Hesabım
    Gecenin Ucunda
    1. Sezon
    Puanım :
    Gecenin Ucunda

    Özet

    İş hayatında mutlu olamayıp başkalarını iyileştirmenin peşine düşen Macide, kendisini bulmak için çıktığı yolda aşkla sınanıp daha önce hiç tanık olmadığı bir dünyanın içine girecektir...

    Sezon bilgisi:

    26 Bölüm
    orijinal kanal: STAR
    İlk yayın tarihi: 5 Ekim 2022
    216 Fotoğraf | 27 Video
    Kadir Doğulu
    Kadir Doğulu
    Neslihan Atagül
    Neslihan Atagül
    Zuhal Olcay
    Zuhal Olcay
    Tuğba Ünsal
    Tuğba Ünsal
    Gecenin Ucunda 26.Bölüm Fragmanı 0:58
    Gecenin Ucunda 26.Bölüm Fragmanı
    32 gösterim
    Gecenin Ucunda 25.Bölüm Fragmanı 0:59
    Gecenin Ucunda 25.Bölüm Fragmanı
    59 gösterim
    Gecenin Ucunda 24.Bölüm Fragmanı 0:59
    Gecenin Ucunda 24.Bölüm Fragmanı
    71 gösterim
    • Fotoğraf Gecenin Ucunda
    • Fotoğraf Gecenin Ucunda
    • Fotoğraf Gecenin Ucunda
    • Fotoğraf Gecenin Ucunda
    • Fotoğraf Gecenin Ucunda
    • Fotoğraf Gecenin Ucunda
    • Fotoğraf Gecenin Ucunda
    • Fotoğraf Gecenin Ucunda
    • Fotoğraf Gecenin Ucunda
    1. sezon bölümleri
    Gecenin Ucunda 1.Bölüm
    S01E01 - Gecenin Ucunda 1.Bölüm
    İş hayatında mutlu olamayıp başkalarını iyileştirmenin peşine düşen Macide, kendisini bulmak için çıktığı yolda aşkla sınanıp daha önce hiç tanık olmadığı bir dünyanın içine girecektir.
    Gecenin Ucunda 2.Bölüm
    S01E02 - Gecenin Ucunda 2.Bölüm
    Kazım’ın Macide konusundaki kararı Işık Ailesi’ne bomba gibi düşer. Herkes Ahmet’in ne yapacağını merak ederken Ahmet gizli planını uygulamaya başlar. Bir yandan Macide’ye kendini affettirmeye çalışırken diğer yandan Kazım’ı düşüreceği tuzağı hazırlamaktadır.
    Gecenin Ucunda 3.Bölüm
    S01E03 - Gecenin Ucunda 3.Bölüm
    Macide konusunu psikiyatr ile konuşan Kazım ise içinde olup bitenlere anlam vermeye çalışırken yeni bir karar alır ve kalbinin sesini dinlemeye başlar. Tüm bunlar olurken Kazım ve Ahmet’in annesi Berrin, Macide konusunda Ahmet’e söz verir.
    Gecenin Ucunda 4.Bölüm
    S01E04 - Gecenin Ucunda 4.Bölüm
    Macide’yle evlenmeyi kafasına koyan Ahmet, Kazım araya girdiği takdirde onunla da bir daha görüşmeyeceğini söyler. Tüm bu çekişmeden habersiz Macide, kendini Nermin’in kıskançlık oklarının hedefinde bulur.
    Gecenin Ucunda 5.Bölüm
    S01E05 - Gecenin Ucunda 5.Bölüm
    Macide, Işık Ailesi’nden uzak durmakta kararlıdır fakat Handan’ın yardıma ihtiyacı olduğunu öğrenince Kazım’la baş başa bir yolculuğa çıkar. Maceralı yolculuğun sonunda Kazım’ın kendisi hakkındaki gerçek hislerini öğrenen Macide şok olur.
    Gecenin Ucunda 6.Bölüm
    S01E06 - Gecenin Ucunda 6.Bölüm
    Kazım’ın ilanı aşk mektubunu okuyan Macide, kendi duygularından emin olmaya çalışır. Bu süreçte Kazım’dan uzak durmaya gayret eder fakat Berrin’in hastalığı Kazım ve Macide’yi yine bir sırrın etrafında buluşturur. Kazım, Berrin’i ölümcül hastalıktan kurtarmakta kararlıdır. Berrin’in iyileşmek için Kazım’dan asıl istediği ise Ahmet ve Macide’yi bir an önce evlendirmektir.
    Gecenin Ucunda 7.Bölüm
    S01E07 - Gecenin Ucunda 7.Bölüm
    Kazım tüm ailenin huzurunda Macide’yi Ahmet’e istedikten sonra Macide, Kazım’la yüzleşir ve arasına mesafe koyar. Macide, Ahmet’e artık görüşmek istemediğini söyler. Ahmet son çare olarak Kazım’dan yardım ister.
    Gecenin Ucunda 8.Bölüm
    S01E08 - Gecenin Ucunda 8.Bölüm
    Macide, Kazım’ın kendisini öpmesiyle büyük bir şok yaşar. Kazım her şeye rağmen aşka bir şans vermeye kararlıdır. Kazım’dan uzak durmak için elinden geleni yapan Macide, Berrin’in hastalığı ağırlaşınca yine yardıma koşar.
    Gecenin Ucunda 9.Bölüm
    S01E09 - Gecenin Ucunda 9.Bölüm
    Macide’nin geceyi Ahmet’le birlikte geçirdiği şüphesi Kazım’da büyük hayal kırıklığı yaratır. Macide bu yanlış anlaşılmayı düzeltmeye uğraşsa da Kazım hemen ikna olmaz. İkili arasında buzları eriten, Kazım’ın sokaklardan kurtardığı Miraç olur.
    Gecenin Ucunda 10.Bölüm
    S01E10 - Gecenin Ucunda 10.Bölüm
    Kazım’ın boşanma kararı Macide’nin aklını ve kalbini karıştırır. Kazım Macide’ye kendini anlatmaya çalışsa da, Macide sorumluluk almak istemez. Ama Macide kalbindeki sorumluluktan kaçamaz ve Kazım’a olan aşkını hem kendine hem de Kazım’a itiraf eder.
    Gecenin Ucunda 11.Bölüm
    S01E11 - Gecenin Ucunda 11.Bölüm
    Gecenin Ucunda 12.Bölüm
    S01E12 - Gecenin Ucunda 12.Bölüm
    Kazım, çevrilen bu oyunlardan habersiz Macide'yi düştüğü belanın içinden kurtarmaya çalışmakta, bir çıkış yolu aramaktadır. Sonunda kendini feda etmekten başka çare bulamayan Kazım, aşkı için siper olmaya hazırlanırken Nermin'in hiç beklenmedik hatası bütün dengeleri değiştirecek, taşları yerinden oynatacaktır.
    Gecenin Ucunda 13.Bölüm
    S01E13 - Gecenin Ucunda 13.Bölüm
    Bir mucize sonucu hayatı kurtulan Macide, her şeyi göze alıp büyük bir öfkeyle Berrin’in karşısına dikilir. Annesinin yaptığı korkunç işleri öğrenen Kazım beyninden vurulmuşa döner. Başlarına gelen bu felaket Macide’yle Kazım’ın aşkında bir dönüm noktası olur ve kendilerini bile şaşırtacak bir hamleyle evlenmeye karar verirler.
    Gecenin Ucunda 14.Bölüm
    S01E14 - Gecenin Ucunda 14.Bölüm
    Nermin’in hamileliğinden çok kötü bir şekilde haberdar olan Macide, Kazım’a karşı çok öfkelidir. Kazım ise Macide’nin öfkesini dindirmek için çabalamaktadır. Macide pek ikna olacak gibi görünmese de yalı içindeki savaşını devam ettirecek, Nermin ve Berrin’e karşı tutumuna tam gaz devam edecektir.
    Gecenin Ucunda 15.Bölüm
    S01E15 - Gecenin Ucunda 15.Bölüm
    Berrin’in kurduğu kumpas yüzünden demir parmaklıklar ardına giren Kazım, büyük bir hukuk mücadelesine girişir. Ancak Kazım’ın savaşı tek cephede değildir. Macide hakkında öğrendiği şok edici gerçek, artık kendi aşkına karşı da mücadele etmesine neden olur.
    Gecenin Ucunda 16.Bölüm
    S01E16 - Gecenin Ucunda 16.Bölüm
    Macide’nin kendisiyle Berrin’den intikam almak için evlendiğini düşünen Kazım, Macide’yle arasına aşılmaz mesafeler koymuştur. Ancak bu mesafeyi ve cezalandırılmayı hak etmediğini düşünen Macide, Kazım’la eski hallerine dönmek için elinden gelen her şeyi yapmaya kararlıdır. Tekrar siyasete girmeyi düşünen Kazım ise her ne kadar Macide’ye kırgın olsa da onunla birlikte hareket etmek zorunda kalır.
    Gecenin Ucunda 17.Bölüm
    S01E17 - Gecenin Ucunda 17.Bölüm
    Macide, Kazım’ın baskılarına daha fazla dayanamamış ve sonunda boşanmaya karar vermiştir. Ancak Macide’nin bu resti Kazım’ı hem çok üzmüş hem de çok zor bir duruma düşürmüştür. Ahmet’in yanında Serra’yla ortaya çıkışı da her şeyin üstüne tuz biber olmuş, Kazım’ın hayatı iyice arapsaçına dönmüştür. Çözülmeyi bekleyen bunca sorunun arasında Kazım, Macide’yi kararından döndürmeyi başarsa da artık karşısında bambaşka bir Macide görecektir.
    Gecenin Ucunda 18.Bölüm
    S01E18 - Gecenin Ucunda 18.Bölüm
    Macide, Kazım’ın Ankara’ya onsuz gidişine çok bozulmuş, aklı onda kalmıştır. Ayrıca Kazım’ın yanında sadece Nazlı’nın olması, Macide’yi iyice huzursuz etmiştir. Kocasını çok kıskanan, artık Nazlı’nın tavırlarına pabuç bırakmak istemeyen Macide harekete geçer.
    Gecenin Ucunda 19.Bölüm
    S01E19 - Gecenin Ucunda 19.Bölüm
    Macide’nin Nejat’ın ekibiyle çalışmaya karar vermesi Kazım’ı şoke etmiştir. Kazım, Macide’nin bu meydan okumasına her ne kadar çok sinirlense de kendine hakim olup Nejat ve Macide’yle çalışmaya devam edecektir. Ancak bu durumdan memnun olmayan bir kişi daha vardır: Nazlı… Otoritesinin sarsıldığını düşünen, Macide’nin gittikçe kendisine rakip olduğunu fark eden Nazlı, hırsından dolayı Kazım’ı yanlış kararlar almaya zorlar. Ancak Kazım’ı düştüğü zor durumda kurtaran yine Macide olacaktır.
    Gecenin Ucunda 20.Bölüm
    S01E20 - Gecenin Ucunda 20.Bölüm
    Cihangir ve Şermin’in arasındaki gizli ilişkinin, tüm davetlilerin önünde ortaya çıkmasıyla Macide çok büyük bir yıkım yaşamıştır. Her ne kadar Kazım durumu toparlamaya çalışsa da Macide, Şermin ve Cihangir’e karşı çok öfkelidir. Nazlı ise yarattığı yıkımı uzaktan, sinsice izlemekte, Macide yüzünden kaybettiği etkisini geri kazanmaya çalışmaktadır. Ancak işler hiç de beklediği gibi olmayacak, Macide ondan şüphelenecek ve kurduğu kumpasla ilgili peşine düşecektir. Nazlı’nın gerçek yüzünü Kazım’a göstermek için uğraşan Macide’nin başarıya ulaşmasına çok az kalmıştır.
    Gecenin Ucunda 21.Bölüm
    S01E21 - Gecenin Ucunda 21.Bölüm
    Macide ve Nejat, el ele verip Nazlı’nın gerçek yüzünü ortaya çıkarmıştır. Kazım ise Nazlı’nın yaptıklarını öğrenince çok öfkelenmiştir. Nermin’i saklamasının yanı sıra, Şermin ve Cihangir’in videosunu ifşa edenin Nazlı olduğunu artık herkes bilmektedir.
    Gecenin Ucunda 22.Bölüm
    S01E22 - Gecenin Ucunda 22.Bölüm
    Nejat, Kazım’ın kendisine kurduğu kumpası ifşa etmek için Macide’nin karşısına çıkmış, her şeyi tek tek anlatmıştır. Ancak Macide, Nejat yerine Kazım’a inanmayı tercih etmiştir. Nejat, Kazım konusunda Macide’nin gözlerini açmaya kararlıdır ancak kocasına güvenmekte kararlı olan Macide’yi ikna etmek neredeyse imkansızdır.
    Gecenin Ucunda 23.Bölüm
    S01E23 - Gecenin Ucunda 23.Bölüm
    Gecenin Ucunda 24.Bölüm
    S01E24 - Gecenin Ucunda 24.Bölüm
    Macide, Kazım’ın gerçek yüzünü annesinden öğrenmiş, ne yapacağını bilemez haldedir. Büyük bir aşkla evlendiği, bebek beklediği kocasının aslında nasıl biri olduğunu öğrenmek, Macide’yi derinden sarsmıştır. Aklında artık iki şey vardır. Nermin’i çocuğuyla kavuşturmak ve Kazım’ı terk etmek. Ancak bunun için bir plan yapması, Kazım’ı etkisiz hale getirmesi gerekmektedir. Sonunda Nazlı’yla el ele verip Kazım’ı hapse attıracak bir plan yapar.
    Gecenin Ucunda 25.Bölüm
    S01E25 - Gecenin Ucunda 25.Bölüm
    Macide, Kazım’dan kaçıp kurtulabilecekken Nermin’e verdiği sözü tutmayı tercih eder. Yeni doğmuş bir bebeğin annesinden ayrı kalmasına razı olamayan Macide, kendini feda ederek Taner’i annesine kavuşturur. Ancak Macide’yi bekleyen şey bir esir hayatıdır. Şermin, Sara ve Nejat onu bu esaretten kurtarmak için neler yapabileceklerini kara kara düşünürler. Hiç beklemedikleri bir anda Cihangir’den gelen yardım eli, işleri tersine döndürecek ve Macide için kurtuluş umudu olacaktır.
    Gecenin Ucunda 26.Bölüm Final
    S01E26 - Gecenin Ucunda 26.Bölüm Final
    azım’ın bebeğini taşıyan Macide, ona karşı vicdan azabı hissettiğinden yeniden bir tekrarın içine düşer ve Kazım’ı yalnız, yaralı bırakmak istemez. Hafızası bulanıklaşan Kazım ise eski iyi ve tatlı haline dönmüş gibidir. Son dönemlerdeki acımasız halinden eser kalmamış, Macide’yle aşklarının ilk zamanlarına dönmüştür sanki. Ancak Berrin’in, Kazım ve Macide’nin hikayesine acımasız bir şekilde dahil olmasıyla Macide bebeğini kaybedecek ve Nermin’e tam anlamıyla dönüştüğünü fark ettiği noktada, Işık Ailesi kendisinden başka kadınları da bu girdaba sokmasın diye, kadere meydan okuyup, onu bu hale getiren her şeyi, yani Işık ailesini, yerle bir edecektir.

    Hayran tepkileri

    Back to Top