Hesabım
    Kraliçe
    1. Sezon
    Puanım :
    Kraliçe

    Özet

    Ülkenin en ünlü basketbolcularından birinin adının büyük bir skandala karışması sonucu eşinin hayatının alt üst olmasını anlatacak.

    Sezon bilgisi:

    11 Bölüm
    orijinal kanal: Kanal D
    89 Fotoğraf | 11 Video
    Burcu Özberk
    Burcu Özberk
    Gökhan Alkan
    Gökhan Alkan
    Selin Şekerci
    Selin Şekerci
    Özgün Karaman
    Özgün Karaman
    Kraliçe 11.Bölüm Fragmanı 0:47
    Kraliçe 11.Bölüm Fragmanı
    22 gösterim
    Kraliçe 10.Bölüm Fragmanı 0:40
    Kraliçe 10.Bölüm Fragmanı
    41 gösterim
    Kraliçe 9.Bölüm Fragmanı 0:42
    Kraliçe 9.Bölüm Fragmanı
    93 gösterim
    • Fotoğraf Kraliçe
    • Fotoğraf Kraliçe
    • Fotoğraf Kraliçe
    • Fotoğraf Kraliçe
    • Fotoğraf Kraliçe
    • Fotoğraf Kraliçe
    • Fotoğraf Kraliçe
    • Fotoğraf Kraliçe
    • Fotoğraf Kraliçe
    1. sezon bölümleri
    Kraliçe 1.Bölüm
    S01E01 - Kraliçe 1.Bölüm
    Deniz ve ülkenin ünlü basketbolcularından Ateş’in mutlu bir evliliği vardır. Basketbol takımı oyuncuları ile ilgili aniden çıkan skandal bir haberle bütün ülke çalkalanır. Takımın bir sonraki maçında ortaya çıkan video ile ise Deniz ve Ateş herkesin diline düşer.
    Kraliçe 2.Bölüm
    S01E02 - Kraliçe 2.Bölüm
    Ateş tarafından aldatılmanın şokunu atlatamayan Deniz, babasının ölümüyle kahrolur. Öte yandan çiftliğin birçok borcu olduğunu öğrenen Deniz ve kardeşlerini yeni bir sürpriz karşılar. Deniz'in babası, vasiyetinde çiftliğin işleyişi hakkında son sözün Deniz'e ait olduğunu söyler.
    Kraliçe 3.Bölüm
    S01E03 - Kraliçe 3.Bölüm
    Yaptıkları basın toplantısının ardından Deniz, Ateş’i ve evi terk eder. Çiftliğe gittiğinde ise, oranın banka tarafından mühürlendiğini, kardeşleri Zeynep ve Ali’nin çocuklarla beraber kapıya atıldığını görür.
    Kraliçe 4.Bölüm
    S01E04 - Kraliçe 4.Bölüm
    Deniz, Zeynep ve Ateş'in geçmişte paylaşmış olduğu sırları öğrendikten sonra hem kız kardeşi hem de kocasına büyük tepki verir. Ali ise depoda bulduğu iş sayesinde ek bir gelir elde etmek isterken kendisine yapılan teklif ile tehlikeli bir oyunun içine girecektir. Deniz ise Mahirle görüşerek boşanma davasını açmayı planlarken Ateş'in oyununa oyunla karşılık vermeyi kafasına koymuştur.
    Kraliçe 5.Bölüm
    S01E05 - Kraliçe 5.Bölüm
    Deniz çiftliğe yatırım yapmak isteyen Gaye'nin Ateş'le olan geçmişinden habersiz onunla görüşmeyi kabul eder. Ateş bir yandan Deniz'in güvenini kazanmaya çalışırken Gaye'nin oyunundan habersizdir. Zeynep ve Ali ise Ziya'ya oynadıkları oyunun sonunda onunla bambaşka bir şekilde yüzleşmek zorunda kalır.
    Kraliçe 6.Bölüm
    S01E06 - Kraliçe 6.Bölüm
    Zeynep'le yüzleşecek olan kardeşler, Gayenin teklifine olumlu dönüş yapar ve kendilerine oynanan oyundan habersiz onu çiftliğe davet ederler. Ateş’in ögreneceği büyük sır ise onu dönüşü olmayan bir yola sokacaktır.
    Kraliçe 7.Bölüm
    S01E07 - Kraliçe 7.Bölüm
    Gaye, Ateş ve Deniz'in evliliğini bitirmek için yepyeni bir plan yaparken, çiftlikte gündem bambaşkadır. Zeynep, Aslan'ın kan testlerini sorgularken, Selim ve Engin arasında kalacak. Deniz ise, Ateş'in lansmanında yanında olmayı planlarken, kendisini yeni bir tuzağın içinde bulacaktır.
    Kraliçe 8.Bölüm
    S01E08 - Kraliçe 8.Bölüm
    Deniz işlerinin yoğunluğundan dolayı Ateş'i çok ihmal etmiştir ve bu tam da Gaye'nin istediği şeydir. Zeynep, Aslan ile ilgili olan korkunç gerçeği Deniz'e iletir ve iki kardeş ne yapacaklarına bir karar vermeye çalışırken, Ankara'daki deplasman maçında Ateş'in hiç ummadığı olaylar yaşanacaktır...
    Kraliçe 9.Bölüm
    S01E09 - Kraliçe 9.Bölüm
    Deniz’in Gaye ve Ateş arasında bir şey olup olmadığına dair şüpheleri her geçen gün artmaktadır. Diğer yanda Ateş kariyerindeki sarsıntıyla başa çıkmaya çalışmaktadır. Deniz ve Zeynep Narin’i hayatlarından çıkarmanın yolunu ararken, Selim’in Zeynep’i kendinden uzaklaştırma çabaları onları daha da yakınlaştırır. Deniz hiç beklemediği bir bilgiyle sarsılır. Yapbozun parçaları tamamlanırken Deniz gerçeğe ulaşabilecek midir?
    Kraliçe 10.Bölüm
    S01E10 - Kraliçe 10.Bölüm
    Deniz tüm gerçeklerle yüzleşmiştir. Bu sefer her şey farklı olacaktır. Mahir’e boşanmak istediğini söyler; ama, içindeki öfkenin dinmesi için bu yeterli değildir. Ateş ve Gaye’yi rezil edecektir.
    Kraliçe 11.Bölüm Final
    S01E11 - Kraliçe 11.Bölüm Final
    Zeynep ve Selim itiraf edemeseler de birbirlerine aşık olmuşlardır. Zeynep Selim’e ameliyat olmazsa hayatında olmayacağını söyler. Selim çok zor bir kararla baş başa kalmıştır. Narin, Aslan’ı alıp götürmüştür. Ali şartlı tahliyesini yakma pahasına Aslan’a kavuşmak için son bir hamle yapar.

    Hayran tepkileri

    Back to Top