Hesabım
    Hung
    2. Sezon
    Puanım :
    Hung

    Sezon bilgisi:

    10 Bölüm
    orijinal kanal: HBO
    İlk yayın tarihi: 2010
    1 Fotoğraf
    Thomas Jane
    Thomas Jane
    Rolü : Ray
    Charlie Saxton
    Charlie Saxton
    Rolü : Damon
    Jane Adams
    Jane Adams
    Rolü : Tanya
    Anne Heche
    Anne Heche
    Rolü : Jessica Haxon
    • Fotoğraf Hung
    • Fotoğraf Hung
    2. sezon bölümleri
    Just the Tip
    S02E01 - Just the Tip
    Ray hamile müşterisi Claire ile görüşürken yeni iş ortakları Tanya ve Lenore gelecek için pek umut vaad etmemektedir. Darby ve Damon tarafından kendisine yapılan eleştiri nedeniyle incinen Jessica Ronie ile olan evliliği konusunda şüpheye düşer. Tanya işi ile ilgili bir meslektaşına akıl danışır.
    "Tuscon Is the Gateway to Dick" or "This Is Not Sexy"
    S02E02 - "Tuscon Is the Gateway to Dick" or "This Is Not Sexy"
    Ray Claire’e evlilik hakkında akıl vererek bir müşterisini kaybetme riskine girerken Tanya Ray için büyük bir balık yakalayabileceğini kanıtlamaya çalışır. Ray beyzbol takımının tüm ulaşım masraflarını öderken Jessica Darby’i utandırır. Tanya ve Lenore arasındaki sorunlar devam etmektedir.
    "Mind Bullets" or "Bang Bang Bang Motherfu**er"
    S02E03 - "Mind Bullets" or "Bang Bang Bang Motherfu**er"
    Tanya yeni patronunun talepleri karşısında çileden çıkar ve Lenore ile nasıl başedeceği ile ilgili Charlie’ye danışır. Jessica ekonomik kriz nedeniyle sıkıntılı günler yaşarken Ronnie’nin bulduğu çözüm onu memnun etmez.
    "Sing It Again Ray" or "Home Plate"
    S02E04 - "Sing It Again Ray" or "Home Plate"
    Ray Lenore’ye bir ultimaton verir ve onunla bağları koparabileceği hakkında Tanya ile konuşur. Ray Damon’ın yaşadığı sıkıntıları günlerde bulduğu yeni hobisi ile ilgili Tanya’nın tavsiyelerini dikkate alırken Lenore Ray’in uyarılarını dikkate almaz ve Jessica’ya Ronnie ile bir alışveriş önerir. Ray bir müşterisi ile buluşmak üzereyken otel lobisinde Mike ile karşılaşınca soğuk kanlılığını korumak zorunda kalır.
    "A Man, A Plan" or "Amniotique" or "Thank you Jimmy Carter"
    S02E05 - "A Man, A Plan" or "Amniotique" or "Thank you Jimmy Carter"
    Tanya Ray için iyi bir müşteri ayarlar. Ancak Damon ile ilgili acil bir durum bu buluşmayı tehlikeye atar. Ray müşterisini kaçırmamak için yerini dolduracak birini bulmak zorunda kalır. Ray’in yerine Mike’ı göndermesi Tanya’yı çileden çıkarırken bu arada Ronnie’nin aşırı şüpheci tavırları Jessica’yı iyice sinirlendirir.
    Beaverland
    S02E06 - Beaverland
    Jessica evde gördüğü kunduzu yakalaması için Ray’den yardım ister. Frances’in Mike’ı tutmak istemesi üzerine Tanya ve Ray tartışırlar. Tanya suçluluk duygusu konusunda Charlie’nin tavsiyelerini dinlerken Ray yakınlaşması oldukça zor bir müşteriyle uğraşmak zorundadır.
    The Middle East Is Complicated
    S02E07 - The Middle East Is Complicated
    Bir humus tartışması Ray’i Yael ve yeni müşterisi Samara arasında kültürel bir seçim yapmak zorunda bırakır. Frances’ten aldığı tüm parayı harcayan Tanya yaşadığı suçluluk duydusundan kurtulabilmek için Charlie’den yardım ister. Jessica’nın eski alerjisi tekrar ortaya çıkar. Lenore Tanya’nın ikiyüzlülüğünü öğrenince deliye dönerken Liz Ray’e özel hayatından bahseder.
    Third Base "Tu touches au but" or "The Rash"
    S02E08 - Third Base "Tu touches au but" or "The Rash"
    Takımın tüm malzemeleri holiganlar tarafından kullanılamaz hale getirilince Ray takımın geleceğini kurtarmak için mezunlar maçında oynamayı kabul eder. Tanya'nın açgözlülüğünden sıkılan Frances'in Mike'ın takıma bağış yapmasını istemesi üzerine kafası karışır ve ilişkilerini sorgulamaya başlar. Jessica'nın alerjisinin tekrar ortaya çıkmasıyla Ronnie ondan uzak durması için Ray'i uyarır.
    Fat Off My Love / I' "Du fric avec des sentiments" or "I'm the Allergen"
    S02E09 - Fat Off My Love / I' "Du fric avec des sentiments" or "I'm the Allergen"
    Mike Ray'i ihanetle suçlarken Ronnie ve Jessica arasındaki gizli kalmış duygular ve hayal kırıklıkları ortaya çıkar.Okulda aldığı kötü haberlerin ardından Mike Ray'i ihanet etmekle suçlar. Tanya aldığı parayı Frances'e iade etmediğini itiraf eder. Ronnie Jessica ile birlikte dermatoloji ödül törenine katılır. Ödül konuşması sırasında herkesin içinde Jessica'ya olan tüm öfkesini ve hayal kırıklığını ortaya çıkarır. Jessica ise teselli için Ray'e gider.
    Even Steven / Luckie "On est quitte" or "Luckiest kid in Detroit"
    S02E10 - Even Steven / Luckie "On est quitte" or "Luckiest kid in Detroit"
    Ray Jessica'yı geri kazanabilmek için ikinci bir şans ararken Tanya hatasını telafi etmeye çalışır.
    Ray Jessica ile birlikte olabilmek için ikinci bir şans ararken işe ara vermeyi düşünür. Ancak Lenore ondan kolay vazgeçmeyecektir. Tanya yaptığı hatayı telafi etmek için Frances ve Ray'i ziyaret eder. Ronnie eve döndüğünde Jessica'nın gelecekleri ile ilgili önemli bir karar verdiğini öğrenir.

    Hayran tepkileri

    Back to Top