Hesabım
    O Kız
    1. Sezon
    Puanım :
    O Kız

    Sezon bilgisi:

    24 Bölüm
    orijinal kanal: Kanal D
    İlk yayın tarihi: 21 Eylül 2022
    200 Fotoğraf | 25 Video
    Erkan Petekkaya
    Erkan Petekkaya
    Sezin Akbaşoğulları
    Sezin Akbaşoğulları
    Cengiz Orhonlu
    Cengiz Orhonlu
    Dilin Döğer
    Dilin Döğer
    O kız 24.Bölüm Fragmanı 0:59
    O kız 24.Bölüm Fragmanı
    35 gösterim
    O kız 23.Bölüm Fragmanı 0:52
    O kız 23.Bölüm Fragmanı
    22 gösterim
    O kız 22.Bölüm Fragmanı 0:59
    O kız 22.Bölüm Fragmanı
    95 gösterim
    • Fotoğraf O Kız
    • Fotoğraf O Kız
    • Fotoğraf O Kız
    • Fotoğraf O Kız
    • Fotoğraf O Kız
    • Fotoğraf O Kız
    • Fotoğraf O Kız
    • Fotoğraf O Kız
    • Fotoğraf O Kız
    1. sezon bölümleri
    O kız 1.Bölüm
    S01E01 - O kız 1.Bölüm
    O kız 2.Bölüm
    S01E02 - O kız 2.Bölüm
    Sitare görüntüleri sosyal medyaya sızdırınca, Zeynep’in hayatının ortasına kocaman bir bomba düşer. Genç kızın hayatı artık dönüşü olmayacak şekilde değişmeye başlamıştır. Zeynep ise, başına gelenlerle uğraşmaya çalışırken henüz büyük değişimin eşiğinde olduğunun farkında değildir. Acaba video babası ve dedesi tarafından izlenecek mi?
    O kız 3.Bölüm
    S01E03 - O kız 3.Bölüm
    Sitare ajansta işlerin kötüye gitmesi nedeniyle deliye dönmüştür. Bu kötü durumun içinden çıkabilmek için Zeynep’e bir teklifte bulunacaktır. Ve Ozan da ne kadar istemese de onunla birlikte hareket etmek zorundadır. Sitare Zeynep’e kızın bütün problemlerini çözme vaadiyle özel bir teklifte bulunur.
    O kız 4.Bölüm
    S01E04 - O kız 4.Bölüm
    Zeynep perişan halde mahalleye dönerken Kadir ve Ozan da arabayla dolaştıktan sonra tekrar mahalleye ulaşmıştır. Babasıyla evden atılmış olması ve öğrendiği her şey Zeynep’i hayat karşısında çaresiz bırakır. Ama bakalım bu çaresizlik Sitare’nin teklifini kabul etmesine yetecek midir?
    O kız 5.Bölüm
    S01E05 - O kız 5.Bölüm
    Nişandan kaçan Zeynep’in Ozan’ın katıldığı organizasyon sırasında basının karşısında sevgili olduklarını itiraf etmesi ortalığın birbirine girmesine neden olur. Zeynep’in hayatındaki değişiklikler ailesini de etkilemeye başlarken Kadir ve Zeynep kendilerini bambaşka bir maceranın ortasında bulur.
    O kız 6.Bölüm
    S01E06 - O kız 6.Bölüm
    Ayyaş sandığı Kadir’in, Zeynep’in zihinsel engelli babası olduğunu öğrenen Ozan büyük bir şok yaşarken, Zeynep de ikilinin tuhaf tanışıklığını keşfetmenin şaşkınlığı içindedir. Kadir’in etkisiyle aralarında esen barış rüzgarları, Ozan’ın, Zeynep’e yönelttiği akıl almaz suçlamayla birlikte yerini şiddetli bir fırtınaya bırakır.
    O kız 7.Bölüm
    S01E07 - O kız 7.Bölüm
    Zeynep, hayallerinin bile ötesindeki evin kapısında yeni hayatına girmek üzeredir. Ancak bunun bir bedeli olacaktır. Sitare’nin yıllar önce Ozan’a yaptığı teklifi Zeynep’e de yapmasıyla birlikte yaşananlar nihayet Sitare ve Kadir’i karşı karşıya getirir. Kadir’i keşfetmesiyle birlikte Sitare’nin kafasındaki dayakçı kötü baba imajı yerle bir olurken, artık bambaşka bir hedefi vardır.
    O kız 8.Bölüm
    S01E08 - O kız 8.Bölüm
    Sitare’nin üvey oğlu Doruk, Zeynep ve Ozan’ın hayatına da hızlı bir giriş yapar. Sitare, var gücüyle Doruk tehdidinden kurtulmaya çalışırken, Ozan’ın Sitare’ye misilleme yapıp Zeynep’i takipten çıkmasıyla başlayan Ozan ve Doruk iş birliğiyle beklenmedik bir noktaya varır. Ozan artık Doruk’la birlikte Sitare’nin karşısındayken, yanında ise bütün sadakatiyle Zeynep vardır.
    O kız 9.Bölüm
    S01E09 - O kız 9.Bölüm
    Sitare, ortaya çıkan gerçekler karşısında Doruk’a teslim olmuştur. Doruk, ortaya çıkan gerçekler ile birlikte Sitare’nin hayatını alt üst edecektir. Doruk ile iş birliği içerisine giren Ozan, gizemli bir anlaşma için el sıkışmış ve Sitare’ye meydan okuma planlarını çoktan yapmıştır. Bu planlar karşısında Sitare’nin hamlesi daha büyük olacaktır.
    O kız 10.Bölüm
    S01E10 - O kız 10.Bölüm
    Sitare’nin hamlesi Doruk ve Ozan’ı karşı karşıya getirecektir. Ozan’ın Zeynep’e karşı ortaya çıkan duyguları gittikçe ilerlerken Doruk’un Zeynep tarafına yakın davranmasıyla Ozan cephesi daha çok alevlenecektir.
    O kız 11.Bölüm
    S01E11 - O kız 11.Bölüm
    Doruk, Sitare ve Ozan arasındaki yasak ilişkiye şahit olduğu için allak bullak olmuş, bambaşka bir hesap içerisine girecektir. Zeynep, Doruk’a, Doruk Zeynep’e olan duygularını bastırmaya çalışırken, Ozan da Zeynep’e olan duygularından kaçma çabasında ama bir yandan da egosunun ve kıskançlığın pençesindedir.
    O kız 12.Bölüm
    S01E12 - O kız 12.Bölüm
    Zeynep, yaşanılan olaylar ile birlikte Doruk’un yanındadır ve bu yakınlık giderek herkesin gözüne batmaya başlar. Kıskançlıktan gözü dönen Ozan, ‘iş anlaşmalarını’ Zeynep’e karşı kullanmaktan çekinmez. Sitare ise, Ozan’ın Zeynep’e olan duygularının çoktandır farkındadır. Ozan’ın duygularını ciddiye almasa da, her zamanki gibi profesyonel davranır. Kalbinin değil, aklının sesini dinler ve aşkını değil çıkarlarını korumayı seçer.
    O kız 13.Bölüm
    S01E13 - O kız 13.Bölüm
    Şahit olduğu yasak aşkın peşine düşmekten çekinen Doruk, bu kez Zeynep’in gözünü açmak için Sitare ve Ozan arasındaki ilişkiyi ortaya çıkarıp, Zeynep’e Sitare’nin gerçek yüzünü göstermeye kararlıdır. Sitare, Doruk’un hamlesi karşısında ne yapacaktır?
    O kız 14.Bölüm
    S01E14 - O kız 14.Bölüm
    Sitare’nin maskesini düşürme niyetine giren Doruk, aslında Sitare’nin tuzağına düşmüştür. Doruk her şeyin Sitare’nin oyunu olduğundan emindir. Sitare ve Ozan’a yaşadıkları çarpık ilişkiyle ilgili açıkça patlaması üçlü arasındaki yayları iyice gerer. Ozan, Doruk tehdidinden tamamen kurtulmak için Zeynep’e ilan-ı aşk eder.
    O kız 15.Bölüm
    S01E15 - O kız 15.Bölüm
    Türkan artık Melek ile yüz yüzedir. Geçmişin sayfaları tekrar açılmaması için Türkan, Melek’i kendi yöntemleriyle uyaracaktır. Melek ile Doruk arasında bir ilişki olduğuna inanan Zeynep’in seçimi Doruk için yıkıcı olur. Melek ise, aşk acısı çeken Doruk’un teselliye hazırdır.
    O kız 16.Bölüm
    S01E16 - O kız 16.Bölüm
    Zeynep ve Ozan’ı samimi bir şekilde gören Doruk, gördüğü manzara karşısında şoka girer. Ozan da ondan çok farklı bir durumda değil. İkisi de birbirine tamamen zıt duygularla Zeynep’e kilitlenmiş durumdadır.
    O kız 17.Bölüm
    S01E17 - O kız 17.Bölüm
    Kadir ve Melek karşı karşıyadır. Kadir, yüzünde bir gülümsemeyle gözünü kırpmadan Melek’e bakarken, Melek yaşadığı şokun ardından başını çevirip hızlıca oradan uzaklaşmaya çalışmaktadır. Sinirleri bozulan, ajansta dört dönen Melek, Kadir’le karşılaşmanın etkisini bir an bile kaybetmemiş bir halde Sitare’yi arar.
    O kız 18.Bölüm
    S01E18 - O kız 18.Bölüm
    Melek’in bakışları Zeynep’e kilitlenmiş durumdadır. Artık kızı olduğunu öğrenmiştir. Fakat kafası karmakarışık vaziyettedir. Doruk, Sitare cephesini ezmeye devam etmektedir. Kadir’in haberlerinin unutulması ve gündemin değişmesi için Zeynep ve Ozan’ın sunuculuğunu yapacağı bir davet ayarlar. Bu davet Zeynep ile daha fazla yakınlaşmasını sağlar ve Kadir ile Melek karşı karşıya gelir.
    O kız 19.Bölüm
    S01E19 - O kız 19.Bölüm
    Zeynep, babasını Melek’le birlikte görmenin şaşkınlığını yaşarken, Melek durumu idare etmeye çalışır ama Kadir’in yalan söylemeyi becerememesi yüzünden durum hızla sarpa sarar. Hızlı bir şekilde oraya gelen Sitare, durumu kıvrak bir şekilde idare eder. Doruk ve Ozan arasında, görünürde ajanstaki küçülme yüzünden, gerçekte ise Zeynep yüzünden büyük bir gerilim yaşanır.
    O kız 20.Bölüm
    S01E20 - O kız 20.Bölüm
    Melek ve Doruk’u öpüşürken gören Kadir büyük bir duygusal yıkım yaşar ve kimseye gözükmeden ortadan kaybolur. Ailesi endişeli bir şekilde Kadir’i ararken, Sitare Kadir’i kendi kapısında bulur. Melek ve Doruk’u gördükten sonra kalbi aşk acısıyla paramparça olan Kadir, aşk acısını konuşmak için Sitare’ye gitmiştir.
    O kız 21.Bölüm
    S01E21 - O kız 21.Bölüm
    Sitare ve Ozan hesaplaşması kıran kırana devam ederken, Zeynep daha fazla dayanamaz ve ortaya çıkar. Sitare ve Ozan dev bir şok yaşar, Zeynep onlara açıklama yapma fırsatı bile vermeden nişanı terk eder. Melek, dünyası başına yıkılmış olan Zeynep’i avutmak için hemen devreye girerken, Sitare ikisini yan yana gördüğü an Melek’in oyununa geldiğini anlar ama ilk kez pozisyon alamayacak kadar gafil avlanmış haldedir.
    O kız 22.Bölüm
    S01E22 - O kız 22.Bölüm
    Zeynep ve Melek el ele donup kalmış gibilerdir. Kadir hayal ettiği büyük anne kız kavuşmasını heyecanla beklerken, Sitare onlardan birkaç metre arkada nefesini tutmuş Zeynep’in tepkisini bekliyordur. Melek, Sitare’nin oyununa hazırlıksız yakalanmış durumda, şoku atlatıp tepki bile veremeden Zeynep’in suratına bakmaktadır. Zeynep allak bullak olmuştur.
    O kız 23.Bölüm
    S01E23 - O kız 23.Bölüm
    Melek de Kadir de yıllar sonra yeniden çiftlikte olmaktan ağır etkilenir. Melek ve Sinan gözlerden uzak bir köşede çiftlikle ilgili büyük bir gerilim yaşarken, eski günlere dalıp gitmiş olan Kadir ise Zeynep’i sarsan şiddetli bir duygu patlaması yaşar. Zeynep babasının o çiftlikte büyüdüğünü böylece öğrenir ama onu bu hale getiren şeyin ne olduğunu öğrenemez.
    O kız 24.Bölüm Final
    S01E24 - O kız 24.Bölüm Final
    Sitare, Kadir’in koluna girmiş, ahırı yavaş yavaş arkalarında bırakıyorlar ama Sitare, onun kafasını dağıtmak için sahte bir enerjiyle konuşup dursa da Kadir durgun ve hala kendini tutamadan dönüp dönüp ahıra doğru bakıyor. Gençliğinden yaşadığı travmaları aklından çıkaramıyor.

    Hayran tepkileri

    Back to Top