Hesabım
    Mahkum
    2. Sezon
    Puanım :
    Mahkum

    Sezon bilgisi:

    7 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    39 Fotoğraf | 7 Video
    Mahkum 31.Bölüm Fragmanı 0:40
    Mahkum 31.Bölüm Fragmanı
    17 gösterim
    Mahkum 30.Bölüm Fragmanı 0:46
    Mahkum 30.Bölüm Fragmanı
    12 gösterim
    Mahkum 29.Bölüm Fragmanı 0:44
    Mahkum 29.Bölüm Fragmanı
    14 gösterim
    • Fotoğraf Mahkum
    • Fotoğraf Mahkum
    • Fotoğraf Mahkum
    • Fotoğraf Mahkum
    • Fotoğraf Mahkum
    • Fotoğraf Mahkum
    • Fotoğraf Mahkum
    • Fotoğraf Mahkum
    • Fotoğraf Mahkum
    2. sezon bölümleri
    Mahkum 25.Bölüm
    S02E01 - Mahkum 25.Bölüm
    Yaşadığı travmatik sürecin sonucunda inzivaya çekilen Fırat Bulut, cübbesini asıp sadece kızıyla ilgilenmeye karar vermiştir. Şehrin bazı yerlerinde Barış Yesari maskesi ile işlenen cinayetler, devleti harekete geçirir.
    Mahkum 26.Bölüm
    S02E02 - Mahkum 26.Bölüm
    Yaptığı eylemlerle Fırat’a istediği dersi verdiğine inanan Barış, öte tarafta mahkum ordusundaki karışıklıklarla ilgilenmeye başlar. Mutlak itaatin olduğu bu düzende ufak çatlaklar oluşur. Kendi iç karışıklıklarını yönetirken sıradaki eylemini tasarlamaya başlar. Hem Büge’ye hem de diğer insanlara armağan edeceği bu eylem, çok geçmeden Fırat’ın radarına takılır.
    Mahkum 27.Bölüm
    S02E03 - Mahkum 27.Bölüm
    Tüm şüphelerini netlemeye başlayan Fırat, Barış’ın en büyük destekçisi olarak gördüğü Dadaloğlu’nu gözaltına alır. Tüm derdi Barış ve mahkum ordusunun nerede saklandığını bulmaktır. Bir yandan Dadaloğlu’nu sorgularken bir yandan da dışarıda kalan Fukara’nın peşine düşer. Fırat, Barış’ın ve mahkumların saklandığı yeri bulup deşifre edebilecek midir?
    Mahkum 28.Bölüm
    S02E04 - Mahkum 28.Bölüm
    Fırat’a rehin aldığı mahkuma ulaşmaya çalışan Barış, öte tarafta Büge’nin sadakatini test etmektedir. Büge’nin Dadaloğlu ile buluşması demek, yeraltına inmeyi hak etmesi demektir. Büge’nin sadakatinin yanında, Fırat mahkum hamlesiyle Barışlar’ın saklandığı mekana bir adım daha yaklaşmıştır. Mahkumlardan ayrı düşen Barış, Fırat’tan hiç beklemediği bir darbe yer. Barış, Büge ile birlikte aşağı inmeyi başaracak mıdır?
    Mahkum 29.Bölüm
    S02E05 - Mahkum 29.Bölüm
    Fırat ve Barış’ın ortadan kaybolması başta Büge olmak üzere herkese telaşlandırır. İletişimin de kesilmesiyle kaygı tırmanmaya başlar. Fırat, Barış’a nasıl bir zarar verecek midir? Fırat, Barış’ın zaten bozuk olan akıl sağlığıyla oynarken, onu içinden çıkılamaz bir ruh halinin içine sürüklemeye başlar.
    Mahkum 30.Bölüm
    S02E06 - Mahkum 30.Bölüm
    Fırat’ın baskısından Sasha sayesinde kurtulan Barış, bu zamana kadar istediği en büyük hayalini gerçekleştirir. Büge ve Can, onunla birlikte yer altındadır. Yol arkadaşlarının yanında, Büge ve Can’la birlikte yeniden aile olabilmenin planlarını kurar. Fırat’ın Savaş tehdidini Büge’den öğrenmeye çalışırken, kendi içinde büyük savaşlar verir. Her şey hayalindeki gibi ilerlerken, hiç hesaba katmadığı bir durumun içinde kalır.
    Mahkum 31.Bölüm Final
    S02E07 - Mahkum 31.Bölüm Final
    Barış’ın gözü dönmüş şekilde savurduğu tehdidi sonucunda, Fırat’ın bir karar vermesi gerekir. İnsanları onun gazabından korumak adına esir düşmeyi kabul eder. Fırat, Barış’ın sonunda mahkumu olmuştur. İnandığı tüm değerler için savaşmaya devam ederken, şimdi Barış’ın mahkemesinde yargılanacaktır. Aklı, hafızası onu zorlarken, bir yandan da düşmanına karşı direnmeye devam eder.

    Hayran tepkileri

    Back to Top