Hesabım
    Kızılcık Şerbeti
    1. Sezon
    Kızılcık Şerbeti

    Sezon bilgisi:

    29 Bölüm
    orijinal kanal: Show Tv
    İlk yayın tarihi: 28 Ekim 2022
    278 Fotoğraf | 30 Video
    Barış Kılıç
    Barış Kılıç
    Evrim Alasya
    Evrim Alasya
    Settar Tanrıöğen
    Settar Tanrıöğen
    Sıla Türkoğlu
    Sıla Türkoğlu
    Kızılcık Şerbeti 29.Bölüm Fragmanı 1:00
    Kızılcık Şerbeti 29.Bölüm Fragmanı
    242 gösterim
    Kızılcık Şerbeti 28.Bölüm Fragmanı 1:00
    Kızılcık Şerbeti 28.Bölüm Fragmanı
    691 gösterim
    Kızılcık Şerbeti 27.Bölüm Fragmanı 0:54
    Kızılcık Şerbeti 27.Bölüm Fragmanı
    3.616 gösterim
    • Fotoğraf Kızılcık Şerbeti
    • Fotoğraf Kızılcık Şerbeti
    • Fotoğraf Kızılcık Şerbeti
    • Fotoğraf Kızılcık Şerbeti
    • Fotoğraf Kızılcık Şerbeti
    • Fotoğraf Kızılcık Şerbeti
    • Fotoğraf Kızılcık Şerbeti
    • Fotoğraf Kızılcık Şerbeti
    • Fotoğraf Kızılcık Şerbeti
    1. sezon bölümleri
    Kızılcık Şerbeti 1.Bölüm
    S01E01 - Kızılcık Şerbeti 1.Bölüm
    Büyük kızının üniversiteye başladığı ilk yıl erkek arkadaşı olmasını normal karşılar. Ancak kızı Doğa önce hamile olduğunu söyleyerek, sonra da kaçıp evlenerek Kıvılcım’ı büyük hayal kırıklığına uğratır. Kızının bu yaşta evlenmesi hele bir de çocuk doğuracak olması Kıvılcım açısından büyük hatadır. Bunu kızına da anlatır ancak Doğa gençliğinin verdiği cesaretle annesine karşı koyar. Çaresiz bir durumda kalan Kıvılcım ne yapacağını düşünürken asıl büyük şoktan habersizdir.
    Kızılcık Şerbeti 2.Bölüm
    S01E02 - Kızılcık Şerbeti 2.Bölüm
    Doğa yeni hayatına alışma sürecinde zorlanmaktadır. Doğa’nın yaşadığı sağlık sorunu iki aileye bir araya getirecek, Pembe bunu fırsat bilerek ailelerin yakınlaşması için ortam yaratmaya çalışacaktır. Ancak bir araya gelinen ortamlarda yaşam ve düşünce farklılıkları iyice gün yüzüne çıkacaktır.
    Kızılcık Şerbeti 3.Bölüm
    S01E03 - Kızılcık Şerbeti 3.Bölüm
    Teyzesi Alev’in düzenlediği bekarlığa veda partisine katılan Doğa, partinin biraz abartılı olması nedeniyle başta Fatih olmak üzere tüm ailenin hışmına uğrar. Düğün öncesi tatsızlığı uzatmak istemeyen Pembe ortalığı az da olsa sakinleştirir. Düğünde farklı aile kültürlerinden gelen bir takım zorluklar yaşanacak, ancak en büyük sürprizi Doğa’nın babası ve yeni nişanlısı yapacaktır.
    Kızılcık Şerbeti 4.Bölüm
    S01E04 - Kızılcık Şerbeti 4.Bölüm
    Çeyiz konusunda iki annenin yaklaşımı Doğa’nın üzülmesine yol açar. Nilay ve Doğa arasındaki gerginlik çok açık bir şekilde ortaya çıkacak, iki elti kozlarını paylaşacaktır.
    Kızılcık Şerbeti 5.Bölüm
    S01E05 - Kızılcık Şerbeti 5.Bölüm
    Yolda bulduğu bir köpek yavrusunu eve getiren Doğa, bu hareketinin ne gibi sonuçlar doğuracağını hiç hesap etmez. Bu arada Doğa’nın babası Kayhan boş durmayacak, zengin dünürlerinden nasıl nemalacağının hesaplarını yapacaktır. Ömer’in oğlu ile kendi kızı arasındaki soruna bir çözüm bulmak için harekete geçen Kıvılcım, her konuda olduğu gibi burada da en büyük desteği Ömer’den görecektir.
    Kızılcık Şerbeti 6.Bölüm
    S01E06 - Kızılcık Şerbeti 6.Bölüm
    Hakkında dava açılmış olduğunu öğrenen Kıvılcım avukatı aracılığıyla karşı dava açmaya hazırlanacak, ancak olaya sürpriz bir şekilde dahil olan Ömer konuyu her iki tarafı da mağdur etmeden çözüm bulmaya çalışacaktır.
    Kızılcık Şerbeti 7.Bölüm
    S01E07 - Kızılcık Şerbeti 7.Bölüm
    Doğa’nın babası Kayhan, Ünallar’a satmayı hedeflediği otel konusunda hüsrana uğrasa da pes etmeyecek, bu sefer damadı Fatih üzerinden yeni ataklara kalkışacaktır. Nursema ve Umut arkadaşlığı Nursema’nın tüm çekingenliğine rağmen filiz vermeye başlayacaktır.
    Kızılcık Şerbeti 8.Bölüm
    S01E08 - Kızılcık Şerbeti 8.Bölüm
    Doğa’nın babası Kayhan, damadıyla iş yapma yolunda hızla yürümektedir.Kıvılcım’a dava açmanın kıyısından dönen Kübra, Kıvılcım ile bambaşka bir ortamda bir araya gelmek durumunda kalacak, anneliğin her türlü ön yargının üzerinde olduğunu her iki kadın da bir kez daha anlayacaktır.
    Kızılcık Şerbeti 9.Bölüm
    S01E09 - Kızılcık Şerbeti 9.Bölüm
    Fatih’in kimseye danışmadan bir otel alması Abdullah’ı çok sinirlendirir ancak artık olan olmuştur. Parkta verdiği özel konserden sonra Umut’un, Nursema’ya bir sürprizi daha olacaktır. Nursema’yı çok mutlu eden bu haber onun hat çalışmalarıyla bir sergiye katılabilecek olmasıdır. Fatih’in babasıyla ortak bir otel aldığı haberi Doğa’yı hiç mutlu etmez. Aynen bu haberi paylaştığı Kıvılcım’ı da çok germiştir.
    Kızılcık Şerbeti 10.Bölüm
    S01E10 - Kızılcık Şerbeti 10.Bölüm
    Nursema’nın sergiye katılacak olması Pembe’yi çok rahatsız etmektedir. Onun bu başına buyruk davranışlarına bir son vermek gerektiğini düşünen Pembe bu güne kadar çok ısrarcı olmadığı evlilik konusunu ağzından düşürmemeye başlar.
    Kızılcık Şerbeti 11.Bölüm
    S01E11 - Kızılcık Şerbeti 11.Bölüm
    Tekneyi almayı kafasına koyan Nilay, kocası Mustafa’yı ikna ederek tefeciden para aldırır. Mustafa babasına tekneyi sattığını söylerken hayatında ilk kez ona yalan söylemenin ağırlığı altında eziliyordur.
    Kızılcık Şerbeti 12.Bölüm
    S01E12 - Kızılcık Şerbeti 12.Bölüm
    Pembe’nin yoldaki torunları için kuracağı Zekeriya Sofrası iki aileyi bir araya getirecek, bu tür olaylardan hiç anlamayan Alev yine pervasız hareketleriyle ortamı gerecektir.
    Kızılcık Şerbeti 13.Bölüm
    S01E13 - Kızılcık Şerbeti 13.Bölüm
    Pembe ve Abdullah bu terk edişi önceleri geçici olarak düşünüp çok dert etmeseler de zaman geçip bir barışma olmayınca duruma el atmak gereği duyarlar. Ancak onların çabaları da pek etkili olmayacaktır. Doğa üzgün ama kararlıdır. Alev’in kaza geçiren çocuğun kardeşlerini sünnet ettirmesi olayına dahil olan Abdullah yine farkını ortaya koyacak, yaklaşımı Alev’i her zamanki gibi etkileyecektir.
    Kızılcık Şerbeti 14.Bölüm
    S01E14 - Kızılcık Şerbeti 14.Bölüm
    Nilay ve Mustafa’nın, Kıvılcım’ların evinde kalacağı haberi Ünal ailesinde büyük üzüntü ve şaşkınlık yaratır. Pembe’nin bu işi çözmek için yaptığı girişimler olumlu sonuç vermeyince Abdullah devreye girecektir.
    Kızılcık Şerbeti 15.Bölüm
    S01E15 - Kızılcık Şerbeti 15.Bölüm
    Fatih’in Doğa’yı eve döndürme çabaları tüm hızıyla devam etmektedir. Bu konuda Kıvılcım ile de konuşacak, ancak Kıvılcım olaya dahil olmayacağını açıkça belirtecektir.
    Kızılcık Şerbeti 16.Bölüm
    S01E16 - Kızılcık Şerbeti 16.Bölüm
    Ömer ve Kıvılcım bombayı patlattıktan sonra el ele evden çıkarlar. Herkes büyük bir şaşkınlık içindedir. Onları anlayan tek kişi ise Alev olacaktır. Nilay’ın derdi ise araştırıp bulduğu Nursema ve Umut birlikteliğinin evde yaratacağı fırtınadır. Pembe ise bu konuyu geciktirmeden halletmesi gerektiğine inanarak Abdullah’la paylaşır. Abdullah işi hemen ve kesin bir şekilde çözmek üzere harekete geçecektir.
    Kızılcık Şerbeti 17.Bölüm
    S01E17 - Kızılcık Şerbeti 17.Bölüm
    Fatih’in, Nursema’ya gönülsüz kıyılan nikahı normalleştirmesi Doğa ve Fatih cephesinde yeni bir gerilim yaratmıştır. Evde bu konuda ses yükselten ve Nursema’nın yanında duran tek kişi Doğa’dır. Doğa bununla da yetinmeyip imam nikahının iptal edilmesi için harekete geçecektir. Kıvılcım ve Ömer’in birlikte olduğunu öğrenen Kayhan’ın gösterdiği tepki Ömer tarafından hemen bertaraf edilir.
    Kızılcık Şerbeti 18.Bölüm
    S01E18 - Kızılcık Şerbeti 18.Bölüm
    Çocuk odasının duvar kağıtları yüzünden yaşanılan tartışma konusunda kendini affettirmek isteyen Pembe’nin bu konudaki girişimi yine bir sonuç vermeyecektir. Nilay işsiz abisine iş bulmak için çabalayacak, sonuçta İhsan, Abdullah’ın şoförü olacaktır. Ömer’in evlilik konusunu yavaştan alıyor hissine kapılan Kıvılcım, Ömer’in yapacağı hoş bir sürpriz ile çok mutlu olacaktır.
    Kızılcık Şerbeti 19.Bölüm
    S01E19 - Kızılcık Şerbeti 19.Bölüm
    Nursema’nın evlenmesinden dolayı dağılan Umut’u teselli etme görevini her zamanki gibi Alev üstlense de onun da kendi aşk hayatı çok yolunda gitmemektedir. Ömer ve Kıvılcım birlikteliklerini doyasıya yaşamaktadırlar. Doğa ile arasının düzelmesi de Kıvılcım için ayrı bir mutluluk kaynağıdır.
    Kızılcık Şerbeti 20.Bölüm
    S01E20 - Kızılcık Şerbeti 20.Bölüm
    Sönmez hanım konuyu önce Kıvılcım’a açar ama içi yine rahat etmez ve Abdullah’a giderek duyduğu rahatsızlığı anlatarak onu uyarır. Nursema, Alev’in evinde saklanmaya devam ederken, İbrahim’in ailesi Pembelere hala balayındalar diyerek zaman kazanmaya çalışıyorlardır. Nilay tesadüfen yolda İbrahim’i görür ancak kimseyi buna inandıramaz.
    Kızılcık Şerbeti 21.Bölüm
    S01E21 - Kızılcık Şerbeti 21.Bölüm
    Nursema hem kendi ailesiyle, hem de evlendiği İbrahim’in ailesiyle hesaplaşıp, gerçekleri yüzlerine haykırdıktan sonra yine Alev’in evine döner. Abdullah ve Pembe olanları duyduktan sonra çökmüşler, her yerde kızlarını arıyorlardır.
    Kızılcık Şerbeti 22.Bölüm
    S01E22 - Kızılcık Şerbeti 22.Bölüm
    Fatih’in karısına sürpriz yaparak ona bir araba almak istemesi başta çiftin ilişkilerine çok olumlu yansısa da zaman içinde onları çok büyük bir felaketin eşiğine getirecektir. Kendini çok akıllı sanan Nilay, dolandırıcıların tuzağına düşecektir.
    Kızılcık Şerbeti 23.Bölüm
    S01E23 - Kızılcık Şerbeti 23.Bölüm
    Ömer’in başına gelenlerden herkes Kıvılcım’ı sorumlu tutacak, Kıvılcım bir türlü kendini anlatamayacaktır. Kıvılcım en büyük desteği Doğa’dan görecek ancak Doğa annesine verdiği destek nedeniyle kocasıyla ters düşecektir. Umut, boşanmadan kendisiyle görüşmeyi kabul etmeyen Nursema’yla iletişime geçmek için yaratıcı çözümler üretecek, bu ayrı dönemi biraz daha az sancılı atlatmak için çabalayacaktır.
    Kızılcık Şerbeti 24.Bölüm
    S01E24 - Kızılcık Şerbeti 24.Bölüm
    Metehan ve dolayısıyla Ömer’in aklanmasıyla sorunlarının bittiğine inanan Kıvılcım durumun hiç de öyle olmadığını anladığında büyük bir hayal kırıklığına uğrayacaktır. Kayhan’ın sırrını bildiğini söyleyerek kendisini tehdit etmesi sonucu harekete geçen Ömer, ona karşı büyük bir koz yakalayarak durumlarını eşitleyecektir.
    Kızılcık Şerbeti 25.Bölüm
    S01E25 - Kızılcık Şerbeti 25.Bölüm
    Özel hayatı kadar iş hayatında da sorunlar yaşayan Kıvılcım, Ömer’le arasını düzeltmek için önce Abdullah ile konuşacak sonra Alev’den akıl alacak ve sevdiği adama büyük bir sürpriz yapacaktır.
    Kızılcık Şerbeti 26.Bölüm
    S01E26 - Kızılcık Şerbeti 26.Bölüm
    Aylin ile yaşadığı geceden büyük pişmanlık duyan Fatih, onun oyununa gelmekten kendini koruyamaz. Fatih gitgide batağa saplanmaya başlayacaktır. Nursema ve Umut birlikteliğine Ünal ailesi zoraki de olsa onay vermişse de, sorun bu sefer de Umut’un ailesinden gelecektir. Umut, Nursema’yı istemeye Sönmez ile gelecektir.
    Kızılcık Şerbeti 27.Bölüm
    S01E27 - Kızılcık Şerbeti 27.Bölüm
    Ömer, Kayhan’a fırsat vermeden ondan önce davranıp Metehan’ın oğlu olmadığı sırrını afişe etmek zorunda kalmıştır. Bu gerçek Metehan’ı özellikle aldatıldım duygusuyla mutsuz ederken, herkes için de büyük bir sürpriz olmuştur.
    Kızılcık Şerbeti 28.Bölüm
    S01E28 - Kızılcık Şerbeti 28.Bölüm
    Mustafa’nın babasına kızıp ondan habersiz yarışma programına katılmasıyla başlayan olaylar Abdullah’ın ne kadar öngörülü olduğunu bir kez daha gösterecektir. Kıvılcım ve Ömer’in baş başa çıkacakları kısa tatilleri ikisi için de bir nefes olacaktır.
    Kızılcık Şerbeti 29.Bölüm
    S01E29 - Kızılcık Şerbeti 29.Bölüm
    Delil bularak boşanmayı kafasına takmış olan Doğa, beklediği haberi ona yardım eden Alev’den alınca harekete geçecek ancak yapacakları her iki aile için de geri dönülmez sonuçlara yol açacaktır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top