Hesabım
    The Closer
    6. Sezon
    Puanım :
    The Closer

    Sezon bilgisi:

    15 Bölüm
    orijinal kanal: TNT
    İlk yayın tarihi: 12 Temmuz 2010
    Kyra Sedgwick
    Kyra Sedgwick
    Rolü : Brenda Leigh Johnson
    J.K. Simmons
    J.K. Simmons
    Rolü : Will Pope
    Corey Reynolds
    Corey Reynolds
    Rolü : David Gabriel
    Jon Tenney
    Jon Tenney
    Rolü : Fritz Howard
    6. sezon bölümleri
    The Big Bang
    S06E01 - The Big Bang
    Balkonundan takım yıldızlarının fotoğraflarını çekmeyi seven bir adam öldürülür. Araştırma sırasında Brenda ve ekibi adamın ilişki yaşadığı bir kadın olabileceğini düşünür. Brenda beklenmeyen bir sorun ile karşı karşıyadır.
    Help Wanted
    S06E02 - Help Wanted
    Brenda ve ekibi ortadan kaybolan bir dadının peşine düşerken Raydor, Brenda’nın Şef Pope ile olan geçmişini sorgulamaktadır.

    Belediye Başkanı’nın yakın arkadaşları Diskins ailesinin dadısı ortadan kaybolur. Brenda ve ekibinden olayı araştırması istenir. Dadı tecavüze uğradıktan sonra ölü olarak bulunurken başlangıçta ilk şüpheli başkanın arkadaşları olarak gözükmektedir. Bu arada Raydor Brenda’nın Şef Pope ile olan geçmişini sorgulamaktadır. Brenda Pope’un Polis Departmanı Şeflik başvurusu incelemesine alışık olmadık bir ilgi göstermektedir.
    In Custody
    S06E03 - In Custody
    Brenda’nın araştırmakta olduğu ve de artık sonuçlanmak üzere dosya bir uyuşturucu bağımlısının intihar dosyası ile örtüşecektir...
    Layover
    S06E04 - Layover
    Heart Attack
    S06E05 - Heart Attack
    Off the Hook
    S06E06 - Off the Hook
    Belediye memuru Gabriel şartlı tahliye ile salınan bir kurul üyesinin ölümüne istemeden şahit olur. Yaklaşan polis şefi seçimleri nedeniyle Pope oldukça düşüncelidir. Şerif Pope umduğundan çok daha farklı bir sonuç elde eder.
    Jump the Gun
    S06E07 - Jump the Gun
    War Zone
    S06E08 - War Zone
    Brenda ve Gabriel bir tutukluyu ziyaret ederler. Tutuklu onlara ertesi gün işlenecek bir uyuşturucu çetesi cinayeti hakkında bilgi verir. Şerif Pope’un karşı çıkmasına rağmen olay D.A. ofisine devredilir ve ekip Raydor’ın yardımı ile araştırmaya devam eder. Bu arada Brenda’nın avukatı Gavin Baker bölümdeki sızıntıyı bulmak için tük ekip üyeleri ile görüşür.
    Last Woman Standing
    S06E09 - Last Woman Standing
    Executive Order
    S06E10 - Executive Order
    Brenda olası bir terör saldırısına neden olabilecek iki farklı davanın soruşturma sırasında zor anlar yaşamaktadır. Kendisi gibi şeflik için yarışan terörle mücadele birim şefi ile çalışmak zorundadır.
    Old Money
    S06E11 - Old Money
    High Crimes
    S06E12 - High Crimes
    Living proof
    S06E13 - Living proof
    Living Proof (2)
    S06E14 - Living Proof (2)
    Arnavut kan davası araştırmasında ilginç bir sır ortaya çıkar. Bir ailenin deşifre edilmesi üzerine Brenda yine araştırmaya girecektir.
    An Ugly Game
    S06E15 - An Ugly Game

    Hayran tepkileri

    Back to Top