Hesabım
    Yalı Çapkını
    1. Sezon
    Yalı Çapkını

    Sezon bilgisi:

    36 Bölüm
    orijinal kanal: STAR
    İlk yayın tarihi: 23 Eylül 2022
    332 Fotoğraf | 34 Video
    Çetin Tekindor
    Çetin Tekindor
    Afra Saraçoğlu
    Afra Saraçoğlu
    Mert Ramazan Demir
    Mert Ramazan Demir
    Şerif Sezer
    Şerif Sezer
    Yalı Çapkını 36.Bölüm Fragmanı 1:02
    Yalı Çapkını 36.Bölüm Fragmanı
    138 gösterim
    Yalı Çapkını 35.Bölüm Fragmanı 0:57
    Yalı Çapkını 35.Bölüm Fragmanı
    815 gösterim
    Yalı Çapkını 34.Bölüm Fragmanı 1:02
    Yalı Çapkını 34.Bölüm Fragmanı
    1.106 gösterim
    • Fotoğraf Yalı Çapkını
    • Fotoğraf Yalı Çapkını
    • Fotoğraf Yalı Çapkını
    • Fotoğraf Yalı Çapkını
    • Fotoğraf Yalı Çapkını
    • Fotoğraf Yalı Çapkını
    • Fotoğraf Yalı Çapkını
    • Fotoğraf Yalı Çapkını
    • Fotoğraf Yalı Çapkını
    1. sezon bölümleri
    Yalı Çapkını 1.Bölüm
    S01E01 - Yalı Çapkını 1.Bölüm
    Sorumsuzluklarıyla dedesi Halis Ağa’yı kızdıran Ferit’in Gaziantep’ten uygun görülecek bir kızla evlendirilmesine kararı verilir. Ferit, evlenmek istemese de dedesinin sözünden çıkamaz. Uygun gelini bulmak Halis Ağa’nın en büyük gelini İfakat’in görevidir. Gaziantep’te Korhan Ailesi’nin gelini olmaya uygun bulunan Suna’nın isteme töreninde yaşanacak sürpriz ise hem Suna’yı hem de kardeşi Seyran’ı etkileyecektir.
    Yalı Çapkını 2.Bölüm
    S01E02 - Yalı Çapkını 2.Bölüm
    Korhan Ailesi; Suna yerine Seyran’ı ister. Kazım, bu teklife evet der demez hazırlıklar başlar. Seyran, bu karara itiraz etse de halası Hattuç’u da babası Kazım’ı da ikna edemez. Seyran; Ferit ile evlenmekten kurtulmak için Yusuf’tan kendisini kaçırmasını ister. Ferit ise hayatında hiçbir şeyin değişmeyeceğini düşündüğü için bu evliliği kafasına takmamaktadır.
    Yalı Çapkını 3.Bölüm
    S01E03 - Yalı Çapkını 3.Bölüm
    Düğünden sonra İstanbul’a gelen Seyran; hem Korhanların düzenine alışmaya hem de yeni ailesini benimsemeye çalışmaktadır. Halis Ağa’nın ise aklında Ferit ile ilgili yeni bir plan vardır. Antep’te Suna hakkında çıkan söylentiler Kazım’ı sinirlendirir ve bir karar almaya iter.
    Yalı Çapkını 4.Bölüm
    S01E04 - Yalı Çapkını 4.Bölüm
    Zaman geçtikçe Korhan ailesinin alışkanlıklarını öğrenen Seyran, İfakat ve Orhan’ın arasında olanlara istemeden şahit olur. Asuman’ın ameliyatı başta Fuat olmak üzere Korhanlar’ı Asuman’a destek vermek için bir araya getirir. Seyran, hiç beklemediği bir anda bir sürprizle karşılaşır.
    Yalı Çapkını 5.Bölüm
    S01E05 - Yalı Çapkını 5.Bölüm
    Yusuf’un Seyran’ın eski sevgilisi olduğunu öğrenen Ferit, bu duruma bozulur. Yusuf’un ise Seyran’la konuşma ısrarı sürer. Seyran durumu açıklamak için Suna ile konuşması gerektiğini söyleyince Ferit kardeşlerin yalnız kalmasını sağlar. Gülgün’ün davetiyle Kazım ile beraber tüm aile Korhanları ziyarete gelir.
    Yalı Çapkını 6.Bölüm
    S01E06 - Yalı Çapkını 6.Bölüm
    Yusuf’la kavga eden Ferit, uzun bir süre sakinleşmez ve hıncını Seyran’dan çıkarır. Üniversite sınavında çok iyi puan alan Seyran’ı kötü bir haber beklemektedir. Kazım ve Suna ile beraber dışarıda yenen bir aile yemeğinde ise sürprizler art arda yaşanır. Pelin’in Ferit’ten, Yusuf’un da Seyran’dan vazgeçmeye niyeti yoktur.
    Yalı Çapkını 7.Bölüm
    S01E07 - Yalı Çapkını 7.Bölüm
    Fuat Suna’yla çalışmaya devam eder. Halis Ağa’nın Kazımlara ziyareti, Hattuç ile eski defterlerin açılmasına neden olur. Suna ve Seyran’ın Fuat ile Ferit’le çıktığı yemek ise beklenmedik bir sürprizle sonlanır.
    Yalı Çapkını 8.Bölüm
    S01E08 - Yalı Çapkını 8.Bölüm
    Ferit gece Suna’nın kendisini öptüğünü Seyran’a söyleyince Seyran çok sinirlenir ve Ferit suçsuz olduğunu söylese de ona inanmaz ve onu suçlar. Seyran; annesinin hasta olduğunu öğrenince soluğu onun yanında alır ve gece annesinin yanında kalır.
    Yalı Çapkını 9.Bölüm
    S01E09 - Yalı Çapkını 9.Bölüm
    Seyran Ferit’ten Suna’yı kurtarması için yardım ister. Ferit ise Suna’yı kaçırma planı yapar. Kazım’dan habersiz yaptıkları planı hayata geçirirler. Kazım ise Suna’nın kaybolduğunu anlayınca hıncını Esme’den çıkarır. Suna’nın konağa nasıl gireceği ise başka bir çetrefilli konudur.
    Yalı Çapkını 10.Bölüm
    S01E10 - Yalı Çapkını 10.Bölüm
    Halis Ağa, kafasında yeni bir planla Kazım'ı ziyaret eder. Ferit'in, Halis Ağa'nın torun isteğini tekrar gündeme getirmesi üzerine Seyran ve Ferit yarım kalan maçlarına devam ederler. Seyran'ın Yusuf'la olan geçmişi, Ferit'i huzursuz etmeye devam etmektedir.
    Yalı Çapkını 11.Bölüm
    S01E11 - Yalı Çapkını 11.Bölüm
    Yusuf’un Ferit’in sorusuna verdiği cevap Seyran’ı çok sinirlendirir ve gözü ne Ferit’i ne de Yusuf’u görmek ister. Abidin ile gece dışarı çıkan Ferit’i ise tatsız bir sürpriz bekler. İstemeden bir gazeteci tarafından fotoğraflanan Ferit, Halis Ağa öğrenmeden bu beladan kurtulmak için Orhan’dan yardım ister. Ferit’e bu konuda yardımcı olabilecek kişi ise Seyran’dır.
    Yalı Çapkını 12.Bölüm
    S01E12 - Yalı Çapkını 12.Bölüm
    Kazım’ı ve Halis Ağa’yı gazetedeki fotoğrafın eski bir fotoğraf olduğu konusunda ikna ederler. Ferit, fotoğrafları basan Taylan’a çok sinirlidir ve bunu onun yanına bırakmaya niyeti yoktur. İfakat ise Kazım’a söz verdikleri gibi Suna’yla ilgilenip ona eğitim vermeye başlar.
    Yalı Çapkını 13.Bölüm
    S01E13 - Yalı Çapkını 13.Bölüm
    Yalı Çapkını 14.Bölüm
    S01E14 - Yalı Çapkını 14.Bölüm
    Seyran’ın Ferit’i öpmesi Ferit’i yolundan döndürmeye yetmez. Öte yandan Halis Ağa fenalaşıp hastaneye kaldırılır. Kritik durumu atlatarak eve çıkan Halis Ağa’nın da Seyran’dan bir isteği olacaktır.
    Yalı Çapkını 15.Bölüm
    S01E15 - Yalı Çapkını 15.Bölüm
    Ferit, Seyran’ın gidişini hazmedemez ve karısını almak için Kazımlara gider. Kazım, Halis Ağa’nın söylediklerinden sonra Seyran’ı da alıp tüm ailesiyle Antep’e dönmekte kararlıdır ancak Ferit Seyran’ın gidişine izin vermez. Seyran’ı yanına alan Ferit’in aklında tüm aileyi birleştirecek bir yılbaşı planı vardır.
    Yalı Çapkını 16.Bölüm
    S01E16 - Yalı Çapkını 16.Bölüm
    Yılbaşı buluşmasından sonra yalıda her şey eskiye dönerken sıra Ferit ve Seyran’ın kapağa taşınacağı bir dergi çekimindedir. Dergi editörü ise Orhan’ı çok eskiden tanıyan Defne’dir. Beklenmedik olaylarla dolu bir gece Ferit’i beklemektedir.
    Yalı Çapkını 17.Bölüm
    S01E17 - Yalı Çapkını 17.Bölüm
    Kendi koleksiyonu için yeni bir yüz arayan Efe Han; Seyran’la konuşmak ister. Bu işe aracı olan Defne ise başta Ferit olmak üzere Orhan ve İfakat’in sinirini bozar. Seyran’ın kafası karışıktır ve Kazım’a danışmaya gider. Ferit; Serter’in Pelin’in hayatından çıkması için bir hamle yapar ama bu hamlenin sürpriz sonuçları olacaktır.
    Yalı Çapkını 18.Bölüm
    S01E18 - Yalı Çapkını 18.Bölüm
    Seyran’ın Efe Han’la görüşmeye tek başına gittiğini ve sözleşme imzaladığını öğrenen Ferit deliye döner ve soluğu Defne ile Efe’nin yanında alır. Serter’in dayısının ise Ferit, Pelin’i rahat bırakmadıkça Ferit’in peşini bırakmaya niyeti yoktur.
    Yalı Çapkını 19.Bölüm
    S01E19 - Yalı Çapkını 19.Bölüm
    Seyran ve Suna’nın Efe ve Defne’yle yemek yemesine çok sinirlenen Ferit restoranda olay çıkarır. Serter’in beklenmedik çıkışı sonrası yardıma ihtiyacı olan Pelin’in yanına giden Ferit ile Seyran arasındaki gerginlik devam eder. Kimsenin beklemediği bir hamle yaparak Pelin’i yalıya getiren Ferit, Seyran’ı çok kızdırır.
    Yalı Çapkını 20.Bölüm
    S01E20 - Yalı Çapkını 20.Bölüm
    Kazım’ın vurulduğunu ve Ferit’in de onun yanında olduğunu öğrenen ev halkı soluğu hastanede alır. Kazım’ın başına gelenler herkesi derinden etkiler. Seyran ve Ferit’in arasındaki sular biraz durulurken; Pelin’in durumu Seyran’a beklenmedik bir karar aldırır.
    Yalı Çapkını 21.Bölüm
    S01E21 - Yalı Çapkını 21.Bölüm
    Seyran ile konuştuktan sonra duyduklarından hem öfkelenen hem de etkilenen Halis Ağa, yalıda ve işyerinde yeni kurallar getirir. Ferit’i de işlere dahil eden Halis Ağa’nın sözleri çok ağır olur. Seyran ise kendinden beklenmeyen bir hamle yapar. Suna ile Abidin’in arasındaki duygular yoğunlaşır.
    Yalı Çapkını 22.Bölüm
    S01E22 - Yalı Çapkını 22.Bölüm
    Yeni işe ve yeni düzenine alışmaya çalışan Ferit; bir taraftan da Seyran’la yakınlaşmanın yollarını arar. Latif Ağa’nın yalıda işleri ele alışı başta Sultan olmak üzere Şefika ve diğerlerinin de zoruna gider. İfakat’ın ise bu durumla ilgili yeni bir planı vardır.
    Yalı Çapkını 23.Bölüm
    S01E23 - Yalı Çapkını 23.Bölüm
    Fuat ve Asuman’ın arasının bozuk olduğunu öğrenen Halis Ağa, Seyran’ı yanına çağırarak ondan bu konuda destek ister. Durumu öğrenen Ferit ise hızlıca bir plan yapar. Öte yandan Defne de Seyran’ın projeden çekilmesiyle ilgili İfakat ve Gülgün’le konuşmaya gelir.
    Yalı Çapkını 24.Bölüm
    S01E24 - Yalı Çapkını 24.Bölüm
    Asuman ve Fuat evlatlık alma konusunu Orhan, Gülgün ve İfakat’e açar ancak beklemedikleri bir cevap alırlar. Seyran, Ferit’le arayı düzeltmek için bir karar vermiştir ancak ikisini yeni bir sınav beklemektedir. Ferit ve Gülgün; Zerrin’in talepleri karşısında hem şaşırır hem de tedirgin olurlar. Zerrin’le ilgili Pelin’e hesap soran Ferit ise Pelin’den ummadığı bir tepki görür. Evdeki ve işyerindeki baskıdan bunalan Orhan’ın yardımına beklemediği biri koşar. Kazım Ağa ise Korhanların şirketindeki yeni düzenine alışmaya başlar.
    Yalı Çapkını 25.Bölüm
    S01E25 - Yalı Çapkını 25.Bölüm
    Sorumsuzluklarıyla ailesini en çok da dedesi Halis Ağa’yı kızdıran Ferit’in Gaziantep’ten uygun görülecek bir kızla evlendirilmesine kararı verilir. Ferit, evlenmek istemese de dedesinin sözünden çıkamaz. Uygun gelini bulmak Halis Ağa’nın en büyük gelini İfakat’in görevidir. Gaziantep’te Korhan Ailesi’nin gelini olmaya uygun bulunan Suna’nın isteme töreninde yaşanacak sürpriz ise hem Suna’yı hem de kardeşi Seyran’ı etkileyecektir.
    Yalı Çapkını 26.Bölüm
    S01E26 - Yalı Çapkını 26.Bölüm
    Seyran, Ferit’i Pelinlerde gördükten sonra eve geri döner ama burnundan solumaktadır. Zerrin, istediği gerginliği yaratmak için hiçbir fırsatı kaçırmaz. Kazımlar iftarda Korhanların misafiri olurlar. Masada Suna ve Saffet’in durumu da konuşulunca Ferit teknede Saffet’le bir görüşme daha yapmaları için Kazım’dan onay alır. İşlerin ilerlemesi Suna’yı da Abidin’i de kahrederken Abidin Suna’ya bir teklif yapar. Zerrin’in yeni hamlesi Seyran’ı tedirgin edince, önlemini kimsenin beklemediği şekilde alır.
    Yalı Çapkını 27.Bölüm
    S01E27 - Yalı Çapkını 27.Bölüm
    Ferit’in elini havada yakalayan Seyran için ipler kopma noktasına gelir ve soluğu Kazım’ın evinde alır. Halis Ağa, Seyran’ın evi terk ettiğini öğrenince çok sinirlenir. İfakat ise bu gelişmeden memnundur. Ferit, Suna’yla ilgili durumu öğrenince tepkisi Abidin’den hesap sormak olur ve ikisi arasında bir arbede yaşanır. İfakat’ın planı tıkır tıkır işlerken; Seyran’ın da yalıya dönmeme ısrarı devam eder. Saffet Suna’yla evlenmek istediğini dedesine söyler. Pelin, Ferit’i kazanabilmek için bir adım daha atar. Kazım Ağa’nın Zerrin’le yaptığı görüşme ise her şeyin akışını değiştirir.
    Yalı Çapkını 28.Bölüm
    S01E28 - Yalı Çapkını 28.Bölüm
    Kazım’ın Ferit’le olan kavgası işleri Seyran ve Ferit için iyice zorlaştırır. Abidin, işi bıraktığını ve Ferit’le olanları Suna’ya anlatır ve ona evlenme teklif eder. Ferit’ten sonra Seyran da Suna ile Abidin’i öğrenir. Saffet Ağa, Saffet ve abisi Tarık’ı da alarak Kazımlara tanışmaya gider. Suna tüm bu olanlar karşısında çaresiz kalırken, Seyran’ı ise bir sürpriz beklemektedir. Halis Ağa’nın Kazım’a öfkesi Hattuç ile de aralarını bozarken, İfakat planını titizlikle uygulamaya devam eder. Ferit’i ise birden fazla tehlike beklemektedir.
    Yalı Çapkını 29.Bölüm
    S01E29 - Yalı Çapkını 29.Bölüm
    Ferit; Suna’dan Kazım’ın Seyran’ı da evlendireceğini öğrenince çılgına döner ve Saffet Ağaların evini basar. Abidin, durumu öğrenince onu korumak için Ferit’in peşinden gider. Ferit, Abidin’le barışır ve onu tekrar yalıya getirir. Ferit’in Saffet Ağalara gittiğini duyan Halis Ağa, olanları öğrenince soluğu Kazım’ın evinde alır. Öte yandan Zerrin Kazım’la görüşmeye ve planını uygulamaya devam eder. Yeni hamlesi ise geçmişte Korhanlarla hesaplaşması tamamlanmamış birini yanına almak olur.
    Yalı Çapkını 30.Bölüm
    S01E30 - Yalı Çapkını 30.Bölüm
    Seyran ve Ferit boşanma kağıtlarını imzalar ve Halis Ağa Seyran’ı kovmaktan beter eder. Saffet Ağa, Kazım ve Tarık yalıdan Seyran’ı alırlar. Tarık’ı gören ve onun durumdan istifade geldiğini anlayan Ferit çılgına döner ve Tarıkla kavga eder. Seyran gittikten sonra öfkesini içinde tutamayan Ferit, hem Halis Ağa hem de Orhan’la tartışır. Kafasını dağıtmak için kendini dışarı atan Ferit’in halini gören İfakat, Zerrin’e haber vermekte gecikmez.
    Yalı Çapkını 31.Bölüm
    S01E31 - Yalı Çapkını 31.Bölüm
    Pelin’e evlenme teklifi eden Ferit’i ne Abidin ne Gülgün kararından vazgeçiremez. Bu kararın akabinde Ferit, yine kendini dışarıya atar. Seyran ise Ferit’in Pelin’le evleneceğini öğrendikten sonra içinde fırtınalar kopar. Tarık, ilgisini Seyran’dan eksik etmez. Seyran’ın ağzından kaçırdığı bir laf Kazım’ın kafasını karıştırınca Hattuç’tan konuya el atmasını ister. Seyran kendini tutamaz ve mahkemeden önce Ferit’le Pelin konusunda yüzleşir. Suna’ya gelinlik bakmaya gidilir. Saffet Ağa, Kazım’a bonkör bir hediye verir. Ferit ve Seyran’ın boşanma davasının görüleceği mahkeme günü gelir çatar.
    Yalı Çapkını 32.Bölüm
    S01E32 - Yalı Çapkını 32.Bölüm
    Seyran’ın mahkeme sonrası bayılması herkesi ve özellikle Ferit’i çok endişelendirir. Hem Ferit hem de Seyran yaşananlardan dolayı çok üzgündür. Ferit, Seyran’ı görmeden rahat edemez ve yalıdan çıkmanın ve Seyran’ı görmenin bir yolunu bulur. Zerrin ve Pelin, Ferit ve Pelin’in durumunu konuşmak üzere yalıya davet edilirler.
    Yalı Çapkını 33.Bölüm
    S01E33 - Yalı Çapkını 33.Bölüm
    Seyran ve Suna’yı düğünden kaçıran Ferit ve Abidin gidilecek en güvenli yeri bulmaya çalışmaktadır. Seyran’la Suna ise korksalar da yollarından geri dönmemekte kararlıdırlar. Saffet Ağa ve Kazım Ağa topluca Korhanlar’dan hesap sormaya yalıya gelirler. Esme, Kazım’a beklenmedik bir çıkış yapar. Yalıdaki herkes Ferit, Seyran ve Suna’yı bulmak için el ele verir. Fuat ise Asuman’la beraber Ferit’e destek olmak için harekete geçer. Tarık, herkesin olduğu gibi Fuat’ın da ensesindedir. Yalıya gelen haber ise her şeyi değiştirecektir.
    Yalı Çapkını 34.Bölüm
    S01E34 - Yalı Çapkını 34.Bölüm
    Fuat’ın ölümü başta Ferit olmak üzere herkesi derinden etkiler. Saffet Ağa ve ailesi de dahil herkes taziye için bir aradadır. Ferit, Fuat’ın ölümünden dolayı perişan bir haldedir ve Tarık’ı cenazede görünce ipleri koparır. Seyran ise Ferit’i bırakmamakta kararlıdır. Gülgün, Orhan’a olan öfkesini yenemez. Zerrin ve Pelin ortalığı karıştırmaya devam ederler. Ferit, Fuat’ın mezarını ziyaret ettiğinde beklemediği bir mesaj alır. Halis Ağa, uzun bir aradan sonra Hattuç’a ördüğü duvarları indirir. Kazım ise Suna’yla ilgili evlilik planını uygulamaya koyarken, Seyran’la ilgili verdiği karar ise herkesi şaşırtır.
    Yalı Çapkını 35.Bölüm
    S01E35 - Yalı Çapkını 35.Bölüm
    Seyran’ı Ferit’ten koparan Kazım, soluğu Seyran’la beraber Saffet Ağalarda alır. Pelin ise gördüklerinden sonra Zerrin’i çok endişelendiren bir hamlede bulunur. Ferit, Tarık’ın karşısına çıkar ve ona rest çeker.
    Yalı Çapkını 36.Bölüm
    S01E36 - Yalı Çapkını 36.Bölüm
    Ferit, Seyran’ın mektubunu aldıktan sonra dört bir koldan onu aramaya başlar. Abidin, Suna’nın Saffet’le evlendiğini öğrenir ve kahrolur. Seyran ise kendinde değildir. Hattuç’la Antep’e geldiklerinde konağın Tarık ve korumalarla çevrili olduklarını görür.

    Hayran tepkileri

    Back to Top