Hesabım
    Bir Sevdadır
    1. Sezon
    Bir Sevdadır

    Sezon bilgisi:

    12 Bölüm
    orijinal kanal: Trt 1
    İlk yayın tarihi: 31 Ocak 2024
    76 Fotoğraf | 8 Video
    Feyyaz Şerifoğlu
    Feyyaz Şerifoğlu
    Sude Zülal Güler
    Sude Zülal Güler
    Ekin Mert Daymaz
    Ekin Mert Daymaz
    Sinan Tuzcu
    Sinan Tuzcu
    Bir Sevdadır 12.Bölüm Fragman VCRH STCRH 1:03
    Bir Sevdadır 12.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    Bir Sevdadır 11.Bölüm Fragman VCRH STCRH 1:05
    Bir Sevdadır 11.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    58 gösterim
    Bir Sevdadır 10.Bölüm Fragman VCRH STCRH 0:57
    Bir Sevdadır 10.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    • Fotoğraf Bir Sevdadır
    • Fotoğraf Bir Sevdadır
    • Fotoğraf Bir Sevdadır
    • Fotoğraf Bir Sevdadır
    • Fotoğraf Bir Sevdadır
    • Fotoğraf Bir Sevdadır
    • Fotoğraf Bir Sevdadır
    • Fotoğraf Bir Sevdadır
    • Fotoğraf Bir Sevdadır
    1. sezon bölümleri
    Bir Sevdadır 1.Bölüm
    S01E01 - Bir Sevdadır 1.Bölüm
    Yasin, milyonların sevgilisi ünlü bir Karadenizli futbolcu, Yeşil ise hayata epey yenik başlayan bir genç kadın.Yeşil okutulmamıştır, erken yaşta evlendirilmek için büyütülmüştür. Henüz 18’ine bile basmamışken Cenap Ağa’nın oğlu Ünal ile evlendirilirken biri onu düğününden kaçırır. Bu kişi, Yasin’in ikizi ünlü futbolcu Ersin’dir. Aynı gece yaşanan kovalamacada Ersin ölür. Ünal sakat kalır ve kardeşi Ferhat ölür. Yeşil hapse girer, 7 yıl yatar. Orada ikiz çocukları olur: İshak ve Boncuk.
    Bir Sevdadır 2.Bölüm
    S01E02 - Bir Sevdadır 2.Bölüm
    Bıçakçı konağının kapısına dayanan Tufan Dağlıca, Yeşil’i alabilecek mi? Çocukların Ersin’den olup olmadığından emin olmak isteyen Bıçakçılar, DNA testini yaptırınca çıkan sonuçla yüzleşebilecek mi?
    Bir Sevdadır 3.Bölüm
    S01E03 - Bir Sevdadır 3.Bölüm
    Yeşil'in çocuklarının velayetini Bıçakçı ailesine verip vermeyeceği merak konusuyken, Cenap Ağa'nın Mardin'den İstanbul'a gelip İshak Ali Bıçakçı’dan Yeşil’i almak istemesiyle olaylar iyice karmaşık bir hal alır.
    Bir Sevdadır 4.Bölüm
    S01E04 - Bir Sevdadır 4.Bölüm
    Doğdukları günden beri çocuklarından bir an bile ayrılmayan Yeşil, İshak ve Boncuk’un yokluğunda bu acıyla baş edememektedir. Çocukları için canını vermeye hazır olan Yeşil, Cenap Ağa'ya teslim olacak mıdır?
    Bir Sevdadır 5.Bölüm
    S01E05 - Bir Sevdadır 5.Bölüm
    Ünal yaptığı takas sayesinde Yeşil’i ele geçirdiğinden emindir. Sonunda hedefine ulaşmıştır. Tufan ise bu işi sorunsuz halletmek zorundadır. Aksi halde babasının ona duyduğu tüm güveni tekrar kaybedecektir. Cenap Ağa çiftliğinde sevinçli haber beklenirken, Bıçakçı’lar büyük bir oyunun içine girmiştir.
    Bir Sevdadır 6.Bölüm
    S01E06 - Bir Sevdadır 6.Bölüm
    Yasin, doping kumpasının arkasında Tufan olduğunu öğrenir. Tufan'ın yaptıklarını bağışlamayacak ve hesabını soracaktır. İkili arasındaki büyük savaş devam ederken Yasin'in futbol hayatına dönüp dönemeyeceği ise merak konusudur. Gülender, çocukları Yeşil'den ayırmak için yeni bir plan peşindedir.
    Bir Sevdadır 7.Bölüm
    S01E07 - Bir Sevdadır 7.Bölüm
    Yasin’in Tufan’a vurması düğünde çıkacak büyük kavganın ilk kıvılcımı olur. Düğünde büyük bir hengame yaşanırken Yeşil müştemilatta onu alıkoyan Ünal’ın adamından kurtulmaya çalışmaktadır.
    Bir Sevdadır 8.Bölüm
    S01E08 - Bir Sevdadır 8.Bölüm
    Yeşil’in tüm gerçekleri itiraf ettiği çocuklarına yazmış olduğu mektup Rukiye’nin eline geçmiştir. Yeşil bu mektubu Rukiye okumadan geri alabilecek mi? Karlıcaların Boğaziçi 1453 kulübünü satın alması şokuyla mücadele eden Yasin bu hamleye nasıl karşılık verecek?
    Bir Sevdadır 9.Bölüm
    S01E09 - Bir Sevdadır 9.Bölüm
    Gülender ve Menevşe geride kalan çocukları teselli etmek isterken oklar Rukiye’ye çevrilir. Karlıca cephesinde Ünal ve Tufan arasındaki çatışma büyüyecek midir?
    Bir Sevdadır 10.Bölüm
    S01E10 - Bir Sevdadır 10.Bölüm
    Menevşe ve Tufan arasındaki kıskançlık rüzgarları ne tarafa esecektir? Yeşil’e büyük bir sürpriz hazırlığında olan Yasin’in Yeşil için planı ne olacaktır? Ayağa kalkar kalkmaz soluğu Bıçakçı konağının kapısında alan Ünal’ı karşısında gören Yeşil ne yapacaktır?
    Bir Sevdadır 11.Bölüm
    S01E11 - Bir Sevdadır 11.Bölüm
    Yapbozun tüm parçalarını birleştiren Yasin gerçeğe ulaşacaktır. Rukiye’nin konağı terk edeceğini öğrenen Yeşil, sonunda gerçeği Rukiye’ ye itiraf edip çocukların Ersin’in çocukları olmadığını söyleyecektir. Hiç beklemediği bir anda bu sırrı öğrenen Rukiye bu durum karşısında ne yapacaktır?
    Bir Sevdadır 12.Bölüm
    S01E12 - Bir Sevdadır 12.Bölüm

    Hayran tepkileri

    Back to Top