Hesabım
    İyilik
    2. Sezon
    Puanım :
    İyilik

    Sezon bilgisi:

    19 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    İlk yayın tarihi: 9 Eylül 2022
    113 Fotoğraf | 19 Video
    İyilik 20.Bölüm Fragmanı 0:45
    İyilik 20.Bölüm Fragmanı
    30 gösterim
    İyilik 26.Bölüm Fragmanı 1:06
    İyilik 26.Bölüm Fragmanı
    273 gösterim
    İyilik 25.Bölüm Fragmanı 0:46
    İyilik 25.Bölüm Fragmanı
    39 gösterim
    • Fotoğraf İyilik
    • Fotoğraf İyilik
    • Fotoğraf İyilik
    • Fotoğraf İyilik
    • Fotoğraf İyilik
    • Fotoğraf İyilik
    • Fotoğraf İyilik
    • Fotoğraf İyilik
    • Fotoğraf İyilik
    2. sezon bölümleri
    İyilik 9.Bölüm
    S02E01 - İyilik 9.Bölüm
    Ölümcül bir satranç oyununun ortasında kalan 3 kişi. Atlar sürülüyor, piyonlar harcanıyor, savaş borazanları gümbür gümbür çalıyor! Nehir susmuş, hiç kimseyle konuşmuyor. Neslihan kimden yardım isteyeceğini, ne yapacağını şaşırmış durumda.
    İyilik 10.Bölüm
    S02E02 - İyilik 10.Bölüm
    Damla şirkete adımını atar atmaz ilk fırsatta Murat’a yakınlaşmaya çalışır. Murat, Neslihan’la ilişkilerine yeni bir şans verdiklerini söyleyince Damla yıkılır ve Murat’a Neslihan’ın sadece kendisinden intikam almak için onu zorla öptüğünü, gittikleri restoranın adresini ona Koray’ın verdiğini, Koray’la iş birliği içinde olan Neslihan’ın bunu sadece Damla’nın ikisini öpüşürken görmesi için yaptığın söyler ama Murat’ı ikna edemez. Bu sırada Neslihan, Murat’a yakın durarak onun güvenini kazanmaya çalışmaktadır ve bu yolla annesinin yargılandığı davanın düşmesini sağlayacak delilleri elde etmeyi amaçlamaktadır.
    İyilik 11.Bölüm
    S02E03 - İyilik 11.Bölüm
    Murat arsa konusunda annesine karşı kendisini koruduğu için Neslihan’a müteşekkirdir. Neslihan kocasını koruyan eş rolü oynayarak hem Murat’ın güvenini kazanmış hem de Damla’ya karşı Damla’nın hiç beklemediği bir yerden zafer kazanmıştır. Neslihan son kozunu oynar ve Damla’ya annesini kurtarabilecek belgelere karşılık Murat’ı teklif eder. Murat’tan umudunu kesen Damla, Neslihan’ın teklifini kabul eder.
    İyilik 12.Bölüm
    S02E04 - İyilik 12.Bölüm
    Neslihan ve Murat’ın nikah tazeleme günü gelip çatmıştır. Damla ya bu gece sonu ne olursa olsun Murat ve Neslihan’ın davetine gidip onlara engel olacaktır. Damla davete gider ve orada bıçaklanır. Neslihan, Murat, Şahika, Sinan, Koray… Herkes birbirinden şüphelenmektedir. Bıçağın üzerinden iki kişinin parmak izi çıkar. Bu sırada Neslihan aleyhine tanıklık yapan gizli bir şahidin ortaya çıkmasıyla şüpheler daha çok Neslihan üzerinde yoğunlaşır.
    İyilik 13.Bölüm
    S02E05 - İyilik 13.Bölüm
    Neslihan Atilla’dan Damla’yı havuzda boğmaya çalıştığı görüntülerin de polise verildiği bilgisini alır. Neslihan ve Şahika artık görgü tanığının da havuz görüntülerini polise verenin de Murat olduğundan emindirler. Murat Damla’nın uyanıp beni bıçaklayan kişi Murat demesinden korkup hastaneye gider. Neslihan onu takip eder. Neslihan ertesi gün karakola giderek Atilla’ya Damla’yı öldürmeye kalkanın Murat olduğunu ve suçu kendi üstüne yıkmaya çalıştığını söyler ama kanıtı olmadığı için bunu ispat edemez.
    İyilik 14.Bölüm
    S02E06 - İyilik 14.Bölüm
    Neslihan cezaevinden çıkar. Çıkar çıkmaz evine gider ve haciz memurlarıyla karşılaşır. Hem eşyalara el konulmuş hem de evleri satılmıştır. Neslihan, Şahika ve çocuklar kalabilecekleri yeni bir yer bulmak zorundadır. Murat, Neslihan’a bir sesli mesaj bırakıp bütün gerçekleri anlatmıştır.
    İyilik 15.Bölüm
    S02E07 - İyilik 15.Bölüm
    Neslihan, Poyraz’a Damla ile ilgili bütün gerçekleri açıklayacakken Damla, Poyraz’a Neslihan’ın bir sabıkalı olduğunu, hapisten yeni çıktığını söyler. Ayrıca o gün çocukların okul çıkışına gidip Neslihan’ı tehdit eder. Eğer Poyraz’dan uzak durmazsa bunun bedelini çocukları ile ödeyeceğini ima eder.
    İyilik 16.Bölüm
    S02E08 - İyilik 16.Bölüm
    Damla’nın yolladığı hediye ve Eda’nın söylediklerinden sonra Şahika, Koray’ı arar ve artık o evde kalmak istemediğini söyler. Koray Neslihan’la son bir defa konuşacaktır. Neslihan, Koray, Şahika ve Damla arasında büyük bir hesaplaşma yaşanır.
    İyilik 17.Bölüm
    S02E09 - İyilik 17.Bölüm
    Neslihan, Poyraz’a Damla ile ilgili bütün gerçekleri sonunda anlatır. Poyraz, Damla’yı terk eder. Bir yandan Poyraz’ın onu terk etmesi, bir yandan Neslihan’ın her yerde Koray’ı araması arasında sıkışan Damla, Neslihan’ın Koray’a ulaştığını zannetmesinin bir yolunu bulur. Koray’ın cep telefonundan Neslihan’a mesaj göndererek annesinin hastalandığını ve bir süre yurt dışına onun yanına gitmek zorunda olduğunu yazar. Murat, Damla’nın evine gizlice girer ve Koray’ı öldürenin Damla olduğunu bildiğini ve Koray’ın gömülmesi görüntülerini Damla’ya yollayanın kendisi olduğunu söyler.
    İyilik 18.Bölüm
    S02E10 - İyilik 18.Bölüm
    Damla, Murat’a parasını kaptırmamak için Melis’i kullanır. Murat’ın evli ve çocuklu olduğunu Melis’e söylemekle tehdit eder. Murat, ya onun tehditlerine boyun eğecek ya da polise Damla’nın Koray’ı öldürdüğünü ihbar edecektir.
    İyilik 19.Bölüm
    S02E11 - İyilik 19.Bölüm
    Neslihan bir taraftan ailesi için ayakta kalma mücadelesi verirken diğer taraftan da Murat ile mücadele ediyordur. Poyraz çıkar karşısına ve onu tüm bu dertlerden kurtaracak bir teklif yapar, “evlenelim…” der. Neslihan, Poyraz’ın evlenme teklifini kabul edecek midir?
    İyilik 20.Bölüm
    S02E12 - İyilik 20.Bölüm
    Melis, Murat’la Damla’nın geçmişte bir ilişkileri olduğunu öğrenmiştir. Büyük bir şaşkınlık yaşayan Melis, bu defa da Murat’ı affedecek mi? Murat, Damla’ya, sadece onların değil Neslihan ve Poyraz’ın da hayatlarını etkileyecek bir teklifte bulunur. Damla bu teklifi kabul edecek mi?
    İyilik 21.Bölüm
    S02E13 - İyilik 21.Bölüm
    Koray’ın yurt dışına hiç gitmediği anlaşılır. Polis olayı araştırıyordur ve bulunan bir delille Damla’nın kapısını çalarlar. Damla’nın Koray’ı öldürdüğü ortaya çıkacak mıdır?
    İyilik 22.Bölüm
    S02E14 - İyilik 22.Bölüm
    Poyraz, aşık olduğu Neslihan’ın çocuklarını geri alabilmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyordur. Neslihan’ın isteğiyle, Murat’ın evinin yanındaki evi satın alır. Arkun holdingde de hisselerin çoğunluğunu almaya çalışan Murat’tan önce davranarak yönetim kurulu başkanı olur. Murat’ın hevesi kursağında kalmıştır ve bunun acısını çıkarmaya kararlıdır. Poyraz, Neslihan’a evliliklerinin gerçek zannedilmesi için aynı odada kalmaları gerektiğini söyler. Neslihan, Poyraz’a beklediği ilgiyi gösterecek midir?
    İyilik 23.Bölüm
    S02E15 - İyilik 23.Bölüm
    Poyraz, Damla ve bebeği için çok endişelenmiştir. Damla hastanede kendisine gelince Neslihan’ı suçlar, Neslihan zor bir durumda kalır.Damla taburcu olup eve gelince Neslihan’a olan nefretini onun çocuklarından çıkartmaya kalkar. Neslihan, Damla’nın çocuklarına kötü davrandığını öğrenince karşısına çıkar. İkilinin karşı karşıya gelmesinin sonuçları ağır olacaktır.
    İyilik 24.Bölüm
    S02E16 - İyilik 24.Bölüm
    Gülseren oğlu Koray’ı merak ettiği için yurt dışından dönmüştür. Koray’ın mezarı bulunur. Büyük üzüntü yaşayan Gülseren oğlunun son arzusu olduğunu düşünerek tüm mal varlığını Neslihan’a verir. Neslihan ve Şahika eski varlıklı günlerine geri dönerler.
    İyilik 25.Bölüm
    S02E17 - İyilik 25.Bölüm
    Poyraz’ın ani ölümüyle Damla yeni bir çıkmaza girer. Olayları kendi lehine çevirmeye karar verir. Kuşkuya yer bırakmayacak şekilde Koray’ın ölümünden Poyraz’ın sorumlu tutulmasını sağlar. Poyraz’ın annesi Handan gelir. Damla onu da kendi tarafına çekip Neslihan’a karşı kışkırtır. Handan oğlunun ölümünden sonra Neslihan’ı suçlar. Neslihan yeni bir krizle baş başayken Atilla evlenme teklifi eder. Şahika’nın şiddetle karşı çıkmasına rağmen Neslihan’ın kararı ne olacaktır?
    İyilik 26.Bölüm
    S02E18 - İyilik 26.Bölüm
    Damla tek yaşama sevincini, bebeğini kaybeder. Kaldığı hastanenin terasına çıkar. Artık o da yaşamak istemiyordur. Gülseren öldürülen oğlu Koray’ın gerçek katilinin Damla olduğundan şüpheleniyordur halen. Gerçek katilin kim olduğunu anlamak için yeğeninden yardım ister. Sonunda Damla’nın katil olduğu anlaşılacak mıdır?
    İyilik 27.Bölüm Final
    S02E19 - İyilik 27.Bölüm Final
    Neslihan, kaybettikleri aile servetlerini ve itibarlarını geri almayı kafasına koymuştur. Sonunda Murat’ı köşeye sıkıştırmayı başarır. Her durumda mutlaka bir çıkış yolu bulan Murat, bu defa da içine düştüğü zor durumdan sıyrılmayı başarabilecek mi?

    Hayran tepkileri

    Back to Top