Çatlı
4,1

Çağrı Yıldırım
Çağrı Yıldırım

2 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Çok hızlı geçişler var konu bütünlüğü yok sürükleyicilik yok pat pat pat hızlı hızlı haber izler gibi izlersiniz düşük büçeyle yapılmış karakterler oturmamış bazı oyuncular amatörün amatörü düblaj kulanmışlar yine olmamış figüran olamayacak adamlar dizide MİT Başkanı falan dizi diyorum çünkü devamını çekmişler sonunda fragmanını izliyoruz çatlı 2 diye gidilirmi bilemedim
emektar
emektar

2 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Tam anlamıyla büyük bir hayal kırıklığıydı. Sanki 5 kişi bir araya gelip amatör bir çekim yapmış gibi hissettirdi. Senaryo baştan sona dağınık, mantık hatalarıyla dolu ve kesinlikle özenilmemiş. Yönetmenlik ise oldukça zayıf; sahneler kopuk, anlatım dili tutarsız ve ne yapılmak istendiği pek anlaşılmıyor. Oyunculuklar da bu zayıflığın altında ezilmiş.

Özellikle devam filmi için yapılan abartılı reklamlar beklentiyi gereksiz yere yükseltmiş ama ortaya çıkan iş bunu hiçbir şekilde karşılamıyor. Bu kadar tanıtıma rağmen ilk film bile zor katlanılırken, ikinci film için kesinlikle vakit harcamaya değmez.
Cem Karadas
Cem Karadas

2 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Film akıp gitti, baktım bitti. Aksiyon ve duygu sahneleri birbirini iyi tamamlıyor, kopukluk hissi yok.
Oğuzhan İshak Kuş
Oğuzhan İshak Kuş

2 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Biyografi filmi çekmek zor çünkü gerçek kişiyi hem doğru hem dramatik anlatman gerekiyor. Bu filmde o denge çok iyi tutturulmuş.
Başak Soycan
Başak Soycan

2 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Çatlı filmi beni şaşırttı, bu kadar iyi olacağını tahmin etmiyordum. Yapay hiçbir şey görmüyorsunuz, her şey oturmuş.
Emirhan Kayalar
Emirhan Kayalar

2 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Dün izledim, sabah kalktığımda aklımdaki ilk şeylerden biriydi. Hikaye süper kurgulanmış, hiçbir an boşa gitmiyor.
Kıvanç Ofluoğlu
Kıvanç Ofluoğlu

2 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Film güzel bir deneyim oldu, beklediğimden daha sürükleyiciydi. Her sahnede içten bir his var, yapay durmuyor.
Mehmet Kaçar
Mehmet Kaçar

2 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Arkadaşlarla gittik, film bitince kimse kalkmak istemedi bir süre. Dönem atmosferi mükemmel yakalanmış, her detay düşünülmüş.
Özcan Çakar
Özcan Çakar

2 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Soundtrack'i tek başına dinleyebilirsiniz, o kadar güçlü. Ama sahnelerle birlikte izleyince bambaşka bir his veriyor zaten.
Emir Ata
Emir Ata

2 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Çatlı filmiyle gerçekten gurur duydum, hem Türk yapımı olduğu için hem de kaliteli olduğu için. Aksiyon sahneleri nefes kesiyor, kurgu da hızlı ve etkili.
Mazlum Koçhan
Mazlum Koçhan

2 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Film baştan sona kaliteli bir işçilik sunuyor. Hikaye sarsıyor ama bunaltmıyor, denge çok iyi kurulmuş.
Ozan Keser
Ozan Keser

2 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Devlet, ülkücüler, karanlık ilişkiler... Susurluk'un o girift yapısını bu kadar anlaşılır anlatan bir şey daha izlemedim.
Serdar Akçabelen
Serdar Akçabelen

2 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Çatlı'yı sinemada izlemek bambaşka oluyor, büyük ekranda çok daha etkili. Hikaye anlamlı, sadece gösteri değil bir şeyler söylüyor.
Ubeydullah  Yeter
Ubeydullah Yeter

2 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Yakın siyasi tarihimizi bu kadar açık ve dürüst anlatan başka bir film aklıma gelmiyor. Önemli bir yapım bu gerçekten.
Metehan Yılmaz
Metehan Yılmaz

2 Nisan 2026 tarihinde eklendi
İzledikten sonra yanımdakilerle uzun uzun konuştuk, herkesin farklı bir yorumu vardı. Hikaye akıcı, sıkıştırılmış ya da uzatılmış bir his vermiyor.