Hesabım
    Mahkum
    1. Sezon
    Mahkum

    Sezon bilgisi:

    24 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    İlk yayın tarihi: 14 Aralık 2021
    93 Fotoğraf | 23 Video
    Onur Tuna
    Onur Tuna
    İsmail Hacıoğlu
    İsmail Hacıoğlu
    Seray Kaya
    Seray Kaya
    Melike İpek Yalova
    Melike İpek Yalova
    Mahkum 24.Bölüm Fragmanı 0:48
    Mahkum 24.Bölüm Fragmanı
    6 gösterim
    Mahkum 23.Bölüm Fragmanı 0:45
    Mahkum 23.Bölüm Fragmanı
    17 gösterim
    Mahkum 22.Bölüm Fragmanı 1:05
    Mahkum 22.Bölüm Fragmanı
    12 gösterim
    • Fotoğraf Mahkum
    • Fotoğraf Mahkum
    • Fotoğraf Mahkum
    • Fotoğraf Mahkum
    • Fotoğraf Mahkum
    • Fotoğraf Mahkum
    • Fotoğraf Mahkum
    • Fotoğraf Mahkum
    • Fotoğraf Mahkum
    1. sezon bölümleri
    Mahkum 1.Bölüm
    S01E01 - Mahkum 1.Bölüm
    Onurlu bir Cumhuriyet Savcısı olan Fırat Bulut; Türkiye’nin en güçlü ailelerinden Yesariler’in oğlu Barış Yesari’nin işlediği kadın cinayeti dosyasını üstlenir. İşlediği cinayetin üstünü, ailesinden aldığı güçle örtmeye çalışan Barış, karşısında hiç görmediği tarzdan bir savcıyla, Fırat’la karşı karşıya gelir. Fırat tehlikesi büyüdükçe büyür, Barış iyice köşeye sıkışır.
    Mahkum 2.Bölüm
    S01E02 - Mahkum 2.Bölüm
    Mahkum 3.Bölüm
    S01E03 - Mahkum 3.Bölüm
    Savaş Yesari rolünü başarılı şekilde sürdüren Barış, babasının talimatı ile yeni bir sınavla karşı karşıya kalır. Eskrim sporunda başarılı olan Savaş’ın yerine, bir şampiyonla karşı karşıya gelecektir. Gösteriye hazırlanırken hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşır.
    Mahkum 4.Bölüm
    S01E04 - Mahkum 4.Bölüm
    Hücre duvarına kazıdığı ipuçlarının peşinde olan Fırat, Hacı’yı köşe bucak arar. İpuçlarını vermeye kolay kolay niyetli olmayan Hacı, Fırat’ı büyük riske sokacak isteklerin peşindedir. Fırat bir yandan ipuçlarını kovalarken diğer tarafta Cemre, davanın seyrini değiştirecek bir hamle yapar. Yeniden olay yeri canlandırma için savcılığı büyük baskı altına almıştır.
    Mahkum 5.Bölüm
    S01E05 - Mahkum 5.Bölüm
    Adli tıptaki imza meselesini çözen Barış, Ferda’nın hayatında Savaş rolünü oynamaya devam eder. Öte tarafta Ali’nin tahliye edildiğini öğrenip harekete geçer. Savcı ile ilişkilerini çözmek adına Ali’ye ulaşmaları gerekmektedir. Bir yanda Cemre, diğer yanda Sasha kilidi çözecek olan Ali’yi köşe bucak aramaya koyulurlar.
    Mahkum 6.Bölüm
    S01E06 - Mahkum 6.Bölüm
    Nazlı’nın yaşadığını öğrenip yeniden umutlanan Fırat; cinayet gecesi ile ilgili kilit bir an daha hatırlar. Bir yandan hafızasının sınırlarını zorlayıp, bir yandan kızına ulaşmalıdır. Nazlı’ya giden yol, gizemi çözülemeyen Ali’den geçer. Fırat’a en büyük yardım yine Cemre’den gelecektir.
    Mahkum 7.Bölüm
    S01E07 - Mahkum 7.Bölüm
    Barış ile kozlarını paylaşmaya devam eden Fırat, diğer yandan koca İstanbul’da kaybolan kızı Nazlı’nın peşindedir. Cemre sayesinde Nazlı’ya adım adım yaklaşır. Ancak Nazlı’ya giden yol, Cemre için tehlikeli sulardan geçmektedir. Hem Nazlı’yı bulmak hem de Barış’a karşı elini güçlendirmek isteyen Fırat, ateşten gömleği giymeye karar verir. Peki Nazlı’yı Barış’tan önce bulabilecek midir?
    Mahkum 8.Bölüm
    S01E08 - Mahkum 8.Bölüm
    Nazlı’yı kaybedince elindeki en büyük kozdan olan Barış, onu yeniden bulabilmek için tüm gücüyle harekete geçer. Bu köşe kapmaca oyununda, büyük bir hamle yapmaya karar verir. Fırat’a karşı olan mücadelesinin yanında, bir de Savaş’ın geçmişinden gelen gizemli adam eklenir. Kim bu adam? Savaş Yesari neyin peşindeydi?
    Mahkum 9.Bölüm
    S01E09 - Mahkum 9.Bölüm
    Nazlı hamlesiyle Fırat’a büyük bir darbe vuran Barış, artık yok edecek kadar zarar verdiğinin farkındadır. Bundan sonra Barış ne isterse o olacaktır. Ama gizemli ve yaralı yüz, Barış’ı köşeye sıkıştırmaya devam eder. Kurtuluşun tek yolu bu adamın sırrını çözmekten geçer. Ancak hiç beklemediği anda büyük bir yol ayrımında bulur kendini.
    Mahkum 10.Bölüm
    S01E10 - Mahkum 10.Bölüm
    Alevlerin içinde kalan Fırat, ona ve arkadaşlarına bu komployu kuran ismin peşindedir. Cehennemin ortasından kurtulmaya çalışırken, zekasıyla bunu fırsata çevirir. Büyük kaçış planında önemli bir koz öğrenmiştir. Ya bu cezavinden kaçacak ya da burada ölecek. Fırat büyük sona bir adım daha yaklaşır. Bu dört duvar arasından çıkabilecek midir?
    Mahkum 11.Bölüm
    S01E11 - Mahkum 11.Bölüm
    Savaş’ın karanlık geçmişiyle ilgili bilgilere ulaşan Barış, Büge’yi kurban etmeye hazırlandığını öğrenir. Rafi’den gelen telefona cevap vermesiyle birlikte artık iş yapmaya hazırdır. Ancak Rafi’nin son ve büyük bir isteği olacaktır. İçlerinde ticari geçmişlerini emniyete sızdıran bir köstebek vardır. Barış’ın bunu bulup, teslim etmesini ister. Köstebeği arayışa giren Barış, hiç beklemediği bir isimle karşı karşıya kalır.
    Mahkum 12.Bölüm
    S01E12 - Mahkum 12.Bölüm
    Fırat’ın ve arkadaşlarının firarı, Barış’ın kurduğu tüm düzenin alt üst olmasına neden olacaktır. İçeride kontrol altında tuttuğu Fırat, şimdi her an cinayet bıçağını bulup Barış’ın sonunu getirebilir. Artık şehrin sokaklarında gezen düşmanının yanında bir de köstebek meselesi Barış’ı zora sokar. Barış kılığında müebbetlik katil, Savaş kılığında ölüm cezası olan köstebektir. Bu girdaptan kurtulmak için feda edecek bir kurban seçmek zorunda kalır.
    Mahkum 13.Bölüm
    S01E13 - Mahkum 13.Bölüm
    Fırat'tan cinayet bıçağını aldığını düşünen Barış, büyük bir sürprizle karşılaşır. Bıçağı bulabilmesi için Savaş'ın kirli geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır. Köstebek sınavından geçtiğini düşünürken Sinyor'un kimliğine giden yol, babasıyla yüzleşmesine neden olacaktır.
    Mahkum 14.Bölüm
    S01E14 - Mahkum 14.Bölüm
    Mahkum 15.Bölüm
    S01E15 - Mahkum 15.Bölüm
    Büyük düellonun ortasındayken ortadan kaybolan Fırat ve Barış, iki tarafın da büyük kaygılar içerisinde kalmasına sebep olur. Köşe bucak aranmalarına rağmen hiçbir yerde izlerine rastlanmaz.
    Mahkum 16.Bölüm
    S01E16 - Mahkum 16.Bölüm
    Planlarına büyük ayak bağı olmaya başlayan Fırat ve Barış için Sinyor, büyük bir tuzak hazırlamıştır. Nazlı ve Can’ın hayatlarına karşılık, bombalı eylemin ve kartelin suçunu üstlenmelerini teklif eder. Sinyor tarafından köşeye sıkışan ikili çocuklarının yaşaması için mahkum olmayı kabul etmek zorundadır.
    Mahkum 17.Bölüm
    S01E17 - Mahkum 17.Bölüm
    Fırat’a karşı Sinyor ile iş birliği yapan Barış, Fırat’ın cinayet davalarıyla ilgili somut adımlar atması sonucu köşeye sıkışır. Büge’nin de Zeynep cinayetini öğrenmesiyle iyiden iyiye sarsılır. Bir yanda özgürlüğü diğer yanda sevdiği kadın. Dört duvar arasına girmemeye kararlı olan Barış, tehlikeli sulara geri döner.
    Mahkum 18.Bölüm
    S01E18 - Mahkum 18.Bölüm
    Cemre’nin ölümüyle derinden sarsılan Fırat, acısını bir an olsun unutmadan katilin peşine düşer. Hem onun ruhunu huzura kavuşturmak, hem de verdikleri adalet mücadelesini kazanmak için başka şansı kalmamıştır. Barış’la oynadığı köşe kapmaca, onu hiç beklemediği yerlere sürükler.
    Mahkum 19.Bölüm
    S01E19 - Mahkum 19.Bölüm
    Cemre cinayetinde şüpheli olmaktan kurtulan Barış, Sinyor’un köstebeği Yadigar’ı öğrenince harekete geçer. Onu yakacak ya da kurtaracak her şey artık Sinyor’un elindedir. Oturduğu pazarlık masasında geleceği önüne serilir. Sinyor’un istediğini verip, Büge ve Can’ı alıp başka bir yerde başka bir hayat kuracaktır.
    Mahkum 20.Bölüm
    S01E20 - Mahkum 20.Bölüm
    Ölümün eşiğinden annesinden gelen haberle dönen Barış, yaşadığı travmanın etkisinde sürüklenmeye başlar. Zahit’in yalanına inanmış, bu yalanla yaşamaya başlamıştır. Onun bu değişik ruh hali Büge’nin dikkatini çeker. Barış herkesten habersiz, kendi zihninin içinde bir yolculuğa başlar.
    Mahkum 21.Bölüm
    S01E21 - Mahkum 21.Bölüm
    Barış için Fırat’ın dönüşünden daha büyük bir şok gözlerinin önündeki Savaş’tır. Bu zamana kadar işlediği tüm suçların hesabını sormak için dönmüştür. Peki Savaş gerçek midir? Yoksa zihninde yarattığı bir düşman mı? Barış bu korkunç sorunun peşinden giderken Fırat’tan son bir hamle gelir. Onu en zayıf yerindenden vuracaktır.
    Mahkum 22.Bölüm
    S01E22 - Mahkum 22.Bölüm
    Fırat’ın vakıf ve kara para aklama suçlamalarıyla Büge’yi gözaltına alması, Barış’ın delirmesine neden olur. Fırat düşmanını en zayıf karnından vurmuş, avantajı ele geçirmiştir. Beklemediği bu hamle sonucu Barış eli kolu bağlı oturmayacak, Büge’yi kurtarmanın yollarını arayacaktır. Bir yandan Büge üzerinden Barış’ı almaya çalışan Fırat, diğer yandan can dostu Hacı’yı kurtarmanın peşine düşer. Kısa süre içerisinde dosyasını yeniden açamazsa, Hacı suçsuz yere 24 yıl hapis yatacaktır.
    Mahkum 23.Bölüm
    S01E23 - Mahkum 23.Bölüm
    Büge’nin Savcı’yla anlaşmasıyla yıkılan Barış, içine düştüğü durumdan sonra gözünü karartır. Her şeyin aleyhine döndüğü bu anda, tüm ülkeyi ayağa kaldıracak çok büyük bir eyleme girişir. Artık kaçıp gitmekten başka amaçları da vardır. Yaptığı Büge hamlesiyle Barış’ın damarına basan Fırat, ona karşı başlattığı yıpratma sürecine devam eder. Canı yanan Barış’ın hataya sürükleneceğini iyi bildiğinden, tüm stratejisini bunun üzerine kurar.
    Mahkum 24.Bölüm
    S01E24 - Mahkum 24.Bölüm
    Herkesin gözleri önünde gerçeği itiraf eden Barış, zihninin içinde yaşayan Savaş’ın yönlendirmesiyle hastalığını ispatlama yoluna gidecektir. İşlediği tüm cinayetleri Savaş’ın talimatlarıyla yaptığı yalanını söyleyip, mahkemenin kararını doğrudan etkilemeye çalışır. Barış’ın bu itirafına hazırlıksız yakalanan Fırat, mahkemedeki yalanların önüne geçmek için karşı tezlerini hazırlar.

    Hayran tepkileri

    Back to Top