Ucuz Roman

st-sue
st-sue

9 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Gerçekten de tekrar tekrar izlemem gerektiğine inandığım bir film...Eleştirilecek yanları da yok değil;bazı kopukluklar var;ama iyi kurgulanmış...Tarantino işte:)
aeata
aeata

28 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
herşey mükemmel :)müzikler,karakterler,oyuncuların performansları,çekim açıları(özellikle dikkat),diyaloglar(bu da ayrı bir dikkat istiyor),konu apayrı zaten,kadro olağanüstü,bana eksiği olmayan bir film söyle derseniz bu filmi öneririm inanılmaz keyifli her saniyesinden keyif alıyorsunuz sürekli bir merak,uma thurman ve john travolta insanı kendinden geçiriyor :)
eco f.
eco f.

5 Aralık 2011 tarihinde eklendi
Hayatimin çok kötü geçen 2 saat 25 dakikasi. Konusu olmayan. Amaci olmayan mesaj vermeyen, hadi mesaji geçtim hiç bisey vermeyen bir film. Danslari pek sevmedgim için midir nedir filmdeki dansin da bi olayi yok bence. Çok daha güzel danslari gördüm. Filmin sonundaki müzik biraz güzeldi, o kadar. Hayatimin iki buçuk saatini ziyan etmek ve biseyi yaparken çok sikilmak istiyorum derseniz tam size göre.
Abdurrahman T.
Abdurrahman T.

5 Nisan 2015 tarihinde eklendi
Izledigim en iyi film.Oyunculuk olay akişi muthis.Efsanelerin efsanesi.Efsane adam tarantino'nun en iyi filmi.10/10
Mr.pink
Mr.pink

19 Kasım 2015 tarihinde eklendi
Gerçekten herkesin izlemesi gereken bir film ancak birçok kişi bu filmi çok duyduğundan fazla şey bekliyor ve bu filmi aksiyon filmi sanıp sıkıcı bulanlar oluyor. Ama asıl mesaj zaten filmin ismiyle çok açık bir şekilde belirtilmiş, Ucuz Roman. Yani bu basit bir mafya ve birkaç adamının basit bir hikayesi, hayatlarından bir parça bu filmi "sonunda ne olacak acaba" diye izleyemezsiniz bu filmin sonu değil insana keyif veren. Asıl zevk veren; oynayan oyuncuların sergiledikleri müthiş oyunculuklar, geçen diyalogların o doğal ve komikliği insanı tebessüm ettiriyor. Yani bu filmi izleyip ee sonunda ne oldu şimdi diyerek ziyan etmeyin filmi ve kesinlikle vaktiniz varken kafanız boşken izleyin "şu film de ünlüymüş izleyim de aradan çıksın" düşüncesiyle izleyecekseniz boşverin sevmeyeceksiniz :D rahat rahat izleyip her sahnesinden keyif almaya çalışın. Filmin kurgusunun da karışık olduğu söylenir ki biraz doğruluk payı vardır ama dikkatli izlenirse o garip kurgu insana çok daha keyif verebilir adı üstünden Ucuz Roman düzenli ve sıradan olmasını bekleyemezsiniz :D izlemeyi düşünen herkese şimdiden iyi seyirler dilerim.
Mitra F.
Mitra F.

8 Aralık 2015 tarihinde eklendi
not; bu bir eleştiri değil,yorumdur.
bende filmi sonuna kadar izleyemeyenlerdenim. ne kadar zorladıysam kendimi seyredemedim. aklımda kalan tek bir sahne vardır. spolier vercem.
spoiler: samuel jackson ve trovalta odaya girdiklerinde 3 tane genç vardır gençlerden 2'si beyaz biri zencidir. samuel jackson zenci gence kenarda kalmasını ister. sebebide ırkdaşını korumak isteyişi. tarantino tüm zencileri korur :) ama ne var ki, o iki beyaz genci samuel jackson öldürdükten sonra. o zenci gence trovalta ateş açar. bir nevi beyaz siyah hesaplaşması da yaşanır. spolier sona erdi :)

toplam 4 kere izlemeye ve bitirmeye çalıştım. olmadı malesef bitiremediğim filmlerdendir. filmin atmosferi trovaltanın iticiliğindenmidir bilemedim. aslında dikkatli izleyiciyimdir. ama berbat bir film saygılar.
Fatih A.
Fatih A.

5 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Pulp Fiction adı üstünde basit ve değersiz anlamı taşıyan birkaç basit insanin basit kesiti. Replikler bence mükemmel kolay kolay hiçbir filmi izlemem sonuna gelmeden sıkılıp kapatırım ama bir filmi bir haftada 5 defa izliyorsam. Bu Tarantino ustanın maharetidir.
şerif g.
şerif g.

28 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Kusuruma bakmayın ama kötü yorum yapanları anlayamıyorum. Kanaatimce IQ seviyelerinin düşük olduğundan olumsuz eleştiri yapıyorlar. Veyahut beyinleri sadece vurmalı kırmalı filmleri algılayabiliyor. Pulp fiction filmini anlayan birisi Tarantino'nun da bir dahi olduğunu anlayacaktır.
droz
droz

25 Nisan 2022 tarihinde eklendi
2 buçuk saatimi geri verin!!!
Filmde hiçbirşey yok hiç hiç.1994 yılında yokluktan bunu izliyordu gariplerim.kesinlikle ve şiddetle izlemenizi tavsiye etmiyorum.Flash tv kısa filmleri bile daha güzel.
filmguru_
filmguru_

22 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Postmodernizmin ilk örneklerinden.
Normalde tek bir olay örgüsü takip eden klasikleşmiş tarzın yerine,birçok ayrı olayın iç içe geçtiği yeni bir tarz.
Genel olarak beğendim.Ama alışkanlıktan ötürü olsa gerek film bitince net bir mesaj almak isterdim.Ama bu da zaten dediğim gibi postmodernizm doğasına aykırı
Filmdeki küçük abes diyologları çok sevdim:foot massage,royal with cheese vs.
Oyunuculukları beğendim.
Uma Thurmanın,Girl Youll be a Woman Soondaki dans sahnesi,John Travolta ile olan dans sahnesi ikonik sahnelerden.
Filmin en başında Honey Bunny ile Pumpkin restoranı soymaya karar verdiklerinde,arkadan Vincentın tuvalete gittiği gözüküyor.Muhteşem bir detay.
İzlemesi keyifli bir film diyebilirim.İzlerken düşündürtüyor,ne izledim ben,o niye öyle yaptı vs.İzlemediyseniz mutlaka tavsiye ederim.
ibrahim alper şahbaz
ibrahim alper şahbaz

25 Ocak 2022 tarihinde eklendi
Kısacası bok gibi bir filmdi. E n çok kullanılan kelimede oydu. Hiç abartıldığı gibi bir film değil tam bir hayal kırıklığıydı. Bu kadar uzun diyaloğa ve ve bir çok sahne gerek yok.