Hesabım
    Veda Mektubu
    1. Sezon
    Puanım :
    Veda Mektubu

    Özet

    Yıllar önce bir mektup ile Alanur ve Ziya’nın ayrılan yolları çocukları yüzünden beklenmedik bir şekilde kesişir. Ve iki aile arasında genç aşıkların üzerinden nefes kesen bir hesaplaşma yaşanır.

    Sezon bilgisi:

    24 Bölüm
    orijinal kanal: Kanal D
    İlk yayın tarihi: 27 Şubat 2023
    203 Fotoğraf | 20 Video
    Nurgül Yeşilçay
    Nurgül Yeşilçay
    Rabia Soytürk
    Rabia Soytürk
    Bennu Yıldırımlar
    Bennu Yıldırımlar
    Emre Kıvılcım
    Emre Kıvılcım
    Veda Mektubu 24.Bölüm Fragmanı 0:40
    Veda Mektubu 24.Bölüm Fragmanı
    35 gösterim
    Veda Mektubu 23.Bölüm Fragmanı 0:42
    Veda Mektubu 23.Bölüm Fragmanı
    35 gösterim
    Veda Mektubu 22.Bölüm Fragmanı 0:47
    Veda Mektubu 22.Bölüm Fragmanı
    102 gösterim
    • Fotoğraf Veda Mektubu
    • Fotoğraf Veda Mektubu
    • Fotoğraf Veda Mektubu
    • Fotoğraf Veda Mektubu
    • Fotoğraf Veda Mektubu
    • Fotoğraf Veda Mektubu
    • Fotoğraf Veda Mektubu
    • Fotoğraf Veda Mektubu
    • Fotoğraf Veda Mektubu
    1. sezon bölümleri
    Veda Mektubu 1.Bölüm
    S01E01 - Veda Mektubu 1.Bölüm
    Kardeş̧ gibi bildiği Nevzat’ın kızı Hatice tam da onun istediği gibi bir gelindir. Mehmet Hatice’yi severse sanki kendisi evliliğinde kabul görecektir. Bütün meşgalesi bu düğünü planlamaktır. Mehmet, Seher’in zaman içinde yavaş yavaş işlediği bilinçle aşka inanmamaktadır. Hayat biz neye inanırsak onu doğrular. Mehmet’in hayatına giren kızlar da Mehmet’in aşka inancını öldürecek şekilde hayal kırıklıkları yaşatır. Aşka inanamaz evlilik kalple değil, mantıkla alınacak bir karardır. Aslı, hayat dolu bir kızdır. Ablasının aksine yönetilemez, asi, kendi hayatını kurmayı isteyen bir yapıdadır.
    Veda Mektubu 2.Bölüm
    S01E02 - Veda Mektubu 2.Bölüm
    Mehmet Aslı’yı evine geri götürdüğünde gerilim daha da artar. Mehmet, Alanur’a kızıyla evlenmek istediğini ve çok yakında ailesini de alarak istemeye geleceklerini söyler. Öfke patlaması yaşayan Alanur, bu evliliği engellemek için gururunu da ayaklar altına alarak yıllar sonra Ziya ile yüzleşir. Aslı ise annesinin herkesten sakladığı gizemli geçmişini öğrenmenin şokunu yaşamaktadır.
    Veda Mektubu 3.Bölüm
    S01E03 - Veda Mektubu 3.Bölüm
    Mehmet ardında bir mektup bırakıp evini terk eden Aslı’nın elinden tutup getirince Ziyaların evine bomba düşer. Alanur’un ise vazgeçmeye hiç niyeti yoktur. Kızını geri almak için Karlı ailesinin kapısına dayanır fakat Aslı’dan hiç beklemediği bir tepki görür. Aşklarına sahip çıkan Mehmet ile Aslı aile arasında kıyılacak nikahları için hazırlıklara başlarken Ziya Alanur’u törene davet etmek için galerisine gider.
    Veda Mektubu 4.Bölüm
    S01E04 - Veda Mektubu 4.Bölüm
    Düğüne dakikalar kala Hatice'nin yaptığı hamle en mutlu günlerinde Aslı ve Mehmet’i karşı karşıya getirir. Bu da yetmezmiş gibi Seher de Aslı’yı Mehmet’ten koparmak için kurduğu planları bir bir uygulamaktadır. Alanur, tarafında sular durulmaz ve Karlı ailesini zor durumda bırakacak bir organizasyon yapar.
    Veda Mektubu 5.Bölüm
    S01E05 - Veda Mektubu 5.Bölüm
    Alanur’un Ziya’yı öpmesiyle Ziya yıllar önce bir veda mektubu yüzünden üzerini örtmek zorunda kaldığı duygularıyla kendisini bir savaşın içinde bulur. Aslı’nın da bu olaya şahit olması onu derinden etkiler ve bunu kimse ile paylaşamaz. Bunun yanında geleneklerine bağlı Karlı ailesine uyum sağlamak umduğundan daha zordur. Seher ise Aslı'ya karşı tutumunu gittikçe sertleştirir. Seher'in Aslı’ya attığı tokat ise bomba etkisi yaratır.
    Veda Mektubu 6.Bölüm
    S01E06 - Veda Mektubu 6.Bölüm
    Aslı'nın Ziya’ya annesiyle olan geçmişlerini bildiğini söylemesi büyük bir sırrın ortaya çıkmasına neden olur. Ziya, Alanur ve onun ağzından yazılan ayrılık mektuplarının peşine düşer. Bu mektupları kimin yazmış olduğunu ortaya çıkarmaya çalışırken diğer taraftan da Alanur’a ayrılıkları konusunda ikisinin de suçsuz olduğunu anlatmaya çalışır.
    Veda Mektubu 7.Bölüm
    S01E07 - Veda Mektubu 7.Bölüm
    Hatice’nin intiharı aileyi derinden sarsar. Herkes bu olay yüzünden gergindir ve hastanede sinirler gerilir. Tabii ki bu öfke Aslı va Alanur’a yönelir. Bu karmaşa içinde Seher’in tokadını öğrenen Alanur’u yatıştırmak Aslı için mümkün olmayacaktır. Bir tarafta Hatice’nin durumu, bir tarafta Alanur’un sınır tanımaz öfkesi Aslı ve Mehmet’i bir kere daha arada bırakacaktır. Mehmet bir uzlaşma ortamı yaratmak isterken savaşı harladığının henüz farkında değildir.
    Veda Mektubu 8.Bölüm
    S01E08 - Veda Mektubu 8.Bölüm
    Seher, Ziya’nın itirafı üzerine Alanur’un varlığından daha fazla kaçamaz. Yıllardır içinde biriktirdiklerini dökme zamanıdır ve Alanur’la aralarında sert bir yüzleşme yaşanır. Seher bu durumu yeni öğrenmiş gibi davranırken Alanur ise mektup olayının Seher’in başının altından çıktığını ispatlamaya kararlıdır ve Seher’e açık açık savaş ilan eder. Her şeyin ortaya çıkmasıyla Aslı için tehlike çanları çalmaya başlar.
    Veda Mektubu 9.Bölüm
    S01E09 - Veda Mektubu 9.Bölüm
    Aslı’yla Mehmet arasında altın krizi ciddi bir güven sorunu yaratır. İkili bunu aşmaya çalışırken, hiç beklenmedik bir gelişme Aslı’yı alt üst edecektir. Aslı yine zor bir ikilemde kalacaktır. Aslı aldığı bu büyük haberin şokunu yaşamaya çalışırken Alanur ve Seher’in müdahaleleriyle durum içinden çıkılmaz bir hal alır.
    Veda Mektubu 10.Bölüm
    S01E10 - Veda Mektubu 10.Bölüm
    Aslı, Mehmet’in üzerine kapıları kapatmasıyla çıldırır ve kimselere görünmeden kaçar. Alanur bir yandan, Mehmet bir yandan Aslı’yı ararken, Mina, Hatice’nin Alanur’a muhbirlik yaptığını öğrenir ve elindeki güç evdeki bütün kuralları alt üst eder. Ziya, Aslı’nın evden kaçmasında Seher’in parmağı olduğundan emindir. Artık sırlarla dolu yaşamak Ziya’ya ağır geliyordur, Mehmet’e her şeyi anlatacağını söyler.
    Veda Mektubu 11.Bölüm
    S01E11 - Veda Mektubu 11.Bölüm
    Aslı ve Mehmet bir süre ayrı kalırlar ama kalpleri hala birbirleri için çarptığını fark edince süreci birlikte aşmaya karar veriler. Bebeklerinin kalp atışlarını duyduklarında ise sanki aşkları tazelenmiş gibi olur. İkisi birbirine emekler gibi, küçük adımlarla yaklaşırken Mehmet’in sürpriziyle aşklarına yeni bir katman eklenir. Ama güzel geçen günlere rağmen Mehmet’in aklındaki soru silinmemiştir. Babası ona ne söyleyecektir?
    Veda Mektubu 12.Bölüm
    S01E12 - Veda Mektubu 12.Bölüm
    Hatice’nin itirafı Mehmet’in bütün dengesini sarsar. Evi terk eder. Geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle babasıyla da yüzleşemez. Arada sıkışır. Alanur’la Ziya ise iletişim kurmadan duramaz haldedir. Evliliğini kurtarmaya çalışan Aslı’nın Mehmet’le buluşmaya giderken başına gelen bir olay, yeni bir kader dönümüdür.
    Veda Mektubu 13.Bölüm
    S01E13 - Veda Mektubu 13.Bölüm
    Aslı geçirdiği kazadan sonra hastanede gözlerini açar ve bebeğini sorar. Bu sırada Mehmet bunun sıradan bir kaza olmadığını düşünür ve araştırmaya başlar. Komiser arkadaşından aldığı bilgiyle araç sahibinin Hakan olduğunu öğrenir ve Hakan ile yüzleşmeye gider. Bu sırada Alanur, Beste ve Karlı ailesi Aslı’nın yanında olmaya çalışırlar. Sürekli bebeğini soran Aslı'ya herkes cevap vermekten kaçınsa da daha fazla erteleyemezler.
    Veda Mektubu 14.Bölüm
    S01E14 - Veda Mektubu 14.Bölüm
    Mehmet’in tutuklanmasıyla tüm aile adliyeye gelir. Mehmet’i kurtarmak için ellerinden geleni yaparlar. Alanur, Aslı’nın aklına bir kurt düşürür; ya evden biriyse tüm bunları yapan? Şimdi Aslı’nın aklı hem Mehmet’te hem de aile içindeki haini bulmaktadır.
    Veda Mektubu 15.Bölüm
    S01E15 - Veda Mektubu 15.Bölüm
    Mehmet, Aslı'ya çarpan arabadan Seher'in bilekliğinin çıkmasıyla sarsılırken, Mehmet'in şüpheli davranışları da Aslı'nın kafasını karıştırır. İkili arasındaki sırlar gerginliğe yol açarken, tüm evde dengeler değişmek üzeredir. Alanur ve Ziya arasında sular durulmazken, Alanur için yeni bir sınav vardır. Beste ve Mahmut arasındaki ilişkiyi Alanur nasıl karşılayacaktır?
    Veda Mektubu 16.Bölüm
    S01E16 - Veda Mektubu 16.Bölüm
    Aslı ve Mehmet, karşılarında Seher'i görünce ne yapacaklarını bilemezler... Bu kadar şeyin yaşanmasının sebebi Seher midir? Yoksa bu da oyunun bir parçası mıdır? Aslı ve Mehmet, gerçeğin peşine düşerken birbirlerinden uzaklaşırlar çünkü Aslı gördüğüne inanırken Mehmet'in kalbi bunu reddediyordur.
    Veda Mektubu 17.Bölüm
    S01E17 - Veda Mektubu 17.Bölüm
    Seher’in son hamlesiyle, anne ve oğul arasında ilişkiler kopma noktasına gelir. Mehmet ile aralarındaki gerginliği fırsat bilen Barış, Aslı’ya yanaşır. Mehmet ve Aslı, her şeye rağmen birlikte kalmaya çalışırlarken, Karlı ailesinin üyeleri karşılarına çıkan haber ile sarsılır. Acaba bu haberin üzerine Karlı ailesi bir arada kalabilecek midir?
    Veda Mektubu 18.Bölüm
    S01E18 - Veda Mektubu 18.Bölüm
    Seher’in intikam okları, ters yöne saplanınca Ziya ve Alanur’un birbirlerini kaybetme korkuları yüzlerine vurulur. Ama artık kararlar verilmiş, veda mektupları yazılmıştır. Ziya kimi seçecektir; Alanur’u mu, Seher’i mi? Mehmet, Aslı’nın sürekli gergin olmasından şüphelenip ne sakladığını anlamaya çalışırken, Barış ve Hatice onların arasını bozmak için iş birliği yapmaya başlar.
    Veda Mektubu 19.Bölüm
    S01E19 - Veda Mektubu 19.Bölüm
    Aslı, Barış tarafından oyuna getirilir. Bunu fark eden Mehmet, onların peşine düşer. Barış ile ilgili bilgi toplamaya çalışırken bir yandan da polisi devreye sokar. Ziya, Seher’e artık boşanmak istediğini söyleyecekken, Alanur, Aslı’nın kaçırıldığını öğrenip Karlı ailesinin evini basar. Artık herkes sabrının son damlasındadır.
    Veda Mektubu 20.Bölüm
    S01E20 - Veda Mektubu 20.Bölüm
    Aslı, Barış’ın hala dışarıda bir yerlerde olduğu, yakalanmadığını anlayınca kendini kaybeder. Mehmet, Aslı’nın eski haline dönebilmesi için her şeyi yapmaya hazırdır. Alanur’un, Karlıların çatısı altında kalmak zorunda olması yeterince zorken, bir de Seher ve akrabalarının arasındaki gerginlik eklenir
    Veda Mektubu 21.Bölüm
    S01E21 - Veda Mektubu 21.Bölüm
    Seher’in suçunu itiraf etmesiyle herkes kendini büyük bir buhranın içinde bulur. Mina ve Selçuk tüm bu olanların Aslı’nın suçu olduğunu söyledikçe Aslı kocaman evin içinde küçülür. Bunu fark eden Mehmet’in bir karar vermesi gerekiyordur. Geride kalan ailesinin mi; yoksa, Aslı’nın mı yanında duracaktır?
    Veda Mektubu 22.Bölüm
    S01E22 - Veda Mektubu 22.Bölüm
    Karlılar, Beste ile kardeş olduklarını öğrenmenin şokunu yaşamaktadırlar. Bu haber Aslı ve Mehmet'i de derinden etkilerken Selçuk ve Mina'nın öfkeleri elle tutulur bir hal alır. Geride kalmaya niyeti olmayan Mina, Hatice ile birlik olmaya karar verir. Selçuk ise aileden daha da uzaklaştığını fark eder.
    Veda Mektubu 23.Bölüm
    S01E23 - Veda Mektubu 23.Bölüm
    Seher’in yokluğundan sonra evde sular durulmaz. Alanur ve Ziya’nın vedasının ardından, düğün bir anda kara bulutların altında kalır. Mina hastaneye yetiştirilirken ilk müdahale Beste’den gelir. Mehmet ve Aslı, Mina’yı kurtarmak için ellerinden geleni yaparlar. Bu sırada Karlıların evinde Nevzat ve ailesini büyük bir haber bekler. Bu haber karşısında Hatice, artık gözü kimseyi görmez.
    Veda Mektubu 24.Bölüm Final
    S01E24 - Veda Mektubu 24.Bölüm Final
    Aslı, Mehmet ve Hatice üçgeninde gerilim her geçen dakikada daha da artar. Selçuk yaptığı her şeyden pişman olup ailesinin yanında olmayı seçer. Ama bu karar Nevzat ve ailesini etkiler.

    Hayran tepkileri

    Back to Top