Hesabım
    Gelsin Hayat Bildiği Gibi
    1. Sezon
    Puanım :
    Gelsin Hayat Bildiği Gibi

    Özet

    Hakkında herkesin yorum yaptığı ‘Z Kuşağı’na gerçekçi bir bakış atmaya hazırlanan ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, hayata bir sıfır geride başlamış bir grup gencin hayatlarını değiştirecek. Sadi Payaslı ile tanıştıktan sonra yaşadıklarını konu alacak ve “Herkes ikinci bir şansı hak eder” diyecek. kirli geçmişini ardında bırakarak coğrafya öğretmeni olarak Karabayır Lisesi’ne atanan ve burada yolu ıslahevinden gelen beş gençle kesişen Sadi Payaslı’nın öyküsünü anlatacak. Sadi Payaslı, sarsılmaz adalet duygusu ile hayata bir sıfır geride başlamış bu gençlere kol kanat gerecek.

    Sezon bilgisi:

    41 Bölüm
    orijinal kanal: Show Tv
    İlk yayın tarihi: 21 Temmuz 2022
    383 Fotoğraf | 40 Video
    Ertan Saban
    Ertan Saban
    Özge Özberk
    Özge Özberk
    Devrim Özkan
    Devrim Özkan
    Berfin Nilsu Aktaş
    Berfin Nilsu Aktaş
    Gelsin Hayat Bildiği Gibi 41.Bölüm Fragmanı 1:00
    Gelsin Hayat Bildiği Gibi 41.Bölüm Fragmanı
    28 gösterim
    Gelsin Hayat Bildiği Gibi 40.Bölüm Fragmanı 1:18
    Gelsin Hayat Bildiği Gibi 40.Bölüm Fragmanı
    12 gösterim
    Gelsin Hayat Bildiği Gibi 39.Bölüm Fragmanı 0:57
    Gelsin Hayat Bildiği Gibi 39.Bölüm Fragmanı
    23 gösterim
    • Fotoğraf Gelsin Hayat Bildiği Gibi
    • Fotoğraf Gelsin Hayat Bildiği Gibi
    • Fotoğraf Gelsin Hayat Bildiği Gibi
    • Fotoğraf Gelsin Hayat Bildiği Gibi
    • Fotoğraf Gelsin Hayat Bildiği Gibi
    • Fotoğraf Gelsin Hayat Bildiği Gibi
    • Fotoğraf Gelsin Hayat Bildiği Gibi
    • Fotoğraf Gelsin Hayat Bildiği Gibi
    • Fotoğraf Gelsin Hayat Bildiği Gibi
    1. sezon bölümleri
    Gelsin Hayat Bildiği Gibi 1.Bölüm
    S01E01 - Gelsin Hayat Bildiği Gibi 1.Bölüm
    Payaslı Karabayır Lisesi'nde göreve başlar. Komiser Songül ile oraya yerleştirilir. Lisenin tek misafiri ise Sadi Payaslı değildir elbette.. Islahevinden pilot okul uygulamasıyla çıkan Can, Melek, Mert, Zülfikar, Aylin ve Melek bu lisede eğitim görecektir. Lakin bütün hükümlülerin içeri girme sebepleri de öyküleri de farklıdır.
    Gelsin Hayat Bildiği Gibi 2.Bölüm
    S01E02 - Gelsin Hayat Bildiği Gibi 2.Bölüm
    Gelsin Hayat Bildiği Gibi 3.Bölüm
    S01E03 - Gelsin Hayat Bildiği Gibi 3.Bölüm
    Gelsin Hayat Bildiği Gibi 4.Bölüm
    S01E04 - Gelsin Hayat Bildiği Gibi 4.Bölüm
    Derya’ya söyledikleri yalanın ortaya çıkmayacağını düşünen Mert ve Aylin ise Esra’nın planından habersizdir. Esra, Derya’nın karşısına hiç hoş olmayan bir şekilde çıkar. Bu karşılaşma sonucu Aylin, Mert ve Derya için hiç istemediği bir karar vermek zorunda kalır.
    Gelsin Hayat Bildiği Gibi 5.Bölüm
    S01E05 - Gelsin Hayat Bildiği Gibi 5.Bölüm
    Mert okuldan ayrılma ihtimaline karşılık Gizem’le son kez konuşmak için genç kızın evine gider. Fakat Gizem’in kapısına gelen tek kişi Mert değildir. Araz’la giriştikleri kavgada Gizem ilk kez taraf tutacaktır.
    Gelsin Hayat Bildiği Gibi 6.Bölüm
    S01E06 - Gelsin Hayat Bildiği Gibi 6.Bölüm
    Gelsin Hayat Bildiği Gibi 7.Bölüm
    S01E07 - Gelsin Hayat Bildiği Gibi 7.Bölüm
    Gizem, Aylin’in partisinde tartıştığı Okan’ın tuzağına düşer. Organizasyon şirketinin verdiği adrese giden genç kız karşısında Okan’ı görünce ne yapacağını bilemez.
    Gelsin Hayat Bildiği Gibi 8.Bölüm
    S01E08 - Gelsin Hayat Bildiği Gibi 8.Bölüm
    Derya’yla yaptıkları konuşma sonrasında Mert’ten uzak durmaya karar veren Gizem, eski aşkı Araz’a bir şans verme kararı alır. Bu karar Araz’ı sevindirirken Mert’i de bir hayli üzer. Gizem’in neden böyle bir karar aldığını öğrenmeye çalışan Mert, Gizem’le konuşmak ister ancak beklediği cevabı alamaz. Sadi’nin başına gelenlerden kendini suçlayan Songül, Kabaklı Köyü’ne tekrar gider ama bu sefer gittiği aracın başına nasıl bir bela açacağından haberi yoktur.
    Gelsin Hayat Bildiği Gibi 9.Bölüm
    S01E09 - Gelsin Hayat Bildiği Gibi 9.Bölüm
    Songül’ün mektubuyla dağılan Sadi onu bulmaya çalışır. Son anda trenden inen Songül ise Sadi ile birlikte eve döner. Mahallenin sünnet olamayan çocukları için gizli kahraman Sadi tarafından düzenlenen sünnet düğünü herkes için güzel geçerken Kırdarların adamının Songül’ü bulmaya çok yakın olduğunun kimse farkında değildir.
    Gelsin Hayat Bildiği Gibi 10.Bölüm
    S01E10 - Gelsin Hayat Bildiği Gibi 10.Bölüm
    Mehmet’in geçirdiği rahatsızlık dolayısıyla pilav satmaya çıkan Can, Arazlarla karşılaşır. İkili arasında yaşanan restleşmeye Sadi Payaslı’nın müdahil olması olayı hiç tahmin edilmeyen bir noktaya taşır.
    Gelsin Hayat Bildiği Gibi 11.Bölüm
    S01E11 - Gelsin Hayat Bildiği Gibi 11.Bölüm
    Najat, Osman’ın cesedini bulduktan sonra peşindeki kızı koruyan tehlikeli birilerinin varlığından şüphelenmeye başlar. Kızı ne kadar çabuk bulursa tehlikeyi de o kadar çabuk ortadan kaldıracağını düşünürken Songül’ü hiç beklenmediği bir yerde görür.
    Gelsin Hayat Bildiği Gibi 12.Bölüm
    S01E12 - Gelsin Hayat Bildiği Gibi 12.Bölüm
    Gizem köşkteki yeni yaşantısına alışmaya çalışırken Aslı’nın ortadan kaybolması Türkan ve Gizem’in yüreğini ağzına getirir. Aradığı hiçbir yerde Aslı’yı bulamayan Gizem’in umutları tükenmişken, Aslı elinden tutan biriyle köşkün kapısından girer.
    Gelsin Hayat Bildiği Gibi 13.Bölüm
    S01E13 - Gelsin Hayat Bildiği Gibi 13.Bölüm
    Gizem ve Mert’i sarmaş dolaş gören Türkan sevgili olduklarını anlayınca öfkeden deliye döner. Öfkesini hiç olmaması gereken birinden çıkaran Türkan, bunun ona pahalıya patlayacağından habersizdir.
    Gelsin Hayat Bildiği Gibi 14.Bölüm
    S01E14 - Gelsin Hayat Bildiği Gibi 14.Bölüm
    Rıza’nın, kızını ve Gizem’i birbirinden uzak tutması Türkan’ın dikkatinden kaçmaz. Rıza’nın karşısına çıkan Türkan duyduklarından sonra Gizem ve Mert ilişkisi için Rıza’ya büyük bir yalan söyler. Gizem annesinin söylediği bu yalanı Mert’ten saklamayı başarabilecek midir?
    Gelsin Hayat Bildiği Gibi 15.Bölüm
    S01E15 - Gelsin Hayat Bildiği Gibi 15.Bölüm
    Melek’i evden kovan Aygün’ün Celal’in tahtasına yazdığı yazılarla aklı karışır. Celal’in dolduruşuyla kızını aramak için gittiği adreste olay çıkarmayı ihmal etmez. Melek gizlendiğini sandığı yerde çocukluğuna ait anıları hatırlarken gece sonunda yalnız olmadığını bir kez daha anlar.
    Gelsin Hayat Bildiği Gibi 16.Bölüm
    S01E16 - Gelsin Hayat Bildiği Gibi 16.Bölüm
    Hastaneden yeni çıkan Songül’ün Ankara’dan aldığı bir telefon üzülmesine neden olur. Son görevini yapmak için Ankara’ya gitmesi gereken Songül, Sadi’yi yanına almak istemez. Sadi Payaslı, Songül’ü bu zor gününde yalnız bırakmayı kabul edecek midir?
    Gelsin Hayat Bildiği Gibi 17.Bölüm
    S01E17 - Gelsin Hayat Bildiği Gibi 17.Bölüm
    Aslı’nın yüzme dersinde ona eşlik eden Gizem hiç beklemediği bir durumla karşılaşır. Gizem’in merhameti Rıza’ya tek emanetini geri verirken torununu ziyaret etmek isteyen dedesi köşke gelir.
    Gelsin Hayat Bildiği Gibi 18.Bölüm
    S01E18 - Gelsin Hayat Bildiği Gibi 18.Bölüm
    Songül ve Sadi ses kaydında ulaştıkları ipucuyla o tarihteki vergi rekortmenlerinin isimlerini araştırırken, laboranta saldıran motorcuyu bulmak için de iz sürmeye devam ederler.
    Gelsin Hayat Bildiği Gibi 19.Bölüm
    S01E19 - Gelsin Hayat Bildiği Gibi 19.Bölüm
    Araz’ın Aylin’e yaptığı ziyaret sonunda Gizem’e açtığı telefon Mert ve Gizem ilişkisini sarsarken, Servet oğlu Rıza’nın attığı her adımı gölge gibi takip etme kararı alır. Derya sonunda Zafer’le tanışırken Kıvanç’ın yeğenine olan davranışlarından etkilenir.
    Gelsin Hayat Bildiği Gibi 20.Bölüm
    S01E20 - Gelsin Hayat Bildiği Gibi 20.Bölüm
    Sadi, Songül’deki değişimi çözmeye çalışırken, Songül de Melike’den Sadi’nin ve Derya’nın telefon sinyalini araştırmasını ister. Melike’nin getirdiği sonuçlar Songül’ü bir kez daha üzer.
    Gelsin Hayat Bildiği Gibi 21.Bölüm
    S01E21 - Gelsin Hayat Bildiği Gibi 21.Bölüm
    Gelsin Hayat Bildiği Gibi 22.Bölüm
    S01E22 - Gelsin Hayat Bildiği Gibi 22.Bölüm
    Mert sorguya alınırken Kıvanç duyduklarından sonra Derya’nın karşısına çıkar ve yüzleşir. İlk defa Kıvanç’ı kaybetmeye bu kadar yakın olan Derya gecenin tek kötü sürprizinin bu olmadığını anlar. Mert’in başına gelenleri öğrenen Derya ne yapacağını bilemez.
    Gelsin Hayat Bildiği Gibi 23.Bölüm
    S01E23 - Gelsin Hayat Bildiği Gibi 23.Bölüm
    Melek her saniye Celal’in telefonunu ele geçirmeye çalışır ama bir türlü başaramaz. Gün sonunda telefonun hiç beklenmeyen bir adrese gitmesi Melek ve Aylin’in iş birliği yapmasına neden olur.
    Gelsin Hayat Bildiği Gibi 24.Bölüm
    S01E24 - Gelsin Hayat Bildiği Gibi 24.Bölüm
    Gizem, Aslı sayesinde biraz olsun yaşadığı acıyı unuturken Servet’in ofisine yaptığı bir ziyaret aklına şüphe düşürecek bir olaya şahit olmasını sağlar. Aylin için işler yolunda gitmez. Babasının çıkacağı günü bekleyen Aylin yaptığı görüşmeden mutsuz ayrılır.
    Gelsin Hayat Bildiği Gibi 25.Bölüm
    S01E25 - Gelsin Hayat Bildiği Gibi 25.Bölüm
    Aygün’ün Melek’i eve döndürme planı sonunda işe yarar ama bu sefer Aygün için hiçbir şey beklediği gibi gitmeyecektir. Gizem’in tamirhaneye yaptığı sürpriz ziyaret Araz’ın hoşuna giderken konuşma sonundaki Araz’ın hamlesi Gizem’in aklını iyice karıştırır.
    Gelsin Hayat Bildiği Gibi 26.Bölüm
    S01E26 - Gelsin Hayat Bildiği Gibi 26.Bölüm
    Yaşadıkları badireleri atlattıklarını düşünen Sadi, Songül’den aldığı bir telefonla kendini hiç beklenmeyen bir adreste bulur. Ağasının verdiği bir görev için Yaver’in girdiği kılık ise onu çok zor bir durumda bırakacaktır.
    Gelsin Hayat Bildiği Gibi 27.Bölüm
    S01E27 - Gelsin Hayat Bildiği Gibi 27.Bölüm
    Meltem’in, Buğra ve Derya’nın tanışmasını istemesi Yaver’i zor durumda bırakır. Meltem’i üzmek istemeyen Yaver bu buluşmayı erteleyebilecek midir?
    Gelsin Hayat Bildiği Gibi 28.Bölüm
    S01E28 - Gelsin Hayat Bildiği Gibi 28.Bölüm
    İtalyan bir uyuşturucu kuryesinin yakalanmasının ardından çıkarılacağı mahkemeye kadar korunma görevi Songül’e verilir. Sadi Songül’ün İtalyan bir adamla 24 saat boyunca aynı yerde kalacağını duyunca kıskanmaya başlar. Songül her ne kadar bunda kıskanılacak bir şey olmadığını söylese de ertesi gün kapıyı çalan misafirle kendini Sadi’nin yerine koyar.
    Gelsin Hayat Bildiği Gibi 29.Bölüm
    S01E29 - Gelsin Hayat Bildiği Gibi 29.Bölüm
    Songül, Sadi’yi kurtarmak için Roberto’yu vermeyi düşünürken Ankara’yla kurduğu irtibattan sonra teslim edemeyeceğini öğrenir. Sadi’nin bir anda ortadan kaybolması Karabayır Lisesi’nde dikkat çeker. Sadi’yi kurtarmaya çalışırken uzanan yardım eli ise tanıdık bir isimden gelecektir.
    Gelsin Hayat Bildiği Gibi 30.Bölüm
    S01E30 - Gelsin Hayat Bildiği Gibi 30.Bölüm
    Sadi ve yılan ekibinin oyunuyla parasız kalan Servet sıcak para akışı sağlamak için uranyum takası için iki ülkenin aracısı olur. Fakat uranyum kaçakçılığı yapılacağını öğrenen yılan ekibi de takasın yapılacağı mekanda yerlerini alır.
    Gelsin Hayat Bildiği Gibi 31.Bölüm
    S01E31 - Gelsin Hayat Bildiği Gibi 31.Bölüm
    Kıvanç’ın akşam yemeğinde yaptığı bir hamle Asuman’ın hoşuna gitmese de bu durumu Mert ve Derya arasını açmak için kullanmaya karar verir. Derya kardeşi ile sevdiği adam arasında kalacaktır.
    Gelsin Hayat Bildiği Gibi 32.Bölüm
    S01E32 - Gelsin Hayat Bildiği Gibi 32.Bölüm
    Servet yapacağı kaçakçılık için güvenilir bir isimle anlaşır. Yörük lakaplı bu kişi aynı zamanda organize ekibinin de muhbirler sayesinde haber aldığı ve bulmaya çalıştığı bir kişidir. Sevkiyat sırasında organizenin yaptığı baskında Servet’in yanında olan Yörük, ekipler tarafından yakalanma tehlikesiyle karşı karşıya kalır.
    Gelsin Hayat Bildiği Gibi 33.Bölüm
    S01E33 - Gelsin Hayat Bildiği Gibi 33.Bölüm
    Ekip, muhbirden gelen haberle Servet’in adamının sevkiyat yapacağı mekana baskın yapmak için yola çıkar. Songül bu sefer Yörük’ü bulmaya sandığından daha yakındır. Kıvanç ve Derya’nın aldığı karar Mert’in canını sıksa da Mert ablasının en ihtiyacı olduğu anda yanında olacak mıdır?
    Gelsin Hayat Bildiği Gibi 34.Bölüm
    S01E34 - Gelsin Hayat Bildiği Gibi 34.Bölüm
    Asuman, Derya’nın acı çektiği her durumdan zevk alırken Kıvanç’la yaptığı konuşma sayesinde Derya’nın hayatındaki dengeleri değiştirecek yeni bir kozun sahibi olur. Derya’nın yanında olmak isteyen Songül’ün karşısına da yine Asuman çıkar. Can’ın dolandırıldığını öğrenen Sadi, dolandırıcıyla tanışmak için Yaver’le birlikte bir plan yapar ve istediğini elde eder. Aylin’in babasıyla yaptığı görüşme eski defterlerin açılmasına neden olur. Araz, eski ailesine ulaşmak için tehlikeli durumlara giren Aylin’i yalnız bırakmazken Mert ise Kıvanç’ın peşine düşer.
    Gelsin Hayat Bildiği Gibi 35.Bölüm
    S01E35 - Gelsin Hayat Bildiği Gibi 35.Bölüm
    Taylan’a pusu kurulduğu haberi, Songül dahil tüm ekibi perişan eder. Songül, Taylan’ın başına ne geldiğini öğrenmek için çabalarken tüm ipuçları onu Yörük’le Servet’e götürür. Songül etrafındaki herkese zarar vermeye başlayan Servet’i bulmayı çalışırken Sadi’ye söylemeden gittiği mekanda beklemediği bir tehlikeyle karşılaşır.
    Gelsin Hayat Bildiği Gibi 36.Bölüm
    S01E36 - Gelsin Hayat Bildiği Gibi 36.Bölüm
    Derya, Mert’in çıkan test sonuçlarıyla hayatının şokunu yaşar. Mert babasının kim olduğunun cevabını almadan Derya’yla konuşmamaya karar verir. Arada kalan Gizem ise Mert ve Derya arasındaki iletişimi kurarken Asuman her zamanki gibi bu iletişimi koparmak için elinden geleni yapar.
    Gelsin Hayat Bildiği Gibi 37.Bölüm
    S01E37 - Gelsin Hayat Bildiği Gibi 37.Bölüm
    Can babasının düşmeye bağlı kalıcı bir hasarı olduğunu öğrenir. Sadi’nin olayı öğrenmesiyle inşaat şirketini pek hoş saatler beklemez. Araz beklemediği bir zamanda karşısında gördüğü annesiyle konuşmaya karar verir.
    Gelsin Hayat Bildiği Gibi 38.Bölüm
    S01E38 - Gelsin Hayat Bildiği Gibi 38.Bölüm
    Songül hamilelik gereği aşırı yeme ve aşerme ataklarıyla karşı karşıya kalır. Sadi’nin oğlunun hastalığıyla mücadele ettiği bu dönemde Songül’ün onu yormamak için aşerdiklerini saklamaya çalışması ise Sadi’nin dikkatinden kaçmaz.
    Gelsin Hayat Bildiği Gibi 39.Bölüm
    S01E39 - Gelsin Hayat Bildiği Gibi 39.Bölüm
    Sadi emniyette sorguya alınırken organize ekibiyse hem kayıpları için hem de Sadi’nin üstüne atılan suç için üzgündür. Songül tüm delillere rağmen Sadi’ye inanmayı seçerken bu yolda hiç beklemediği bir isimden tepki görür.
    Gelsin Hayat Bildiği Gibi 40.Bölüm
    S01E40 - Gelsin Hayat Bildiği Gibi 40.Bölüm
    Songül, savcının önünde istifa etse de Sadi’ye atılan iftirayı ortaya çıkarmaya kararlıdır. O gün olay yerinin yakınlarında olan Berkay’ı takip eden Songül sonunda istediği delile ulaşabilecek midir?
    Gelsin Hayat Bildiği Gibi 41.Bölüm Final
    S01E41 - Gelsin Hayat Bildiği Gibi 41.Bölüm Final
    Taylan hastaneye geldiğinde şüpheleri doğrultusunda ameliyathaneye girmeye karar verir ama gördüğü manzara hoşuna gitmeyecektir. Sadi ve Songül bebekleri için hazırlıklara, gençler ise diploma töreni heyecanıyla koşuşturmaya başlar.

    Hayran tepkileri

    Back to Top