Hesabım
    Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı
    1. Sezon
    Puanım :
    Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı

    Sezon bilgisi:

    20 Bölüm
    orijinal kanal: Trt 1
    İlk yayın tarihi: 23 Aralık 2022
    131 Fotoğraf | 19 Video
    Tolgahan Sayışman
    Tolgahan Sayışman
    Timur Acar
    Timur Acar
    Melisa Döngel
    Melisa Döngel
    Ufuk Özkan
    Ufuk Özkan
    Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı 20.Bölüm Fragmanı 0:48
    Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı 20.Bölüm Fragmanı
    19 gösterim
    Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı 19.Bölüm Fragmanı 0:46
    Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı 19.Bölüm Fragmanı
    12 gösterim
    Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı 18.Bölüm Fragmanı 0:46
    Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı 18.Bölüm Fragmanı
    19 gösterim
    • Fotoğraf Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı
    • Fotoğraf Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı
    • Fotoğraf Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı
    • Fotoğraf Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı
    • Fotoğraf Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı
    • Fotoğraf Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı
    • Fotoğraf Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı
    • Fotoğraf Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı
    • Fotoğraf Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı
    1. sezon bölümleri
    Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 1.Bölüm
    S01E01 - Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 1.Bölüm
    Kanuni Sultan Süleyman, Barbaros Hayreddin’ e Roma ‘nın fethedilmesine destek olması için bir görev verir. Frenklilerin içlerine casus sokmasını söyler. Bu vazifesinden önce de, Cezayir de kendine vekil atamasını ve ailesiyle beraber artık Payitahta yerleşmesini ister. Osmanlı Donanması Kaptan-ı Deryası Kemankeş Paşa’ya Sultan’ın Hayreddin ile görüştüğü haberi gelir.
    Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 2.Bölüm
    S01E02 - Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 2.Bölüm
    Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 3.Bölüm
    S01E03 - Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 3.Bölüm
    Hayreddin, Şarlkenin’ in sarayına bir elçi gönderileceğini öğrenir. Sultandan aldığı vazifesi için Şarlken’in sarayına sızmak çok iyi bir fırsattır. Bu sebeple Salih Reis ve Kandiyeli Bülbül elçiyi kaçırıp yerine geçerler. Andrea, casusu Murad’ dan Barbarosun ailesine yakın olmasını tembihler.
    Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 4.Bölüm
    S01E04 - Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 4.Bölüm
    Kemankeş Paşa, Seyyare Hatun ile izdivaç yapmak için gerekli hazırlıkları yapmaya başlar ama hiç beklemediği bir engelle karşılaşır, annesi Halime Hanım… Valide hanımın tüm oyunlarına rağmen Kemankeş Paşa amacına ulaşabilecek midir? Yahya, Murad efendinin aniden işlerin içine bu kadar hızlı dahil olmasından şüphe duyar ve takip etmesi için Geveze Çavuş’ u görevlendirir.
    Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 5.Bölüm
    S01E05 - Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 5.Bölüm
    Fransa kralı Şarlken, sarayda casus olduğundan şüphelenmeye başlamıştır. Casus kimdir? Floransa elçisi Ferrucci, ülkesini ele geçirmek isteyen Fransa kralı Şarlken’e karşı Kanuni Sultan Süleyman’dan yardım ister. Kanuni Sultan Süleyman bu iş için Barbaros Hayreddin’i görevlendirecektir. Hayreddin ve Aydın kuşatmada top vermemesi için Sierra valisi Strozzi’yi ikna etmeye çalışırlar.
    Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 6.Bölüm
    S01E06 - Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 6.Bölüm
    Aydın Reis’i vebalı fare ısırdığı için karantinaya alınır. Derviş’in Aydın Reis’i tedavi edebilmek için İbni Sina’nın kitabına htiyacı vardır. Barbaros Hayreddin ve Luna kitabı almaya, Dük Sforza’ nın yanına giderler, orada başlarına geleceklerini bilmeden. Kemankeş Paşa, validesi Halime Hatun’un itirazlarına, Seyyara hanımın onu istememesine rağmen, aşkının peşinden gitmeye kararlıdır. Seyyare Hatunu ikna edebilecek midir?
    Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 7.Bölüm
    S01E07 - Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 7.Bölüm
    Barbaros Hayreddin ve Mia De Luna, Dük Sforza’nın kendilerine kurduğu tuzaktan kurtulmuşlar ve kitabı Derviş babaya ulaştırmayı başarmışlardır. Derviş Baba, Aydın Reis’i iyileştirebilmek için ilacı hazırlamaya başlamıştır. Ayas Paşa, kızının Kemankeş Paşa ile evlenmesine rıza gösterir.
    Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 8.Bölüm
    S01E08 - Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 8.Bölüm
    İspanya Kralı Şarlken, Gırnata imamı Musa Bey’i düzmece bir suçtan tutuklatarak hapse atar. Asıl amacı ise çok daha büyük bir oyunla müslümanları Gırnata topraklarından çıkarmaktır. Sultan Süleyman eline ulaşan bu istihbaratla Barbaros Hayreddin’i buna engel olması ve Musa beyi bu tuzaktan kurtarması için vazifelendirir.
    Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 9.Bölüm
    S01E09 - Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 9.Bölüm
    Musa Bey’i kurtarıp, Ebu Hişam’ın cezasını vermek isteyen Barbaros Hayreddin ile Aydın Reis kendilerini Andrea Doria’ nın kurmuş olduğu tuzağın içinde bulurlar. Beklenmedik yerde beklenmedik anda gelen yardım bu tuzağı bertaraf etmelerini sağlar.
    Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 10.Bölüm
    S01E10 - Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 10.Bölüm
    Barbaros Hayrettin Reis, Gırnatalı Müslümanları kurtarmıştır. Luna yaşadığı yere dönerken kaçırılır. Barbaros Hayreddin, Luna’yı kaçıranların peşine giderken şehirde gizemli bir adam görür ve o gizemli adamı takip etmeye başlar. Barbaros Hayreddin, gizemli adamı girdiği bir dergahta bulur. Öte yandan Seyyare, başındaki dava belasından kurtulmak zorundadır. Kemankeş Paşanın ona olan ilgisinden ötürü onunla bir yol yürüyebileceğini düşünür.
    Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 11.Bölüm
    S01E11 - Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 11.Bölüm
    Barbaros Hayreddin, İstanbul’a gelmiştir. Oyuna gelerek batırdığı Fransız gemisi sebebiyle aranmaktadır. Her şeyin arkasında Kemankeş Paşa’nın olduğunu düşünen Barbaros Seyyare hatun ile Kemankeş Paşa’ nın evleneceği haberini alır. Seyyare ve Nazife hakim karşısına çıkmaya hazırlanmaktadırlar. Kendilerini mahkemede bir sürpriz beklemektedir. Barbaros Hayreddin, Kanunu Sultan Süleyman ile görüşüp kendini temize çıkarmasını ister. Barbaros, bütün kışlaları özel bir izinle tek tek gezer.
    Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 12.Bölüm
    S01E12 - Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 12.Bölüm
    Kandiyeli, Payitaht’a Barbaros Hayreddin’in yanına gelmek için yola çıkar. Fakat bindiği gemi Andrea Doria’nın gemisidir. Andrea Doria da Payitaht’a gelip bütün düzeni alt üst etmek için bir plan yapmıştır. Kandiyeli gizlice Payitaht’a, Doria ’nın gemisiyle yol alırken Salih Reis ise Papa’nın oğlu Medici’yi esir almıştır. Barbaros Hayreddin’in kardeşi Seyyare hatun kaçırılmıştır. Kaçıranlar Ayas Paşa’dan bir geminin Payitaht’a aranmadan yanaşması için izin istenmiştir.
    Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 13.Bölüm
    S01E13 - Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 13.Bölüm
    Barbaros Hayrettin Paşa, başındaki belalardan kurtulmuş olsa da hala bunları yapan haini bulamamıştır. Seyyare Hatun kurtarılmıştır. Mia De Luna ise Barbaros Hayreddin Paşa’nın kendisini fark etmesinden korkmaktadır. Payitaht’a tüm dengeleri değiştirecek olan Pargalı İbrahim Paşa gelir. Kanuni Sultan Süleyman’ın Barbaros Hayreddin Paşa’ yı Kaptan-ı Derya yapmak istemesine karşın Pargalı İbrahim Paşa’nın başka planları vardır.
    Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 14.Bölüm
    S01E14 - Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 14.Bölüm
    Barbaros Hayreddin Paşa, Aydın Reis’i şehit edenlerden intikamını alacağına onun mezarının başında yemin ettikten sonra Seyyare’nin kaybolduğu haberi gelir kendisine. Öte yandan tahtını korumak adına Papa’yı zehirleyen Şarlken, beraber yaptıkları tertipten sonra pişman olan İsabella tarafından panzehir konusunda baskı görür. Ancak ikna olmaz.
    Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 15.Bölüm
    S01E15 - Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 15.Bölüm
    Dorya’nın yenilmesiyle kendi itibarının da yerle bir olacağının farkında olan Şarlken, Himara Kalesi’ne gitmeye karar verir. Salih Reis de bu seferden geri kalmak istemez ve Şarlken’le beraber yola koyulur. Payitaht’ta kalan Derviş ise İskender Çelebi’yi öldürenin Pargalı İbrahim Paşa olduğunu ispatlayacak delili bulur.
    Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 16.Bölüm
    S01E16 - Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 16.Bölüm
    Barbaros Hayreddin ve reisleri esir aldıkları Şarlken ve Dorya’dan sonra Himara’yı fethetmenin hazırlıklarına girişirler. Bütün kalenin altını barutla döşedikleri halde Barbaros bu tehlikeli tertibe rağmen Himara halkının zarar görmemesi için önlem almaya çalışır. Bir yandan da Ada’nın haritasını bulmak isteyen Barbaros’a yerine getirmesi güç bir şart sunulur.
    Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 17.Bölüm
    S01E17 - Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 17.Bölüm
    Barbaros Hayreddin, Himara’yı teslim almak için Maria’dan istediklerini yapacaklarına dair söz alır. Çaresiz kalan Maria bunu yapmak zorunda kalmıştır. Barbaros Hayreddin, Himara için Şarlken ve Dorya’dan vazgeçmeyi göze almıştır. Pargalı İbrahim Paşa ise Şahsuvar’la beraber Çeribaşı olayının önünü almak için hamlelerine devam etmektedir. Barbaros Hayreddin, Luna’nın Ada haritasını Payitaht’a götürdüğünü ve haritayı orada Piri Reis’e çözdüreceğini öğrenince Payitaht’a dönüş için emir verir.
    Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 18.Bölüm
    S01E18 - Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 18.Bölüm
    Barbaros Hayreddin, Pargalı’yı vuran Seydi Ali’ye öfkelidir. Marcela’nın her şeyi Barbaros Hayreddin’e anlattığını öğrenen Luna başka bir gerçeği daha yine Marcela’dan öğrenir. Seydi Ali’nin yakalanmasını isteyen Kanuni Sultan Süleyman, Barbaros Hayreddin’in de huzuruna çıkıp hesap vermesi adına emir verir.
    Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 19.Bölüm
    S01E19 - Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 19.Bölüm
    Barbaros Hayreddin ve leventleri kütüphanede Marcus tarafından yakalanır. İdam edilmekle karşı karşıya kalırlar. Salih’in kendisine ihanet ettiğini öğrenmiş olan Şarlken, İsabella’yı da bundan haberdar olduğu için cezalandıracaktır. Bununla beraber İstanbul’daki Amiral Dorya’ya Vatikan’daki Salih’i bulup, infaz etmesi için haber gönderir.
    Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 20.Bölüm Final
    S01E20 - Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 20.Bölüm Final

    Hayran tepkileri

    Back to Top