Paris’te bir köprü ve gece… Seine nehrinden sarkmakta olan bir kızın gözlerinden yılların acısı akmaktadır. Hiçbir yerden gelen bir adamın uzaktan gördüğü bu kıza karşı bir ilgisi oluşmuştur. Adam ‘bıçak atıcı’ olan Gabor’dur ve şovu için canlı bir hedef arıyordur. Hayata dair hiçbir umudu kalmamış olan kız adamın teklifini kabul edecektir. Birlikte ölüm ve yaşamı birlikte tanımlayacakları bir turneye çıkacaklardır. Vanessa Paradis ve Daniel Auteuil’in başrollerini paylaştıkları çok sevilen Fransız filmi Fille sur le pont’un yönetmen koltuğunda Patrice Leconte oturuyor.
ilişkiler üzerine söyleyecek sözü olan enteresan bir film. benim beklentilerimi tam karşılamadı ama bir Fransız sinemacısından İstanbul'u da izlemek gerek.
filmi izletmek için zorla üyelik oluşturması ve sonra filmin açılmaması ? crfgtrg512rtf521562562562315623
Ülke
Fransa
Dağıtımcı
-
Yapım yılı
1999
Metraj
uzun metrajlı film
İlginç Detaylar
-
Bütçe
90 000 000 EUR
Dil
Fransızca
Görüntü formatı
-
Renk
Siyah beyaz
Ses formatı
-
Yapım formatı
-
Viza numarası
-
Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 1999, En iyi film: Dram, {Genre} türündeki en iyi filmler : 1999.