Hesabım
    Kısmet
    1. Sezon
    Puanım :
    Kısmet

    Sezon bilgisi:

    10 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    İlk yayın tarihi: 16 Haziran 2023
    73 Fotoğraf | 9 Video
    Cem Gelinoğlu
    Cem Gelinoğlu
    Özge Özacar
    Özge Özacar
    Cenan Adıgüzel
    Cenan Adıgüzel
    Lale Mansur
    Lale Mansur
    Kısmet 10.Bölüm Fragmanı 0:47
    Kısmet 10.Bölüm Fragmanı
    79 gösterim
    Kısmet 9.Bölüm Fragmanı 0:48
    Kısmet 9.Bölüm Fragmanı
    257 gösterim
    Kısmet 7.Bölüm Fragmanı 0:50
    Kısmet 7.Bölüm Fragmanı
    800 gösterim
    • Fotoğraf Kısmet
    • Fotoğraf Kısmet
    • Fotoğraf Kısmet
    • Fotoğraf Kısmet
    • Fotoğraf Kısmet
    • Fotoğraf Kısmet
    • Fotoğraf Kısmet
    • Fotoğraf Kısmet
    • Fotoğraf Kısmet
    1. sezon bölümleri
    Kısmet 1.Bölüm
    S01E01 - Kısmet 1.Bölüm
    Melike, iki sene önce evlendiği Taner'den boşanmaya karar vererek, yeniden anne babasının evine geri döner. Döndüğünde de, çocukluk aşkı Doğan'ı iki sene önce nasıl bıraktıysa öyle bulur. Balkonda ve yalnız..Melike'nin bu geri dönüşü, Doğan'ın aklını karıştırır. Bu duruma da en çok Doğan'ın annesi Sema sinirlenir.
    Kısmet 2.Bölüm
    S01E02 - Kısmet 2.Bölüm
    Doğan, Reis ve Taner'in kendisini 24 saat içinde infaz edeceğinden emin olduğu için annesinin dayatması ile Ceylan'ı ailesinden istemeye razı olur. Nilüfer, dükkanına gelen tebligat ile kocasının büyük bir borca battığını öğrenir ve eski bir tanıdıktan yardım istemeye karar verir.
    Kısmet 3.Bölüm
    S01E03 - Kısmet 3.Bölüm
    Doğan, annesi Sema ve patronu Namık Bey ile Ceylanı istemeye gider. Ancak burada aksilikler yakasını bırakmaz. Panik atak geçirir ve kızı isteyemezler. Nilüfer, yıllar sonra gençlik aşkı Başkomiser Mert’le buluşur ve ondan kayıp olan kocasıyla ilgili yardım ister.
    Kısmet 4.Bölüm
    S01E04 - Kısmet 4.Bölüm
    Ceylan, Doğan'ın evlilik teklifini bir şartla kabul eder. Doğan da kendisine şart koşullanmasını kabullenmez. Cevdet, Zemzem'le ilgili bir problem yaşar ve yardım için apartman sakinlerine başvurur. Doğan ve Melike, Taner'in elindeki Roza ve güvenlikçiyi kurtarmak için yeni aksiyonun içine dalarlar.
    Kısmet 5.Bölüm
    S01E05 - Kısmet 5.Bölüm
    Doğan, Ceylan'ın teklifine bir türlü cevap vermez. Reis, Melike yüzünden iyice kafayı sıyıran Taner'e yardımcı olması için Doğan'dan yardım ister. Kısmet Apartmanı'nın birinci katındaki boş daireye kimselerin beklemediği yeni bir kiracı taşınır.
    Kısmet 6.Bölüm
    S01E06 - Kısmet 6.Bölüm
    Ceylan'la Doğan'ın evlenmek için gün aldığını öğrenen Melike evi terk eder. Doğan da son anda Melike'nin arabasına atlar. İkili, İstanbul'dan uzakta, göl kenarında bir karavanda başbaşa bir gece geçirirken, geçmişleri ve ilişkileri hakkında da yüzleşme fırsatı bulurlar. Bu arada apartmana Taner'in taşınması Kısmet apartmanı sakinleri arasında büyük bir kaosa yol açar.
    Kısmet 7.Bölüm
    S01E07 - Kısmet 7.Bölüm
    Doğan'la Ceylan nikah için gün alırlar. Melike, Doğan'la yapılacaklar listesini ortaya çıkartır. Reis, Melda, Peri ve Sema'yı mafya turuna götürür. Taner, Roza'ya evlenme teklif eder. Mert, Almanya'daki eşinden şok bir haber alır.
    Kısmet 8.Bölüm
    S01E08 - Kısmet 8.Bölüm
    Doğan, Melike ve Peri, Melda'yı dolandırıcıların elinden kurtarır. Taner ve Roza aşklarını tüm apartmana ilan ederler. Doğan'la Melike, Melda'yı dolandırmak isteyenler tarafından kaçırılırlar. İkilimiz onların elinden kurtulur ama bu defa da ormanda kaybolurlar. Bu da ikisine romantik bir gece geçirme imkanı sağlar. Taner ve Roza'nın sevgili olduğunu öğrenen Reis, çok büyük bir tepki gösterir.
    Kısmet 9.Bölüm
    S01E09 - Kısmet 9.Bölüm
    Kısmet Apartmanı sakinleri Taner'le Roza'nın evlenebilmesi için seferber olur. Taner, Roza'nın artık daha fazla ağlamaması için Ukrayna'daki akrabalarını getirtme planları yapar. Melike kendine bir iş kurmaya karar verir. Doğan'la Melike öpüşmeleri hakkında nihayet yüzleşirler.
    Kısmet 10.Bölüm Final
    S01E10 - Kısmet 10.Bölüm Final
    Reis, Doğan, Taner ve Osman; Efe'yi kurtarmaya giderler. Doğan mafya konseyine hukuk danışmanı olur ama toplantıdan “İstanbul'un Sefiri” olarak cikar. Ceylan, Sema ve Nilüfer çeyiz alışverişine çıkarlar. Doğan'la Melike listede kalan son şeyi yapmak icin buluşurlar. Sonra... Sonra da son olur ama sanılanın aksine kimseye mutluluk "Kısmet" olmaz.

    Hayran tepkileri

    Back to Top