Hesabım
    Ego
    1. Sezon
    Puanım :
    Ego

    Sezon bilgisi:

    13 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    İlk yayın tarihi: 5 Şubat 2023
    79 Fotoğraf | 13 Video
    Alperen Duymaz
    Alperen Duymaz
    Melisa Aslı Pamuk
    Melisa Aslı Pamuk
    Ahmet Kayakesen
    Ahmet Kayakesen
    Rüya Helin Demirbulut
    Rüya Helin Demirbulut
    Ego 13.Bölüm Fragmanı 0:47
    Ego 13.Bölüm Fragmanı
    281 gösterim
    Ego 12.Bölüm Fragmanı 1:00
    Ego 12.Bölüm Fragmanı
    16 gösterim
    Ego 11.Bölüm Fragmanı 0:45
    Ego 11.Bölüm Fragmanı
    80 gösterim
    • Fotoğraf Ego
    • Fotoğraf Ego
    • Fotoğraf Ego
    • Fotoğraf Ego
    • Fotoğraf Ego
    • Fotoğraf Ego
    • Fotoğraf Ego
    • Fotoğraf Ego
    • Fotoğraf Ego
    1. sezon bölümleri
    Ego 1.Bölüm
    S01E01 - Ego 1.Bölüm
    Sibel hayattaki tek önceliği işi olan bir kadın… Erhan Sibel’in şirketinde çalışan, çok sevdiği Elif’le evlilik hazırlığı yapan bir adam… Sibel rahmindeki kistler yüzünden ameliyat olması gerektiğini ve bu ameliyat sonrasında anne olamayacağını öğrendiği sırada, Erhan borsada her şeyini kaybeder.
    Ego 2.Bölüm
    S01E02 - Ego 2.Bölüm
    Sibel’in teklifinin şokuyla alt üst olan Erhan için karar zamanıdır. Bir yanda bütün dünyası olan Elif… Diğer yanda düştüğü çukurdan çıkmasını sağlayacak olan Sibel’in teklifi… Erhan istemese de Sibel’in teklifini kabul etmek zorunda kalır.
    Ego 3.Bölüm
    S01E03 - Ego 3.Bölüm
    Sibel ve Erhan, sır gibi sakladıkları gizemli üç güne ait fotoğrafların basına sızmasıyla iyice köşeye sıkışmışlardır. Fotoğrafları çeken kişi o evde yaşananlara da tanık olmuş mudur? Bu soru Sibel ve Erhan’ın hayatlarının merkezine oturur ve cevabını almak için fotoğrafları basına sızdıran kişiyi bulmaktan başka çareleri yoktur.
    Ego 4.Bölüm
    S01E04 - Ego 4.Bölüm
    Ego 5.Bölüm
    S01E05 - Ego 5.Bölüm
    Erhan, üst üste aldığı darbelerin etkisiyle her şeyden ve herkesten kopma noktasına gelmiştir. Fakat Sibel’den kurtulmak o kadar kolay olmayacaktır. Sibel’in, Jazabel’i geri almak için yeni bir planı vardır. Bunun için Erhan’a ikinci bir teklif yapar. Elif’le arası iyice açılan Erhan, Sibel’in teklifini kabul eder. Diğer tarafta Elif, beklemediği bir sürprizle karşı karşıyadır. Hayatı iyice karmakarışık olan Elif’e yardım eli uzatan kişi Tuncay olacaktır.
    Ego 6.Bölüm
    S01E06 - Ego 6.Bölüm
    Elif’in Tuncay’dan çocuk beklediğini öğrenen Erhan yıkılmıştır. Elif’e olan hırsıyla Sibel’e gider. Erhan’ın niyetini anlayan Sibel ona hiç beklemediği bir cevap verir. Erhan, öfke ve hayal kırıklığıyla çıktığı anlaşmalı evlilik yolunda, gerçek duygularıyla yüzleşir. Sibel, Erhan’la Elif’in arasının iyice açılmasından memnundur. Elif’i düğününe davet ederken, başına geleceklerden habersizdir.
    Ego 7.Bölüm
    S01E07 - Ego 7.Bölüm
    Sibel, nikah masasına oturmak üzereyken, Elif’in bebeğinin babasının Erhan olduğunu öğrenir. Erhan’a gerçeği söyleyip söylememek konusunda büyük bir tereddüt yaşayan Sibel ne yapacağını bilemez. Sibel bu gerçeğin ağırlığına dayanamaz ve nikah masasından kalkar. Erhan, Sibel’in bu kararı karşısında allak bullak olur ve Sibel’in bu kararının nedenini öğrenmeye çalışır
    Ego 8.Bölüm
    S01E08 - Ego 8.Bölüm
    Erhan ve Sibel imzaları attıktan sonra, Esin’in açıkladığı gerçek Erhan’ı yıkmıştır. Sibel’le aralarında büyük bir yüzleşme yaşanır. Erhan, Sibel’e sakladığı gerçekten dolayı çok öfkeli olsa da artık tercih hakkı yoktur. Elif’in yanında olmak zorundadır. Sibel de üzerine düşeni yapmaya, Erhan’dan boşanmaya karar vermiştir. Ancak Elif’in son anda yaptığı hamle her şeyin değişmesine sebep olacaktır.
    Ego 9.Bölüm
    S01E09 - Ego 9.Bölüm
    Sibel, Elif’in intikam hırsıyla kurduğu oyunu bozmuş, boşanma kağıtlarını yırtıp atmıştır. Elif, Erhan’la konuşup Sibel’i boşanmaya ikna etmesini ister. Erhan, Sibel’i kağıtları imzalaması için ikna etmeye çalışırken hayatlarına giren yabancı, Erhan’ın Sibel’e karşı hissettiği duygularla yüzleşmesine sebep olur. Erhan’ın duygularını itiraf etmesi, işleri herkes için daha da zorlaştıracaktır.
    Ego 10.Bölüm
    S01E10 - Ego 10.Bölüm
    Erhan ve Sibel’in yaptığı yüzleşme, işleri daha da zorlaştırmıştır. Sibel, Erhan’a yakın olmanın ikisine de zarar verdiğini düşünerek Timur’la birlikte Almanya’ya gitmeye karar verir. Erhan her ne kadar Sibel’in kalmasını istese de başka çare olmadığının farkındadır.
    Ego 11.Bölüm
    S01E11 - Ego 11.Bölüm
    Elif’in söylediği yalanların ortaya çıkmasıyla, Erhan ve Elif arasındaki ipler tamamen kopmuştur. Sibel, Almanya’ya gitmekten vazgeçmiştir. Erhan’ın yanında duracak, ona destek olacaktır. Erhan, Sibel’le birlikte geçmişine doğru bir yolculuğa çıkar. Sibel, Erhan’ı daha yakından tanımak istemektedir. Elif, Erhan’ın onu terk edişiyle darmadağın olmuştur. Tuncay, Elif’i iyileştirmek için elinden geleni yapacaktır.
    Ego 12.Bölüm
    S01E12 - Ego 12.Bölüm
    Sibel ve Erhan, Elif’in hayatlarından tamamen çıktığını düşünürken konaktaki akşam yemeğinde karşı karşıya gelmişlerdir. Sibel, Elif’in Erhan’dan vazgeçmediğine emin olmuştur. Fakat artık o da geri adım atmayacak, Erhan için savaşacaktır. Gerginlik giderek artarken Burhan’ın kalp krizi geçirdiğini öğrenirler.
    Ego 13.Bölüm Final
    S01E13 - Ego 13.Bölüm Final
    Erhan ve Elif, Burhan’ın hastalığından dolayı birlikteymiş gibi davranmaktadır. Burhan’a iyi gelmesi için planlanan küçük bir tatile çıkarlar. Aslında Elif’in planları bambaşkadır. İstanbul’da kalan Sibel, Erhan’a güvense de Elif’e hiç güvenmemektedir. Bir yandan içi içini yese de sakin kalmaya çalışır. Fakat Tuncay, Sibel gibi sakin olmayı başaramamaktadır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top