Hesabım
    Çöp Adam
    2. Sezon
    Puanım :
    Çöp Adam

    Sezon bilgisi:

    10 Bölüm
    orijinal kanal: STAR
    İlk yayın tarihi: 13 Eylül 2023
    49 Fotoğraf | 5 Video
    Çöp Adam 30.Bölüm Fragmamı 0:53
    Çöp Adam 30.Bölüm Fragmamı
    162 gösterim
    Çöp Adam 29.Bölüm Fragmanı 0:43
    Çöp Adam 29.Bölüm Fragmanı
    20 gösterim
    Çöp Adam 28.Bölüm Fragmanı 1:06
    Çöp Adam 28.Bölüm Fragmanı
    83 gösterim
    • Fotoğraf Çöp Adam
    • Fotoğraf Çöp Adam
    • Fotoğraf Çöp Adam
    • Fotoğraf Çöp Adam
    • Fotoğraf Çöp Adam
    • Fotoğraf Çöp Adam
    • Fotoğraf Çöp Adam
    • Fotoğraf Çöp Adam
    • Fotoğraf Çöp Adam
    2. sezon bölümleri
    Çöp Adam 26.Bölüm
    S02E01 - Çöp Adam 26.Bölüm
    Peri ve Tamer’in hayatı, bebeklerinin kaçırılması ve Dilber’in öldürülmesi ile kabusa dönmüştür. Bebekleri Devrim’in nerede olduğu, onu kimin kaçırdığı, hatta hayatta olup olmadığı bile belirsizdir. Evlerinin içine kadar giren bu katilin Peri’nin öz annesi İpek olduğunu kimse bilmemektedir. Dilber’in cinayeti ve Devrim’in yokluğu Bülent dahil evdeki herkesi derinden sarsmıştır.
    Çöp Adam 27.Bölüm
    S02E02 - Çöp Adam 27.Bölüm
    Tamer, Devrim’i kaçıranın İpek olduğunu öğrenir ama bunu Peri’den saklamaktan başka şansı yoktur. Viran’a öğrendiklerini anlatınca her şey iyice netleşir. Peri ise terapiye gider ancak konuştuğu kişi yine Sarp olur. Çağla, Peri ve Meryem’in beğenisini kazanır ve evde yeni yardımcı olarak işe başlar. Sarp’ın planı tıkır tıkır işlerken Elit, Tamer’in bir şeyler bulduğunu sezer ve neler olduğunu anlamaya çalışır.
    Çöp Adam 28.Bölüm
    S02E03 - Çöp Adam 28.Bölüm
    İpek’in ellerinden kaçması başta Peri olmak üzere herkesi çılgına çevirir. Sarp ise tüm olanları öğrendikten sonra herkesi şaşırtan planını uygulamaya koyar. Peri’nin terapiye gitmediğini öğrenen Tamer, Doktor Hanım’ı eve getirir ve onu tekrar terapiye gitmeye ikna eder. Viran, İpek’in gözden kaybolmasının bir ekip işi olduğunu anlar. İpek’in Bülent’e olan beklenmedik telefonu herkesi yeniden alarma geçirirken Devrim’e kavuşmaya en yakın olunan an gelir çatar.
    Çöp Adam 29.Bölüm
    S02E04 - Çöp Adam 29.Bölüm
    Devrim sağ salim kurtarılırken, Peri ve evdeki herkes ona kavuşmanın mutluluğu içindedir. İpek’in yazdığı mektup ise Peri’yi çok rahatsız eder ve okları Tamer’e çevirir. Sarp, hızla yeni planını uygulamaya koyarken; hem Elit hem de Çağla üstlerine düşeni yaparlar. Seko, Tamer’e Peri’yi biriyle gördüğünden bahseder.
    Çöp Adam 30.Bölüm Final
    S02E05 - Çöp Adam 30.Bölüm Final
    Peri’nin Yavuz’u suçlaması Yavuz’un çok ağırına gider ve evi terk eder. Tamer Meryem’i ve ortalığı yatıştırmaya çalışırken Serkan da Azer’in yardımıyla Burak’ın izini sürer. Sarp, Peri ve Tamer’in akşam yemeğinde misafiri olur.

    Hayran tepkileri

    Back to Top