Hesabım
    Baba
    2. Sezon
    Baba

    Sezon bilgisi:

    15 Bölüm
    orijinal kanal: Show Tv
    İlk yayın tarihi: 20 Eylül 2022
    147 Fotoğraf | 15 Video
    Baba 30.Bölüm Fragmanı 0:56
    Baba 30.Bölüm Fragmanı
    14 gösterim
    Baba 29.Bölüm Fragmanı 1:00
    Baba 29.Bölüm Fragmanı
    11 gösterim
    Baba 28.Bölüm Fragmanı 0:57
    Baba 28.Bölüm Fragmanı
    9 gösterim
    • Fotoğraf Baba
    • Fotoğraf Baba
    • Fotoğraf Baba
    • Fotoğraf Baba
    • Fotoğraf Baba
    • Fotoğraf Baba
    • Fotoğraf Baba
    • Fotoğraf Baba
    • Fotoğraf Baba
    2. sezon bölümleri
    Baba 16.Bölüm
    S02E01 - Baba 16.Bölüm
    Darmadağın olan Saruhanlı ailesinde art arda yaşanan kayıplar herkesin hayatını değiştirir. Ailenin babası Emin Saruhanlı kaybolur. Bambaşka bir hayatın içine düşen ailenin bütün yükü Kadir’in omuzlarındadır.
    Baba 17.Bölüm
    S02E02 - Baba 17.Bölüm
    Birbirlerinin kim olduklarını öğrenen Kadir ile Firuze arasındaki tansiyon giderek artar. İkili arasındaki bu tehlikeli yakınlaşmanın etkileri artık her ikisi için de geri dönülmez bir noktaya gelir. Kadir hem ailesine yetmeye hem de babasını bulmaya çalışırken bir yandan da Selahattin’in zulmüne uğrayan insanları korumaya kalkınca işler karışır.
    Baba 18.Bölüm
    S02E03 - Baba 18.Bölüm
    Otoritesi sarsılmaya başlayan Selahattin, Kadir’e bir tuzak kurar ama Kadir bu tuzaktan sürpriz bir telefonla haberdar olur. Bir yandan Büşra’ya ulaşmaya çalışan İlhan diğer yandan Emin’i aramaya devam ederken aldığı bir bilgi tüm dengeleri değiştirir.
    Baba 19.Bölüm
    S02E04 - Baba 19.Bölüm
    Baba 20.Bölüm
    S02E05 - Baba 20.Bölüm
    Emin’le ilgili önemli bir sırrı öğrenen Selahattin, bunu koz olarak kullanıp Kadir’i iyice köşeye sıkıştırır. Babasının bulunmasından sonra ailesi ile yavaş yavaş buzları eriten Servet, çok güvendiği birinden ağır bir darbe alır. Emin’i ararken yaptığı hata ile yüzleşen İlhan, Büşra’ya yeniden yaklaşabilmek için sürpriz bir hamlede bulunur.
    Baba 21.Bölüm
    S02E06 - Baba 21.Bölüm
    Baba 22.Bölüm
    S02E07 - Baba 22.Bölüm
    Kadir, Firuze ile birlikteyken Selahattin’e yakalanmaktan son anda kurtulunca, çok zor bir karar alır. Kadir’in dikkatini çekmeye çalışan Firuze, kendisini tehlikeli bir oyunun içinde bulur. Aylar sonra ilk defa Emin’le yüzleşen İlhan, sebep olduğu şeyleri daha yakından görür. Büşra ile bir kez daha konuştuktan sonra başka çaresinin kalmadığını düşünen İlhan, herkesi şaşırtacak bir karar verir. Çöpköy’ün içinde yeni bir iş kolu yaratan Selahattin, bu işin tehlikeli kısmını yaptırmak için sürpriz bir ismi devreye sokar.
    Baba 23.Bölüm
    S02E08 - Baba 23.Bölüm
    Kadir hiç istemediği bir şekilde Çöpköy halkıyla karşı karşıya gelir. Ummadığı bir anda tehdit altında kalan Firuze, istemeden de olsa Kadir’i ve Çöpköy’ü çok zor durumda bırakır. İlhan’ın Çöpköy’e gelmesiyle birlikte Büşra ile arasındaki buzlar yavaş yavaş erimeye başlarken İlhan beklemediği bir hesaplaşmayla karşı karşıya kalır.
    Baba 24.Bölüm
    S02E09 - Baba 24.Bölüm
    Büşra ile İlhan arasındaki buzlar iyice erirken sürpriz bir ziyaret gerçekleşir. Emin’in herkesi umutlandıran direnişine engel olan Selahattin, diğer yandan Çöpköy’de yayılan hastalığın duyulmaması için elinden geleni yapar. Firuze içinde bulunduğu sorunu çözmek için tehlikeli bir planla harekete geçer.
    Baba 25.Bölüm
    S02E10 - Baba 25.Bölüm
    Salgın söylentilerinin ardından çıkan bambaşka bir gerçekle yüzleşen sürpriz bir isim, bu durumu düzeltmeye çalışır. Selahattin’in arkasında kim olduğunu öğrenen İlhan geçmişiyle derin bir hesaplaşma içine girer.
    Baba 26.Bölüm
    S02E11 - Baba 26.Bölüm
    İlhan ve Büşra arasındaki yakınlaşma gittikçe artarken beklenmedik bir sırrın ortaya çıkması bir anda her şeyi değiştirir. Çöpköy insanları Kadir’den öğrendikleri şaşırtıcı bir bilgiyle, Selahattin’e karşı verdikleri mücadelenin dozunu artırır.
    Baba 27.Bölüm
    S02E12 - Baba 27.Bölüm
    Beklemediği bir tehditle köşeye sıkışan Selahattin, aklındaki planı uygulamak için harekete geçer. Öğrendiği bilgiyle şok olan İlhan, kendisini ve Büşra’yı büyük zararlara sürükleyebilecek bir kararın eşiğine gelir.
    Baba 28.Bölüm
    S02E13 - Baba 28.Bölüm
    Çöpköy’de devam eden direnişe sabrı kalmayan Selahattin, sürpriz bir ismin yardımıyla herkesin hayatını alt üst eden planını devreye sokar.
    Baba 29.Bölüm
    S02E14 - Baba 29.Bölüm
    Selahattin’in adamlarını kurduğu plana çeken Kadir, sürpriz bir ismi kurtarmak için harekete geçer. İlhan ve Büşra ile ilgili gerçekleşen beklenmedik bir gelişme, kısa süreliğine de olsa herkesi mutlu eder. Direnmeye devam eden Çöpköy halkı, Selahattin’in planına akıllıca bir karşılık verirken kendilerini bekleyen durumdan habersizdir.
    Baba 30.Bölüm Final
    S02E15 - Baba 30.Bölüm Final
    Kadir ve Çöpköy halkı, Çöpköy’e yeni gelen Rıdvan ve ekibiyle karşı karşıya gelirken Selahattin’in sürpriz bir sırrı, her şeyi değiştirir. Beklenmedik bir isim son kararını verip herkesi şaşkına çevirirken bu olay birçok şeyin fitilini de ateşler.

    Hayran tepkileri

    Back to Top