Amir Han
10 Haziran 2017 tarihinde eklendi
Böylesine şaaşalı bir kadrodan daha iyisini beklerdim. Bir film içinde 3 ayrı hikaye ve kahramanları bir nokta da buluşturma kurgusu ilginçti. Samuel Jakcson oyunculuğu harikaydı. Uma Thurman'ı Kill Bill'den sonra bu film de sönük buldum. Kanımca en iyi ilk 10 filme girmez. Ama izlenir.
Size önce şunu belirtmekte fayda duyuyorum eğer Quentin Tarantino filmlerinden hoşlanıyorsanız ki ben Quentin Tarantino filmlerini olabildiğince takip etmeye çalışırım sizinde bu filmi beğeneceğinizi tahmin etmekteyim.Özeliikle sağlam oyuncu kadrosu (Bruce Willis-John Travolta-Uma Thurman-Samuel L. Jackson-Ving Rhames) filmi daha bir izlenilir kılmakta.Sonuç olarak sağlam oyuncu kadrosu ve hikayenin oldukça sakin akışını dikkate alarak ben bu yapıma 10 puan üzerinden 8.5 puan veriyorum.İzlemeyenler için filmi şiddetle tavsiye etmekteyim.
Zaten film hakkında internette birçok sitede sayfalarca açıklama, övgü ve hayranlık yazıları mevcut. Filmin aldığı puanlarda filmin sinemaseverler tarafından ne kadar çok önemsendiğini ve beğenildiğini gösteriyor. Ben bu filmin kendim için özel olan yanını paylaşayım madem yeni birşey söylemek çok mümkün değil film hakkında. Ucuz Roman benim popüler Hollywood sinemasından çıkıp önce -zamanla tabi- bağımsız Amerikan sinemasına, sonra da Avrupa ve post-modern sinemaya geçişimi sağlayan büyülü bir filmdir. Kısacası bu film beni elimden tutup büyütmüştür adeta. Sinemayla artık flörtleşmek değil de aşk yaşamaya başlamak isteyen herkes bu filmi izlemeli (beni, sizi yeni birisiyle tanıştıran arkadaşınız olarak görün :D ) İyi seyirler herkese.
İki buçuk saatlik süresine rağmen gayet akıcı ve güzel bir film.. komedi ağırlıklı ve aksiyon-romantik gibi farklı 2-3 tür harmanlanmış diyebilirim.. oyuncuların hepsi çok sempatik ve başarılıydı.. film müzikleri de çok hoş.. ama tek eksik "etki".. etkilenebileceğim bir film değil zaten tür olarak ama ciddi anlamda eğlenceli ve akıcı bir film.. 8/10
harika bu film bi harika gerçekten harika kahkaha attığım kısımlar, son final sahnesinde düşündüğüm kısımlarıyla kesinlikle kusursuz denecek bir film özellikle havlu sahnesiyle araba temizleme sahnesinde kahkahalarla güldüm kesinlikle ama kesinlikle izleyin...
Tarantino isminin bu kadar ünlü olmasının bir nedeni de bu film. Yönetmen tam anlamıyla ustalığını konuşturmuş. Üstüne bir de usta oyuncular ve süper senaryo eklenince hakikaten tadından yenmez oluyor. Quentin ustanın mutlaka seyredilmesi gereken, süper bir filmi...
bi Tarantino fanı olarak bu filmin benim için ayrı bi yeri vardır.defalarca izlesem de sıkılmayacağım her seferinde daha da zevkle izleyeceğim bi film.hiç düşünmeden 10 puanı vermiştim.ama böyle bi filmin de 8.8 alması normal.çünkü anlamayanlar direk 1 puanı verdiği için düşmüş baya notu.9.1 olduğu zamanı falan hatırlıyorum.o zamanlar bile düşük gelmişti bana.şu filmi beğenmemek büyük başarı gerçekten.bu kadar muhteşem bi oyuncu kadrosu,muhteşem senaryo,muhteşem diyaloglar,muhteşem yönetmenlik olan bi film bi kere daha çekilmeyecek.