bir quentin tarantino hayranı olarak filmi öncellikle iyi olacağı yaklaşımıyla izledim.çok beğendim ama bu içi boş uzun diyaloglar da sıkmıyor değildi.olayların zaten birbiriyle olan bağlantısı zaten filme hayran bırakıyor insanı.tarantino hayranlarının kaçırmaması gereken bir film...
filmde baştan sona doğru değil sondan başa doğru oynuyordu..bı yüzden bir defada izlenip anlaşılması çok güç durum..bende ilk izlediğimde bişey anlamamıştım
bence quentin tarantinonun en iyilerinin arasında yer alıyor Pulp Fiction ve yaklaşık 2.5 saat sürmesine karşın, sıkılmadan izleyebiliyorsunuz. mutlaka izleyin derim ben.
Amiyane tabirle her şeyin bol bol bulunduğu bir film Ucuz Roman. Aksiyon, komedi, dram vs... Usta aktörlerin, Quentin Tarantino gibi dahi ve çılgın bir yönetmenle buluşması sonucu meydana gelmiş tas tamam bir film.. Her sahnesi, müzikleri ayrıntılı bir şekilde düşünülüp kurgulanmış olan film, en ufak bir kusur barındırmıyor denebilir..
Açıkçası Tarntino’yu ve filmlerini sevmem.ncak bu filmin yeri ayrı.Bir kere konu çok güzel.Film oldukç keyifli gidiyor.Oyuncu kadrosu mükemmel.Asıl harika olan filmin diyalogları.Baştan sona komplike bire film..Tarantino sevmeyenlere şiddetle önerilir :)
azınlığın tarafında olmak beni rahatsız etse de gerçekten beğenmedim filmi.hiçbir şey yok filmde.çok uzun sürüyor ama sıkıldım da diyemem.müzikler harika.ama abartılacak bir film değil gerçekten.
başrollerde uma thurman,bruce wills,john tavolta,samuel.l.jackson ve de yönetmenlik koltuğunda quentin tarrantino.İşte bayanlar baylar huzurlarınızda UCUZ ROMANismini çok duyduğum bir filmdi ucuz roman.ama bir türlü izleme fırsatı bulamamıştım.geçenlerde izledim.gerçekten çok hoş bir filmdi.zaten oyuncu kadrosu mükemmel.bir de quentin tarrantino var ki.gerçekten iyi bir yönetmen.sizi bilmem ama filmdeki espriler müthişti.özellikle samule jackson ile john travolta arasındaki diyaloglar çok güzeldi.hele bir de uma thurman ile john travolta nın beraber dans ettikleri sahne uzun süre hafızalarda silinmeyecek güzellikteydi.son bir şey söylemek istiyorum.titanik filmini sinemanı zirvesinde görenler bu film hakkında ne düşünüyorlar acaba
Tekdüze ve tümevarımla ilerleyen filmlerden sıkıldıysanız sığınacağınız liman Pulp Fiction olmalı. 3 durumun birbirine geçmiş olay akışıyla sunulması merakı daha da artırıyor. Oyuncuların doğaçlamaları ve basit durumlar üzerine muhabbetleri de ayrı keyif.
bir başyapıt bir şölen.. filmin sonu çok saçma bitiyor birşey anlamadım diyenler filmi nasıl izlediniz yaratılan kurguyu nasıl farketmediniz pes diyorum! filmin son bölümüm aslında hikayenin giriş kısmındaki bölüm. filim nerde bitiryor hala anlamayanlar bunch sevgilisiyle motorsiklete atlayıp gittiğinde.. tarantino tarzına yatkın olaymanlar lütfen yorum yapmasın!
Sinema tarihinin gelmiş geçmiş en iyi birkaç filminden biri olan bir dolu klasikleşmiş sahneden kusursuz repliklerden ve inanılmaz oyuncu performanslarından oluşan çok büyük bir Başyapıttır.
Hani bir lokantaya gidersiniz ve şef garson masanıza yaklaşarak bir şarap şişesi sunar ve der ki: 1994 Pulp Fuctıon işte o tarz bir film. Harika bir film. En iyi 20 film arasında gösteriyorum. tabi renk-zevk-kek meselesi. 10/10