Çatlı
4,1

Ömer Kurt
Ömer Kurt

5 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Diyaloglar çok güçlü ve akılda kalıcı. 5 yıldız yetmez, 10 verseydim. Harika bir yapım, Eren Vurdem ve diğer oyuncular da çok başarılı.
Volkan Kaplan
Volkan Kaplan

5 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Atmosfer o kadar karanlık ve gerçekçi ki tüylerim diken diken oldu. Türk tarihine saygı duruşu niteliğinde bir film. Tüm ekibi tebrik ediyorum.
Serkan Arslan
Serkan Arslan

5 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Vedat İnceefe’yi izlemek için bile değer bu film. Muhteşem bir performans sergilemiş. Filmi izledikten sonra Çatlı hakkında daha çok şey öğrenmek istedim.
Levent Demir
Levent Demir

5 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Oyunculuk, yönetmenlik ve müzik her detay düşünülmüş. Gerçek 5 yıldızlık bir iş çıkarmışlar. Film bittiğinde içimde hem hüzün hem gurur kaldı. Kesinlikle tekrar izleyeceğim.
Esra Aydın
Esra Aydın

5 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Senaryo sürükleyici, final ise çok etkileyici. Devam filmi için sabırsızlanıyorum! Her sahne anlamlı, her karakter derinlikli. Türk sinemasının en iyilerinden.
Hande Kurt
Hande Kurt

5 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Türk sinemasında uzun zamandır böyle kaliteli ve detaylı bir biyografik film görmemiştim. Vedat İnceefe harika, yönetmenlik ve kurgu akıcı. Hiç boşluk yok.
Fatih Güneş
Fatih Güneş

5 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Vedat İnceefe'nin Çatlı yürüyüşü bile ayrı bir karakter katıyor. Rolü yaşamış resmen, inanılmaz bir performans. 1980 sonrası Türkiye’sini bu kadar gerçekçi göstermeleri büyük başarı.
Murat Kaplan
Murat Kaplan

5 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Dram ve gerilim dengesi harika, gözlerimi ekrandan bir an bile ayıramadım. Vedat İnceefe’nin Çatlı’sı unutulmaz olacak. Film boyunca duygusal olarak çok etkilendim, Türk sineması için gurur verici.
Kemal Kaya
Kemal Kaya

5 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Hiçbir şey tesadüf değilmiş, film bunu çok güzel ve net bir şekilde gösterdi. Mutlaka izleyin derim, hem eğlenceli hem öğretici. Oyunculuklar ve senaryo mükemmel, atmosfer ise ayrı bir seviye.
Onur Öztürk
Onur Öztürk

5 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Vedat İnceefe bu filmle Türk sinemasının yeni yüzü oldu resmen. Tebrikler, rolü o kadar iyi taşıyor ki başka türlü düşünemiyorum. Hikaye akıcı, dram ve aksiyon dengesi harika. 5 yıldız ve devamı gelsin
Can Polat
Can Polat

5 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Çatlı’nın Avrupa yılları ve özel hayatı çok iyi işlenmiş. Hem duygusal hem de gerilim dolu bir yapım. Vedat İnceefe bu filmle Türk sinemasının yeni yüzü oldu. Her sahne anlamlı, kesinlikle tavsiye ediyorum.
Efe Tekin
Efe Tekin

5 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Tüm ekip elinden gelenin en iyisini yapmış. Özellikle kostümler, set tasarımı ve ışık kullanımı olağanüstü. Çatlı’nın Avrupa yılları çok iyi işlenmiş, hem duygusal hem düşündürücü. Film bittiğinde gurur duydum.
İsmail Yılmaz
İsmail Yılmaz

5 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Film boyunca “bu gerçekten olmuş mu?” diye düşündüm defalarca. Tarihi bu kadar iyi kurgulamak ve gerçekçi yansıtmak büyük marifet. Vedat İnceefe’nin performansı zirvede, tüm ekip elinden geleni yapmış. Muhteşem bir biyografi.
İrem Özkan
İrem Özkan

5 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Gerilim sahneleri muhteşem, aksiyon sahneleri ise adrenalin dolu. Sinemada izlemeliydim diye düşündüm. Abdullah Çatlı’nın hayatını bu kadar detaylı ve duygusal aktarmaları büyük iş. Atmosfer çok başarılı, 5 yıldız az kalır.
Burak Özkan
Burak Özkan

5 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Türkiye’nin hafızasına dokunan çok önemli bir film. Her Türk gencinin izlemesi lazım, yakın tarihimizi bu kadar güzel anlatıyor. Oyunculuklar harika, senaryo sürükleyici. Vedat İnceefe rolüyle parlıyor, film bittiğinde etkisinden kurtulamadım.