Çatlı
4,1

Halil Yıldız
Halil Yıldız

5 Nisan 2026 tarihinde eklendi
İzlerken gurur duydum, hüzünlendim ve heyecanlandım aynı anda. Senaryo yazarına büyük alkış, Vedat’ın Çatlı’sı unutulmaz olacak.
Tolga Kartoncu
Tolga Kartoncu

5 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Oyunculuklar o kadar doğal ki belgesel izliyormuş gibi hissettim. Her sahnesi ayrı bir film konusu olabilecek kalitede.
Özge Uçar
Özge Uçar

5 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Film boyunca nefesimi tuttum, gerilim zirvede. Vedat İnceefe Türk sinemasının yeni yıldızı oldu. Hikaye ikiye bölünmüş ama ilk film bile başlı başına şaheser
Melisa Şen
Melisa Şen

5 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Her detayı düşünerek izleyin, çok şey kaçırmayın. Çatlı’yı bu kadar yakından tanımak inanılmazdı. Yönetmen Deniz Enyüksek’in vizyonu muhteşem.
Osman Aydın
Osman Aydın

5 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Atmosfer o kadar başarılı ki başka bir zamana gittim resmen. 5 yıldız az kalır, bu film Oscar’lık. Aile sahneleri ve dostluk bağları çok samimi.
Recep Çelik
Recep Çelik

5 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Türk sinemasına yakışır kalitede bir biyografi. İzlediğim en iyi yerli filmlerden biri oldu. Siyasi mesajlar çok güçlü ve net verilmiş.
Hakan Kaya
Hakan Kaya

5 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Tarihi gerçeklerle kurguyu çok iyi harmanlamışlar. Sessiz sahneler bile çok anlamlı ve derin. Vedat’ın gözlerindeki ifade her şeyi anlatıyor.
Doğan Tekin
Doğan Tekin

5 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Türkiye’ye yakışır bir biyografi olmuş. Abdullah Çatlı’yı bu kadar iyi ve detaylı anlatabildikleri için tüm ekibe teşekkürler. Senaryo sağlam, oyunculuklar zirve, atmosfer ise tam isabet.
Erhan Uçar
Erhan Uçar

5 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Filmden sonra uzun uzun düşündüm, etkisi gerçekten büyük. Kostüm ve makyaj ekiplerine ayrı bir teşekkür. Devam filmi hemen gelsin, bu film efsane olacak.
Lütfi Öztürk
Lütfi Öztürk

5 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Her Türk vatandaşının izlemesi gereken bir film. Vedat İnceefe rolüne o kadar girmiş ki başka türlü düşünemiyorum. Gerilim ve dramın mükemmel birleşimi.
Umut Güneş
Umut Güneş

5 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Sinematografi harika, görüntüler çok estetik ve etkileyici. Duygusal derinliği çok yüksek, izlerken kendimi tamamen kaptırdım. Türk sinemasının gururu oldunuz.
Kadir Şahin
Kadir Şahin

5 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Aksiyon sahneleri Hollywood kalitesinde, gerilim sahneleri ise adrenalin dolu. Yönetmenlik harika, kurgu çok akıcı. Hiçbir sahne boş geçmiyor.
Yunus Suralan
Yunus Suralan

5 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Film boyunca “vay be” dedirten sahneler birbiri ardına geldi. Mükemmel bir iş çıkarmışlar. Abdullah Çatlı’nın hikayesi bu kadar güzel anlatılabilir miydi
Pelin Yıldız
Pelin Yıldız

5 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Her sahne anlamlı, her karakter derin ve inandırıcı. Kesinlikle 5 yıldız. Çatlı’nın ailesiyle olan sahneleri çok duygusal, kalbime dokundu.
Nazlı Tekin
Nazlı Tekin

5 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Çatlı’nın ailesiyle olan sahneleri çok duygusal ve samimi. Kalbime dokundu, izlerken gözlerim doldu. Aksiyon sahneleri Hollywood kalitesinde, yerli sinemaya yakışır.