Hesabım
    Safir
    1. Sezon
    Puanım :
    Safir

    Özet

    Gülsoy ailesinin bir gecede değişen ihtiras, tutku, intikam ve zorbalık sınavları ile dolu tehlikeli yollarda kaybolma hikayesini konu alıyor.

    Sezon bilgisi:

    26 Bölüm
    orijinal kanal: Atv
    İlk yayın tarihi: 4 Eylül 2023
    219 Fotoğraf | 26 Video
    İlhan Şen
    İlhan Şen
    Özge Yağız
    Özge Yağız
    Burak Berkay Akgül
    Burak Berkay Akgül
    İpek Tuzcuoğlu
    İpek Tuzcuoğlu
    Safir 26.Bölüm Final Fragmanı 1:05
    Safir 26.Bölüm Final Fragmanı
    39 gösterim
    Safir 25.Bölüm Fragmanı 0:59
    Safir 25.Bölüm Fragmanı
    104 gösterim
    Safir 24.Bölüm Fragmanı 0:59
    Safir 24.Bölüm Fragmanı
    90 gösterim
    • Fotoğraf Safir
    • Fotoğraf Safir
    • Fotoğraf Safir
    • Fotoğraf Safir
    • Fotoğraf Safir
    • Fotoğraf Safir
    • Fotoğraf Safir
    • Fotoğraf Safir
    • Fotoğraf Safir
    1. sezon bölümleri
    Safir 1.Bölüm
    S01E01 - Safir 1.Bölüm
    Kapadokya’nın ileri gelen ailelerinden Gülsoylar, büyük oğulları Ateş’in Amerika’dan dönüşüyle bir araya gelirler. Abisinin kesin dönüş yapmasıyla Yaman çocukluk aşkı Feraye’nin doğum gününde ona sürpriz bir evlenme teklifi yapmaya karar verir. Ancak o gece küçük kardeşi Okan’la başlarına gelen felaket tüm dengeleri değiştirecek, herkesin hayatını alt üst edecektir.
    Safir 2.Bölüm
    S01E02 - Safir 2.Bölüm
    Bebeği olacağını öğrenen Feraye şimdi çok daha zor durumdadır. Bebekten kimsenin haberdar olmasını istemez. Ateş, Feraye’nin bu büyük sırrını saklayacak mıdır? Yaman ise Cemile’nin tehditleri karşısında apar topar Aleyna ile evlenir.
    Safir 3.Bölüm
    S01E03 - Safir 3.Bölüm
    Feraye ise Kapadokya'dan kaçmak için başka çıkış yolları ararken Cemile kendi menfaati için ona yardımcı olur. Muhsin'in onayı alınır, Feraye İstanbul'a gidecektir. Ama hiçbir şey planlanan gibi gitmez.
    Safir 4.Bölüm
    S01E04 - Safir 4.Bölüm
    Vural’ın evine baskın yapmasına çok sinirlenen Ömer, Vural’la ipleri kopartma noktasına gelir. Vural cephesinde gerginlik tırmanır. Okan işin içinden kendi başına çıkmak isterken her şeyin daha da sarpa sarmasına sebep olur.
    Safir 5.Bölüm
    S01E05 - Safir 5.Bölüm
    Feraye’nin kendisini abisi Ateş’le aldattığını zanneden Yaman, Feraye’ye hayatı zehir etmeye yemin eder. Yaman’ın ardı arkası kesilmeyen hamleleriyle Feraye iyice zor durumda kalır. Bu arada hızlı bir biçimde düğün hazırlıklarına başlanır.
    Safir 6.Bölüm
    S01E06 - Safir 6.Bölüm
    Ateş, Feraye’yi bıraktığı zor durumdan ötürü Yaman’a kızıp, Feraye’nin yanında durur.  O bilmesi gereken her şeyi zaten biliyordur. Ve Yaman’a rağmen kına gerçekleşir. Kına gecesinin sonunda Bade, Feraye’yle Ateş’in konuşmalarını duyar ve bebek mevzusunu öğrenir.
    Safir 7.Bölüm
    S01E07 - Safir 7.Bölüm
    Okan’ın peşinde olan Sarp, Cemile ve Okan konuşurken büyük bir sırrı öğrenir. Bora içinse yurtdışında yapılacak bir tedaviyle iyileşme şansı doğar. Bu gelişmelerle Bora cephesinde gerilim iyice artar.
    Safir 8.Bölüm
    S01E08 - Safir 8.Bölüm
    Yaman'ın kaza geçirdiğini öğrenen Ömer bu şokla Alzheimer atağı geçirir. Yaman ameliyata alınırken Feraye de üzüntüden düşük tehlikesi atlatır. Kendine gelen Yaman abisine bıraktığı mektubun peşine düşer. Okan'a mektubu odasından almasını söyler. Okan mektubu alabilecek midir? Yoksa tüm gerçeklerin yazılı olduğu mektup başka birinin eline mi geçecektir?
    Safir 9.Bölüm
    S01E09 - Safir 9.Bölüm
    Okan, Sarp'ın Vural'ı ortadan kaldırma teklifine evet dedikten sonra içi rahat değildir ve kararından şüphe etmektedir. Abisini bu işbirliğine nasıl ikna edeceğini düşünmektedir. Cemile ise Sarp konusundan dolayı sıkışmış hissetmektedir. Vural, Ateş'e kurmaya çalıştığı tuzak başarısız olmasına rağmen, vazgeçmez ve Ateş'e daha tehlikeli bir oyun hazırlamaya kararlıdır. Ateş'in başını belaya sokmayı başarabilecek mi? Yoksa Gülfem'in "Bade'nin kızın olmadığını biliyorum" tehdidi karşısında vaz mı geçecek? Gülfem ve Ömer'in baskısı arttıkça, Aleyna daha fazla hırslanır ve bir plan yapar. Cemile, kızının planını öğrendiğinde ise işler iyice karışmış olur.
    Safir 6.Bölüm
    S01E10 - Safir 6.Bölüm
    Cemile'nin etkisiyle, Aleyna Yaman'dan hamile kalmayı düşünür, ancak Yaman'ın ret yanıtıyla karşılaşır. Aleyna, bebek sahibi olma fikrinden vazgeçecek midir? Ateş cephesinde ise dengeler değişmektedir.
    Safir 11.Bölüm
    S01E11 - Safir 11.Bölüm
    Feraye'nin gücü elde etme hırsını fark eden ve bu yüzden abisini tercih ettiğini düşünen Yaman, dedesinin teklifini sırf bu nedenle kabul eder. Şirketin başına kimin geçeceği sorusu gündemdedir, Yaman mı yoksa Ateş mi? Öte yandan Vural cephesinde, Bora'nın iyileşme haberi büyük bir sevinçle karşılanır. Artık iyileşen Bora, evine dönmenin ardından yeni bir aşamaya geçmek üzere ne gibi adımlar atacaktır?
    Safir 12.Bölüm
    S01E12 - Safir 12.Bölüm
    Bir başka şüpheye kapılan Ateş de Feraye ve Yaman ikilisini yakın gözlem altına almıştır. Her ne kadar anlaşmalı bir evlilik olsa da aralarındaki, Ateş aşka düştüğü Feraye’yi kıskanmaktadır. Peki ya bebeğin babasının Yaman olduğunu öğrenirse. Neler yapacağını, ne yönde kararlar alacağını kestirmek zor olacaktır.
    Safir 13.Bölüm
    S01E13 - Safir 13.Bölüm
    Yaman, atölyede Feraye ile kilitli kalmalarının ardındaki gizemi çözmeye çalışırken, Feraye'nin karnındaki bebeğin babasının kendisi olduğundan şüphelenir. Bu konudaki belirsizliği ortadan kaldıramayan Ateş, sonunda herkesi bir araya getirip konuyu yüzleştirmeye karar verir.
    Safir 14.Bölüm
    S01E14 - Safir 14.Bölüm
    Yaman'ın kollarında hastaneye yetiştirilirken ona bebeğin babası olduğunu itiraf etmiş olan Feraye, bebeğini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır. Bora tarafından kafasına dayanmış olan silahın her an ateşleneceğini bilen Okan ise abilerinin ikisini birden kaybettiğini sanmaktadır. Gülsoy kardeşler bir kabusa dönüşen bu geceden nasıl kurtulacak?
    Safir 15.Bölüm
    S01E15 - Safir 15.Bölüm
    Yaman ve Ateş, Feraye tartışması yüzünden karşı karşıya gelmişken, Yaman, varlığını bilmedikleri bir tetikçinin silahından çıkan kurşunla yaralanır. Feraye ise büyük bir öfke ve nefretle; bebeğini kaybetmesinin sorumlusu olan Bora’nın karşısına dikilir.
    Safir 16.Bölüm
    S01E16 - Safir 16.Bölüm
    Bir avukat olarak arkadaşına destek olan Güneş, Bade’nin gerçek ailesiyle ilgili bilinmeyen gerçeklere ulaşır. Şirkete geri dönen Ömer'i ise beklenmedik bir sürpriz karşılar. Gülsoylar, yeni bir krizin eşiğindedir. Ateş, hayatına bir Gülsoy olarak mı, yoksa bir Bakırcı olarak mı devam edecektir?
    Safir 17.Bölüm
    S01E17 - Safir 17.Bölüm
    Ömer torunlarının yüksek çabasıyla serbest bırakılır ama bu geçici bir karardır, hâlâ hapse girme tehlikesi devam etmektedir. İşte tam da bu hassas günlerde Vural, Ateş'le ilgili gerçeği Ömer'e açıklar. Bu aileye adım attığı ilk günden beri gelininin onları kandırdığını öğrenen Ömer, Gülfem'i evden kovar.
    Safir 18.Bölüm
    S01E18 - Safir 18.Bölüm
    Feraye, Çetin'in baskısıyla müştemilata geri dönmek zorunda kalmıştır. Ama Hazal ve Okan sayesinde yine de evden kaçarak Yaman'ın yanına gider.
    Safir 19.Bölüm
    S01E19 - Safir 19.Bölüm
    Dedesi olarak gördüğü Ömer'i hapse girmekten kurtarmak için Gülsoy Holding'i yabancılara satmaya kararlıdır. Yaman bu duruma ne tepki verecek? Okan, iki ağabeyinin savaşı arasında hangi tarafı seçecek?
    Safir 20.Bölüm
    S01E20 - Safir 20.Bölüm
    Güneş ortadan kaybolan Ateş için endişelidir. Okan'ın da araya girmesiyle birlikte Yaman, Ateş'in peşine bu defa hesap sormak için değil hayatını kurtarmak için düşer.
    Safir 21.Bölüm
    S01E21 - Safir 21.Bölüm
    Feraye son günlerde Yaman'ın üstüne fazla gittiğini düşünüp geri adım atar. İkili yeniden sıcacık aşk dolu anlar yaşar. Bekir'den alacağı kanıtlar sayesinde Aleyna'dan kurtulacağını düşünen Yaman, Feraye'ye kavuşmak için iyice umutlanır.
    Safir 22.Bölüm
    S01E22 - Safir 22.Bölüm
    Gülsoyların konağına gelen haciz, herkesi derinden sarsar. Ömer ve Okan Ateş'ten yardım almak istese de Yaman ise bunu asla kabul etmez. Gülsoylar bu büyük sorundan nasıl kurtulacaktır?
    Safir 23.Bölüm
    S01E23 - Safir 23.Bölüm
    Ömer ve Şermin için düzenlenen yemek davetine el ele katılan ve bir çift gibi görünen Feraye ve Ateş, geceye damgasını vurur. Yaman dayanamaz ve Feraye'ye tüm bu olanlar için hesap sorar.
    Safir 24.Bölüm
    S01E24 - Safir 24.Bölüm
    Ailenin başına gelen felaketler zincirine eklenen bu son halka Okan için bardağı taşıran son damla olur. Okan'ın içine düştüğü buhran Yaman'ın aldığı kararları gözden geçirmesine sebep olacaktır.
    Safir 25.Bölüm
    S01E25 - Safir 25.Bölüm
    Feraye, Yaman'ı bir kez daha hayal kırıklığına uğrattığı için perişandır. Ateş ise hız kesmez. Bu sefer de buzları eritmek bahanesiyle Yaman'ı ve tüm Gülsoy ailesini akşam onlara davet eder.
    Safir 26.Bölüm Final
    S01E26 - Safir 26.Bölüm Final
    Son zamanlardaki büyük sarsıntının ardından Yaman ve Feraye'yi zor günler beklemektedir. Feraye, hayata sıkı sıkıya sarılmaya çalışırken, Yaman da hayatının aşkını kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top