Hesabım
    Tetikçinin Oğlu
    1. Sezon
    Tetikçinin Oğlu

    Sezon bilgisi:

    10 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    İlk yayın tarihi: 11 Nisan 2023
    46 Fotoğraf | 7 Video
    Timuçin Esen
    Timuçin Esen
    Şevket Çoruh
    Şevket Çoruh
    Genco Özak
    Genco Özak
    Sezin Akbaşoğulları
    Sezin Akbaşoğulları
    Tetikçinin Oğlu 7.Bölüm Fragmanı 1:02
    Tetikçinin Oğlu 7.Bölüm Fragmanı
    55 gösterim
    Tetikçinin Oğlu 6.Bölüm Fragmanı 1:03
    Tetikçinin Oğlu 6.Bölüm Fragmanı
    33 gösterim
    Tetikçinin Oğlu 5.Bölüm Fragmanı 1:00
    Tetikçinin Oğlu 5.Bölüm Fragmanı
    13 gösterim
    • Fotoğraf Tetikçinin Oğlu
    • Fotoğraf Tetikçinin Oğlu
    • Fotoğraf Tetikçinin Oğlu
    • Fotoğraf Tetikçinin Oğlu
    • Fotoğraf Tetikçinin Oğlu
    • Fotoğraf Tetikçinin Oğlu
    • Fotoğraf Tetikçinin Oğlu
    • Fotoğraf Tetikçinin Oğlu
    • Fotoğraf Tetikçinin Oğlu
    1. sezon bölümleri
    Tetikçinin Oğlu 1.Bölüm
    S01E01 - Tetikçinin Oğlu 1.Bölüm
    İskender ve Korkmaz, kırk yıldır sırtını birbirine dayamış iki dosttur. Korkmaz, İskender için elini kirletmekten çekinmez ve yıllar içinde tetikçisine dönüşür. İskender ise onun sayesinde işlerini büyütmüş, rakiplerinin korktuğu bir insana dönüşmüştür. Zamanı geldiğinde her şeyin başına geçireceği oğlu Yiğit, babasının gözüne girmek için bir iş organize eder ama işler beklediği gibi gitmez.
    Tetikçinin Oğlu 2.Bölüm
    S01E02 - Tetikçinin Oğlu 2.Bölüm
    Korkmaz, yıllar sonra bulduğu oğlu Metin’i korumak için hayatının en büyük sınavını verir. Nefes kesen bir mücadelenin sonucunda Metin’i kurtarmayı başarsa da İskender enselerindedir. İskender adım adım iz sürerek Metin ve Korkmaz için çemberi daraltır. Korkmaz ve Metin, içine düştükleri cenderede nefes bile alamazlarken, sürpriz bir isim onlara yardım edecektir.
    Tetikçinin Oğlu 3.Bölüm
    S01E03 - Tetikçinin Oğlu 3.Bölüm
    Korkmaz, Metin’i kurtarmak için kendisini bir kez daha ateşe atar. İskender’in öfkesi daha da büyürken öfkesiyle birlikte içinde olduğu savaş da büyüyecektir. Metin büyük bir kayıpla sarsılırken, Korkmaz ve Metin arasında yaşanacak duygu dolu anlar merak konusudur. İskender, Korkmaz ve Metin’i tuzağına düşürmek için bütün gücünü kullanırken, bütün ailesinin yok olma ihtimaliyle karşı karşıya kalır.
    Tetikçinin Oğlu 4.Bölüm
    S01E04 - Tetikçinin Oğlu 4.Bölüm
    Hiç beklemediği bir durumla karşı karşıya kalan İskender derinden sarsılır. Yunus ise yapacağı sürpriz hamleyle hem onun gözüne girer hem de Korkmaz ve Metin’i çok büyük bir tehlike altında bırakır. Korkmaz ve Metin artık sadece İskender’in adamlarından değil herkesten kaçmak zorundadırlar. Yakalanmamalarının tek yolu birbirlerine güvenmeyi öğrenmektir.
    Tetikçinin Oğlu 5.Bölüm
    S01E05 - Tetikçinin Oğlu 5.Bölüm
    Korkmaz’ı bırakıp gidemeyen Metin, bu kez babasını kurtarmak zorundadır. Son derece duygusal bir yüzleşme sonucu ikilinin ilişkisinde yepyeni bir sayfa açılır. Yapacakları sürpriz ziyaret geçmişi aydınlatacak, baba ile oğlu zorlu bir sınava sokacaktır. Metin, kendisini Sibel’e affettirmeye çalışırken, tek çabası çocuğunu güvende tutmak olan Sibel yaşadığı büyük kayıpla sarsılır. Korkmaz, oğlunu korumak için başka bir yol denemeye karar verir.
    Tetikçinin Oğlu 6.Bölüm
    S01E06 - Tetikçinin Oğlu 6.Bölüm
    İskender ve Korkmaz, aksiyon dolu bir çatışmada omuz omuza savaşırlar. Bu olay onlara kardeşliklerini hatırlatacak ve birlikte mücadele etmelerini sağlayacaktır. Düştüğü tuzağın intikamını almak isteyen İskender ordusunu toplayıp nefesleri kesen bir baskın yapar. Kaçmaya çalışırken Yunus’a yakalanan Sibel, oğlu Umut’la birlikte hiç beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalır.
    Tetikçinin Oğlu 7.Bölüm
    S01E07 - Tetikçinin Oğlu 7.Bölüm
    İskender’in ihanetiyle sarsılan Korkmaz, oğlunu kurtarmaya kararlıdır. Ancak düşmanlar tüm gücüyle İskender’in evine saldırır. Böylece Korkmaz bir yandan da İskender’i koruması gereken çok zor bir durumda kalır. Kalesi yıkılan İskender’in hamlesinin ne olacağı ise merak konusudur. Sibel, çocuğunu korumakla sevdiği adama yardım etmek arasında bir tercih yapmak zorunda kalır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top