Hesabım
    Kara Tahta
    1. Sezon
    Puanım :
    Kara Tahta

    Özet

    Lise yıllarındayken akran zorbalığına uğrayan Atlas; annesiyle beraber memleketini terk eder. Yıllar sonra matematik öğretmeni olarak üstelik kendi okuduğu okula atanır.

    Sezon bilgisi:

    20 Bölüm
    orijinal kanal: Trt 1
    İlk yayın tarihi: 30 Mart 2022
    160 Fotoğraf | 20 Video
    Miray Daner
    Miray Daner
    Furkan Andıç
    Furkan Andıç
    Cengiz Bozkurt
    Cengiz Bozkurt
    Kerem Arslanoğlu
    Kerem Arslanoğlu
    Kara Tahta 20.Bölüm Fragmanı 0:50
    Kara Tahta 20.Bölüm Fragmanı
    13 gösterim
    Kara Tahta 19.Bölüm Fragmanı 0:58
    Kara Tahta 19.Bölüm Fragmanı
    55 gösterim
    Kara Tahta 18.Bölüm Fragmanı 0:56
    Kara Tahta 18.Bölüm Fragmanı
    15 gösterim
    • Fotoğraf Kara Tahta
    • Fotoğraf Kara Tahta
    • Fotoğraf Kara Tahta
    • Fotoğraf Kara Tahta
    • Fotoğraf Kara Tahta
    • Fotoğraf Kara Tahta
    • Fotoğraf Kara Tahta
    • Fotoğraf Kara Tahta
    • Fotoğraf Kara Tahta
    1. sezon bölümleri
    Kara Tahta 1.Bölüm
    S01E01 - Kara Tahta 1.Bölüm
    “Aşkın için mi, intikam için mi… yoksa öğretmen olmak için mi? Neden döndün Atlas…” “Atlas; doğduğu, aşık olduğu, ölüme itildiği kente öğretmen olarak geri döner. Kendisini geçmişe bağlayan köklerin zaman içerisinde zayıflamasının başına neler getireceğinden habersizdir. Şehrin güzeller güzeli Irmak’ı da seneler önce geride bıraktığını sandığı Atlas’ın karşısına çıkmasıyla darmadağın olur. Bekir ise Atlas ile Irmak’ın hikayesinde Irmak’ın aşığı olarak ölmeyi ve öldürülmeyi göze alır.
    Kara Tahta 2.Bölüm
    S01E02 - Kara Tahta 2.Bölüm
    Atlas, Irmak’ın kapısından ayrılmak zorunda kalır. Irmak ise cevabını alamadığı sorularla baş başadır. Atlas’ın kapıya dayaması Bekir’i çileden çıkarır. Atlas’tan kurtulmanın tek bir yolu vardır. Ortadan kaldırmak. Ama Bekir ateşi eliyle tutmayacak bir maşa kullanacaktır. Atlas’ın hiç tahmin edemeyeceği bir maşa.
    Kara Tahta 3.Bölüm
    S01E03 - Kara Tahta 3.Bölüm
    “Yolları çatallanan bahçede birbirini arayan Atlas ve Irmak.” Atlas’ın sığındığı öğretmenlik limanı, Bekir’in hain planlarıyla yıkılmayacak kadar güçlüdür. Irmak, Atlas’ın başına gelenlerden habersiz halde, kendisini istemeye gelen Bekir’e cevabını verir. Hikmet’in Atlas’ı kurtarmaya giderken Arif’e babalığını hatırlatması ise baba oğul arasındaki derin mesafede nasıl bir rol oynayacaktır?
    Kara Tahta 4.Bölüm
    S01E04 - Kara Tahta 4.Bölüm
    Irmak, annesinin baskısına rağmen Atlas’la yüzleşmek için okula gider. Atlas, kalbinin söylemek istediklerini aklıyla susturmaya çalışır. Irmak’ın cevabını almak istediği sorular için Atlas’ın bir tercih yapması gerekir. Atlas’ın vereceği bu büyük karar aynı anda çok fazla kişinin hayatını etkiler. İskender’in istediği parayı Bekir’den almak için elinde tuttuğu delil ise tüm dengeleri alt üst edebilecek güçtedir. “
    Kara Tahta 5.Bölüm
    S01E05 - Kara Tahta 5.Bölüm
    Kartal’ın atmak üzere olduğu yanlış adım tüm hayatını karartmak üzeredir. Atlas, Kartal’ı kurtarmak için elinden geleni yapmaktan çekinmez. Irmak, Atlas’tan duyduklarıyla hayatına bambaşka bir yön vermeye karar verir. Bu karar Münevver ve Bekir’i rahatsız etse de Irmak vazgeçmez. Atlas ise kalbine daha fazla söz geçiremez ve kendisini bir kez daha Irmak’ın kapısında bulur. Bekir yaptığı büyük planla Atlas’ı bitirmeye kararlıdır.
    Kara Tahta 6.Bölüm
    S01E06 - Kara Tahta 6.Bölüm
    Atlas’ın üzerine atılan suça dair deliller ise oldukça güçlüdür. Atlas, bulunduğu durumda dahi öğrencilerini ve Aylin’i ihmal etmemenin bir yolunu bulur. Bekir ise Atlas’ın başına gelenleri fırsat bilerek öğrenci velilerini galeyana getirir. Bekir, meslektaşlarının ve öğrencilerinin Atlas’ın arkasında güçlü bir duvar gibi durduğunu sonradan bizzat görecektir. Münevver, Atlas ve Irmak’ın yakınlaşmasını engellemek için Bekir’in de etkisiyle fevri hareketlerine devam ederken Atlas’ın karşısına çıkan bir diğer zorluk ise öğretmenliğini riske atacak mıdır?”
    Kara Tahta 7.Bölüm
    S01E07 - Kara Tahta 7.Bölüm
    Irmak gözünü açtığında sadece Atlas’ın yanında olduğunu görür. Cafer ise Bekir’i yaralı halde görünce sevinir ancak bu mutluluğu uzun sürmez. Bekir, bundan sonra yakın çevresinden daha sık zarar göreceğe benzer. Irmak’ın hastaneden çıkar çıkmaz fırına dönmesi Bekir ve Münevver’i çileden çıkarır. Artık iki ayrı düşman safında yer alan Bekir ve Münevver’e rağmen Irmak ve Atlas arasındaki aşk büyüyerek devam eder.
    Kara Tahta 8.Bölüm
    S01E08 - Kara Tahta 8.Bölüm
    Irmak ve Atlas’ın fırını küllerinden yeniden yaratma inancı Bekir için oldukça yaralayıcıdır. Arif ise bu olay sonrasında oğlunu korumak için öğretmenini feda etmesi gerektiğinden emin olur. Aylin’in Atlas sayesinde dudaklarından dökülen bir kelime dahi Arif’in fikrini değiştirmez. Bu durum da Sevgi ile gerilim yaşamasına sebep olur. Atlas öğrencilerinden aldığı güçle öğretmenliğe devam etmenin bir yolunu bulur.
    Kara Tahta 9.Bölüm
    S01E09 - Kara Tahta 9.Bölüm
    Atlas, Bekir’in İskender’i kullanarak yaptığı planın ne olduğunu öğrenmeye çalışır. Irmak, Atlas için çok kaygılıdır. Bekir’in planını bozacak olan kişi ise en yakınındaki isimlerden biridir. Bekir’in ne kadar tehlikeli olduğunu anlayan Münevver için ise dengeler değişmiştir. Irmak’ı nasıl bir tehlikenin içine attığını fark eden Münevver pişmanlık yaşar.
    Kara Tahta 10.Bölüm
    S01E10 - Kara Tahta 10.Bölüm
    Arif hemen Sevgi’yi arar, müjdeyi ise Aylin telefonda annesine verir. Irmak ve Atlas cephesinde her şey yolundayken Bekir, hapishaneye girmemek için tüm gücünü kullanır. Kartal, yapayalnız kaldığını düşünür ve Cafer ona kol kanat gereceğini söyler. Kartal’ı bu kötü günlerin içinden çekip alacak kişi ise Atlas olacaktır. Bekir’in mahkemesinde Hikmet ik defa cübbesini giyer ve kim olduğunu ilk kez söyleyerek Cafer’i savunur.
    Kara Tahta 11.Bölüm
    S01E11 - Kara Tahta 11.Bölüm
    Aylin’in ortadan kaybolması Atlas ve Irmak arasında problem yaratır. Irmak bu konuda kendini suçlamadan duramaz. Tüm şehir Aylin’i bulmak için seferber olur ancak bir kişi Aylin’i bulup getirir. Bu kişi Bekir’dir. Atlas Bekir’in bu olayda iyi niyetli olmadığını düşündüğü için sadece Irmak’la değil Arif’le de gerginlik yaşar. Hikmet’in beklenmeyen misafiri Asu ise tüm dengeleri alt üst edeceğe benzer.
    Kara Tahta 12.Bölüm
    S01E12 - Kara Tahta 12.Bölüm
    Kara Tahta 13.Bölüm
    S01E13 - Kara Tahta 13.Bölüm
    Kara Tahta 14.Bölüm
    S01E14 - Kara Tahta 14.Bölüm
    Kara Tahta 15.Bölüm
    S01E15 - Kara Tahta 15.Bölüm
    Atlas ve Irmak arasındaki gerilim yükselerek devam eder. Yasemin ve Irmak’ın ise yeni bir gündemi vardır: telefon nerede? Bu problemi Atlas ile paylaşamayan Irmak, Yasemin’le birlikte telefonun izini sürmeye başlar. Okul ise Asuman’ın yaptığı hırsızlıkla çalkalanmaya başlamıştır. Atlas her ne kadar duruma müdahil olmaya çalışsa da kayıp telefon çoktan Asuman’ın üzerine kalmıştır. Telefonun kaybolduğu ve Asuman’ın çalma ihtimaline karşı haber alan Bekir de soluğu Hikmet’in evinde alır.
    Kara Tahta 16.Bölüm
    S01E16 - Kara Tahta 16.Bölüm
    Atlas, Yasemin’in kaybolan telefonuyla ilgili bu denli endişe ortamı yaratılmasından şüphelenir. Irmak her ne kadar telefonun önemsizliğine dair bahaneler üretmek zorunda kalsa da Atlas ikna olmaz ve telefonu kimin gönderdiğine dair iz sürer. Irmak telefon bulunduğu için mutludur.
    Kara Tahta 17.Bölüm
    S01E17 - Kara Tahta 17.Bölüm
    Atlas ve Irmak’ın bu mutlu gününe Bekir’in oyunu gölge düşürür. Irmak’ın yaşam mücadelesiyle sonuçlanan oyun, herkesin hayatını alt üst eder. Irmak için gereken kan için de hiç beklenmedik birisine ihtiyaç olur.
    Kara Tahta 18.Bölüm
    S01E18 - Kara Tahta 18.Bölüm
    Bekir Hikmet’i etkisiz hale getirir ve yeni planını devreye koyar. Irmak’ı alıp uzaklaşana kadar Asu’yu elinde tutacaktır. Bunu duyan Irmak, ilk fırsatta Bekir’i arar. Irmak’ın her şeyi öğrendiğini anlayan Bekir için tek çare kalmıştır.
    Kara Tahta 19.Bölüm
    S01E19 - Kara Tahta 19.Bölüm
    Atlas gelir ve Irmak’ı kurtarır. Bekir, peşindeki emniyet güçlerine rağmen kaçmayı sürdürür. Bekir’in dışarıda olması Irmak başta olmak üzere herkesi tedirgin eder. Bütün bu sıkıntıların ortasında İstanbul’dan umut dolu bir telefon gelir. Aylin’in doktoru, gözlerinin açılma ihtimaline dair bir haber paylaşır.
    Kara Tahta 20.Bölüm Final
    S01E20 - Kara Tahta 20.Bölüm Final
    Atlas, Bekir’i kendi elleriyle adalete teslim eder. Bekir son ana kadar tüm şansını kullanır ama artık nafiledir. Bekir yolun sonuna geldiğinde karşısında kardeşi Kartal da vardır. Öğrenciler arasında ise Ceylan’ın kaybolduğu haberi hızla yayılır. Atlas, Hikmet ve öğrencilerin araştırmasıyla Ceylan içine düştüğü kötü durumdan kurtarılır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top