Vedat İnceefe’yi izlemek için bile değer bu film. Muhteşem bir performans sergilemiş. Filmi izledikten sonra Çatlı hakkında daha çok şey öğrenmek istedim.
Oyunculuk, yönetmenlik ve müzik her detay düşünülmüş. Gerçek 5 yıldızlık bir iş çıkarmışlar. Film bittiğinde içimde hem hüzün hem gurur kaldı. Kesinlikle tekrar izleyeceğim.
Senaryo sürükleyici, final ise çok etkileyici. Devam filmi için sabırsızlanıyorum! Her sahne anlamlı, her karakter derinlikli. Türk sinemasının en iyilerinden.
Türk sinemasında uzun zamandır böyle kaliteli ve detaylı bir biyografik film görmemiştim. Vedat İnceefe harika, yönetmenlik ve kurgu akıcı. Hiç boşluk yok.
Vedat İnceefe'nin Çatlı yürüyüşü bile ayrı bir karakter katıyor. Rolü yaşamış resmen, inanılmaz bir performans. 1980 sonrası Türkiye’sini bu kadar gerçekçi göstermeleri büyük başarı.
Dram ve gerilim dengesi harika, gözlerimi ekrandan bir an bile ayıramadım. Vedat İnceefe’nin Çatlı’sı unutulmaz olacak. Film boyunca duygusal olarak çok etkilendim, Türk sineması için gurur verici.
Hiçbir şey tesadüf değilmiş, film bunu çok güzel ve net bir şekilde gösterdi. Mutlaka izleyin derim, hem eğlenceli hem öğretici. Oyunculuklar ve senaryo mükemmel, atmosfer ise ayrı bir seviye.
Vedat İnceefe bu filmle Türk sinemasının yeni yüzü oldu resmen. Tebrikler, rolü o kadar iyi taşıyor ki başka türlü düşünemiyorum. Hikaye akıcı, dram ve aksiyon dengesi harika. 5 yıldız ve devamı gelsin
Çatlı’nın Avrupa yılları ve özel hayatı çok iyi işlenmiş. Hem duygusal hem de gerilim dolu bir yapım. Vedat İnceefe bu filmle Türk sinemasının yeni yüzü oldu. Her sahne anlamlı, kesinlikle tavsiye ediyorum.
Tüm ekip elinden gelenin en iyisini yapmış. Özellikle kostümler, set tasarımı ve ışık kullanımı olağanüstü. Çatlı’nın Avrupa yılları çok iyi işlenmiş, hem duygusal hem düşündürücü. Film bittiğinde gurur duydum.
Film boyunca “bu gerçekten olmuş mu?” diye düşündüm defalarca. Tarihi bu kadar iyi kurgulamak ve gerçekçi yansıtmak büyük marifet. Vedat İnceefe’nin performansı zirvede, tüm ekip elinden geleni yapmış. Muhteşem bir biyografi.
Gerilim sahneleri muhteşem, aksiyon sahneleri ise adrenalin dolu. Sinemada izlemeliydim diye düşündüm. Abdullah Çatlı’nın hayatını bu kadar detaylı ve duygusal aktarmaları büyük iş. Atmosfer çok başarılı, 5 yıldız az kalır.
Türkiye’nin hafızasına dokunan çok önemli bir film. Her Türk gencinin izlemesi lazım, yakın tarihimizi bu kadar güzel anlatıyor. Oyunculuklar harika, senaryo sürükleyici. Vedat İnceefe rolüyle parlıyor, film bittiğinde etkisinden kurtulamadım.