Bozzo in the Woods
2,7

Melis Yüce
Melis Yüce

22 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Cin filmlerinden o kadar sıkılmıştıkki farklı bir filme girmeye karar verdik. Film başladığı gibi hızla yükseliyor ve sonuna kadar tempoyu hiç kaybetmiyor. Film güzeldi
Cemre Aksoy
Cemre Aksoy

22 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Klasik Cin filmlerindeki Jumpscarelardan yoktu hiç. Her sahne için ayrı uğraşılmış. Kostümler olsun efektler olsun. Sadece bozzonun gece parlayan gözleri bile film boyunca ayrı ürkütücüydü.Sanırım ilk filmi Yönetmen ömer beyin. Emek var. İnşallah devamını getirir.
Meral Gökçe
Meral Gökçe

22 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Ben korku filmlerini çok izlerim, Bozzo bence bir ilk film türk filmi olarak gayet başarılı. Kurgu yer yer aksasa da, genel atmosferi ve yönetmenin ne anlatmak istediği çok net. Tebrik ediyorum.
Meryem Deniz
Meryem Deniz

21 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Bozzo In The Woods’u vizyonda izledim, farklı bir deneyimdi. Özellikle ormanda geçen sahneler çok etkileyici ve gerilimi iyi yansıtıyor. Oyuncular oldukça doğal, müzik ve sesler de yerinde kullanılmış.
Bazı yerlerde tempo biraz düşse de genel olarak beğendim. Korku türünü sevenler kaçırmamalı. Yerli sinemada bu tarz işleri görmek sevindirici.
Yiğit Karaman
Yiğit Karaman

23 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Kardeşim istedi gitmek bende onunla zafer plazada izledim .Yerli Aksiyon sahneleri genelde beni sıkar ama bu filmde gerçekten keyifle izledim. Tempoyu çok iyi ayarlamışlar. Bazı sahnelerde kurgu biraz yorucu geldi ama genel olarak izlenebilir.
10/7 diyorum.
Arda Soylu
Arda Soylu

23 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Bozzo in the Woods için beklentim yoktu ama olumlu anlamda şaşırttı. Olumlu derken Yönetmenin amerikan tarzı bir filmi çekip türk olması beni ayrı şaşırttı. Tanıdık isim yoktu ama filmde yaptıkları hareketler tehlikeliydi sonuçta. Daha profesyonel bir ekip ile çalışırsa bence başarılı amerikan tarzı filmleri ortaya çıkarabilir benim düşüncem. Türkiyede sonunda Farklı bir tarz film izlemek güzeldi.
Nazlıcan Yalçın
Nazlıcan Yalçın

23 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Filmi dün akşam koruparkta izledik .Bozzo nun sahneleri korkunçtu aynı zamandada eylenceliydi . Kraliçenin kostümünede bayıldım çok süslüydü. Belli yurt dışından getirtilmiş film için. Keşke bütün film eski çağda çekilseydi. Bence bu serinin devamı gelir.
Ayşe Karaca
Ayşe Karaca

24 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Film gerilim dozunda. Aksiyon sahneleri de bayağı ği geçen herkesi tebrik ederim. Devamının gelmesini sabırsızlıkla bekliyoruz. 
Kerem Acar
Kerem Acar

24 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Özellikle son 30 dakikası bayağı etkileyiciydi. Jumpscare değil, psikolojik gerilim ve aksiyon tarzı bir korku arıyorsanız tavsiye ederim.
Deniz Arıkan
Deniz Arıkan

23 Temmuz 2025 tarihinde eklendi
Slasher tarzı bir film olmuş hikayeside enteresan 5 arkadaş gittik güzel vakit geçirdik. İzlenmeye değer. Keşke türkçe olsaydı neden ingilizce yapılmış türkiyede hala anlamış değilim.
Yusuf Ekinci
Yusuf Ekinci

24 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Amerika’da eğitim almış biri olarak söyleyebilirim ki filmdeki İngilizce gerçekten kusursuzdu. Telaffuzlar çok net, diyaloglar doğal ve akıcıydı. Türk yapımı bir filmde bu seviyede İngilizce duymak beni gerçekten şaşırttı. Uluslararası standartlarda bir iş olmuş. 
Caner Güneş
Caner Güneş

23 Temmuz 2025 tarihinde eklendi
Olm çok iyi ya işte bunun sinemasına giderim aga. Alışılmadık bir tarz ve cesur bir film olmuş. Özellikle yönetmeni kutlamak lazım. Baya emek vermiş belli. Filmin sonuna açık kapı bırakmış için Bozzo 2 için. Bakalım hayırlısı olsun.
Berkay Çelik
Berkay Çelik

24 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Vizyona girer girmez izledim. Ben filmi bayağı beğendim bence iyi bir film olmuş. Türk sinemasında böyle işler görmek sevindirici.
Simay Öztürk
Simay Öztürk

24 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Film idare üzerinden 6 diyorum çünkü konuyu pek anlıyamadım biri bana konuyu anlatsın allah aşkına? Bi darius crimsonlar kim? Order of imperial souls kim? Sanki devamı gelicek gibi konu yarım kalmış çünkü.
KEREM KARAASLAN
KEREM KARAASLAN

17 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Tamamen rezalet yurtdışından akrabam geldi yabancı zannederek girdik Türk korku filmi yapıp ingilizce yapmaya çalışmışlar eve gidip duvarı izlesem daha çok eğlenirdim rezillik abidesi bir film