Hesabım
    Baba
    1. Sezon
    Baba

    Sezon bilgisi:

    15 Bölüm
    orijinal kanal: Show Tv
    İlk yayın tarihi: 15 Şubat 2022
    133 Fotoğraf | 15 Video
    Haluk Bilginer
    Haluk Bilginer
    Tolga Sarıtaş
    Tolga Sarıtaş
    Ayda Aksel
    Ayda Aksel
    Hakan Kurtaş
    Hakan Kurtaş
    Baba 15.Bölüm Fragmanı 1:05
    Baba 15.Bölüm Fragmanı
    24 gösterim
    Baba 14.Bölüm Fragmanı 1:01
    Baba 14.Bölüm Fragmanı
    23 gösterim
    Baba 13.Bölüm Fragmanı 1:00
    Baba 13.Bölüm Fragmanı
    1 gösterim
    • Fotoğraf Baba
    • Fotoğraf Baba
    • Fotoğraf Baba
    • Fotoğraf Baba
    • Fotoğraf Baba
    • Fotoğraf Baba
    • Fotoğraf Baba
    • Fotoğraf Baba
    • Fotoğraf Baba
    1. sezon bölümleri
    Baba 1.Bölüm
    S01E01 - Baba 1.Bölüm
    Saruhanlı ailesi, bir uçak kazasının ardından şoke edici bir gerçeği öğrenirken hepsinin hayatı aniden değişir ve akıl almaz olaylara gebe kalırlar.
    Baba 2.Bölüm
    S01E02 - Baba 2.Bölüm
    Ödemiş’te kalan Kadir, Emin ile bir kez daha yüzleşince Kadir kendisini ailesinden uzakta bulur. Yıllar sonra sevdiği kadını görmeye gider. Ancak hiçbir şey bıraktığı gibi değildir. Köşke alışmaya çalışan aile fertleri yeni hayatlarının getirdiği zorluklarla tanışır. Emin kendi yöntemleriyle bu zorluklarla baş etmeye çalışırken karşısında İlhan Karaçam’ı bulur.
    Baba 3.Bölüm
    S01E03 - Baba 3.Bölüm
    Baba 4.Bölüm
    S01E04 - Baba 4.Bölüm
    Kadir, ailenin yeni hayatına uyum sağlaması için ipleri eline almaya başlar. Ancak bu hiç kolay olmayacaktır. Saruhanlı ailesi dört bir yandan sınanırken Kadir hem Emin’le hem de İlhan’la mücadele etmek zorunda kalır. İlhan’ın hamleleri Saruhanlı ailesinde sancılı günlerin başlangıcı olur.
    Baba 5.Bölüm
    S01E05 - Baba 5.Bölüm
    Saruhanlı ailesini köşeye sıkıştıran İlhan’ın hedefinde bu kez Kadir vardır. Büşra, İlhan’dan kaçmaya çalışırken büyük bir sürprizle karşılaşır. Kadircan ve Zeynep evden dışarı adım attıklarında kendilerini büyük bir belanın içinde bulurlar. Servet, hem Kadir hem Kübra ile sınanınca zor bir seçim yapmak zorunda kalır.
    Baba 6.Bölüm
    S01E06 - Baba 6.Bölüm
    Efe ve Çetin’in sürpriz yüzleşmesinde herkes eteklerindeki taşlarını döker. Kartal tüm öğrendiklerine rağmen üçünün de hedefinin aynı kişi olduğunu hatırlatır. Kartal, Efe ve Çetin arasındaki zorunlu iş birliğinin adımları atılır. Birlikte Şahin’e karşı kazandıkları ilk savaşta beklemedikleri bir karşılık alırlar ve Kartal Korkmaz’ın hedefi haline gelir.
    Baba 7.Bölüm
    S01E07 - Baba 7.Bölüm
    İlhan ve Büşra gittikçe birbirlerine yaklaşırlar. Ancak bu durum her ikisi için de tehlikeli olmaya başlar. Kadir bir yandan Sevil’e kendisini affettirmeye çalışırken diğer yandan holdingdeki krizle uğraşır. Bu süreçte tanışacağı sürpriz isim ise merak konusudur. Emin, Büşra konusunda beklenmedik bir adım atar.
    Baba 8.Bölüm
    S01E08 - Baba 8.Bölüm
    Emin'in hastalığını öğrenen aile yıkılır. Kadir ve Fazilet, Emin'in tedavisiyle ilgilenirken, onların yokluğunda köşkte fırtınalar kopar. Servet ve Yaşar arasındaki gerilim, ipleri kopma noktasına getirir. Yaşar, Büşra ile ilgili çok önemli bir bilgiye ulaşırken bu durum aileyi karıştırır.
    Baba 9.Bölüm
    S01E09 - Baba 9.Bölüm
    Kadir aileyi bir arada tutmaya çalışırken, Emin zor durumdaki başka bir aileyle ilgilenir. Dışlandığına inanan Servet’in sürpriz hamlesi holdingde de kardeşleri karşı karşıya getirir. Tedavisi süren İlhan ve onu yalnız bırakmayan Büşra giderek daha fazla yakınlaşır.
    Baba 10.Bölüm
    S01E10 - Baba 10.Bölüm
    Uğur’un köşke gelmesiyle birlikte evde bütün dengeler bir anda bozulur. Emin’in yokluğunda evi ve şirketi toparlamaya çalışan Kadir için işler iyice çıkmaza girer.
    Baba 11.Bölüm
    S01E11 - Baba 11.Bölüm
    Servet’in bir sonraki planını çözmeye çalışan Kadir, ailesini korumak için bazı önlemler alır. Büşra’yı mutlu etmek için çabalayan İlhan, beklenmedik bir hamle yapar. Eve gelen sürpriz bir misafir yüzünden Fazilet, zor bir kararın eşiğine gelir.
    Baba 12.Bölüm
    S01E12 - Baba 12.Bölüm
    Yeniden ailesinin başına geçen Emin, ev arayışı sırasında aldığı bir haberle yıkılır. Servet’in yaptıklarını öğrenen Kadir’in abisiyle yaşadığı yüzleşme çok sert olur. Babasının ölümünden Kadir’i sorumlu tutan İlhan, Büşra ile karşı karşıya gelir.
    Baba 13.Bölüm
    S01E13 - Baba 13.Bölüm
    İlhan ve Kadir arasında büyük bir yüzleşme gerçekleşirken Kadir, İlhan’ın durmayacağını anlar. İlhan’ın hedefinde ise bu defa Kadir’in sevdikleri vardır. Yeni hayatlarına alışmaya çalışan Emin ve ailesi geçimlerini sağlayabilmek için çalışmaya başlar. Ailenin her şeye rağmen ayakta kaldığını ve mutlu olduğunu gören Servet, aileyi huzursuz etmek için uğraşır.
    Baba 14.Bölüm
    S01E14 - Baba 14.Bölüm
    Büşra ise bu anlaşmazlığa bir son verebilmek için Ferit’i kimin öldürdüğünü bulmaya karar verir. Cansu, Şahika ile Kürşat’ın kardeş olmadıklarından kuşkulanır. Anlattığında Servet onu ciddiye almaz. Kübra, Cansu’nun haksız olduğunu ispat etmeye çalışırken Kürşat’ın gerçek kimliğini öğrenir.
    Baba 15.Bölüm
    S01E15 - Baba 15.Bölüm
    Ailesinin yanına dönen Kadircan, Cansu’yla büyük bir yüzleşme yaşar. Bu yüzleşme onun hayatını tamamen değiştirirken Kadir bütün aileyi toparlamaya çalışır. Büşra, Ferit'in katilini bulmak için Elif’le el ele verir. Yaşar’ın Kadircan’la ilgili verdiği bir karar, Binnur ve Yaşar arasında büyük bir gerilime neden olur. İlhan ve Kadir kozlarını paylaşmak için karşı karşıya gelirken Büşra kendisini çok büyük bir tehlikenin içinde bulur.

    Hayran tepkileri

    Back to Top