Film boyunca nefesimi tuttum, gerilim zirvede. Vedat İnceefe Türk sinemasının yeni yıldızı oldu. Hikaye ikiye bölünmüş ama ilk film bile başlı başına şaheser
Türkiye’ye yakışır bir biyografi olmuş. Abdullah Çatlı’yı bu kadar iyi ve detaylı anlatabildikleri için tüm ekibe teşekkürler. Senaryo sağlam, oyunculuklar zirve, atmosfer ise tam isabet.
Filmden sonra uzun uzun düşündüm, etkisi gerçekten büyük. Kostüm ve makyaj ekiplerine ayrı bir teşekkür. Devam filmi hemen gelsin, bu film efsane olacak.
Her Türk vatandaşının izlemesi gereken bir film. Vedat İnceefe rolüne o kadar girmiş ki başka türlü düşünemiyorum. Gerilim ve dramın mükemmel birleşimi.
Sinematografi harika, görüntüler çok estetik ve etkileyici. Duygusal derinliği çok yüksek, izlerken kendimi tamamen kaptırdım. Türk sinemasının gururu oldunuz.
Film boyunca “vay be” dedirten sahneler birbiri ardına geldi. Mükemmel bir iş çıkarmışlar. Abdullah Çatlı’nın hikayesi bu kadar güzel anlatılabilir miydi
Çatlı’nın ailesiyle olan sahneleri çok duygusal ve samimi. Kalbime dokundu, izlerken gözlerim doldu. Aksiyon sahneleri Hollywood kalitesinde, yerli sinemaya yakışır.