettiği yeni hayat için adımlar atarken, çocuklarıyla kaybettiği zamanları telafi etme isteğiyle yanıp tutuşmaktadır.
    Kaderimin Oyunu 19.Bölüm
    S01E19 - Kaderimin Oyunu 19.Bölüm
    Mahir ve Cemal ilk kez birbirlerinin geçmişini bilen iki adam olarak karşı karşıyadırlar. Cemal hatalarını telafi edip yeni bir hayat kurmanın peşindeyken, Mahir'in Asiye ve çocuklardan vazgeçmeye hiç niyeti yoktur. İki adam savaş bayraklarını asar, kıyasıya bir mücadeleye girişirler. Asiye bu gerilim içinde dengeleri kurmaya çalışırken, Zahide tehdidi saatli bomba gibi yanı başındadır. Ama asıl tehlike, hastane yatağında uyanmayı beklemektedir.
    Kaderimin Oyunu 20.Bölüm
    S01E20 - Kaderimin Oyunu 20.Bölüm
    Helin bunca zaman kendisinden saklanan gerçekleri öğrenir. Cemal'i Asiye'den vazgeçirmek için gireceği tehlikeli oyunun nelere sebep olabileceği umurunda değildir. Cemal, çocuklarıyla kurduğu hayaller ve önündeki engeller arasında mücadeleye devam ederken; Asiye'nin güvenini yeniden kazanma umudunu korumaktadır.
    Kaderimin Oyunu 21.Bölüm
    S01E21 - Kaderimin Oyunu 21.Bölüm
    Cemal’in, Asiye’nin aşk cinayeti işlediğine inanması, ikisini de dönülmez yollara sürüklemektedir. Mahir’in Asiye’ye yaptığı teklif, Cemal için yeni bir mücadele başlatır. Cemal yaşadığı zorluklarla savaşırken, kuracağı hayat için en büyük adımı atar.
    Kaderimin Oyunu 22.Bölüm
    S01E22 - Kaderimin Oyunu 22.Bölüm
    Cemal, oğlunun hastalığıyla hayatının en büyük sınavını verirken kendini derin hesaplaşmaların içinde bulur. Ahmet’in hayata tutunması için tüm Demirhanların seferber olmaları beklenmedik sonuçlara gebe olacaktır. Helin’in Asiye’ye kurduğu sinsi plan, Asiye ve çocuklarını yepyeni bir mücadelenin ortasında bırakır.
    Kaderimin Oyunu 23.Bölüm
    S01E23 - Kaderimin Oyunu 23.Bölüm
    Nergis ve Uğur kaçarken karşılarına beklemedikleri birinin çıkmasıyla yeni bir anlaşma yapmaya mecbur kalırlar. Cemal’in sevdiklerinin hayatlarını korumak için aldığı karar Asiye’de hayal kırıklığı yaşatırken, Mahir bu durumu kendi lehine çevirmeye çalışır. Her şeyin istediği gibi gittiğini düşünen Helin’in hayatı çalan bir telefonla alt üst olur.
    Kaderimin Oyunu 24.Bölüm
    S01E24 - Kaderimin Oyunu 24.Bölüm
    Cemal’in cinayet suçunu üstlenmesi tüm sırların birer birer ortaya çıkmasına neden olur. Cemal’i hapisten kurtartmak için verilen seferberlik, başka bir itirafıyla yeni bir sürece girer. Asiye ve Cemal’in ilk defa omuz omuza mücadele vermesi aralarındaki buzların erimesini sağlar. Tüm yaşananlarla baş edemeyen Helin kontrolünü kaybeder. Bu durumda en çok canı yanan yine Cemal olacaktır.
    Kaderimin Oyunu 25.Bölüm
    S01E25 - Kaderimin Oyunu 25.Bölüm
    Helin’in ortadan kaybolması Cemal’in oğlunu kaybetme korkusu yaşamasına neden olur. Cemal bir yandan Helinleri bulmak için uğraşırken bir yandan da Nergis’in hapse girmemesi için amansız bir mücadele vermektedir. Tüm bu yaşananlarda beraber yol alan Cemal ve Asiye için yeni bir dönem başlamak üzeredir.
    Kaderimin Oyunu 26.Bölüm Final
    S01E26 - Kaderimin Oyunu 26.Bölüm Final
    Cemal’in Asiye’ye aşk itirafını duyan Helin kandırıldığını düşünmektedir. Öfkesine hakim olamayan Helin’e tüm acı gerçeği bir tokat gibi gösteren Nedret olur. Asiye’nin Cemal’i affetmesi üzerine daha fazla beklemek istemeyen Cemal harekete geçer. Herkese ve her şeye rağmen yan yana durmayı başaran Asiye ve Cemal masal gibi bir gelecek kurmak için adım atarlar.

    Hayran tepkileri

    Back to Top