Hesabım
    Bir Peri Masalı
    1. Sezon
    Puanım :
    Bir Peri Masalı

    Özet

    Bebek bakıcısı Zeynep'in tesadüfen eline geçen yüklü miktardaki parayla hayatında yepyeni başlangıçlar olacaktır ve bu başlangıç sürprizlere gebedir.

    Sezon bilgisi:

    13 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    İlk yayın tarihi: 21 Eylül 2022
    56 Fotoğraf | 14 Video
    Tarık Emir Tekin
    Tarık Emir Tekin
    Alina Boz
    Alina Boz
    Nazan Kesal
    Nazan Kesal
    Hazal Filiz Küçükköse
    Hazal Filiz Küçükköse
    Bir Peri Masalı 13.Bölüm Fragmanı 1:02
    Bir Peri Masalı 13.Bölüm Fragmanı
    5 gösterim
    Bir Peri Masalı 12.Bölüm Fragmanı 1:14
    Bir Peri Masalı 12.Bölüm Fragmanı
    7 gösterim
    Bir Peri Masalı 11.Bölüm Fragmanı 1:04
    Bir Peri Masalı 11.Bölüm Fragmanı
    7 gösterim
    • Fotoğraf Bir Peri Masalı
    • Fotoğraf Bir Peri Masalı
    • Fotoğraf Bir Peri Masalı
    • Fotoğraf Bir Peri Masalı
    • Fotoğraf Bir Peri Masalı
    • Fotoğraf Bir Peri Masalı
    • Fotoğraf Bir Peri Masalı
    • Fotoğraf Bir Peri Masalı
    • Fotoğraf Bir Peri Masalı
    1. sezon bölümleri
    Bir Peri Masalı 1.Bölüm
    S01E01 - Bir Peri Masalı 1.Bölüm
    Sıradan bir hayat süren Zeynep’in doğum gününde bir çanta dolusu para bulması bütün hayatını değiştirir. Bulduğu parayı eski hayatını geride bırakıp kendine zengin bir imaj vermek için kullanmaya karar veren Zeynep, gözde bekar Onur Köksal’ı hedef alır ve hem onu hem de Köksal ailesini cezbetmeye çalışır. Fakat Zeynep, cemiyete girmenin masallarda olduğu kadar basit olmadığı gibi geçmişinden kaçmanın da kolay olmadığını görecektir.
    Bir Peri Masalı 2.Bölüm
    S01E02 - Bir Peri Masalı 2.Bölüm
    Onur ve Bige’nin nişan haberi yalnızca Zeynep’in planını değil, duygularını da altüst etmiştir. Zeynep, Köksal ailesini farklı bir koldan fethetmeye karar verse de içten içe hala onunla Onur’u kaderin bir araya getirdiğine inanmaktadır. Alp ve paranın gerçek sahipleri ise Zeynep’i bulmak üzeredir.
    Bir Peri Masalı 3.Bölüm
    S01E03 - Bir Peri Masalı 3.Bölüm
    Onur kendi babasıyla ilk kez Zeynep sayesinde yüzleşmeye karar vermiştir. Fakat bu yüzleşmenin sonucu çok ağır olur. Hamit’in yokluğunda varis savaşı için Harika, Onur’a karşı iyice cephe alır. Ama bu savaşın ilk galibi herkes için büyük bir sürpriz olacaktır.
    Bir Peri Masalı 4.Bölüm
    S01E04 - Bir Peri Masalı 4.Bölüm
    Bir Peri Masalı 5.Bölüm
    S01E05 - Bir Peri Masalı 5.Bölüm
    Melis tarafından reddedilen Zafer ise Melis ile Zeynep arasındaki bağı çözmek konusunda kararlıdır. Ulaştığı bilgiler ile Zeynep’le yüzleştiğinde ise Zeynep’in yapması gereken önemli bir seçimi olacaktır.
    Bir Peri Masalı 6.Bölüm
    S01E06 - Bir Peri Masalı 6.Bölüm
    Zeynep’in Zafer’in evlenme teklifini kabul etmesi, ailede deprem etkisi yaratır. Onur, Zeynep’i kaybetmiş olmasının öfkesiyle, Zafer de Onur’un Zeynep’e olan ilgisini fark etmiş olmanın hırsıyla birbirlerine savaş ilan ederler. Kendini hiç beklemediği bir savaşın içinde bulan Zeynep ise tahmin edemeyeceği kadar büyük şeylere sebep olmanın vicdan azabını duyar. Zeynep’in kendisiyle yaşayabilmesi için geri dönüşü olmayan bir yola girmesi gerekecektir.
    Bir Peri Masalı 7.Bölüm
    S01E07 - Bir Peri Masalı 7.Bölüm
    Zeynep hakkındaki tüm gerçekler ortaya çıkmıştır. Zeynep, beyaz bayrak sallayıp yenilgiyi kabul etse de Onur ve Zafer arasındaki savaş daha yeni başlamıştır. Zeynep aradan ne kadar çekilmek istese de etrafındakiler henüz buna izin vermeyecektir.
    Bir Peri Masalı 8.Bölüm
    S01E08 - Bir Peri Masalı 8.Bölüm
    Büyük bir iş skandalı Köksal ailesini kökten sarsar. Mağdur halk, Zafer’in tutuklanmasını isterken, Onur dahil bütün Köksallar Zafer’i kurtarabilmek için birlik olur. Onur’a ve Köksallar’a zor zamanlarında destek olabilmek içinse Zeynep, hiç güvenmediği birisiyle anlaşmak zorunda kalır.
    Bir Peri Masalı 9.Bölüm
    S01E09 - Bir Peri Masalı 9.Bölüm
    Zeynep ve Onur, evlenmeye karar verdiklerinde aşkları için herkesi karşılarına almaya razı olurlar. Hamit başta olmak üzere, herkes buna karşı çıksa da asıl kıyamet Zafer evlilik kararını duyduğunda kopacaktır. Figen Kileci’nin intikamının sonucu ise düğünü gölgeleyecektir.
    Bir Peri Masalı 10.Bölüm
    S01E10 - Bir Peri Masalı 10.Bölüm
    Hamit’ten intikamını yeterince alamadığını düşünen Figen Kileci ise intikamını Köksal ailesine miras bilir ve Zeynep’e geçmişin perdelerini aralatır. Zeynep ise Onur ile aralarını açmak pahasına bu gerçeğin peşine düşer.
    Bir Peri Masalı 11.Bölüm
    S01E11 - Bir Peri Masalı 11.Bölüm
    Onur’un şirketteki tüm yetkilerini Ümit’e devretmesi ailede yeni gerginlikler yaratır. Figen Kileci ile yakınlaşmaya başlayan Zeynep ise Figen’in onu Onur’dan ayırmak için yaptığı hamlelerden habersizdir.
    Bir Peri Masalı 12.Bölüm
    S01E12 - Bir Peri Masalı 12.Bölüm
    Zeynep ve Onur, aldıkları mutlu haberin ardından başlarına gelen kötü şeylerin asıl sorumlusunun peşine düşerler. Onur kendi ailesiyle yüzleşirken Zeynep de kendi ailesi hakkında önemli bir gerçek ile yüzleşmek üzeredir.
    Bir Peri Masalı 13.Bölüm Final
    S01E13 - Bir Peri Masalı 13.Bölüm Final
    Masalın son sayfası yazılırken tüm gerçekler ortaya çıkıyor ve yılların hazırladığı yüzleşmeler yaşanıyor. Peki bu masal mutlu sonla mı bitecek?

    Hayran tepkileri

    Back to Top