Hesabım
    Ben Bu Cihana Sığmazam
    1. Sezon
    Ben Bu Cihana Sığmazam

    Sezon bilgisi:

    35 Bölüm
    orijinal kanal: Atv
    İlk yayın tarihi: 20 Eylül 2022
    296 Fotoğraf | 34 Video
    Ebru Özkan
    Ebru Özkan
    Oktay Kaynarca
    Oktay Kaynarca
    Pelin Akil
    Pelin Akil
    Ali Seçkiner Alıcı
    Ali Seçkiner Alıcı
    Ben Bu Cihana Sığmazam 35.Bölüm Fragmanı 0:50
    Ben Bu Cihana Sığmazam 35.Bölüm Fragmanı
    57 gösterim
    Ben Bu Cihana Sığmazam 34.Bölüm Fragmanı 0:50
    Ben Bu Cihana Sığmazam 34.Bölüm Fragmanı
    16 gösterim
    Ben Bu Cihana Sığmazam 33.Bölüm Fragmanı 0:50
    Ben Bu Cihana Sığmazam 33.Bölüm Fragmanı
    53 gösterim
    • Fotoğraf Ben Bu Cihana Sığmazam
    • Fotoğraf Ben Bu Cihana Sığmazam
    • Fotoğraf Ben Bu Cihana Sığmazam
    • Fotoğraf Ben Bu Cihana Sığmazam
    • Fotoğraf Ben Bu Cihana Sığmazam
    • Fotoğraf Ben Bu Cihana Sığmazam
    • Fotoğraf Ben Bu Cihana Sığmazam
    • Fotoğraf Ben Bu Cihana Sığmazam
    • Fotoğraf Ben Bu Cihana Sığmazam
    1. sezon bölümleri
    Ben Bu Cihana Sığmazam 1.Bölüm
    S01E01 - Ben Bu Cihana Sığmazam 1.Bölüm
    15 yıl önce öldü gösterilen ve Özbekistan'a giderek Temur Turan adıyla orada kendine yeni bir yaşam kurmak zorunda kalan Cezayir Türk, kızının kaçırılması yüzünden İstanbul'a geri dönmek zorunda kalır. Ve herşey başladığı yerde yeniden canlanır.
    Ben Bu Cihana Sığmazam 2.Bölüm
    S01E02 - Ben Bu Cihana Sığmazam 2.Bölüm
    Kızını kaçıranların elinden kurtarırken oldukça kanlı bir geceye imzasını atan Cezayir, daha ilk günden gözaltına alınır. Tüm bunlar olurken Cezayir'in bir anda ortadan kaybolmasına anlam veremeyen Özbekistan'daki eşi Firuze oturup bekleyecek bir kadın değildir. Çalışanlarını sorgulayarak Cezayir'in İstanbul'a gittiğini öğrenir ve hızlıca toparlanıp İstanbul'a gelir.
    Ben Bu Cihana Sığmazam 3.Bölüm
    S01E03 - Ben Bu Cihana Sığmazam 3.Bölüm
    Suna annesinin başına gelen bu felaket için babasını suçlamaktadır. Bu arada Leyla derhal ameliyata alınır. Artık tüm aile endişeli bir şekilde ameliyatın en iyi şekilde sonuçlanmasını beklemektedir.
    Ben Bu Cihana Sığmazam 4.Bölüm
    S01E04 - Ben Bu Cihana Sığmazam 4.Bölüm
    Cezayir, Firuze'ye içini döker ve yaşadıklarını anlatır. Firuze de ona son derece anlayışlı davranır. Mezarlık baskınının failinin Ayıboğan Yakup olduğunu öğrenen Kurban Baba'nın oğulları ve Ömer Asaf, Yakup'un depolarından birini basarlar. Ancak Yakup'u bulamazlar.
    Ben Bu Cihana Sığmazam 5.Bölüm
    S01E05 - Ben Bu Cihana Sığmazam 5.Bölüm
    Cezayir'in peşinde olan Emniyet Müdürü Sinan, Kurban Baba'nın çiftliğini basarken, Cezayir'in altın yüklü tırı da yolda saldırıya uğrar. Cezayir ve adamları, yıllar öncesinden kalan altınları geri getirmek için bir plan yaparlar.
    Ben Bu Cihana Sığmazam 6.Bölüm
    S01E06 - Ben Bu Cihana Sığmazam 6.Bölüm
    Leyla, Firuze ve Mercan'ı Kurban'ın çiftliğinde üstelik de kendi atıyla görünce çok öfkelenir ve Kurban'a çıkışır. Atakan, Cezayir'e Lokman'dan haber alınamadığını söyler. Leyla, büyük bir tesadüfle Süheyla ve Orhan arasındaki ilişkiyi öğrenir ve bu durumu Cezayir'in bilmesi gerektiğini düşünür.
    Ben Bu Cihana Sığmazam 7.Bölüm
    S01E07 - Ben Bu Cihana Sığmazam 7.Bölüm
    Leyla onlara kararını açıkladığında hepsi mutlu olacaklardır. Cezayir, 15 yıllık hapis cezasını doldurup dışarıya çıkan kadim dostu Ekabir'i ziyarete gider. Melike, babasına tesbih hediye eden Asım Kaptan'la tanışmak ister. Cezayir, onu Asım'ın mekanına götürdüğünde kendilerini bir çatışmanın içerisinde bulurlar.
    Ben Bu Cihana Sığmazam 8.Bölüm
    S01E08 - Ben Bu Cihana Sığmazam 8.Bölüm
    Cezayir, Asım Kaptan ve Ekabir, bundan sonraki stratejilerini belirlemek için bir araya gelirler. Ömer Asaf, Azamet, Cafer, Canberk ve Ethem, hastanede öldürülen Sabit'in adamlarını Sabit'in mekanına getirdiklerinde tuzağa düşürülürler.
    Ben Bu Cihana Sığmazam 9.Bölüm
    S01E09 - Ben Bu Cihana Sığmazam 9.Bölüm
    Cezayir’i bir türlü ele geçiremeyen Bagnall ise üstleri tarafından büyük bir uyarı alır. Ya kendisi ölecektir ya da Cezayir Türk. Bagnall kendisine verilen son şansı değerlendirmek için büyük bir operasyona girer.
    Ben Bu Cihana Sığmazam 10.Bölüm
    S01E10 - Ben Bu Cihana Sığmazam 10.Bölüm
    Cezayir'in ortadan kayboluşu hem Leyla'nın evine hem de Firuze'nin evine ateş gibi düşer. Dumrul, Kurban ile oğulları Cezayir'i bulmak için alarma geçmişken Cezayir'e beklenmedik bir isim yardım eder. Bütün her şey bittiğinde ise Cezayir'in karşı tarafa büyük bir sürprizi olacaktır.
    Ben Bu Cihana Sığmazam 11.Bölüm
    S01E11 - Ben Bu Cihana Sığmazam 11.Bölüm
    Cezayir Suna’nın gönlünü almak için kızına beklenmedik bir sürpriz yapar. Sabit’in adamları büyük bir transfere hazırlanırken Orhan bu transferi Dumrul’a haber verir. Cezayir, Orhan’a güvenmemekten yanadır. Cezayir, Sabit’in işlerine taş koyar ve Sabit’i kızdırır. Sabit, intikam almak için hain bir yol izler ve Cezayir’i en yakın arkadaşıyla tehdit etmeye, kendisinden alınanları kaba kuvvetle almaya karar verir.
    Ben Bu Cihana Sığmazam 12.Bölüm
    S01E12 - Ben Bu Cihana Sığmazam 12.Bölüm
    Herkes Cezayir'in ne yapacağını endişeyle beklerken Cezayir öyle bir plan yapar ki kimseye zarar gelmeden Sabit'i çaresiz bırakır. Tatavlalı, Sabit'in Cezayir'e baş eğdiğini düşünür.
    Ben Bu Cihana Sığmazam 13.Bölüm
    S01E13 - Ben Bu Cihana Sığmazam 13.Bölüm
    Zor bir dönem geçiren Firuze, Dumrul'un da ölmesiyle iyice hassaslaşır. Leyla, Dumrul için Firuze'nin evine taziyeye gelince Leyla ve Firuze karşı karşıya gelir. İki kadın sert bir yüzleşme yaşar. Leyla, Firuze'nin söylediği bir söz üzerine Cezayir'e karşı içinde bir şüphe uyanır.
    Ben Bu Cihana Sığmazam 14.Bölüm
    S01E14 - Ben Bu Cihana Sığmazam 14.Bölüm
    Jean Luc, Gülendam'a kaybettiği oğlu Yıldırım Türk'ün oğlu olduğunu ve babasının intikamını almaya geldiğini söyler. Gülendam, Jean Luc'un babasının intikamını kimden alacağını merak eder.
    Ben Bu Cihana Sığmazam 15.Bölüm
    S01E15 - Ben Bu Cihana Sığmazam 15.Bölüm
    Cezayir sevdiklerini saldırıdan korumaya çalışırken o anda hiç beklemediği biri ona yardıma gelir. Saldırının sonucunda Tatavlalı, Cezayir'e şaşırtıcı bir teklif yapar. Bombalı saldırı sırasında Firuze ve Cezayir arasındaki gerilim yerini şefkate bırakır. Leyla, Cezayir ve Firuze arasındaki bu anı görmek zorunda kalır ve içine ateş düşer.
    Ben Bu Cihana Sığmazam 16.Bölüm
    S01E16 - Ben Bu Cihana Sığmazam 16.Bölüm
    Cezayir, Tatavlalı'nın kan dökmesine rağmen Tatavlalı'ya bir teklifle gider ve onunla sulh sağlamanın yolunu bulmaya çalışır. Cezayir'in çevresi bu teklife sıcak bakmaz.
    Ben Bu Cihana Sığmazam 17.Bölüm
    S01E17 - Ben Bu Cihana Sığmazam 17.Bölüm
    Cezayir kendisine yapılan ihanetle ilgili zor bir karar alma aşamasında ailesiyle vatanı arasında kalır. Sonunda zor da olsa kararını verir. Tatavlalı, Cezayir'in sırlarını ele geçirir ve ödül olarak beklediği çağrıyı alarak Cezayir ve sistemini yok etmeyi amaçlayan uluslararası bir örgütle görüşmeye başlar.
    Ben Bu Cihana Sığmazam 18.Bölüm
    S01E18 - Ben Bu Cihana Sığmazam 18.Bölüm
    Cezayir, Bekir konusunda verdiği kararın vicdan muhasebesini daha bitirmemişken Leyla, ağabeyi Bekir'i iyice merak edip Cezayir'i sıkıştırır. Cezayir, Leyla'ya gerekli açıklamada bulunur ve rahatlamasını sağlar. Lakin Bekir'in ölümünü tek bilen Cezayir değildir.
    Ben Bu Cihana Sığmazam 19.Bölüm
    S01E19 - Ben Bu Cihana Sığmazam 19.Bölüm
    Cezayir ve Firuze, Tatavlalı aracılığıyla pakttan hayatlarını alt üst edecek bir tehdit alır. Bu tehditle birlikte Firuze, Cezayir'e farklı bir çözüm önerisinde bulunur.
    Ben Bu Cihana Sığmazam 20.Bölüm
    S01E20 - Ben Bu Cihana Sığmazam 20.Bölüm
    Cezayir ve Firuze, pakt tarafından evlatlarıyla ilgili büyük bir tehdit alır. Cezayir, Beyler Divanı'nın hain üyesi Özdemir'den, ağabeyinin gerçek katilini öğrenmeye çalışır.
    Ben Bu Cihana Sığmazam 21.Bölüm
    S01E21 - Ben Bu Cihana Sığmazam 21.Bölüm
    Cezayir’in vurulmasıyla tüm dengeler alt üst olur. Tatavlalı ve Bassilius, Cezayir’i gafil avladıkları ve Cezayir’i vurarak amaçlarına ulaştıkları için muzafferdir. Tatavlalı, Pakt’ın görevini yerine getirdiği için Pakt tarafından şereflendirilir. Lakin hesap edemedikleri şey Ateş’in, amcasına düzenlenen suikastın peşine düşmesi olur.
    Ben Bu Cihana Sığmazam 22.Bölüm
    S01E22 - Ben Bu Cihana Sığmazam 22.Bölüm
    Cezayir, ağabeyinin katili Kayıkçı'ya ulaşabilmek için kendi adamları tarafından vurulan Bassilius'u yaşatmak için elinden gelen her şeyi yapar. Bassilius'u kurtarabilmek için Firuze'den yardım ister. Firuze, hamileliği nedeniyle kendisine dikkat etmesi gerekirken Cezayir'in çağrısına cevapsız kalamaz.
    Ben Bu Cihana Sığmazam 23.Bölüm
    S01E23 - Ben Bu Cihana Sığmazam 23.Bölüm
    Cezayir, Orhan'ın ölümüyle suçlanan Leyla'nın ağır bir ceza alması için çabalayan Tatavlalı'ya karşılık, Orhan'ın hayatta olma ihtimalini düşünür ve ona göre hareket almaya başlar.
    Ben Bu Cihana Sığmazam 24.Bölüm
    S01E24 - Ben Bu Cihana Sığmazam 24.Bölüm
    Tatavlalı, Cezayir’le yakınlaşan Sabit’in artık kendisine faydası olmayacağını anlar. Bu nedenle Tito’ya ailesiyle ilgili ısrarla öğrenmek istediği bilgiyi verir ve Tito’ya geçmişte ailesini öldüren kişinin Sabit olduğunu söyleyerek Sabit’i Tito’nun hedefine oturtur.  Tito intikamını almak için Sabit’in oğlu Sait’i öldürmeye çalışırken karşısında ona engel olmaya çalışan hiç umulmadık birini bulur ve onu öldürür.
    Ben Bu Cihana Sığmazam 25.Bölüm
    S01E25 - Ben Bu Cihana Sığmazam 25.Bölüm
    Ateş, Azamet’i de yanına alarak Cezayir'den habersiz Kayıkçı’nın izini bulmak için harekete geçer. Ateş ve Azamet, Kayıkçı’nın gizlice yönlendirmesiyle girdikleri yolun sonunda Cezayir ve ailesini temelden sarsacak bir mesaj alır. Ekabir, Tito'ya ailesinin ölüm emrini veren kişinin Tatavlalı olduğunu söyler. Tito, öcünü almak için Tatavlalı'nın peşine düşer. Cezayir de Tatavlalı’dan intikam almaya karar verince Cezayir, Tito ve Tatavlalı bir noktada karşı karşıya kalır.
    Ben Bu Cihana Sığmazam 26.Bölüm
    S01E26 - Ben Bu Cihana Sığmazam 26.Bölüm
    Ateş ve Azamet, gizlice Kayıkçı'yı araştırmaya devam eder. Takip ettikleri iz onları Kayıkçı'ya ait bir mekana götürür. Ateş ve Azamet, vardıkları mekanda Cezayir ve meclisi için hayati öneme sahip bir tehditle karşılaşır. Kayıkçı gücünü bir kez daha göstermek için Cezayir'in ailesini hedef alarak varlığını hissettirir.
    Ben Bu Cihana Sığmazam 27.Bölüm
    S01E27 - Ben Bu Cihana Sığmazam 27.Bölüm
    Tatavlalı, Cezayir’in karşısına daha güçlü çıkabilmek ve sokaklara yeniden hakim olabilmek için ülkenin en güçlü çetesiyle ittifak kurmaya çalışır. Çete lideri Tatavlalı’yla bir araya gelmek için Tatavlalı’yı zorlayacak bir şart ortaya koyar. Tatavlalı, bu planlarını sürdürürken bir yandan Cezayir’in dikkatini dağıtmak ve ona zarar vermek için Firuze’yi hedef alır.
    Ben Bu Cihana Sığmazam 28.Bölüm
    S01E28 - Ben Bu Cihana Sığmazam 28.Bölüm
    Cezayir'in kadim dostu Kurban'la ilgili ihanet şüpheleri artar ve bu hususta önlemini alır. Tatavlalı, Cezayir'den kurtulduğunu düşünürken peşine Kayıkçı takılır. Kayıkçı, Tatavlalı'nın güvendiği adamlarından birini kendi tarafına çekerek Tatavlalı'nın ölümünü planlar.
    Ben Bu Cihana Sığmazam 29.Bölüm
    S01E29 - Ben Bu Cihana Sığmazam 29.Bölüm
    Cezayir, bilinmez düşmanı Kayıkçı'ya ulaşmak için düşmanlarıyla ittifak yapmak zorunda kalır. Cezayir, Kayıkçı'yı kendi alanına çekebilmek adına önemli birini yem olarak kullanır.
    Ben Bu Cihana Sığmazam 30.Bölüm
    S01E30 - Ben Bu Cihana Sığmazam 30.Bölüm
    Kayıkçı'yla girdiği sert çatışma sonrası Cezayir kamyonla birlikte uçurumdan düşer. Kurban ve adamları düştüğü yerde Cezayir'i aramaya başlar. Fakat bulamazlar.
    Ben Bu Cihana Sığmazam 31.Bölüm
    S01E31 - Ben Bu Cihana Sığmazam 31.Bölüm
    Firuze ve Leyla, Tatavlalı'nın elinde rehinken Firuze'nin doğum sancıları başlar. Leyla, Firuze acı içinde kıvranırken ona karşı kayıtsız kalamaz ve bebeği doğurmasına yardım eder.
    Ben Bu Cihana Sığmazam 32.Bölüm
    S01E32 - Ben Bu Cihana Sığmazam 32.Bölüm
    Azra, Cezayir ve Ateş arasındaki gerilim hattında Kayıkçıyla olan bağlantısını inkar eder. Cezayir kimseye söylemediği gizli bir planla Azra'yı serbest bırakır. Azra'nın evine Ateş'i yollar ve her tarafın incelenmesini izler. Azra'nın evinden gelen dosyalar arasında sürpriz bir fotoğrafla karşılaşır.
    Ben Bu Cihana Sığmazam 33.Bölüm
    S01E33 - Ben Bu Cihana Sığmazam 33.Bölüm
    Cezayir ve ekibi, son hızla Suna’yı ararken Tatavlalı’nın adamlarından birini satın alır.  Tatavlalı’nın mekanından Cezayir’e gelen bilgiye göre evde kaçak bir kız tutulmaktadır. Cezayir, Suna’yı bulma umuduyla Tatavlalı’nın mekanına baskın yapar ancak kızı yerine beklenmedik başka birini bulur. Bu kişi Cezayir’in düşmanına karşı kozu olur.
    Ben Bu Cihana Sığmazam 34.Bölüm
    S01E34 - Ben Bu Cihana Sığmazam 34.Bölüm
    Firuze, Dumrul'un geri döndüğünü öğrenir ve Dumrul'un isteği üzerine Cezayir'den gizli buluşurlar. Dumrul, Firuze'ye hayatlarından Leyla'yı da çıkarmak üzerine yeni bir yaşam planı sunar.
    Ben Bu Cihana Sığmazam 35.Bölüm
    S01E35 - Ben Bu Cihana Sığmazam 35.Bölüm
    Cezayir ve Dumrul karşı karşıya kalır ve birbirlerine silahlarını doğrultur. Dumrul'un Cezayir'i vurmak için elinde fırsat olmasına rağmen Cezayir'i vurmaz. Cezayir, Dumrul'a kendisini neden vurmadığını sorunca aldığı cevap Cezayir'i daha çok öfkelendirir.

    Hayran tepkileri

    Back to Top