Hesabım
    Shameless (US)
    1. Sezon
    Puanım :
    Shameless (US)
    Üyeler
    3,2 5 oy

    Sezon bilgisi:

    12 Bölüm
    orijinal kanal: Showtime
    İlk yayın tarihi: 9 Ocak 2011
    19 Fotoğraf
    William H. Macy
    William H. Macy
    Rolü : Frank Gallagher
    Emmy Rossum
    Emmy Rossum
    Rolü : Fiona Gallagher
    Justin Chatwin
    Justin Chatwin
    Rolü : Jimmy
    Jeremy Allen White
    Jeremy Allen White
    Rolü : Phillip "Lip" Gallagher
    • Fotoğraf Shameless (US)
    • Fotoğraf Shameless (US)
    • Fotoğraf Shameless (US)
    • Fotoğraf Shameless (US)
    • Fotoğraf Shameless (US)
    • Fotoğraf Shameless (US)
    • Fotoğraf Shameless (US)
    • Fotoğraf Shameless (US)
    • Fotoğraf Shameless (US)
    1. sezon bölümleri
    Pilot
    S01E01 - Pilot
    Dizinin ilk bölümünde Gallagher ailesinin üyeleri ile tanışıyoruz. Altı çocuklu alkolik baba Frank her gece kafayı çekip sızmaktadır. Kardeşlerine bakmak zorunda olan Fiona dışarı çıktığı nadir gecelerden birinde çantasını çaldırır ve ona yardım etmek için kahramanlık yapan Steve ile tanışır. Steve bir çamaşır makinesi ile Fiona’nın ilgisini kazanmaya çalışır. Lip kardeşi Ian’da rahatsız edici bir şeyler fark eder ve ona yardım etmeye çalışır.
    Frank the Plank
    S01E02 - Frank the Plank
    Barda Shelia’nın kocasının saldırısına uğrayan Frank eve döner ve Steve ve Ian’a saldırır. Tüm aile maaş günü olmasına rağmen ortalarda gözükmeyen Frank için endişelenmektedir ve her yerde onu ararlar. Oraya nasıl gittiğine dair hiçbir fikri olmayan Frank kendisini Kanada’da bulur. Fiona intikam almak için onu Kanada’ya gönderen Steve’den babasını derhal geri getirmesini ister. Eve dönen Frank Shelia’ya taşınmaya karar verir.
    Aunt Ginger
    S01E03 - Aunt Ginger
    Steve’den ayrılmasının ardından Fiona çocukluğundan beri ona aşık olan polis memuru Tony ile bir gecelik bir ilişki yaşar. Ancak Tony ilişkilerini devam ettirmek ister. Bu arada Steve onu affetmesi için Fiona’yı ikna etmeye çalışmaktadır. Frank, Shelia’nın evine iyice yerleşmiştir. Sosyal Sigortalar Kurumu’ndan bir görevli Gallagher ailesinin ev sahibi Ginger Teyze’nin sosyal güvenlik çeklerinin birisi tarafından alındığından şüphelenir. Frank ve ailesi hükümet görevlisi ertesi sabah onu görmek için gelmeden önce yaşlı teyzelerini bulup eve geri getirmek zorundadırlar. Ian sınıftaki kızlardan Mandy Milkovich’i reddeder. Mandy’nin ağabeylerine Ian’ın ondan faydalanmaya çalıştığını söylemesiyle Ian’ın başı belaya girer. Bu arada Lip para karşılığı diğer öğrencilerin yerine sınavlara girerek aile bütçesine katkı sağlamaya çalışmaktadır.
    Casey Casden
    S01E04 - Casey Casden
    Ginger Teyze’nin evden ayrılmasının ardından kendini çok yalnız hisseden Debbie doğumgünü partisinden bir çocuk kaçırınca Gallagher ailesinin başı belaya girer. Gallagher ailesi Chicago polisinin dikkatini çekmeden önce çocuğu güvenli bir şekilde geri götürmek zorundadır. Karen babasını hiçe sayarak Frank’ı baştan çıkarmaya çalışırken Shelia olanlardan habersiz yemek pişirmeye devam etmektedir. Ne yapacağını şaşıran Frank çeşitli bahanelerle evden uzaklaşarak içmeye devam eder. Bu sırada bir kızdan kurtulmak için söylediği yalan Kevin’ın yanlışlıkla Veronica’ya evlenme teklif etmesine neden olur.
    Three Boys
    S01E05 - Three Boys
    Kevin’ın zaten evli olduğunu bilen Fiona, Veronica’yı evlilikten vazgeçirmeye çalışır. Veronica’nın annesinin babasının düğün hediyesi olarak ona bir zarf bıraktığını anlatması üzerine evlenmekten vazgeçen Veronica parayı alabilmek için kararını değiştirir. Ancak Kevin’ın evli olması nedeniyle hep birlikte sahte bir nikah yapmaya karar verirler. Steve pahalı bir arabayı çalmaya çalışırken Fiona kendisini yolcu koltuğunda bulur. Ian ve Kash ilişkilerini biraz daha ileri götürmek istemektedir ancak Ian henüz buna hazır değildir. Veronica’nın kardeşi Marty’nin hapisten çıkması nikahı tehlikeye atarken Frank rutin sağlık kontrolleri sırasında kötü bir haber alır.
    Killer Carl
    S01E06 - Killer Carl
    Carl’ın okulda başı beladadır ve Fiona davranışları ile ilgili öğretmeninden bir mektup alır. Fiona okul müdürünü ikna etmeye çalışırken Lip diğer öğrencilerin yerine sınavlara girmeye devam etmektedir. O farkında olmasa ünü gitgide yayılır ve sonunda yakayı ele verir. Para kazanabilmek için kötü iş fikirlerini hayata geçirmeye devam eden Frank iki kundakçıya borçlanır. Gallagherlar Carl’ı götürmeyi kabul etmeyen Frank’ı okulda Karen ile görünce hayal kırıklığına uğrarlar. Kash ve Ian yapılan hırsızlıkları durdurmayı başaramadıkları için utanç içindedir.
    Frank Gallagher: Loving Husband, Devoted Father
    S01E07 - Frank Gallagher: Loving Husband, Devoted Father
    Frank’ın borçlandığı iki kişiyle başı beladadır ve borcunu ödemek için büyük bir riske girer. Fiona Steve ile çıkabilmek için bir geceliğine Sheila’dan Liam’a bakmasını rica eder. Mickey’nin Kash’e karşı yaptıklarına dayanamayan Ian duruma müdahale etmeye karar verir.
    It's Time To Kill The Turtle
    S01E08 - It's Time To Kill The Turtle
    But At Last Came A Knock
    S01E09 - But At Last Came A Knock
    Frank para kazanmak için yeni bir yol bulur. Tek sorun belgeler için eski karısının imzasına ihtiyacı vardır. Debbie Steve’nin Fiona’yı aldanıp aldatmadığını öğrenmeye çalışırken Steve’nin aslında anlattığı kişi olmadığından şüphelenmektedir. Aile ve Çocuk Hizmetleri Ethel’in oğlu Jonah ile birlikte Kev ve Veronica’yı ziyaret eder. Karen’ı dışarı çıkarmak isteyen Lip’in paraya ihyicaı vardır ve yardım için Steve’ye gider. Frank’ın eski eşi Monica ortaya çıkar ve Liam’ı almak istediğini açıklar. Kash Ian ve Mickey’ı beraber yakalarken Fiona Eddie Karen’ı baloya davet eder.
    Nana Gallagher Had An Affair
    S01E10 - Nana Gallagher Had An Affair
    Daddy's Girl
    S01E11 - Daddy's Girl
    Father Frank, Full Of Grace
    S01E12 - Father Frank, Full Of Grace
    Tony, Steve’nin gerçek geçim kaynağını keşfeder ve şehri terketmediği taktirde onu hapse atmakla tehdit eder. Steve, Fiona’yı onunla beraber gelmesi için ikna etmeye çalışırken Fiona ise araba hırsızlığından tutuklanan Lip ve Ian’ı dışarı çıkarmak için uğramaktadır. Frank ve Karen’ın sırrı ortaya çıkar. Frank hayatını kurtarmak için durumu Karen’ın babası Eddie ve oğlu Lip’den saklamak zorundadır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top