Hesabım
    Arka Sokaklar
    14. Sezon
    Arka Sokaklar

    Sezon bilgisi:

    38 Bölüm
    orijinal kanal: Kanal D
    İlk yayın tarihi: 18 Eylül 2020
    335 Fotoğraf | 37 Video
    Zafer Ergin
    Zafer Ergin
    Şevket Çoruh
    Şevket Çoruh
    Özgür Ozan
    Özgür Ozan
    Oya Akar
    Oya Akar
    Arka Sokaklar 594.Bölüm Fragmanı 0:50
    Arka Sokaklar 594.Bölüm Fragmanı
    38 gösterim
    Arka Sokaklar 593.Bölüm Fragmanı 0:53
    Arka Sokaklar 593.Bölüm Fragmanı
    12 gösterim
    Arka Sokaklar 592.Bölüm Fragmanı 0:49
    Arka Sokaklar 592.Bölüm Fragmanı
    17 gösterim
    • Fotoğraf Arka Sokaklar
    • Fotoğraf Arka Sokaklar
    • Fotoğraf Arka Sokaklar
    • Fotoğraf Arka Sokaklar
    • Fotoğraf Arka Sokaklar
    • Fotoğraf Arka Sokaklar
    • Fotoğraf Arka Sokaklar
    • Fotoğraf Arka Sokaklar
    • Fotoğraf Arka Sokaklar
    14. sezon bölümleri
    Arka Sokaklar 557.Bölüm
    S14E01 - Arka Sokaklar 557.Bölüm
    Engin Müdür uyuşturucu şebekesindeki büyük patrona ulaşmak için muhbir Sibel ile gizlice buluşur. Ali, Cemal, Ezgi ve Bahar’ın da bir arada olduğu devriye ekibi muhbir ile buluşulan mekana gelmek üzeredir.
    Arka Sokaklar 558.Bölüm
    S14E02 - Arka Sokaklar 558.Bölüm
    Hüsnü pandemi sürecinde canla başla çalışan sağlık çalışanlarına, Dr. Oğuz nezdinde teşekkür de etme fırsatı bulur. Doktor Oğuz’da, Hüsnü’nün samimiyetiyle biraz içini döker. Tekin tekli yoğun bakıma alınır. Diğer taraftan Dr. Oğuz yoğun nöbet saatleri nedeniyle günlerdir evine gidememektedir. Hastaneye gelen bir hastanın yakınları tarafından şiddete maruz kalır. Hüsnü kendisini bir anda hiç beklemediği bu olayın ortasında bulur. Toplumun sarsıcı gündemine işaret eden bir olay yaşanmaktadır.
    Arka Sokaklar 559.Bölüm
    S14E03 - Arka Sokaklar 559.Bölüm
    Mesut nikah için anlaştığı mekanla zam yüzünden sorun yaşar. Kısa sürede yeni bir yer bulmaları gerekmektedir. Mesut’un aklına Gazi’nin Yeri gelir. Mazlum karşı çıkar. Kendi elleriyle Selin’i, Mesut’a vermeye yanaşmaz; ancak, nihayet büyük gün gelip çatar.
    Arka Sokaklar 560.Bölüm
    S14E04 - Arka Sokaklar 560.Bölüm
    Nikah günü Tunç’un, Kazım’ı vurmasından sonra polisler Tunç’u gözaltına alırlar. Ekip nikahı yarım bırakıp apar topar emniyete gelir. Kazım ameliyattan yoğun bakıma çıkar. İfadesi alınan Elif de hiçbir şey hatırlamıyordur. Elif’in kapısında nöbet tutan memur da olay sırasında yerinde değildir.
    Arka Sokaklar 561.Bölüm
    S14E05 - Arka Sokaklar 561.Bölüm
    Özcan, Tunç’a babası Mesut’un arkadaşı olduğunu söyler. Sıcak bir tanışma gibi görünse de Tunç bu adamdan tedirgin olmuştur. Dışarıda ise ekip, Tunç hakkında bilgi almak için cezaevi müdürü Macit ile görüşür. Normalde mümkün olmasa da Mesut’u, Tunç’la görüştürür.
    Arka Sokaklar 562.Bölüm
    S14E06 - Arka Sokaklar 562.Bölüm
    Tunç’un tutukluluk günleri devam etmektedir. Diğer taraftan onu korumakla görevli Dursun’un öldürülmesi Tunç’u iyice bunalıma sokar. Ekibimiz ifşa olan Coşkun’un peşindedir. Çoşkun’da Mesut’u, Tunç’la tehdit ederek İstanbul’a sokamadıkları malların sevkiyatını yaptırır. Mesut malı indirdikleri depoda, malı alanları tek tek muhbiri vasıtasıyla ihbar eder ve eşzamanlı baskınlarla satışa çıkan mallar toplanır.
    Arka Sokaklar 563.Bölüm
    S14E07 - Arka Sokaklar 563.Bölüm
    Mesut, Tunç’u hapisten kaçırmak için kendince bir yol bulmuş, Tunç’un cezaevinden ambulansla sevkine sebep olmuştur. Yolda ambulansın yolunu kesip Tunç’u ve Eşref’i alıp kayıplara karışır. Ekibimiz her yerde onları aramaya başlar; fakat, hiç bir iz yoktur. Tunç’u elinden kaçıran Özcan daha da agresifleşir. Rıza baba ve ekibin yanı sıra Coşkun da Mesutların peşindedir.
    Arka Sokaklar 564.Bölüm
    S14E08 - Arka Sokaklar 564.Bölüm
    Asım’ı kurtaran Rıza, Mesut, Hüsnü, Engin ve Ali’nin içerisinde bulunduğu ekip hastanedeki Asım’ı ziyarete gelirler. Bu esnada doktor, Asım’ın karın bölgesinde bir tuhaflık fark eder. Hastane yakınlarına kadar gelen Civan elinde ki kumandanın düğmesine basar, o anda Asım’ın karın boşluğunda ki bomba düzeneği çalışmaya başlar. Civan bombayı patlatır.
    Arka Sokaklar 565.Bölüm
    S14E09 - Arka Sokaklar 565.Bölüm
    Engin önderliğindeki ekibimiz Rıza Baba’yı kurtarmak için Nuran’ı, Civan’a verip takası gerçekleştirir. Civan, Nuran’ı minibüsüne bindirip kaçarken, Engin’den gelen telefonla sarsılır. Ümit Amir, Engin’e karşı tavırlıdır. Yapılanın cezasız kalmaması gerektiğini düşünerek avukat Başak için baroya şikayette bulunur. Bu sırada Başak'ın babası İhsan, kızının Engin ile ilişkisine onay vermez.
    Arka Sokaklar 566.Bölüm
    S14E10 - Arka Sokaklar 566.Bölüm
    Servan ve adamları Rıza Baba’nın evini kundaklayıp, evin etrafını sararak herkesi canlı canlı yakmaya kalkar. Engin önderliğinde tüm ekip yanan evde toplanırlar. Bir grup Servan ve adamlarıyla çatışırken, bir grupta içeridekileri yangından kurtarmaya çalışır. Ekibin kalesi olan Rıza Baba’nın evi de artık bir kül yığınıdır. Rıza’nın şu an için tek arzusu Servan’ın canlı olarak yakalanmasıdır.
    Arka Sokaklar 567.Bölüm
    S14E11 - Arka Sokaklar 567.Bölüm
    Rıza Baba emeklilik dilekçesini Engin’e bırakmış, yeni evinde emeklilik hayatının tadını çıkarmayı planlamaktadır. Rıza, Ayla, Ali, Pınar ve çocuklar bir yandan eve yerleşip alışma telaşında, bir yandan da üst üste atlattıkları tehlikeler sonrasında iyice kenetlenip yaralarını sarmaya çalışmaktadırlar. Ekip, Rıza Baba’nın emeklilik durumunu sindirememiş, bu işten nasıl vazgeçirecekleri ile ilgili plan yaparlar.
    Arka Sokaklar 568.Bölüm
    S14E12 - Arka Sokaklar 568.Bölüm
    Servan, ekip hakkında kişi kişi bilgiler almaktadır. Yapacağı yıkıcı eylemlerin planını yapmaktadır. Bu durumu da Rıza Babaya gönderdiği not ile açıklığa kavuşturur. Notta Rıza Babanın yeni evinin yerini öğrendiği yazılıdır. Diğerlerinin de peşine adamlarını salar.
    Arka Sokaklar 569.Bölüm
    S14E13 - Arka Sokaklar 569.Bölüm
    Servan’ın, Başak’ı kaçırması haberinin ardından Engin ve ekibimiz Başak’ı sağ salim bulmanın peşine düşer. Başak’ın telefon sinyali bir süredir sabit bir noktadan gelmektedir. Sinyalin geldiği mekana operasyon düzenlenir. Engin’i kontrol etmek imkansızdır.
    Arka Sokaklar 570.Bölüm
    S14E14 - Arka Sokaklar 570.Bölüm
    Mesut, militan ekibinin arasına sızar ve Servan’ın peşine düşer. Rıza Baba’nın Mesut’a içten olan kızgınlığı gittikçe artar. Ekibe Mesut’un kendi tercihine karışmamalarını söylese de gizlice takip etmeyi sürdürür. Jandarma tarafından tespit edilen kafile, mola verdiklerinde baskına uğrar, Mesut gizliden jandarmanın safına geçip militanlara karşı saldırıya geçer. Çatışmadan İlhan ve Servan’la tek bağlantısı olan Bahri’yi de sağ salim çıkarıp tekrar yollara düşer.
    Arka Sokaklar 571.Bölüm
    S14E15 - Arka Sokaklar 571.Bölüm
    Servan, Mesut’un işgence anını video kaydı yapıp internet ortamına yükletir. Görüntüler önce Zeliha’ya ulaşır. Zeliha soluğu emniyette alır. Eş zamanlı olarak oldukları yerlerde görüntüleri tunç ve Selin’de izler. Tunç sinir krizi geçirir. Artık herkesin umudu bitmiştir.
    Arka Sokaklar 572.Bölüm
    S14E16 - Arka Sokaklar 572.Bölüm
    Ekip Mesut’u kaçıran Servan’ın saklandığı yeri bulur. Servan can havliyle çatışmaya devam eder. Hüsnü, Selin, Cemal ve Ali önderliğinde Karaçamlı Karakolu’nun da büyük desteği ile Mesut’u kurtarmak için kıran kırana bir mücadeleye girilir. İstanbul’daki bekleyiş de Servan’ın yerinin bulunması haberiyle yerini umuda bırakır. Ancak hiç kimse yüksek sesle söyleyemese de herkes Mesut’un ne şekilde bulunacağından endişe etmektedir. Servan son kozunu oynar ve Cemal’i de rehin alır.
    Arka Sokaklar 573.Bölüm
    S14E17 - Arka Sokaklar 573.Bölüm
    İrfan, Selin’i hastaneye götürür. Selin hemen ameliyata alınır. Aldığı darbe tehlikeli bir noktadadır. Ekibimiz endişeyle ameliyatın bitmesini bekler. Mesut çok gergindir. Bütün hıncını İrfan’dan çıkarır. Selin’i bıçaklayanın Bekir olduğunu öğrenir.
    Arka Sokaklar 574.Bölüm
    S14E18 - Arka Sokaklar 574.Bölüm
    Zafer’in peşine tek başına giden Bahar’dan haber alınamamaktadır. Bahar’a ulaşmak için her yol denenir. Herkes aranır. Emniyette gerilim devam etmektedir. Bu sırada Hüsnü Başkomisere bir telefon gelir. Bahar, Zafer’in evinin uzağında bir mevkii de baygın olarak bulunmuştur. Mesut ve Selin hemen olay yerine intikal edip Bahar’ı hastaneye götürürler.
    Arka Sokaklar 575.Bölüm
    S14E19 - Arka Sokaklar 575.Bölüm
    Selin, ağrıların şiddetine dayanamamaktadır. Doktor da bu durumun hemen bitmesi için Selin’in ameliyat tarihini öne çeker. Ameliyat olabilmesi için Selin’in ilaçların dozunu aşmaması gerekmektedir.
    Arka Sokaklar 576.Bölüm
    S14E20 - Arka Sokaklar 576.Bölüm
    Arka Sokaklar 577.Bölüm
    S14E21 - Arka Sokaklar 577.Bölüm
    Muzaffer ve Adem’in Mesut’a olan hırsları devam etmektedir. Adem’in adamları Tunç’u kaçırmaya çalışırken yanlışlıkla Samet’i kaçırırlar. Tunç’a ulaşamayan ekip gelen ihbarı Tunç zannederek olay yerine gider. Tunç her şeyden habersiz evindedir ve telefonunu duymamıştır. Bu işi bozdukları için Servet, Adem’e, Adem’de işi verdiği Alper’e yüklenir. Yapılan araştırmalarda Alper’e ulaşmak için hapishaneden arkadaşı Gündüz’e ulaşılır.
    Arka Sokaklar 578.Bölüm
    S14E22 - Arka Sokaklar 578.Bölüm
    Pınar ve Ali bankadan gelen uygun araç kredisi fırsatını değerlendirip eski arabalarını satıp üzerine bir miktar kredi çekerek sıfır araba almaya karar verirler. Pınar inanılmaz mutludur. Bankaya gidip müşteri temsilcisi Pelin ile görüşüp gerekli belgeleri imzalar. Akabinde yeni arabalarını seçip almaya karar verirler. Çoluk çocuk herkes çok mutlu olur. Arabanın kaskosu da Rıza’nın hediyesidir.
    Arka Sokaklar 579.Bölüm
    S14E23 - Arka Sokaklar 579.Bölüm
    Rıza, Servet’in paralarını yakma hikayesinin az da olsa sevinciyle evine döner. Ekrem, Servet’i mit polislerine bırakır. İnterpol de Servet’in peşindedir ve İnterpol’ün Türkiye Temsilcisi Seda Komiser ekibimizin kapısını çalar. Seda ve Engin eskiden tanışmaktadır. Seda ile yeniden karşılaşmak sürpriz olur. Emniyete gelen Başak bu sürprizden hiç hoşlanmaz.
    Arka Sokaklar 580.Bölüm
    S14E24 - Arka Sokaklar 580.Bölüm
    Cemal iki kurşun yemiş, kalbi durmuştur. Mesut, 15 dakika kalp masajı yapar. Cemal kendine gelir ancak tekrar bayılır. Bu sırada sağlıkçılar olay yerine intikal eder. Cemal hemen hastaneye kaldırılır. Rıza Baba, Reşat hocanın kapısını çalar. Herkes hastanededir. Ezgi bitmiş durumdadır. Mesut psikolojik olarak çökmüş durumdadır. Ekrem’in ölüşü, Cemal’in gözünün önünde vurulması travma yaratır. Selin durumun farkındadır ve destek olmaya çalışır.
    Arka Sokaklar 581.Bölüm
    S14E25 - Arka Sokaklar 581.Bölüm
    Medar, Emire’nin ölümünden Mesut’u sorumlu tutmaktadır. Emire’nin mezar taşına intikam planını anlatan bir video bırakır. Kontrolden çıkan Medar emniyet binasının çok yakınana kadar girer. Ekibimiz çok büyük bir tehlikeyle burun burunadır.
    Arka Sokaklar 582.Bölüm
    S14E26 - Arka Sokaklar 582.Bölüm
    Otoparktaki patlamadan üst katlardaki binada bulunan ekibimiz ve binada görev yapan polisler fazlasıyla etkilenir. Kimse ne olduğuna ilk başta anlam veremez. Patlama sırasında otoparkta Pınar ve Ali’de bulunmaktadır. Rıza ve ekibimiz soluğu otoparkta alır. Yaralanan polis arkadaşlarına ilk müdahaleyi yapmaya çalışırlar. Olay yerinde can veren şehit polislerimizde vardır.
    Arka Sokaklar 583.Bölüm
    S14E27 - Arka Sokaklar 583.Bölüm
    Giray’ın, Selin’i kaçırdığı minibüse ulaşılır. Minibüs yanmış haldedir ve içerinde tanınmayan sarı saçlı bir kadın cesedi bulunur.
    Arka Sokaklar 584.Bölüm
    S14E28 - Arka Sokaklar 584.Bölüm
    Zeliha, Giray’ın intikamının bedelini çok ağır ödemiştir. Zeliha uğradığı tecavüz sonrası kameraman Hamza ile birlikte hastanenin yolunu tutar. O sırada hastanede olan Selin ve Mesut, Zeliha’dan kan dondurucu haberi öğrenirler. Hüsnü, Esra ile birlikte Gazi’de oturmaktadır. Mesut, arkadaşına bu lanet haberi vermek için Gazi’ye gelir. Dünyası başına yıkılan Hüsnü’nün hali hiç iyi değildir. Olanların ardından ekip, daha da bilenmiş bir vaziyette tekrar Giray’ın peşindedir.
    Arka Sokaklar 585.Bölüm
    S14E29 - Arka Sokaklar 585.Bölüm
    Giray'ın elinden kaçan Zeliha bitmiş derbeder haliyle bir şekilde annesinin mezarına ulaşır. Mezarın üzerine yatar ve kendini adeta ölüme bırakır.
    Arka Sokaklar 586.Bölüm
    S14E30 - Arka Sokaklar 586.Bölüm
    Halis ve Seçkin cephesinde ise, yurt dışına kaçma planları boy göstermektedir. Seçkin, miras paralarını transfer etmek için Aykut adında bir adamdan yardım alır. Ekibimiz ise, kaçmalarına ön ayak olacak her alanı kısıtlar ve ikisi için çember giderek daralmaktadır. Bir ipucu üzerine Seçkinlerin yerini tespit eden ekibimiz, mekana vardıklarında orada sürpriz bir isimle karşılaşırlar.
    Arka Sokaklar 587.Bölüm
    S14E31 - Arka Sokaklar 587.Bölüm
    Kar maskeli üç saldırgan, insanların araçla yollarını kesip döverek hırsızlık yapmaktadır. Hırsızlardan biri yakalanır. Saldırganların genç çocuklar olduğu ortaya çıkar. Yakalan Tamer sorguya alınır. Leyla, Sami ve Tamer, Faça Ferzan’a çalışmaktadır. Tamer’in yakalanmasından sonra Ferzan, Leyla ve Sami’yi alıp şehri terk etmeye çalışır. Ekip, her yerde Faça Ferzan’ı ve diğer iki saldırganı aramaktadır.
    Arka Sokaklar 588.Bölüm
    S14E32 - Arka Sokaklar 588.Bölüm
    Aycan’ın kendi kirli işleri için polisi kullanmasının cezası kesilmelidir. Merkeze gelen ihbar üzerine maskeli bir eleman, hırdavatçı Remzi’yi öldürmüştür. Cinayeti işleyen isim, Aycan’ın yanında gördüğümüz Torbacı İsmail ile bağlantılıdır. Ekip, İsmail’in yerini bulmaya çalışırken Demir adında bir genci ele geçirir. Demir, İsmail’in adamıdır ve İsmail’e ulaşmak için ekibin yeni bir planı vardır.
    Arka Sokaklar 589.Bölüm
    S14E33 - Arka Sokaklar 589.Bölüm
    Rıdvan ve diğer örgüt üyelerinin soruşturmalarını yürütmek üzere Mesut, arazi görevine gönderilmiştir. Selin, Mesut’un bu ani gidişi nedeniyle oldukça endişelidir. Faruk ise, Giray Pamiroğlu cinayetinin aydınlanmasına ilişkin Selin’e birkaç soru sorar.
    Arka Sokaklar 590.Bölüm
    S14E34 - Arka Sokaklar 590.Bölüm
    Ali ve Pınar arasındaki gerginlik devam etmektedir. Ali operasyonda yorulmaya, zorlanmaya başlar. Bir şeyim yok diye geçiştirir. Bahar ve Hakan’ın zoruyla acile gider ve pcr testide yaptırır. Test sonucu ne yazık ki pozitif çıkar. Oksijen seviyesi istenilen seviyede olmadığı için hastanede kalması gerekmektedir. Hastalığını Pınar’ın duymasını istemez. Rıza’da kararına saygı gösterir.
    Arka Sokaklar 591.Bölüm
    S14E35 - Arka Sokaklar 591.Bölüm
    Ali’nin sağlık durumu iyiye gitmektedir. Kullandığı ilaçların da etkisiyle Pınar’ın davranışlarını samimi bulmayarak sinirlenir ve öfkesini fiziki şiddet olarak yansıtır. Pınar, olanların şokundadır ve hali perişandır. Olay Rıza babadan bir süre saklanır. Sonrasında kızının halini gören Rıza Baba, deliye döner. Ali’yi eline geçirdiği anda neler olacağı tahmin bile edilemez.
    Arka Sokaklar 592.Bölüm
    S14E36 - Arka Sokaklar 592.Bölüm
    Ali, olanlardan sonra üzgün ve bunalıma girmiş bir şekilde polis evinde kalmaktadır. Rıza Baba ise, Ali’yi ekipten göndermeye karar vermiştir. Ayrıca, çiftin boşanma işlemlerini de hızlandırır. Olayları soğutmak isteyen Engin, Ali’nin kullandığı ilaçların etkisinde kalarak benliğinden çıktığını Rıza Baba’ya anlatmak üzere bir hamle yapar.
    Arka Sokaklar 593.Bölüm
    S14E37 - Arka Sokaklar 593.Bölüm
    Ali, yaşananlarının ağırlığını sırtlamış bir şekilde sokaklarda yürümektedir. Ruh hali fazlasıyla kötüdür. Tekinsiz tiplerle münakaşa yaşaması üzerine bile bile dayak yer ve adeta kendini ölüme bırakır. Ekibimiz olayı öğrense de durum bir süre Rıza Baba’dan gizli tutulur. Pınar ve Ali çiftini bir araya getirmek için Hüsnü’nün kafasında bir şeyler vardır.
    Arka Sokaklar 594.Bölüm
    S14E38 - Arka Sokaklar 594.Bölüm
    Savcı Faruk’un yerini bulmak için emniyet kırmızı alarmdadır. Aycan ise, Engin Müdür’ün bebeğini kaçırmak üzere pusudadır ve Ferhat Mazı hakkında ekibin işine yarayacak bir bilgiyi Ezgi’ye iletir. İfşa edilmenin cezasını kesmek adına harekete geçen Ferhat’ın, ekipten ve Aycan’dan alacağı intikam ağır olacaktır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top