Hesabım
    Hudutsuz Sevda
    1. Sezon
    Hudutsuz Sevda

    Özet

    Küçük bir çocukken kan davası nedeniyle babasını kaybedip İstanbul’a sürülen Halil İbrahim, 20 yıl sonra memleketi Karadeniz’e yakışıklı, güçlü bir delikanlı olarak geri döner. Burada sevdiği kız Yasemin ile evlenecek ve yeni hayatını kuracaktır. Fakat yaşananlar buna izin vermez. Bir intikam yolculuğuna çıkan Halil İbrahim’in hayatı Leto’lardan Zeynep’in çıkması ile tamamen değişecektir.

    Sezon bilgisi:

    31 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    İlk yayın tarihi: 21 Eylül 2023
    174 Fotoğraf | 25 Video
    Deniz Can Aktaş
    Deniz Can Aktaş
    Miray Daner
    Miray Daner
    Biran Damla Yılmaz
    Biran Damla Yılmaz
    Esra Dermancıoğlu
    Esra Dermancıoğlu
    Hudutsuz Sevda 30.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    Hudutsuz Sevda 30.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    Hudutsuz Sevda 29.Bölüm Fragman VCRH STCRH 0:45
    Hudutsuz Sevda 29.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    Hudutsuz Sevda 28.Bölüm Fragman (2) VCRH STCRH
    Hudutsuz Sevda 28.Bölüm Fragman (2) VCRH STCRH
    • Fotoğraf Hudutsuz Sevda
    • Fotoğraf Hudutsuz Sevda
    • Fotoğraf Hudutsuz Sevda
    • Fotoğraf Hudutsuz Sevda
    • Fotoğraf Hudutsuz Sevda
    • Fotoğraf Hudutsuz Sevda
    • Fotoğraf Hudutsuz Sevda
    • Fotoğraf Hudutsuz Sevda
    • Fotoğraf Hudutsuz Sevda
    1. sezon bölümleri
    Hudutsuz Sevda 1.Bölüm
    S01E01 - Hudutsuz Sevda 1.Bölüm
    Küçük bir çocukken kan davası nedeniyle babasını kaybedip İstanbul’a sürülen Halil İbrahim, 20 yıl sonra memleketi Karadeniz’e yakışıklı, güçlü bir delikanlı olarak geri döner. Burada sevdiği kız Yasemin'le evlenecek ve yeni hayatını kuracaktır. Fakat yaşananlar buna izin vermez. Bir intikam yolculuğuna çıkan Halil İbrahim’in hayatı Letolar’dan Zeynep'in çıkması ile tamamen değişecektir.
    Hudutsuz Sevda 2.Bölüm
    S01E02 - Hudutsuz Sevda 2.Bölüm
    Hudutsuz Sevda 3.Bölüm
    S01E03 - Hudutsuz Sevda 3.Bölüm
    Zeynep ile yüzleşen Halil İbrahim, onun da yardımı ile Letolar’ı ve jandarmayı birbirine düşürüp kendine karşı açılan savaşı üç taraflı hale getirmeyi planlar. Letolar kendi dertlerinden Halil İbrahim’in peşini bırakmış gibi görünseler bile Üsteğmen Oğuz, Halil İbrahim’in ensesindedir.
    Hudutsuz Sevda 4.Bölüm
    S01E04 - Hudutsuz Sevda 4.Bölüm
    Halil İbrahim, Üsteğmen Oğuz’dan yerlerini Tarık Leto’ya kimin söylediğini öğrenir. Levent’in ona tüm zulmüne rağmen babası onu hala evlenmeye zorlayınca Zeynep, ağabeyinden medet umar. Fikret’in de elinden bir şey gelmeyince Zeynep, evlendirileceği gün Halil İbrahim’den kendisini kaçırmasını ister. Karşılığında Halil İbrahim’in intikamını alması için babasının katili Cevat’ı getirtecektir.
    Hudutsuz Sevda 5.Bölüm
    S01E05 - Hudutsuz Sevda 5.Bölüm
    Halil İbrahim’in Zeynep’i düğününden kaçırması Letoların kendi içinde kutuplaşmasına sebep olur. Zeynep’in sağ salim evine dönmesini isteyen Fikret ve Nedime, Rızvan’ı Halil İbrahim’e barış eli uzatması için ikna etmek isterler. Gözü dönen Asiye ise Zeynep’in hayatına bile mal olsa Halil İbrahim’den kurtulmakta kararlıdır.
    Hudutsuz Sevda 6.Bölüm
    S01E06 - Hudutsuz Sevda 6.Bölüm
    Zeynep, babasının ailesinin tüm kirli işlerini ifşa ederek tehdit ettiğinde, Halil İbrahim ve dostları özgürlüklerine kavuşur. Ancak Levent ve ailesi, bu mağlubiyeti kabul etmek istemezler; Zeynep'in güvenliği karşılığında Halil İbrahim'in hayatını talep ederler. Fikret, kardeşinin hayatını mı, yoksa kalbini mi koruyabilecektir?
    Hudutsuz Sevda 7.Bölüm
    S01E07 - Hudutsuz Sevda 7.Bölüm
    Zeynep'in hatrına, Halil İbrahim ve Fikret, dava konularını kan dökmeden çözmek amacıyla konuşmaya karar verirler. Bu zorlu mücadelenin ortasında Halil İbrahim, halkın destekçisi olduğunu fark ederek, Leto ve Kulpalar'a karşı büyük bir avantaj elde eder. Böylece kurtlar sofrasında yerini alacak ve güçlü bir kozla rakiplerine karşı duracaktır.
    Hudutsuz Sevda 8.Bölüm
    S01E08 - Hudutsuz Sevda 8.Bölüm
    Zeynep’in suçsuz olduğundan emin olan Halil İbrahim, Zeynep’i kaçırıp kurtarmak istese bile Zeynep’in özgürlüğü Asiye’nin iki dudağı arasındadır. Zeynep için Asiye’nin ayağına gitmeyi bile kabul eden Nedime, gururundan vazgeçse de kızından vazgeçebilecek midir?
    Hudutsuz Sevda 9.Bölüm
    S01E09 - Hudutsuz Sevda 9.Bölüm
    Zeynep’in ülkeyi terk etmektense kalıp Halil İbrahim ile evlenecek olması hem Halil İbrahim’in ailesini hem de Zeynep’in ailesini derinden sarsar. Asiye, Zeynep’in Halil İbrahim’e kaçmasını bahane ederek Leyla’nın nişanını hızlandırır.
    Hudutsuz Sevda 10.Bölüm
    S01E10 - Hudutsuz Sevda 10.Bölüm
    Kendine karşı tuzak kurulacağını öğrenen Halil İbrahim ise bütün düşmanlarından kurtulabilmek için tehlikeli planlar yapar. Ava çıkarken kim avlanacaktır?
    Hudutsuz Sevda 11.Bölüm
    S01E11 - Hudutsuz Sevda 11.Bölüm
    Halil İbrahim'in son güç gösterisi, düşmanları arasında büyük bir sarsıntıya neden olur. Yılmaz, Halil İbrahim’in zayıf noktası olan masumları ve sevdiklerini hedef alırken, Rızvan'ın alacağı karar tüm ailelerin dinamiğini sarsacaktır.
    Hudutsuz Sevda 12.Bölüm
    S01E12 - Hudutsuz Sevda 12.Bölüm
    Halil İbrahim ve Rızvan, Fikret’in liderliğinde Yılmaz’a karşı birlik olurlar. Zeynep ve Nedime’nin kazanmış olmasına tahammül edemeyen Asiye ise bu barışı kabullenmez ve kendisi Yılmaz ile bir anlaşma yapar.
    Hudutsuz Sevda 13.Bölüm
    S01E13 - Hudutsuz Sevda 13.Bölüm
    Halil İbrahim kaçırılınca Zeynep onun hayatını kurtarabilmek için Asiye ile uzlaşmak ister fakat onun Halil İbrahim için yaptığı fedakarlıkları kendi ailesinin onun için yapmayacağıyla yüzleşir. Yılmaz’a boyun eğmeyen Fikret, kendi yolunu çizmek için yeni ortaklıklar kurar.
    Hudutsuz Sevda 14.Bölüm
    S01E14 - Hudutsuz Sevda 14.Bölüm
    Yılmaz’ın Halil İbrahim’e yaptıkları herkesin kendi eceliyle yüzleşmesine sebep olur. Halil İbrahim’in kurtulmasına en çok sevinen Zeynep ile de aralarında ateşli bir kavuşma olur. Fakat yaşananlar Yılmaz’ın babasının kulağına gidince Halil İbrahim’le birlikte Oğuz, Fikret ve Rızvan’ın da fişlerinin çekilmesi için ekiplerini işe koyar.
    Hudutsuz Sevda 15.Bölüm
    S01E15 - Hudutsuz Sevda 15.Bölüm
    Nikah sırasındaki çatışmada Rızvan dahil birçok kişi darbe almıştır. Herkesin birbirine silah çekmesi eski itimatsızlıkları yeniden doğurur ve yapılan anlaşmalar, kurulan ittifaklar bozulur, hısımlar yeniden hasım olur.
    Hudutsuz Sevda 16.Bölüm
    S01E16 - Hudutsuz Sevda 16.Bölüm
    Halil İbrahim ve Fikret’in düşmanlığı iyice kızışır. Bir büyük yüzleşme de Rızvan’ın yanında olmak için aynı çatı altında olan Nedime ve Asiye arasında başlar. Bütün sevdiklerinin arasında kalmak istemeyen Zeynep ise yalnızca kendini çatışmalardan uzaklaştırabilir.
    Hudutsuz Sevda 17.Bölüm
    S01E17 - Hudutsuz Sevda 17.Bölüm
    Halil İbrahim ve Fikret arasındaki sular şimdilik durulmuş olsa da Letolar rahat durmayacaktır. Letoların küçük oğlu Tuncay’ın dönüşünü fırsat bilen Yılmaz’ın Rızvan’ın intikamını almak için adice planları vardır.
    Hudutsuz Sevda 18.Bölüm
    S01E18 - Hudutsuz Sevda 18.Bölüm
    Zeynep sayesinde hayatta kalmayı başaran Halil İbrahim, Fikretler ile yeniden anlaşma masasına otursa da öncesinde kurtulmaları gereken ortak bir düşmanları vardır.
    Hudutsuz Sevda 19.Bölüm
    S01E19 - Hudutsuz Sevda 19.Bölüm
    Halil İbrahim ve Zeynep oldukça farklı durumlarda, birbirlerinden ayrı hapsolurlar. Yılmaz belasından kurtulup kurtulamadıkları belli olmamışken Rızvan’ın dönüşü ile gizli bir ittifak ortaya çıkar.
    Hudutsuz Sevda 20.Bölüm
    S01E20 - Hudutsuz Sevda 20.Bölüm
    Fikret, Yavuz ve Levent’in hala Halil İbrahim’in yanında durmaları, babalarıyla oğulları arasında iç savaşın başlamasına neden olur. Bu dönemde "Babana bile güvenmeyeceksin" diye boşuna dememişler, derler.
    Hudutsuz Sevda 21.Bölüm
    S01E21 - Hudutsuz Sevda 21.Bölüm
    Oğuz üsteğmenin yaralanması sonucu onu yakın takibe alan Halil İbrahim hem düşmanlarının hem de devletin dikkatini iyice üzerine çekmiştir. Devletin de kızışması üzerine davetsiz bir misafir, Halil İbrahim mevzusuna el atmaya gelir. Her zaman düşmanlarından bir adım ileride olan Halil İbrahim, kıskanç bir kadının yapacaklarını öngörememiştir.
    Hudutsuz Sevda 22.Bölüm
    S01E22 - Hudutsuz Sevda 22.Bölüm
    Halil İbrahim hayatında ilk defa kaybetmekten korktuğu bir şey ile yüzleştiğini itiraf eder. Zeynep her ne kadar Halil İbrahim’e kavuşmuş olsa da kendisinin olana göz dikenin karşısında daha fazla sessiz kalmaz.
    Hudutsuz Sevda 23.Bölüm
    S01E23 - Hudutsuz Sevda 23.Bölüm
    Halil İbrahim tam olarak istediği cezayı kesemese de herkes hak ettiğini bir şekilde bulur. Kadınlar arasında da sular durulmamaktadır. Zeynep hem babasının hem de kocasının evinden kovulmasına rağmen gitmeyen kadınlar ile sınanır.
    Hudutsuz Sevda 24.Bölüm
    S01E24 - Hudutsuz Sevda 24.Bölüm
    Halil İbrahim patlama olmadan herkesi kurtarmayı başarır. Zeynep ve Ceylan arasındaki gerginlik devam ederken Halil İbrahim’in kimin tarafını tutacağı büyük önem taşıyacaktır. Babalar özgürlüklerine kavuşurken hapsedilen kişi bir başkası olur.
    Hudutsuz Sevda 25.Bölüm
    S01E25 - Hudutsuz Sevda 25.Bölüm
    Yılmaz’ın sonunu hiç beklenmedik biri getirir. Bu son, beraberinde kimsenin karşısına almak istemeyeceği bir babayı öfkelendirir ve herkesin korktuğu başına gelir. Yılmaz’ın babası Nihat, intikam için sonunda boş bıraktığı meydana döner. Halil İbrahim ne olursa olsun dik duruşunu sergilemeye devam eder. Zeynep arkasında Halil İbrahim gibi bir kocası olduğu için babasını bile tehdit etmekten çekinmez.
    Hudutsuz Sevda 26.Bölüm
    S01E26 - Hudutsuz Sevda 26.Bölüm
    Herkes kendi oğlunu işin içinden sıyırmaya çalışırken Nihat kararını çoktan vermiştir. Ne kadar acımasız bir adam olduğunu kararını babalara açıklarken kanıtlar. Bir baba oğluna kızabilir, cezalandırabilir fakat onu öldürebilir mi? Halil İbrahim, Nihat’ın ava giderken avlanması için bir plan yapar. Fakat hesapta olmayan bir kişi tüm planları al üst eder.
    Hudutsuz Sevda 27.Bölüm
    S01E27 - Hudutsuz Sevda 27.Bölüm
    Bir düşmana karşı en iyi silah başka bir düşmandır demişler. Babalar, oğullarının ölüm emrini alınca işler değişir. Nihat’ın bu oynu ile herkesin asıl rengi bir kere daha ortaya çıkar. Ne yazık ki Fikret bu konuda diğerleri kadar şanslı değildir.
    Hudutsuz Sevda 28.Bölüm
    S01E28 - Hudutsuz Sevda 28.Bölüm
    Asiye Leto’nun ani ölümü herkesi şok eder. Kapıya gelen jandarma Ceylan’ı gözaltına alırken, Halil İbrahim olayın neden olduğunu çözmeye çalışır. Ceylan kendisini azmettiren kişinin Zeynep olduğunu söyleyince ortalık iyice karışır.
    Hudutsuz Sevda 29.Bölüm
    S01E29 - Hudutsuz Sevda 29.Bölüm
    Cezaevinde saldırıya uğrayan Zeynep hemen hastaneye kaldırılır. Halil İbrahim, Zeynep’e bunu yapanlardan hesap sormak için harekete geçer. Kızının başına geleni duyan Rızvan Leto çaresizce üzülür.
    Hudutsuz Sevda 30.Bölüm
    S01E30 - Hudutsuz Sevda 30.Bölüm

    Hayran tepkileri

    Back to Top