Hesabım
    Gülcemal
    1. Sezon
    Puanım :
    Gülcemal

    Sezon bilgisi:

    13 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    İlk yayın tarihi: 6 Nisan 2023
    97 Fotoğraf | 13 Video
    Melis Sezen
    Melis Sezen
    Murat Ünalmış
    Murat Ünalmış
    Edip Tepeli
    Edip Tepeli
    Nilay Erdönmez
    Nilay Erdönmez
    Gülcemal 13.Bölüm Fragmanı 1:05
    Gülcemal 13.Bölüm Fragmanı
    124 gösterim
    Gülcemal 12.Bölüm Fragmanı 0:57
    Gülcemal 12.Bölüm Fragmanı
    224 gösterim
    Gülcemal 11.Bölüm Fragmanı 1:03
    Gülcemal 11.Bölüm Fragmanı
    431 gösterim
    • Fotoğraf Gülcemal
    • Fotoğraf Gülcemal
    • Fotoğraf Gülcemal
    • Fotoğraf Gülcemal
    • Fotoğraf Gülcemal
    • Fotoğraf Gülcemal
    • Fotoğraf Gülcemal
    • Fotoğraf Gülcemal
    • Fotoğraf Gülcemal
    1. sezon bölümleri
    Gülcemal 1.Bölüm
    S01E01 - Gülcemal 1.Bölüm
    Çocukken annelerinin başka bir adama kaçmak için terk ettiği iki kardeş olan Gülcemal ve Gülendam’ın hayatı annelerinin gidişiyle paramparça olur. Zorluklar içinde büyüyen iki kardeş kendilerine imrenilecek bir hayat kurarak yıllar sonra Bursa’ya dönerler. Gülcemal’in tek amacı annesinden intikam almaktır. Onun herşeyini alacak, sonunda kapısına muhtaç edecek ve annesi ona “İyi ki seni doğurmuşum oğlum” diyecektir. Annesizliği, çocukluk yarasına saklayıp o yarayı hiç kapatmayan Gülcemal güçlü ve acımasız bir adamdır.
    Gülcemal 2.Bölüm
    S01E02 - Gülcemal 2.Bölüm
    Gülcemal babasını bırakmak için Deva’ya bir teklifte bulunur. Halil İbrahim’i serbest bırakmak karşılığında Deva’nın onunla kalmasını istemektedir. Köşeye sıkışan Deva Gülcemal’in teklifini kabul etmek zorunda kalır. Bu sırada İpek Deva’yı kurtarmak için Zafer’den yardım ister ancak Zafer’in bambaşka planları vardır. Gülcemal’i hiç beklemediği bir yerden vurmak istemektedir. Deva ise hiç tanımadığı Gülcemal’in evindeki tutsaklıktan kurtulmak için kendi canını tehlikeye atar.
    Gülcemal 3.Bölüm
    S01E03 - Gülcemal 3.Bölüm
    Onu vuran Deva’ya yarası iyileşene kadar kendisine bakma cezası veren Gülcemal, Deva’yı odasına alır. Zafer ise İtalyan müşterilerini çalmaya çalışan Gülcemal için haince bir plan hazırlamıştır. Gülcemal bunca olandan sonra Deva’yı kendisiyle çalışmaya ikna etmek zorundadır.
    Gülcemal 4.Bölüm
    S01E04 - Gülcemal 4.Bölüm
    Mert’in eve gelişiyle öğrendikleri Deva’yı adeta şoke eder. O evde artık kalamayacağını anlayan Deva Gara’nın yardımıyla evden çıkmanın yollarını ararken bir yandan da önceleri korktuğu, bir canavar sandığı Gülcemal’in yeni bir yüzünü görür. İkisi arasındaki ilişki ve dengeler şaşırtıcı bir şekilde değişirken Deva bir karar vermek zorunda kalır.
    Gülcemal 5.Bölüm
    S01E05 - Gülcemal 5.Bölüm
    Mert’le Gülendam arasındaki ilişki Deva’nın yeniden eve dönmesiyle beklenmedik bir ilerleme kaydeder. Annesinden saklanmak zorunda olan Armağan ise Gülcemal’in evine sığınır ve Gülendam’la karşı karşıya gelmesiyle Armağan da taşlar yerine oturur.
    Gülcemal 6.Bölüm
    S01E06 - Gülcemal 6.Bölüm
    Gülcemal’in ajanlıkla suçladığı ve evden kovduğu Deva suçunu ispatlaması için Gülcemal’e üç gün verir. İkisi arasında tansiyon sürekli yükselirken Zafer, Gülcemal’in evinde bırakmak zorunda kaldığı oğlunu almak için savaş verir. Gülendam’a gelen sürpriz telefon olayları geri dönülemez bir noktaya getirir. Gara’nın korkunç planını öğrenen İbrahim ise kızını o evden almak için harekete geçer.
    Gülcemal 7.Bölüm
    S01E07 - Gülcemal 7.Bölüm
    Hem Armağan’ı hem Deva’yı kaybeden Gülcemal büyük bir sessizliğe bürünür. Herkesin vazgeçeceğini ve şehri terk edeceğini sanacağı kadar büyük bir sessizliktir bu. Deva ise babası ve kardeşiyle birlikte dedesinin köydeki evine gizlenir ve izini kaybettirir. Ancak bir yanı Gülcemal’in gelip onu bulacağına inanmaktadır. Aradan geçen bir ay boyunca Gülcemal gelmez.
    Gülcemal 8.Bölüm
    S01E08 - Gülcemal 8.Bölüm
    Deva’nın Gülcemal ile çalışmayı kabul etmesi aralarındaki bağın kuvvetlenmesine neden olur. Gülcemal Deva için silahı bırakır ve artık bir canavar gibi davranmayacağına söz verir. Gülcemal’in değişmeye başlaması başta Vefa olmak üzere herkesi endişelendirir. Büyük bir güvenlik açığı verilmiştir. Zafer ise oğlunu kaybetmiştir. Armağan onu terk etmiştir. Belediye ihalesi ondan alınmış ve çok ciddi bir tazminat ödemeyle karşı karşıya kalmıştır.
    Gülcemal 9.Bölüm
    S01E09 - Gülcemal 9.Bölüm
    Deva’nın hayatını kurtarması üzerine Gülcemal herkesi şok eden bir karar verir. Deva ile evlenecektir. Ancak ne Gülendam ne de İbrahim bu karara razıdır. Armağan ise annesinin Deva ve kendisini attığı tehlike üzerine soluğu Zafer’in yanında alır. Ancak anne oğul arasında yaşanan tartışma Zafer’i ölümle burun buruna getirir. Zafer’in durumu kardeşleri birleştirirken Deva ve Gülcemal evlenmek için herkesi karşılarına alır.
    Gülcemal 10.Bölüm
    S01E10 - Gülcemal 10.Bölüm
    Gülcemal öğrendiği gerçekle sarsılırken annesine dair terk edilmişlik travmaları da geri döner. Silahlara tövbesini bozan Gülcemal’i artık kimse durduramayacaktır. Nikah masasında bekleyen Deva’nın ise sözünü bozmaya niyeti yoktur. Gülcemal’in kendisi hakkında vereceği karara razıdır. Herkes kaçmasını söylerken o beklemeyi seçer. Sonunda Gülcemal’in Mert ve Deva için biçtiği ceza herkesi şoke eder.
    Gülcemal 11.Bölüm
    S01E11 - Gülcemal 11.Bölüm
    Evliliğin ardından Gülcemal’in içinden saklamaya çalıştığı o canavar çıkmıştır. Deva yeni tanıdığı bu canavarın yanından kurtulmak ister. Ancak bu evlilikten kurtulmak artık o kadar kolay değildir. Deva ve Gülcemal’in evlilik haberi herkeste bir şok dalgası yaratırken Gülendam ve Mert için cehennemin kapılarını açacaktır.
    Gülcemal 12.Bölüm
    S01E12 - Gülcemal 12.Bölüm
    Mustafa, Pehlivan ile ilgili gerçekleri öğrenmek hem Deva’yı hem Gülcemal’i derinden sarsar. Büyük kararların arifesinde olan Deva evi terk eder. Gülcemal de gitmesine izin verir. Ancak Gara’nın Deva’nın annesi olduğunu öğrenmek Gülcemal’i adeta yıkar. Artık hiçbir şeyin eskisi gibi olamayacağını bilen Gülcemal yeni bir hayat planı yapar.
    Gülcemal 13.Bölüm Final
    S01E13 - Gülcemal 13.Bölüm Final
    Gülcemal’in ölümünün üzerinden 5 yıl geçmiştir. Deva oğlu Cemal ve anne babasıyla bir hayat kurmuştur. Gülendam ve Mert de Zafer Hanımla. Ancak Zafer Hanım oğlunu kaybettikten sonra bir daha toparlayamamıştır. Her gün oğlunun dönmesini beklemekte, öldüğüne inanmamaktadır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top