Çok güzel filmdi. Özellikle Şirin Yıldırım gibi oyuncunun bu filmi başka yere taşıması beni çok etkiledi. Korku filmi zaten severim ve bu film kaliteliydi. Bol gişeler
Bugüne kadar izlediğim en iyi korku filmi.. Özeklikle Banu Bakikuşağı, oyunculukta gösterdiği performansla harikaydı. Yonetmen ve bütün ebin ellerine emeğine sağlık harika bir film olmuş. yakun zamanda geleceğine eminim..
Yerli korku filmi türünde son derece başarılı bir film, gerek yönetmeninin başarısı gerek oyuncuların şahane performansları açısından harika bir perspektif sunuyor, özellikle Banu Bakikuşağının şahane oyunculuğuda filme harika bir renk katmış,Mazlum Yiğitin yönettiği ve başrolünde Banu Bakikuşağının oynadığı nefis bir korku filmi kesinlikle tavsiye edilir,Mezapotamyanın büyülü atmosferinde koltuklarınızdan fırlamaya hazır olun
Film nispeten iyiydi ( genelde türk korku filmleri kötü oluyor) ama diğerlerinde olduğu gibi müzik ve ses efektleri abartılmış nerdeyse filmin başından sonuna susmayan bir müzik ve efekler yer alıyor müzikal değil korku filmi çekiyorsunuz arkadaş müzikalde bile bu kadar müzik yok
Harika ötesi bir film, mutlaka ama mutlaka herkesin izlemesi gerekli. Dünya çapında bir yapım olmuş. Turkiyede bu çapta çekilen bu tarz film görmedim henüz. Diğer korku gerilim filmleri bunun yanında sokak yapımı kalır. Hadi herkes tüm sinemalarda bu filmi izlemeye.
Markantalyada izledim film başlangıcından sonuna kadar gerçekten soluksuz izledim çok faklı ve inanılmaz farklı hissiyat oluşturuyoruz normalde bildiğimiz korku filmleri gibi o çok büyük korku sahnesi müzik öyle zorunluluk değil cidden hissedilen güzel
Koürku filmleri arasında izlediğim en iyi filmlerden bir tanesi diyebilirim başrol oyuncusu Banu Bakikuşağı rolüne ve oyunculuguna ayrıca bayıldım oyunculuğu harikaydı bana öyle geliyor ki filmin yakın zamanda çekilir Dört gözle bekliyoruz oyuncularla yönetmeni ayrıca kutluyorum