Hesabım
    Arka Sokaklar
    13. Sezon
    Arka Sokaklar

    Sezon bilgisi:

    35 Bölüm
    orijinal kanal: Kanal D
    İlk yayın tarihi: 13 Eylül 2019
    211 Fotoğraf | 34 Video
    Zafer Ergin
    Zafer Ergin
    Şevket Çoruh
    Şevket Çoruh
    Özgür Ozan
    Özgür Ozan
    Oya Akar
    Oya Akar
    Arka Sokaklar 556.Bölüm Fragmanı 0:51
    Arka Sokaklar 556.Bölüm Fragmanı
    58 gösterim
    Arka Sokaklar 555.Bölüm Fragmanı 0:47
    Arka Sokaklar 555.Bölüm Fragmanı
    46 gösterim
    Arka Sokaklar 554.Bölüm Fragmanı 0:52
    Arka Sokaklar 554.Bölüm Fragmanı
    46 gösterim
    • Fotoğraf Arka Sokaklar
    • Fotoğraf Arka Sokaklar
    • Fotoğraf Arka Sokaklar
    • Fotoğraf Arka Sokaklar
    • Fotoğraf Arka Sokaklar
    • Fotoğraf Arka Sokaklar
    • Fotoğraf Arka Sokaklar
    • Fotoğraf Arka Sokaklar
    • Fotoğraf Arka Sokaklar
    13. sezon bölümleri
    Arka Sokaklar 522.Bölüm
    S13E01 - Arka Sokaklar 522.Bölüm
    Salih’in eski eşi Seray uyuşturucu almak için torbacıya gittiği sırada yakalanır ve sorguya alınır. Torbacı Adem, Salih’le ilgili bilgi verir. Ekip Mesut’u bu duruma sokan adamı bulmak ve cezasını vermek için her şeyi yapmaya hazırdır. Hüsnü faytoncu kılığında, Büyükada’da Salih’in peşine düşer. Metin Asiye’yle beraber Almanya’ya yerleşmeye karar verir. Çoban ailesi bu duruma çok üzülür.
    Arka Sokaklar 523.Bölüm
    S13E02 - Arka Sokaklar 523.Bölüm
    Cemal dahil olduğu özel ekibimize ayak uydurmaya çalışmaktadır. Rıza Baba’ya layık olmak için canla başla mücadele eder. Mesut’un işlettiği "Gazi’nin Yeri"ni artık Seray işletecektir. Selin, bunu duyunca biraz bozulur; ama, belli etmemeye çalışır.
    Arka Sokaklar 524.Bölüm
    S13E03 - Arka Sokaklar 524.Bölüm
    Aysel, hapishanedeki mahkum kocasını ziyarete gider. Aysel hamile ve çok parasızdır. Uyuşturucudan sabıkası olan Hasan, Aysel’e zula yerini söyler ve mallarını alıp Müco’ya götürmesini ister. Malları satıp para kazanacaktır. Diğer taraftan Seray, Aysel’le birlikte sığınma evinde kalmaktadır. Seray, Aysel’den şüphelenir ve durumu Mesut’a bildirir. Müco malları bir terör örgütüne satmaya çalışmaktadır.
    Arka Sokaklar 525.Bölüm
    S13E04 - Arka Sokaklar 525.Bölüm
    Eski günlerine dönmeye başlayan Mesut Komiser’in geçmişten tanıdığı Ahu ve Yusuf’la yolları kesişir. Ahu ve Yusuf, birbirlerine büyük bir sevgiyle bağlı olan ve evlenme planları yapan iki gençtir. Yusuf’un acı bir şekilde ölmesi, Ahu’yu çok sarsar ve Mesut Komiser bu ölümün üzerindeki sır perdesini kaldırmak için olayın peşine düşer.
    Arka Sokaklar 526.Bölüm
    S13E05 - Arka Sokaklar 526.Bölüm
    Jennifer’ın teyzesi Rebecca, Jennifer ve Tekin’in evlenmesi için kolları sıvar. Hüsnü’yü de bu işe dahil eder. Rebecca nişanı ve düğünü lüks bir otelde yapmak ister. Hüsnü karşı çıkar. Nişan kıyafetleri alınmıştır; ama, Rebecca otel masraflarını ödemeden ortadan kaybolur. Bütün borçlar Hüsnü Çoban’a mı kalacaktır?
    Arka Sokaklar 527.Bölüm
    S13E06 - Arka Sokaklar 527.Bölüm
    Mesut ve Selin, Şükran’ın düğününe gitmeye hazırlanırken Rıza Baba, Mesut’a bir görev verir. Mesut, Sait’in cenazesine Bolu’ya gidecektir. Seray, Mesut’un yanına gelir ve alkollüdür. Beklenmedik bir an Mesut’u dudaklarından öpmeye başlar. Mazlum yaşananlara tanık olmuştur.
    Arka Sokaklar 528.Bölüm
    S13E07 - Arka Sokaklar 528.Bölüm
    Mazlum, Seray’ın Mesut’u öpmesinden dolayı Seray’a oldukça öfkelidir. Seray ücra bir köşede ölü bulunur. Şüpheli olarak Mazlum gözaltına alınır. Selin, Mazlum’un Seray’a olan öfkesine bir anlam verememektedir.
    Arka Sokaklar 529.Bölüm
    S13E08 - Arka Sokaklar 529.Bölüm
    Polislerimiz gizli görev yürüterek Kolsuz’un mekanına Nadir’in mallarının ineceğini öğrenir ve baskın planları başlar. Mekanının yakıldığı haberini öğrenen Nadir deliye döner. Ve bunu yapanın Vladimir olduğunu düşünür. Polislerimiz de Vladimir’i araştırır ve kaldığı otelin önüne gelirler. Tam o esnada Vladimir’e saldırı gerçekleşir. Polislerimiz Kolsuz’un mekanına ikinci bir baskın için gittiği sırada çok fena tuzağa düşürülürler.
    Arka Sokaklar 530.Bölüm
    S13E09 - Arka Sokaklar 530.Bölüm
    Ezgi, Nadir’i koruma altına alır. Hakan ve Ali, Kolsuz Namık’ı torunu ile birlikte evlerine bırakırlar. Ancak Nadir’in eli boş durmamıştır. Namık’ın evine bomba düzeneği yerleştirilir. Ali ve Hakan’da büyük tehlike altındadır.
    Arka Sokaklar 531.Bölüm
    S13E10 - Arka Sokaklar 531.Bölüm
    Ezgi, Sinan’ın videosunu görmüştür ve Cemal’e sinirlenir. Amcası Nadir’in haksız yere suçlandığını düşünmektedir. Ezgi, Rıza Baba’yla konuşur ve amcasının suçsuz olduğu konusunda diretir. Rıza Babaya sert çıkar. Rıza Baba, Ezgi'yi azarlar ve gönderir. Ezgi, masum olduğunu inandığı amcasının tarafını seçer. Artık ona çalışacak ve temiz olduğunu kanıtlayacaktır aklınca. İstifa mektubunu hazırlar.
    Arka Sokaklar 532.Bölüm
    S13E11 - Arka Sokaklar 532.Bölüm
    Mesut, Selin ve Cemal, Serboran kırsalında teröristlerle zor saatler yaşarlar. Kaçma, kovalamada kim galip gelecektir?
    Arka Sokaklar 533.Bölüm
    S13E12 - Arka Sokaklar 533.Bölüm
    Dilek isimli bir kadın, saldırıya uğrar. Ancak polise bilgi vermez. Olay Hakan’ın kulağına gelir. Hakan olayın üzerine düşer. Dilek lüks eskorttur. Dilek’i müşterinin birinin eşi dövdürmüştür. Bunalımda olan Hakan’la aralarındaki sohbet biraz fazla ilerler. Mesut ve Akif, Berzan’ı yakalamak, Cemal’i kurtarmak için araziye geri dönerler. Kıran kırana çatışmalar yaşanır. Akif vurulur ve durumu ağırdır. Mesut’un da tek mermisi kalmıştır.
    Arka Sokaklar 534.Bölüm
    S13E13 - Arka Sokaklar 534.Bölüm
    Mesut ve Cemal ruhen yıkık olsalar da artık İstanbul’dalardır. Mesut, Selin’i ziyarete gider. Selin, Mesut’ta bir tuhaflık olduğunu fark eder. Tarık, Zeliha’yı eve kapatmış, psikolojik baskı yapmaya devam etmektedir. Genç kızın dengesi iyice alt üst olmuş, yaşadıklarının şokundadır.
    Arka Sokaklar 535.Bölüm
    S13E14 - Arka Sokaklar 535.Bölüm
    Dilek’in eve aldığı müşteri fenalaşmıştır. Hakan’dan yardım ister. Hakan’ın bu kadınla olan ilişkisi başına artık iş açmaya başlamıştır. Hakan içerisinde bulunduğu psikolojik ruh hali dolayısıyla başına gelecekleri tahmin edemeyecek durumdadır.
    Arka Sokaklar 536.Bölüm
    S13E15 - Arka Sokaklar 536.Bölüm
    Dilek’in evinde ölü gibi yatan İbrahim’in oğlu Taner, babası ortadan kaybolduğu için endişeli bir şekilde emniyete gelir. Hakan durumdan haberdar olup gerilir. Dilek’le konuşmak için buluşur. Bahar tesadüfen Hakan’ı, Dilek’le hararetli şekilde konuşurken görür.
    Arka Sokaklar 537.Bölüm
    S13E16 - Arka Sokaklar 537.Bölüm
    Pınar fenalaşır ve hastaneye kaldırılır. Bebeklerden birinin öldüğünü öğrenir. Pınar ölmüşte olsa ikizlerden birini aldırmaya onay vermez. Durumu daha da kötüye gitmesi ve hayatının tehlikeye düşmesi an meselesidir. Zeliha, Pınar için babasıyla hastaneye gelir. Tarık, uzaktan Zeliha’yı izler ve yalnız yakaladığı bir an Zeliha’nın yanına gelir. Zeliha, Tarık’ın yaşadığı gerçeğiyle yüzleşiyor ve hayatı yeniden tehlikeye giriyor.
    Arka Sokaklar 538.Bölüm
    S13E17 - Arka Sokaklar 538.Bölüm
    Arif Müdür, Bahar’ın Hakan’dan dolayı başına gelenlere sinirlenmiştir ve Hakan’ın meslekten atılmasını istemiştir. En sonunda Narkotiğe gönderilmesine ikna olmuştur. Bahar şaşkındır. Küçük bir mahallede enteresan cinayetler işlenip, büyükbaş hayvanlar kaçırılmaya başlamıştır. Ekip olaya müdahale ettiğinde Bahar tek başına bir ahırda yangının içinde kalır. Bu sırada yakın bir mevkii de görevli olan Hakan, ahırdaki dumanları görünce yardıma koşar. Bahar’ın hayatını kurtarmak için adeta savaşır.
    Arka Sokaklar 539.Bölüm
    S13E18 - Arka Sokaklar 539.Bölüm
    Araştırmalara devam eden ekip Servet adında birinin parmak izine ulaşır. Diğer tarafta, sözde muhabir olan Tarık’ın adamı Adem, Zeliha’ya babasını bulması konusunda yardım edecektir. Adem, Zeliha’yı kandırıp Ekber’e getirdiği sırada ekip kablocudan aldığı bilgiyle mekana baskın yapar.
    Arka Sokaklar 540.Bölüm
    S13E19 - Arka Sokaklar 540.Bölüm
    Ekibimiz, Nevres ve Baki’nin peşine düşmüştür. Mesut, Nevres’i kıstırdığını düşünür. Çatışma başlar. Ancak Tarık bir oyun oynar. Engin, Selin, Cemal, Ezgi ve Arda gelir desteğe gelir. Arabanın kapısını açtıklarında içeride Ayşe ve İkbal’in cesediyle karşılaşırlar. Mesut müthiş bir vicdan azabı içindedir. Kendini bir türlü bağışlayamaz. Nevres, ailesinin katilinin Mesut olduğunu düşünüp intikam yemini eder.
    Arka Sokaklar 541.Bölüm
    S13E20 - Arka Sokaklar 541.Bölüm
    Adnan isimli iş adamı kayıptır. Karısı Arzu’dan bilgi alınır. Kadın Dursun isimli bir çalışanın tazminatsız işten kovulması üzerine sorun çıkardığını ve ondan şüphelendiklerini söyler. Dursun suçlamaları reddeder. Peki Adnan’ın başına ne gelmiştir?
    Arka Sokaklar 542.Bölüm
    S13E21 - Arka Sokaklar 542.Bölüm
    Rıza Baba istifa dilekçesini yazmıştır. Ekip durumu öğrenince kendi istifa dilekçelerini de hazırlarlar. Rıza Baba’nın bu duruma tepkisi ne olacaktır? Hüsnü önderliğinde tüm ekip son hız Nevres’in peşindedir. Çok uzayan bu iş artık bitecek midir?
    Arka Sokaklar 543.Bölüm
    S13E22 - Arka Sokaklar 543.Bölüm
    Ezgi, Müsteşar Kemal’in öldürülmesine neden olmak ve katilleriyle işbirliği yapmak gibi ağır suçlamalarla zan altında kalmıştır. Başta Cemal olmak üzere, ekibimiz Ezgi’nin durumundan dolayı fazlasıyla gergindir. Rıza bu işin çözülmesi için güvendiği bir avukatı devreye sokar.
    Arka Sokaklar 544.Bölüm
    S13E23 - Arka Sokaklar 544.Bölüm
    Avukat Nedim ile eşi Aydan rutin doktor kontrolü çıkışında silahlı saldırıya uğrarlar. Nedim iyi durumdadır; ancak, Aydan yaralıdır. Apar topar ameliyathaneye alınır. Aydan’ın, birçok yerinden kurşun yarası vardır. Bebeğinde, kendisinin durumu kritiktir. Bu sırada yeni bir narkotik polisi tayini olur. Bu kişi Aslı adında yeni biridir. Aslı, İstanbul’a ekibiyle birlikte tayin olmuştur ve Engin Müdür’e emanet edilir.
    Arka Sokaklar 545.Bölüm
    S13E24 - Arka Sokaklar 545.Bölüm
    Nedim, Fatih’i karşısına almıştır. Karısını ve çocuğunu öldüren adama her an her şeyi yapabilecek durumdadır. Bir anda Aslı gelir ve Fatih’i öldürür. Kadri’nin has adamı Şefik, Nedim’i ortadan kaldırtmak için tetikçi Efkan’ı görevlendirir. Nedim’in evine silahlı saldırı olur. Ekip kimin saldırdığını araştırmaktadır. Ekip çok katlı bir apartmana baskına gider.
    Arka Sokaklar 546.Bölüm
    S13E25 - Arka Sokaklar 546.Bölüm
    Engin, Nadya’nın bir iş çevirdiğinden şüphelenmektedir ve kıza soğuk davranır. Nadya da soğukluğun farkındadır ama elinden bir şey gelmez. Enginler, Alper’i konuşturmak için kaçırırlar. Nadya’nın da içinde olduğu ekip, Enginlerin yer altı karakoluna baskın yapar.
    Arka Sokaklar 547.Bölüm
    S13E26 - Arka Sokaklar 547.Bölüm
    Nadya, kendini Engin’e savunmak için Alper’in kendisini de kandırdığını söyler. Engin çok bozuktur ve yumuşamaya da niyeti yoktur. Nadya yalan söylemiştir. İki araç Engin’in yanına yaklaşır ve maskeli adamlar tarafından çapraz ateşe alırlar. Saldırganlar maskeleri çıkardıklarında bir tanesinin Karl olduğunu görürüz. Karl’ın yanına Nadya gelir Engin’i vurdukları için çıkışır.
    Arka Sokaklar 548.Bölüm
    S13E27 - Arka Sokaklar 548.Bölüm
    Aslı ve İlyas, cenaze teslimi sırasında Hasan’ın silah arkadaşları rolü yaparlar. Aslı, ikiyüzlü tavrını sürdürür. Nedim de gelmiştir cenazeye. Mesut Nedim’i kolundan tuttuğu gibi bir köşeye çeker. Arkadaşını bu kez biraz daha sert uyarır. Ekibimiz, Rıza Baba’dan aldıkları haberle cenazeden ayrılır.
    Arka Sokaklar 549.Bölüm
    S13E28 - Arka Sokaklar 549.Bölüm
    Ekip, Kadri tehlikesinden kurtulmadıklarının bilincindedir ve bir an önce Kadri’yi yakalayıp etkisiz hale getirmek istemektedir. Aslı’sız kalan İlyas, Erkan’ı arar ve yardım ister. Erkan da İlyas’a yardım etme karşılığı Nedim’i öldürmesini ister. İlyas mecburen kabul eder. Nedim’in hayatı büyük tehlikededir.
    S13E29
    Arka Sokaklar 551.Bölüm
    S13E30 - Arka Sokaklar 551.Bölüm
    Azim’in hesabına çalışan adamlar, Hakan’ın kamyonuna malları yükler. Hakan hesapta olmayan bu durum karşısında şaşkındır. Ancak verilen adrese doğru yola koyulur. Azim terör örgütüne silah hazırlığındayken, adamı İlhan’la beraber, Kadri de gelmiştir. Kadri bundan sonra Azim’le işbirliği halinde çalışacaktır. Ancak Azim bir iş adamının kızını kaçırmıştır. Kadri kendisini bu durumun ortasında bulduğu için hoşnutsuzdur.
    Arka Sokaklar 552.Bölüm
    S13E31 - Arka Sokaklar 552.Bölüm
    Tunç arkadaşıyla beraber yeni bir eve çıkmayı planlamaktadır. Kiralar oldukça pahalıdır ve eve çıkacak gücü kendinde bulamaz. Mesut’a ilginç bir teklifte bulunur. Sevgilisi Selin’le evlenip evi kendisine bırakmasını ister. Mesut Tunç’u terslese de aklının bir köşesinde bu fikri düşünmeye başlar. Dünyada meydana gelen salgın hastalık Covid-19 iyiden iyiye günlük hayatı etkisi altına almıştır. Canan isimli hemşire de salgınla mücadele eden değerli bir sağlık personelidir.
    Arka Sokaklar 553.Bölüm
    S13E32 - Arka Sokaklar 553.Bölüm
    Zeliha, Hüsnü’nün entübe olduğunu öğrenmiştir. Zorlanarak da olsa durumu evdekilerle paylaşır. Tekin dayanamaz ve Nazike’nin engellemesine rağmen evden çıkar. Ekiptekiler de durumu öğrenmiştir ve Enginler kendi aralarında durumu kritik ederler. Ali’nin aklına ümmin plazma tedavisi gelir. Covid 19 hastalığına yakalanıp atlatmış birine ulaşılmaya çalışılır.
    Arka Sokaklar 554.Bölüm
    S13E33 - Arka Sokaklar 554.Bölüm
    Nazlı’ya tecavüz eden Kudret yakın zamanda hapishaneden çıkmıştır. Rasim para karşılığı kardeşi Nazlı’yı, Kudret’e satar. Kudret, Nazlı’yı evlenmek için zorlar. Hatta uyuşturucu ilaçlar vererek genç kızın bilincini yitirmesine sebep olur. Selin, Nazlı’yı kurtarmak için her yolu deneyecektir; ama, izine bir türlü ulaşamaz. Selin çaresiz bir durumdadır. Mesut da ona yardım etmek için elinden geleni yapacaktır.
    Arka Sokaklar 555.Bölüm
    S13E34 - Arka Sokaklar 555.Bölüm
    Bahar ve Hakan köşe kapmaca oynamaya başlar. Devriyelerini birbirine denk getirmemeye çalışırlar. Selin de durumun farkına varmıştır. En sonunda aynı devriyeye denk gelirler. Bahar anlamlandıramadığı bu yakınlaşmadan dolayı oldukça agresiftir ve bunu Hakan’ı kıracak şekilde dile getirir.
    Arka Sokaklar 556.Bölüm
    S13E35 - Arka Sokaklar 556.Bölüm
    Ekip Hakan'ı kurtarmak için yollara düşer ve hemen onu kurtarmanın yollarını ararlar. Ekip çok geçmeden Hakan'ı bulur ama bulduklarında Hakan kanlar içindedir. Bahar ise oldukça endişelidir. Ekip Hakan'ı hastaneye götürürken tam da o sırada bir sinyal alır ve tekrar yola koyulurlar.

    Hayran tepkileri

    Back to Top