Hesabım
    Ah Nerede
    1. Sezon
    Puanım :
    Ah Nerede

    Özet

    Geleneksel bir ailenin üç hayırsız oğlundan biri olan Ferit (Oktay Çubuk), Kazanova’yı kendine şiar edinmiş bir çapkındır. Hayatını babasının parasıyla keyifle yaşar. Zehra (Nil Keser) ise Tıp Fakültesini yarım bırakmak zorunda kalmış, bir pastanede garson olarak çalışan, sıradan bir hayatı olan genç bir kadındır. Ta ki okula dönme fırsatı yakalayana kadar.

    Sezon bilgisi:

    7 Bölüm
    orijinal kanal: STAR
    İlk yayın tarihi: 1 Temmuz 2022
    56 Fotoğraf | 6 Video
    Oktay Çubuk
    Oktay Çubuk
    Nil Keser
    Nil Keser
    Tarık Papuççuoğlu
    Tarık Papuççuoğlu
    Ayşe Kökçü
    Ayşe Kökçü
    Ah nerede 7.Bölüm Fragmanı 0:50
    Ah nerede 7.Bölüm Fragmanı
    16 gösterim
    Ah Nerede 6.Bölüm Fragmanı 0:47
    Ah Nerede 6.Bölüm Fragmanı
    87 gösterim
    Ah Nerede 4.Bölüm Fragmanı 0:47
    Ah Nerede 4.Bölüm Fragmanı
    26 gösterim
    • Fotoğraf Ah Nerede
    • Fotoğraf Ah Nerede
    • Fotoğraf Ah Nerede
    • Fotoğraf Ah Nerede
    • Fotoğraf Ah Nerede
    • Fotoğraf Ah Nerede
    • Fotoğraf Ah Nerede
    • Fotoğraf Ah Nerede
    • Fotoğraf Ah Nerede
    1. sezon bölümleri
    Ah Nerede 1.Bölüm
    S01E01 - Ah Nerede 1.Bölüm
    Genç kadınların intikam almak için Ferit’i babasına ifşa etmesiyle, hayatı alt üst olur. Ferit’in hayatını geri almak için girdiği oyunda, ona yardım edebilecek tek kişi ise Zehra olacaktır. Zehra ise oyunlardan çok uzak, ayakları yere basan, aklı başında biridir. Yıllar önce kendi hayatı alt üst olmuş, tıp fakültesini bırakmak zorunda kalmış,kendini ailesine adamıştır.
    Ah nerede 2.Bölüm
    S01E02 - Ah nerede 2.Bölüm
    Zehra Seniha’ya, Şerbetlioğlu ailesine uygun bir gelin olduğunu kanıtlamalı, Ferit de Ali’nin güvenini kazanmalıdır. Bu durum Ferit için olduğu kadar, kızlar için de önemlidir. Çünkü kızların planının devam etmesi, Ferit ve Zehra’nın ailelere karşı oynadıkları aşk oyununun devam etmesine bağlıdır.
    Ah Nerede 3.Bölüm
    S01E03 - Ah Nerede 3.Bölüm
    Ferit Zehra'dan kurtulmanın yollarını ararken zehra arkasına yenilmezler kulübünü alır. Seniha ve Perihan'ın arasındaki gerginliği kullanan Ferit oyunu tamamen bitirmeye çalışır.
    Ah nerede 4.Bölüm
    S01E04 - Ah nerede 4.Bölüm
    Zehra Ferit’le ilgili bilmediği yeni bir şey öğrenir ve bu onu çok şaşırtır; kimbilir belki Ferit’in içinde herkesi çok şaşırtabilecek biri vardır! Zehra’nın kafası karman çorman olur. Ancak sonunda yapmak zorunda kaldığı şey kendisini bile şoka sokar.
    Ah nerede 5.Bölüm
    S01E05 - Ah nerede 5.Bölüm
    Ah nerede 6.Bölüm
    S01E06 - Ah nerede 6.Bölüm
    Ferit’i geçmişinden gelen çok önemli bir misafir beklemektedir.Bu kişi Zehra ve Ferit’in oyunlarındaki dengeyi alt üst edecektir.Ancak Zehra’nın bundan daha önemli bir sorunu vardır; Cenker’in en büyük sırrı öğrenmesi an meselesidir.
    Ah Nerede 7.Bölüm Final
    S01E07 - Ah Nerede 7.Bölüm Final
    Ferda ve Ferit’i birlikte gören Zehra, büyük bir yüzleşme içine girer.Onları gördüğünde hissettiği şey aşk mıdır?Ferit’in Zehra için değişmeyi göze alması gerekir. Ferit, Zehra için kendini yok edip yeniden doğabilecek midir?Zehra ve Ferit, kendi içlerinde bu kavgaları verirken dışarda da onlar için örülen tuzaklar vardır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top