Hesabım
    Ömer
    2. Sezon
    Ömer

    Sezon bilgisi:

    32 Bölüm
    orijinal kanal: STAR
    İlk yayın tarihi: 11 Eylül 2023
    256 Fotoğraf | 27 Video
    Ömer 52.Bölüm Fragman VCRH STCRH 0:48
    Ömer 52.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    Ömer 51.Bölüm Fragman VCRH STCRH 0:53
    Ömer 51.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    Ömer 50.Bölüm Fragman VCRH STCRH 0:49
    Ömer 50.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    6 gösterim
    • Fotoğraf Ömer
    • Fotoğraf Ömer
    • Fotoğraf Ömer
    • Fotoğraf Ömer
    • Fotoğraf Ömer
    • Fotoğraf Ömer
    • Fotoğraf Ömer
    • Fotoğraf Ömer
    • Fotoğraf Ömer
    2. sezon bölümleri
    Ömer 22.Bölüm
    S02E01 - Ömer 22.Bölüm
    Yeni bir sayfa açarak varlıklı bir ailenin evinde işe başlayan Nisa ve Hakan, kendilerini yanında çalıştıklarını bu ailenin bitmez tükenmez sorunları içinde bulurlar. Zor koşullarda ilişkilerini sürdürmeye çalışan Emine ve Yaman ise birbirlerine kavuşmak için çareler bulma arayışındadır.
    Ömer 23.Bölüm
    S02E02 - Ömer 23.Bölüm
    Yanında çalıştığı ailenin sorunlarının ortasında kalan Nisa, giderek kendisine daha bağımlı hale gelen evin hanımı Hülya'nın isteklerine karşı ne yapacağını bilemez. Emine'yi bu hayatın içinden bir an önce kurtarmak isteyen Yaman ise daha hızlı para kazanmak için Emine'yi şüpheye düşürecek bazı yollara başvurur.
    Ömer 24.Bölüm
    S02E03 - Ömer 24.Bölüm
    Ömer'i kendine getirmek için son çare olarak onu babasıyla karşı karşıya getiren Gamze, hiç istemese de Ömer’le aralarındaki iplerin daha da gerilmesine sebep olur. Sonunda aralarında tutkulu bir yüzleşme yaşanır. İkisi de birbirine kalplerini sonuna kadar açarken bu uzun gecenin sabahında Ömer ve Gamze arasında bir daha hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır.
    Ömer 25.Bölüm
    S02E04 - Ömer 25.Bölüm
    Gamze'nin boşanmayı istememesinin ardındaki sırrı öğrenen Ömer hem babasına hem de Gamze'ye daha da bilenir. Şükran ve Ömer ile ilişkisi kopma noktasına gelen Tahir ise soluğu her şeyin sorumlusu olarak gördüğü Vicdan'ın yanında alır. Ömer ve Gamze'nin de olaya müdahil olması, ikisi arasındaki ilişkinin telafisi imkansız görünen bir noktaya sürüklenmesine neden olur.
    Ömer 26.Bölüm
    S02E05 - Ömer 26.Bölüm
    Ömer'den kolay kolay vazgeçmeye niyeti olmayan Vicdan Gamze'yi bir engel olarak görür ve onu saf dışı etmek için elinden geleni yapmaya kararlıdır. Kimsenin beklemediği bir anda attığı bir adımla Ömer'i içinden çıkılmaz bir durumda bırakacaktır.
    Ömer 27.Bölüm
    S02E06 - Ömer 27.Bölüm
    Hakan'ın ona yaşattığı türlü acılara göğüs geren Nisa, bardağı taşıran son damla olduğunu hissettiği üzücü bir olay yaşar. Büyük kararların arifesinde olan Nisa, babasından gördüğü destek sayesinde daha da yüreklenir.
    Ömer 28.Bölüm
    S02E07 - Ömer 28.Bölüm
    Hakan'ın eve almamasıyla çocuklarıyla zor durumda kalan Nisa, babasının da desteğiyle boşanma konusunda adım atmaya karar verir. Gamze'nin aklına gelen iş fikriyse hem ona hem de artık kendi ayakları üzerinde durmak isteyen Şükran ve Nuran'a umut ışığı olur.
    Ömer 29.Bölüm
    S02E08 - Ömer 29.Bölüm
    Tahir, Şükran'ın boşanma kararını değiştirmek için çaba harcar ve onunla başarılı bir şekilde iletişim kurarak aralarını düzeltmek için önemli bir adım atar. Ancak Vicdan'ın hala Nisa'nın yanında olduğunu öğrenen Şükran'ı ikna etmek hiç de kolay olmaz. Bu sırada anne ve babasının yaşadığı sorunlar Eda üzerinde etkili olur, ve savunmasız bir şekilde büyük bir tuzakla karşı karşıya ilerlemektedir.
    Ömer 30.Bölüm
    S02E09 - Ömer 30.Bölüm
    Şükran'ın boşanma kararından vazgeçmesini isteyen abisinin baskısına dayanamayan Ömer, istemeden de olsa dükkan konusunda Gamze ile aralarını bozacak bir adım atar. Gamze'nin iş hayatındaki yoğunluk ve zorlukları ise Ömer'in sabrını sınarken, yaşadıkları çatışmalara yeni bir boyut ekler.
    Ömer 31.Bölüm
    S02E10 - Ömer 31.Bölüm
    Gerekli finansmanı bulan Gamze, dükkanını açmak için önemli bir adım atar. Ancak bu kararı, aile içinde çeşitli gerginliklere yol açar. Şükran'ı elde tutmak için çözüm arayan Tahir, içine düştüğü zor durumdan kurtulmanın yollarını riskli yerlerde arar.
    Ömer 32.Bölüm
    S02E11 - Ömer 32.Bölüm
    Kocasından ayrılarak kendi ayakları üzerinde duracağı bir hayat inşa etmeye çalışan Nisa, Hakan'ın onun için hazırladığı sinsi plandan habersizdir. Şükran'ın boşanma davası açtığını öğrenen Tahir, yalnızlık ve çaresizlikle mücadele eder.
    Ömer 33.Bölüm
    S02E12 - Ömer 33.Bölüm
    Çiçek ile gözlerden uzak bir şekilde nikah kıyan Reşat ise, kendine dahi itiraf etmekten kaçınsa da çocuklarının ona yüz çevirmesinden dolayı büyük üzüntü içindedir. Nisa Hakan’ın boşanmamak için başvurduğu kirli yolları öğrenince dehşete kapılırken boşanmak için mahkemeye giden Tahir ve Şükran’ı da büyük bir sürpriz beklemektedir.
    Ömer 34.Bölüm
    S02E13 - Ömer 34.Bölüm
    Nevzat'ın sözleriyle içine kurt düşen Gamze, şüphelere kapılsa da Ömer'i Şule ile birlikte çalışma konusunda desteklemeyi sürdürür. Gamze'nin desteğiyle mahcup hisseden Ömer, son zamanlarda ihtiyaç duyduğu anlayışı ve desteği gösteremediği için ondan özür diler.
    Ömer 35.Bölüm
    S02E14 - Ömer 35.Bölüm
    Nilüfer'in üzülmesine kıyamayan Tahir, Vicdan'ı içine düştüğü zor durumdan kurtarmak için bir kez daha Nurettin'den yardım ister. Oğlunun halinden şüpheye düşen Reşat durumun iç yüzünü anlamaya çalışsa da hiçbir zaman yeterince takdir edilmediğini düşünen Tahir ile yeni bir tartışma yaşarlar. Ancak Tahir, onun için kurulan oyunun farkında değildir.
    Ömer 36.Bölüm
    S02E15 - Ömer 36.Bölüm
    Kendilerini büyük bir tuzağın ortasında bulan Eda ve Emine şimdilik kurtulmayı başarsa da Atilla'nın şantajına maruz kalmak Eda'yı istemediği şeyleri yapmak zorunda bırakır.
    Ömer 37.Bölüm
    S02E16 - Ömer 37.Bölüm
    Babasının ev meselesini çözmek için Hasan'dan destek isteyen Tahir, kızının nasıl bir tuzağa düştüğünü beklenmedik bir anda öğrenir. Onca sorunun ortasında kalan Gamze ise, kendiyle ilgili bir süre saklamak zorunda kalacağı önemli bir gerçekle baş başadır.
    Ömer 38.Bölüm
    S02E17 - Ömer 38.Bölüm
    Kızının başına gelenlerden dolayı Şükran'ı suçlayan Tahir, ona ve Eda'ya büyük bir baskı uygularken, Vicdan ve Nilüfer de bu baskıdan payına düşeni alır. Bu duruma son vermek isteyen Reşat ise oğlundan beklemediği kadar sert bir karşılık görür.
    Ömer 39.Bölüm
    S02E18 - Ömer 39.Bölüm
    Ömer baba olacağı için çok mutlu olsa da içinde yaşadığı koşullara güvenemeyen Gamze bu çocuğu dünyaya getirip getirmeme konusunda kararsızdır. Bu kaygıları Ömer ile aralarındaki çatışmaları alevlendirirken, Gamze'ye güven vermek isteyen Ömer, okula yeniden öğretmen olarak dönmenin mutluluğunu yaşar.
    Ömer 40.Bölüm
    S02E19 - Ömer 40.Bölüm
    Etrafındaki bunaltıcı ilgiden boğulan Gamze rahat bir nefes alamazken, Tuna'nın yeni bir kardeşe sıcak bakmaması da onu düşündürmektedir. İzzet'in etkisi altına giren Tahir, Reşat'ı sarsacak başka bir adım daha atar. Gamze ise Ömer'in çalıştığı okulda yaşanan kavgada büyük bir tehlikeyle baş başa kalır.
    Ömer 41.Bölüm
    S02E20 - Ömer 41.Bölüm
    Annesinin yanında olması gerektiğini düşünen Reşat, hiç içine sinmese de evine dönmeye karar verir. İzzet ise kurduğu tuzağa Gamze'yi de dahil etmek için yeni bir hamle yapar. Baba olacağı için çok sevinen Ömer, bunun Gamze'nin hayatı için çok riskli bir hamilelik olduğunu öğrenince zorlu bir kararla baş başa kalır.
    Ömer 42.Bölüm
    S02E21 - Ömer 42.Bölüm
    Çocuğu aldırması için herkesin baskısına maruz kalan Gamze, durumu idare etmek için geçici bir çözüm yoluna başvurur. Fakat ihtiyaç duyduğu destek, onu İzzet'in tuzağına daha da yaklaştırır. Ömer ve Reşat kızları kurtarmak için büyük çaba harcarken, Gamze büyük bir tehlikeyle baş başa kalır.
    Ömer 43.Bölüm
    S02E22 - Ömer 43.Bölüm
    Gamze'yi içine düştüğü büyük tehlikeden son anda kurtaran Ömer, Gamze'nin söylediği yalanın ortaya çıkmasıyla kandırılmış hisseder ve öfkeye kapılır. Bu gelişme aralarındaki iplerin daha da gerilmesine neden olur.
    Ömer 44.Bölüm
    S02E23 - Ömer 44.Bölüm
    Gamze, Şule'ye elini kazayla sıkıştırdığını söyler fakat onu ve Tuna'yı bunun istemeden yaşandığına inandıramaz. Oğlu ile arası açılan Gamze, aile düzenini yıkmaya çalışmakla suçladığı Şule ve kendisini yalnız bırakmakla suçladığı Ömer ile büyük bir tartışma yaşar.
    Ömer 45.Bölüm
    S02E24 - Ömer 45.Bölüm
    İstediği gibi bir ilişki kuramadıklarını dile getiren Gamze, ayrılık konuşması yaparken, yaşananlardan oldukça yorulan Ömer'in kabullenici tavrı Gamze'yi daha da derinden yaralar. Özgür'e dair duyduğu heyecanla dolu olan Nisa, anlam vermede zorlanacağı bir durumla karşı karşıya gelir.
    Ömer 46.Bölüm
    S02E25 - Ömer 46.Bölüm
    Yaşanan zor zamanları geride bırakmaya hazırlanırken Tahir'in gözaltına alınması, tüm aile için şok etkisi yaratır. Reşat ve Ömer, Tahir'i bu durumdan kurtarmak için harekete geçerken, başındaki belanın tahmin ettiklerinden daha büyük olduğu gerçeğiyle yüzleşirler.
    Ömer 47.Bölüm
    S02E26 - Ömer 47.Bölüm
    Reşat ve Ömer, Tahir'in hapisten kurtulabilmesi için Hasan'ı itirafçı olmaya ikna etmeye çabalar. Kardeşi Melek’i yalnız bırakmak istemeyen Hasan, ona sahip çıkacaklarının sözünü alarak mahkemeye çıkmayı kabul eder. Melek'in Reşat'ların yanına gelmesi ev halkı için alışılması gereken yeni bir dönemi başlatırken, Ömer'e de büyük bir sorumluluk yükler.
    Ömer 48.Bölüm
    S02E27 - Ömer 48.Bölüm
    Geçmişteki hatalarını sünger çekmek isteyen Tahir, lokantanın işleri için büyük çaba gösterir. Nisa ise gizemli aşığından gelen notları heyecanla bekler. Reşat, Samet'e dair önemli bir sıkıntıyı öğrenirken Çiçek onu çok şaşırtan bir manzarayla karşı kaşıya kalır.
    Ömer 49.Bölüm
    S02E28 - Ömer 49.Bölüm
    Ömer ve Gamze yaşadıkları hüzünlü vedanın ağırlığı ve keyifsizliği altındadır. Nurhayat ile açıklanması zor bir durumdayken Çiçek'i karşısında bulan Reşat, ondan hiç tahmin edemeyeceği bir yaklaşım görür. Samet'in tedavi olmasını isteyen Reşat, sonunda onu ikna etmeyi başarır.
    Ömer 50.Bölüm
    S02E29 - Ömer 50.Bölüm
    Reşat ve Nurhayat, sevdalarının geçmişte kaldığına kendilerini inandırmaya çalışsalar da durumun hiç de öyle olmadığını biliyorlardır. Nisa'nın gönlünü kazanmak için aşk notlarına devam eden Hakan, karmaşık duygular hissettiği bir durumla karşı karşıya kalır.
    Ömer 51.Bölüm
    S02E30 - Ömer 51.Bölüm
    Reşat ile Nurhayat arasında bir şeyler olduğundan şüphelenen Çiçek, kaygılarında haklı olduğu gerçeğiyle yüzleşir. İçinde olduğu durum nedeniyle gergin olan Reşat, Ömer'i artık Gamze'den uzak durması ve yeni bir yola girmesi konusunda uyarır. Nisa ise mektupları yazan gizli aşığı ile nihayet karşı karşıya gelir.
    Ömer 52.Bölüm
    S02E31 - Ömer 52.Bölüm
    Tahir'e önemli bir gerçeği söylemeye hazırlanan Vicdan, Şükran'dan duyduklarıyla beklenmedik bir hamle yapmaya karar verir. Rahmi ile Fatma ilişkilerinde büyük ve güzel bir adım atar. Gamze ile Ömer'in ilişkisinde olumlu gelişmeler yaşanırken, Gamze büyük bir tehlikeyle baş başa kalır.
    Ömer 53.Bölüm
    S02E32 - Ömer 53.Bölüm

    Hayran tepkileri

    Back to Top