Hesabım
    Game of Thrones
    1. Sezon
    Puanım :
    Game of Thrones

    Özet

    Game of Thrones'un ilk sezon hikayesi Geroge R.R. Martin'in yazdığı kitap serisi Buz ve Ateşin Şarkısı üzerine kuruludur. Hikaye, Kral Robert Baratheon'ın sağ kolunun gizemli bir şekilde ölmesiyle, Stark Hanesi'nin bölgesi olan Winterfell'a gelmesi ve Ned Stark'a yeni sağ kolu olmasını teklif etmesiyle başlar.

    Ned Stark, Kral'ın Sağ Eli'ni kim öldürdüğünü bulmak ve kendi ailesini de korumak için güneye gitmeye karar verir. Jon Arryn'in ölümünün arkasındaki karanlık sırlar açığa çıktıkça, Lannister Hanesi'nin de sırları ortaya çıkmaya başlar.

    Bu sırada Viserys Targaryen tahtın kendi hakkı olduğunu iddia ederken, yıllarca acı çektirdiği kız kardeşi Daenerys Targaryen'ı, çıkarları uğruna savaşçı bir kabile olan Dothrakilerin lideri Khal Drogo ile evlendirir. Daenerys, Khal Drogo'ya zamanla aşık olur ve kabilenin Khaleesi'si olur. Böylece Viserys'in planları beklenmedik şekilde suya düşer ve gücünü gittikçe yitirir. Duvar'da ise Ned Stark'ın gayrimeşru oğlu olarak bilinen Jon Snow, Duvar'ı yıllarca koruyan ve kutsal birlik olan Gece Nöbetçileri'ne katılır.
    Üyeler
    4,2 521 Puanlama, 4 Eleştiri

    Sezon bilgisi:

    10 Bölüm
    orijinal kanal: HBO
    İlk yayın tarihi: 17 Nisan 2011
    99 Fotoğraf
    Sean Bean
    Sean Bean
    Rolü : Lord Eddard "Ned" Stark
    Peter Dinklage
    Peter Dinklage
    Rolü : Tyrion Lannister
    Kit Harington
    Kit Harington
    Rolü : Jon Snow
    Emilia Clarke
    Emilia Clarke
    Rolü : Daenerys Targaryen
    • Fotoğraf Game of Thrones
    • Fotoğraf Game of Thrones
    • Fotoğraf Game of Thrones
    • Fotoğraf Game of Thrones
    • Fotoğraf Game of Thrones
    • Fotoğraf Game of Thrones
    • Fotoğraf Game of Thrones
    • Fotoğraf Game of Thrones
    • Fotoğraf Game of Thrones

    İzleyici eleştirisi

    Ilayda Gül Mermi
    Ilayda Gül Mermi

    1 değerlendirme Takip Et!

    5,0
    22 Ekim 2021 tarihinde eklendi
    İns açılır çünkü açılmasını istiyroum haydi bismilndjdhdjjdj jdjdhdhjd hdjdhdhdhdhdhhdjfhfh djdjjdhdhdhdh
    Hamza E.
    Hamza E.

    9 değerlendirmeler Takip Et!

    3,0
    28 Mart 2017 tarihinde eklendi
    Oldukça sürükleyici fakat çok fazla, hatta daha da fazla müstehcen sahne var. Son 3 bölümde heyecan artıyor ve sonlarda sürprizler keyif veriyor olsa da aşırı seks hatta porno klasmanındaki sahneler filmin gözümdeki imajını eksiye düşürdü. (konu ve işleyiş ne kadar muazzam olsa bile)
    Teşekkürler.
    sinema
    1 ziyaretçi
    0,5
    28 Eylül 2023 tarihinde eklendi
    Diziye bu siteden nasıl başlanıyor ben izliyemedim. Sadece fragmanlarını bulabildim. Bölumleri bulmam için yardımcı olur musunuz.
    Vural Ordulu
    Vural Ordulu

    1 değerlendirme Takip Et!

    5,0
    4 Ocak 2021 tarihinde eklendi
    Dizileri ya da filmleri açamıyorum nereden açılıyor lütfen birisi bana yardim etsin................
    nazire yörür
    nazire yörür

    1 değerlendirme Takip Et!

    5,0
    17 Aralık 2020 tarihinde eklendi
    Bölümler nasıl açılıyor yardım eder misiniz? fragmanlar dışında bir şey açamıyorum. ACİLLL!!!!!!!!!!!
    1. sezon bölümleri
    Winter Is Coming
    S01E01 - Winter Is Coming
    The Kingsroad
    S01E02 - The Kingsroad
    Bran kuleden düşüşünün ardından mucizevi bir şekilde hayatta kalırken Cersei ve Jaime ihanetlerinin ortaya çıkması konusunda endişelidirler. Catelyn, Bran’e bakmak için Winterfell’de kalırken kralın sağ kolu olmayı kabul eden Ned kızları Sansa ve Arya birlikte kuzey topraklarından ayrılır. Jon Snow Gece Bekçileri kardeşliğine katılmak için surlara doğru yol alır. Tyrio Jon’a katılmak için ailesiyle birlikte güneye gitmekten vazgeçer. Bu arada Dany yeni eşi Drogo’yu nasıl mutlu edeceğine odaklanmıştır. Viserys ise tahtını geri almak için beklemektedir. Catelyn Bran’i birinin öldürmeye çalıştığından şüphelenir ve iz sürmeye başlar. Kralın sağ kolu olan Ned ise kraliyet topraklarında zor durumdadır...
    Lord Snow
    S01E03 - Lord Snow
    Kralın sağ kolu olan Ned kraliyet topraklarında pek çok işle ilgilenmek zorundadır. Krallığın maddi problemleri de bulunmaktadır. Jamie Lannister ile Ned’in arasında geçmişten gelen bir anlaşmazlığa dair konuşma geçecektir. Prens Joffrey ise Arya’nın kurdu tarafından ısırılmıştır ve bu Stark’ların başına bela açacaktır...
    Cripples, Bastards, and Broken Things
    S01E04 - Cripples, Bastards, and Broken Things
    Ned, Lord Arryn’nin ölümü ile ilgili araştırma yapmaktadır. Ölmeden önce Arryn’in okumak istediği kitabı bulur ve Kral Robert’ın gayrimeşru çocukları olduğunu öğrenir. Bu arada Robert ve misafirleri Ned’in istemeyerek düzenlediği bir turnuvaya tanıklık ederler. Jon Siyah Kale’ye gelen korkak Sam’i diğerlerine karşı korurken Viserys ile yaşadıkları kavga Daenerys’i hayal kırıklığına uğratır. Sansa gelecekte bir kraliçe olduğunu hayal ederken Arya’nın hayalleri ise bambaşkadır. Catelyn kocasının müttefikleri ile görüşür. Tyrion ise yanlış zamanda yanlış yerdedir.
    The Wolf and the Lion
    S01E05 - The Wolf and the Lion
    Ned, John Arryn’in ölümünü araştırmaya devam ederken Arya babasına karşı bir komplo düzenlendiğini duyar. Bu arada Sansa mızrak dövüşü sırasında Çiçeklerin Şovalyesi olarak bilinen Sör Loras Tyrell’den çok etkilenir. Catelyn tarafından esir alınan Tyrion bir saldırı sırasında Catelyn’e yardım eder. Tyrion’ı kardeşi Lysa’ya görüten Catelyn hoş karşılanmaz. Daenerys’in Dothrakislerden bir çocuk sahibi olacağını duyan Kral Robert gelecekte olası bir Targaryen saldırısına karşı Daenerys’in ölümünü emreder. Ancak bu olay Ned ile arasında büyük bir tartışmaya neden olur ve Ned önemli bir karar verir. Bu arada Bran annesinin onu yalnız bırakmasına çok öfkelidir.
    A Golden Crown
    S01E06 - A Golden Crown
    You Win or You Die
    S01E07 - You Win or You Die
    The Pointy End
    S01E08 - The Pointy End
    Joffrey’nin krallığına karşı çıkan Ned, kraliçe tarafından yakalanır ve ihanetle suçlanır. Lannisterlar’ın Starklar’a karşı üstünlüğü devam ederken Robb savaş için babasının kuzey müttefiklerini toplar. Drogo’nun ordusu ise Yedi Krallık’a doğru ilerlemektedir.

    Ned’in yakalanmasının ardından Syrio ve Arya Lannister korumaları ile karşı karşıya kalırlar. Bu arada Cersei kendi çıkarları için Sansa’ya baskı yapmaktadır. Sansa babası için Joffrey’den merhamet dilerken yeni krala itaat etmesi için çağrılan Robb Lannisterlar’a karşı babasının kuzey müttefiklerini toplar. Surlarda ise John ve Gece Gözcüleri eski bir düşman ile karşı karşıyadırlar. Tyrion tepedeki kabileler ile bir ittifak oluşturur. Drogo’nun Dotrakhi’de yaptığı vahşi saldırının ardından Dany tekrar huzuru sağlamaya çalışmaktadır. Drogo’un ordusu ise dar denizden Yedi Krallık’a doğru ilerlemektedir.
    Baelor
    S01E09 - Baelor
    Fatih Akın'ın Altın Ayı ödüllü Duvar'a Karşı adlı filmindeki performansıyla uluslararası üne kavuşan Sibel Kekilli, bu pazar Yedi Krallığa adım atıyor. Shae karakteriyle diziye dahil olan Kekilli, ikinci sezonda da kadroda yer almaya devam edecek. Güç ve zenginliğe kavuşmak isteyen Shae, bu emelini Tyrion Lannister ile gerçekleştirmeye çalışacak.
    Fire and Blood
    S01E10 - Fire and Blood
    Yedi Krallık’ta trajik haber yayılırken Catelyn oğlunu düşüren Jaime’yi sorgular. Ned’in başına gelenlerin ardından Robb’un kaderi sonsuza dek değişir. Tyrion babasının şaşırtıcı kararı ile kralın sağ kolu olmak için güneye gider. Arya krallıktan kaçabilmek için yeni bir kimliğe bürünmeyi reddederken Joffrey’nin yaptıkları Sansa’yı korkutmaktadır. Jon ise Gece Nöbetçileri ve ailesi arasında seçim yapmak zorundadır. Denizin diğer tarafında ise Danny aşkı için çok ağır bir bedel öder.

    Hayran tepkileri

    • Hüseyin Emre D
      film'i nerden izleyebilirim acaba?
    • Bahar_cebeci123
      dizileri nerden izlicem açılmıyor
    • Okan B.
      flimi açamıyorum yardımcı olurmusunuz ?
    • Gasim A.
      Bans yardimci olurmusunuz.ben bakamiyorum bu filme
    Back to Top