Babil'in Laneti
3,6

Ирада Бадалова
Ирада Бадалова

8 Mayıs 2026 tarihinde eklendi
Bugün ilk seansa gittim, çok beğendim. İlk dakikadan hemen sardı. Zamanın nasıl geçtiğini anlamadım. Çok güzeldi. Emeğinize sağlık))
Zeynep 351994
Zeynep 351994

8 Mayıs 2026 tarihinde eklendi
Çok güzel filmdi. Özellikle Şirin Yıldırım gibi oyuncunun bu filmi başka yere taşıması beni çok etkiledi. Korku filmi zaten severim ve bu film kaliteliydi. Bol gişeler 
gazanfer eryüksel
gazanfer eryüksel

8 Mayıs 2026 tarihinde eklendi
Bugüne kadar izlediğim en iyi korku filmi.. Özeklikle Banu Bakikuşağı, oyunculukta gösterdiği performansla harikaydı. Yonetmen ve bütün ebin ellerine emeğine sağlık harika bir film olmuş. yakun zamanda geleceğine eminim..
Gulben Ozyoldas
Gulben Ozyoldas

9 Mayıs 2026 tarihinde eklendi
Yerli korku filmi türünde son derece başarılı bir film, gerek yönetmeninin başarısı gerek oyuncuların şahane performansları açısından harika bir perspektif sunuyor, özellikle Banu Bakikuşağının şahane oyunculuğuda filme harika bir renk katmış,Mazlum Yiğitin yönettiği ve başrolünde Banu Bakikuşağının oynadığı nefis bir korku filmi kesinlikle tavsiye edilir,Mezapotamyanın büyülü atmosferinde koltuklarınızdan fırlamaya hazır olun
Kadiruysal34
Kadiruysal34

9 Mayıs 2026 tarihinde eklendi
İzlerken Nefes almayı unutmayın emeği geçen herkesin yüreğine sağlık..Ödül hakeden bir proje olmuş..⭐⭐⭐⭐⭐
süeda
süeda

9 Mayıs 2026 tarihinde eklendi
Çok güzel bir filmdi devam projelerini sabırsızlıkla bekliyoruz.
Burak Tektaş
Burak Tektaş

11 Mayıs 2026 tarihinde eklendi
Şehsen kırgu görsel ve müzikleri açısından beğendim. Belli ki devamı karakterini çok başarılı ederim.
Hüseyin EROL
Hüseyin EROL

14 Mayıs 2026 tarihinde eklendi
Film nispeten iyiydi ( genelde türk korku filmleri kötü oluyor) ama diğerlerinde olduğu gibi müzik ve ses efektleri abartılmış nerdeyse filmin başından sonuna susmayan bir müzik ve efekler yer alıyor müzikal değil korku filmi çekiyorsunuz arkadaş müzikalde bile bu kadar müzik yok
Smakara
Smakara

8 Mayıs 2026 tarihinde eklendi
Harika ötesi bir film, mutlaka ama mutlaka herkesin izlemesi gerekli. Dünya çapında bir yapım olmuş. Turkiyede bu çapta çekilen bu tarz film görmedim henüz. Diğer korku gerilim filmleri bunun yanında sokak yapımı kalır. Hadi herkes tüm sinemalarda bu filmi izlemeye.
Merve Arslan
Merve Arslan

8 Mayıs 2026 tarihinde eklendi
Markantalyada izledim film başlangıcından sonuna kadar gerçekten soluksuz izledim çok faklı ve inanılmaz farklı hissiyat oluşturuyoruz normalde bildiğimiz korku filmleri gibi o çok büyük korku sahnesi müzik öyle zorunluluk değil cidden hissedilen güzel
Tuncay YENER
Tuncay YENER

8 Mayıs 2026 tarihinde eklendi
Çok iyiydi mekanlar oyunculuk efektler süperdi spoiler:
türkiyede ilk defa arkeolojik alan çekilmiş bir film izledim
Ulviye Küccük
Ulviye Küccük

8 Mayıs 2026 tarihinde eklendi
Koürku filmleri arasında izlediğim en iyi filmlerden bir tanesi diyebilirim başrol oyuncusu Banu Bakikuşağı rolüne ve oyunculuguna ayrıca bayıldım oyunculuğu harikaydı bana öyle geliyor ki filmin yakın zamanda çekilir Dört gözle bekliyoruz oyuncularla yönetmeni ayrıca kutluyorum
Tuğçe ÜNAL
Tuğçe ÜNAL

8 Mayıs 2026 tarihinde eklendi
Senaryo, oyunculuklar, mekanlara bayıldım .. Banu Bakikuşağının oyunculuğuna hayran kaldim. Baştan sona gözümü kırpmadan izledim. Yonetmen ve bütün ekip harika iş cikartmış. Herkesin emeğine ellerine sağlık. İkincisini bekliyoruz.. Çok merak ediyorumm.. Heyecanla bekliyorum.
Gunayeris
Gunayeris

8 Mayıs 2026 tarihinde eklendi
Korku filmlerini seven herkesin izlemesi gereken bir yapım. İkincisini merakla bekliyorum. Emeği geçen herkesin yüreğine sağlık.
Efe Yavuz
Efe Yavuz

8 Mayıs 2026 tarihinde eklendi
Yeni nesil korku filmleri arasında en iyilerden birisi. İzlemeye değer… Yapay zeka senaryo ve çekimler açısından çok kaliteli olduğu aşikâr.