Hesabım
    Tozluyaka
    1. Sezon
    Puanım :
    Tozluyaka

    Sezon bilgisi:

    26 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    İlk yayın tarihi: 27 Haziran 2022
    136 Fotoğraf | 25 Video
    Emre Kınay
    Emre Kınay
    Dolunay Soysert
    Dolunay Soysert
    Tayanç Ayaydın
    Tayanç Ayaydın
    Nebil Sayın
    Nebil Sayın
    Tozluyaka 26.Bölüm Fragmanı 0:46
    Tozluyaka 26.Bölüm Fragmanı
    5 gösterim
    Tozluyaka 25.Bölüm Fragmanı 0:38
    Tozluyaka 25.Bölüm Fragmanı
    4 gösterim
    Tozluyaka 24.Bölüm Fragmanı 0:44
    Tozluyaka 24.Bölüm Fragmanı
    • Fotoğraf Tozluyaka
    • Fotoğraf Tozluyaka
    • Fotoğraf Tozluyaka
    • Fotoğraf Tozluyaka
    • Fotoğraf Tozluyaka
    • Fotoğraf Tozluyaka
    • Fotoğraf Tozluyaka
    • Fotoğraf Tozluyaka
    • Fotoğraf Tozluyaka
    1. sezon bölümleri
    Tozluyaka 1.Bölüm
    S01E01 - Tozluyaka 1.Bölüm
    Ali ve arkadaşlarının kendi hallerindeki mutlu hayatı bir gecede değişir. Sırlarla dolu uzun bir gece ve şüphelerden başka ellerinde hiçbir şey yoktur. Adaletin kendilerine uğramayacağına inandıkları anda ise bir mucize gerçekleşir. Hem de şüphenin kaynağından onlara sunulan bir mucize. Aslında hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Gerçeği bulmak için korkusuzca yeni hayatlarına doğru yola çıkarlar.
    Tozluyaka 2.Bölüm
    S01E02 - Tozluyaka 2.Bölüm
    Tozluyaka 3.Bölüm
    S01E03 - Tozluyaka 3.Bölüm
    Cemre ve Ali’nin yakınlaşması sadece Berk’i değil, Zeyno’yu da çileden çıkarır. Sessiz hesaplaşmalar sürerken Ali ile Cemre ise hala bu yakınlaşmanın şaşkınlığındadır. Ama bu durum Ali’leri yolundan saptırmaz. Onlar hala Vefa’ya o gece neler olduğunu bulmaya çalışıyorlardır ve çok büyük bir sürpriz yaşanır.
    Tozluyaka 4.Bölüm
    S01E04 - Tozluyaka 4.Bölüm
    Her şeyini riske atarak tehlikeli bir savaş başlatır Ali. Arap ve Zeyno da dahil olurlar bu savaşa. Sonunda ya kazanan olacaklardır ya da kaybeden. Cemre’nin bildiklerini söylemesiyle oğlunun hayatından endişe eden Kenan ise Derya ve Önder’i de karşısına alarak Ali’yi hedefine koymuştur.
    Tozluyaka 5.Bölüm
    S01E05 - Tozluyaka 5.Bölüm
    Gençler arasında başlayan bu büyük savaş büyüklerin kavgasına dönüşür. Kenan ve Derya arasında geçmişten gelen öfke de artık gün yüzüne çıkıyordur. Tüm bu olanlar herkesin birbiriyle olan ilişkisini de baştan yazmıştır.
    Tozluyaka 6.Bölüm
    S01E06 - Tozluyaka 6.Bölüm
    Berk ve Ali’yi bir araya getiren kişi hala gizemini korurken bu ikili arasında da buzlar erimeye başlamıştır. Kavga ile başlayan ilişkileri artık yön değiştirir. Kenan ve Önder’in iş birliğiyle herkesin birbirine maruz kalacağı bir ödev verilir. Her öğrenci mecburi de olsa bu ödevi yapacaktır. Şimdiki yolculuk aslında ilk defa tanışma şansı sağlar hepsine.
    Tozluyaka 7.Bölüm
    S01E07 - Tozluyaka 7.Bölüm
    Tüm okların Cemre’yi işaret ettiği gerçeği de gençler arasında şüpheden öteye geçmiştir artık. Herkesin derdi bunu kanıtlamaktır. Ancak bir kişi aslında gerçeğin ne olduğunu biliyordur. Herkesle oyun oynar… fakat bu oyun çok ağır sonuçlar doğuracaktır.
    Tozluyaka 8.Bölüm
    S01E08 - Tozluyaka 8.Bölüm
    Kenan’ın evinde Vefa’ya ait anahtarlığı bulan Derya’nın şüpheleri ise had safhadadır. Gençlere bu durumu anlatamadığı için tek destekçisi Önder’den yardım ister. Kenan’ın konser gecesine dair sakladıkları olduğuna inanıyorlardır ve bunu kanıtlamak için harekete geçerler.
    Tozluyaka 9.Bölüm
    S01E09 - Tozluyaka 9.Bölüm
    Artık saklanacak hiçbir şey kalmamıştır. Tüm gerçekler ortaya çıkmış ve katili bulmaya adım adım yaklaşmışlardır. Herkes rahat bir nefes alacaktır ki bilmedikleri büyük bir sır ve tehlike onların etrafını sarmıştır bile. Aslında sona gelindiğini sandıkları o an her şeyin yeniden başladığı an olacaktır ve kimse bunu henüz bilmiyordur.
    Tozluyaka 10.Bölüm
    S01E10 - Tozluyaka 10.Bölüm
    Katilin Kenan olduğuna inanıyordur herkes. Kenan kendisini aklamak için çırpınırken en olmayacak kişiden yardım ister, Cemre’den. Eğer Vefa’nın saatini bulursa kurtulacaktır. Saatin varlığını öğrenen Cemre ise herkesten önce ulaşmaya çalışacaktır. Ama onun bu tedirgin halleri Hazal’ın gözünden kaçmaz. Cemre’nin bir şeyler sakladığını herkese anlatmaya, ispatlamaya çalışıyordur.
    Tozluyaka 11.Bölüm
    S01E11 - Tozluyaka 11.Bölüm
    Kenan’ın masum olduğu anlaşıldıktan sonra Cemre için daha zor günler geliyordur. Birisi yeni bir oyun kurmuştur ve bu defa korkma sırası Cemre’dedir. Son yaşanan olaylar ve Cemre üzerine şüpheler yeni ittifakları da beraberinde getirir. Hedef aynı ama yol arkadaşları başkadır artık Tozluyakalılar için.
    Tozluyaka 12.Bölüm
    S01E12 - Tozluyaka 12.Bölüm
    Mavi’nin gelişi Cemre’nin daha çok hata yapmasına ve sinirlenmesine sebep olur. Cemre kendisine oyun oynayanın ve Mavi’yi aralarına çağıranın arkadaşları olduğunu düşündüğü için hepsine karşı bir savaş açar. Eski dostları yeni düşmanlarıdır artık.
    Tozluyaka 13.Bölüm
    S01E13 - Tozluyaka 13.Bölüm
    Derya, Kader ve Bilal ise çocuklara kendilerini anlatmanın yolunu arıyor, çırpınıyordur. Büyük bir haksızlık yaptığı Önder ise Derya’nın en büyük destekçisidir. Kenan ise bu hikayenin en mutlusudur. Planların arasında iki kardeş; Berk ve Ali için büyük bir sınav vardır. Ya kaybettikleri yılları geride bırakıp kardeş olacaklardır ya da ezeli düşmanlık devam edecektir. Berk, bunun için de hayati bir seçim yapmalıdır.
    Tozluyaka 14.Bölüm
    S01E14 - Tozluyaka 14.Bölüm
    Vefa’nın ölümünde gizlenen sırlar da dahil hepsi ortaya dökülürken iki ayrı grup yeniden eskiye döner. Savaş yeniden başlar. Tüm bu olanların arasında zaman akıp gider. Hayat normal seyrindedir artık. Kaldıkları yerden devam eder herkes. Ama ummadıkları bir şey olur. Adaletin kılıcı herkesi ortadan ikiye ayırır.
    Tozluyaka 15.Bölüm
    S01E15 - Tozluyaka 15.Bölüm
    Cemre’nin katili olarak Osman tutuklanır. Ali, Osman’ın aslında masum olduğunu anlar. Arap ve Zeyno’yu koruyordur. Bunun yüzleşmesini yaşarken Berk de Osman’ın suçsuzluğuna inanıyordur. Bunu kanıtlamak için harekete geçer bile çoktan. Ali’lerin yardımına ise hiç beklemedikleri biri yetişir.
    Tozluyaka 16.Bölüm
    S01E16 - Tozluyaka 16.Bölüm
    Tozluyakalıların hedefinde Çağrı ve Ege’yi koymuştur. Ama bir şey kanıtlayamıyorlardır. Ali ise Berk’le olan kavgasında sakin kalmayı seçer ama başına gelecek büyük felaketten de kaçamaz. Bu zor süreçte bir de Çağrı’nın öğreneceği sırlar hayatını alt üst eder. Sığınacağı tek kişi ile yalanlardan arınmış, gerçek bir dertleşme sonrası için başlayacak aşkın da temelini atacaktır.
    Tozluyaka 17.Bölüm
    S01E17 - Tozluyaka 17.Bölüm
    Ege ve Çağrı korktukları için sakladıkları gerçekler yüzünden köşeye sıkışmışlardır. Cemre’yi gerçekten onlar mı öldürmüştür? Her şeyi bildiğini düşünen Hazal ise onları korumuş ama sonunda en büyük darbeyi o almıştır. Affetmesi zor seçimlerin bedeli ödeyecektir herkes.
    Tozluyaka 18.Bölüm
    S01E18 - Tozluyaka 18.Bölüm
    Nesrin’in Çağrı’yı kurtarmak isterken yaralanması Önder’i de vicdani bir yük altına sokar. Ege’ye hala öfkeli olan Hazal barışmak için bir şart koşar. Tüm bu kaosun içinde müzik yarışması herkes için nefes aldırır.
    Tozluyaka 19.Bölüm
    S01E19 - Tozluyaka 19.Bölüm
    Kenan’ın hasta olduğuna inanan Derya insani bir yerden ona yardım ederken Önder’in yanlış anlamasına da sebep olur. Ama Önder’i üzmek ve hatta kaybetmek son istediği şeydir. Bu defa Derya adım atacaktır.
    Tozluyaka 20.Bölüm
    S01E20 - Tozluyaka 20.Bölüm
    Çağrı ile Zeyno’nun ilişkisine karşı çıkan Arap ve Ali’ye en büyük tepkiyi Mavi ve Duru gösterirken yanlış anlaşılmalarla örülü bir duruma düşerler. Kırgınlıkların, korkuların, öfkelerin arasında kalan çocuklar ve aileleri. Sonu kimileri için mutlu sonla biterken; kimileri içinse hayatlarını değiştirecek seçimlere zorlanacakları büyük bir kararla neticelenir.
    Tozluyaka 21.Bölüm
    S01E21 - Tozluyaka 21.Bölüm
    Önder ve Derya’nın ilişkisini öğrenen Ali de şaşkındır. Bir tarafta annesinin sevdiği adam diğer tarafta ise babasının hayatı. Berk’in ise korkuları gün yüzüne çıkmıştır. Babasını kaybetme korkusu onu Derya ile yüz yüze getirir. Derya’nın kararını değiştirebilecek midir?
    Tozluyaka 22.Bölüm
    S01E22 - Tozluyaka 22.Bölüm
    Mavi’yi terk eden ailesini bulmaya çalışan Ali, Arap ve Zeyno ise büyük hayal kırıklığı yaşarlar. Ali bir seçim yapmak zorundadır. Ne var ki bu seçim hiç farkında olunmayan gizli bir kapının da kilidini açar. Berk’in bile haberinin olmadığı gizli hisleri gün yüzüne çıkarır. Uyuyan devi uyandıracaktır.
    Tozluyaka 23.Bölüm
    S01E23 - Tozluyaka 23.Bölüm
    Önder çıkmak üzere olduğu yolculuğun yanlış olduğunu Ali sayesinde anlar. Hatasını telafi etmek ister ama Derya için bu öyle hemen affedilecek bir durum değildir. Bu defa herkes kendi seçimlerinin bedelini ödüyordur.
    Tozluyaka 24.Bölüm
    S01E24 - Tozluyaka 24.Bölüm
    Önder’e kırgın olan Derya mesafe koymaya kararlıdır ama ameliyat günü gelip çatınca ilk görmek istediği kişi Önder olacaktır. Her şeyden habersiz olan Önder ise Çağrı ve Zeyno’nun Nesrin’le kendisine hazırladığı çöpçatanlık planlarından habersiz Derya’ya kendisini affettirme derdindedir.
    Tozluyaka 25.Bölüm
    S01E25 - Tozluyaka 25.Bölüm
    Ali ise tüm bu gerginliklerin arasında hayatının fırsatını yakalamıştır. Yurt dışında futbol kariyeri. Ama önünde büyük bir engel vardır o da Berk. Öfkesiyle ve kıskançlığıyla Ali’yi harcayacak kadar ileri gidecektir Berk. Derya’nın evliliğinin anlaşmalı bir evlilik olduğunu öğrenen Çağrı çok pişmandır söyledikleri için. Ali ve Derya’ya karşı mahçuptur ve bu durumu düzeltmek niyetindedir.
    Tozluyaka 26.Bölüm Final
    S01E26 - Tozluyaka 26.Bölüm Final
    Berk ve Ali arasındaki kavga da Berk’in kendisiyle ilgili en büyük gerçekle yüzleşmesini sağlar. Yalnızlık! Etrafında kimse kalmadığında acısıyla yüzleşir ve varlığının herkese zarar verdiğini düşünür. Sona adım adım ilerliyordur. Öfkesinin boyutu büyür Kenan’ın. Nesrin’in bile saf değiştirmesi onun için son damladır. Derya, Önder ve tüm mahalleye karşı gücünü gösterecektir. Kılıçlar çekilir.

    Hayran tepkileri

    Back to Top