Ucuz Roman

drhanniballecter
drhanniballecter

13 Eylül 2006 tarihinde eklendi
tek kelimeyle baş yapıt,tarantino o bir dahi.işte tütk sineması bölgesel yada yerel dramalardan,melodramlardan kurtulup,birazcık tarantino kurgusunu ve espiri anlayışını kavramalı.
odinhan
odinhan

12 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Boş ama hoş bir film,hoş ve kendini özgün diyologları var.Oyuncular tabii ki süper yetenekli kişiler.Senaryo mu? senaryosu yok bu filmin,daha doğrusu gece yatmadan önce 15 dk verin hemen bir benzerini bende yazayı bunun ama olsun,eğlenceli bir 2 saat geçirdim.10/7.
yat-yat-yat-ahlak-polisi
yat-yat-yat-ahlak-polisi

15 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Filmi izlerken pek çoğumuzun (dublaj nedeniyle veyahut buna sinemada altyazı yazılmadığı için) farkedemediği bir gelişmede (sıkı durun): aslında Vincent ve Mia'nın Jack Rabbit Slim’s deki dans yarışması ödülünü kazanmamış olmaları. Zira Butch filmde kendi apartına yavaş ve dikkatlice yaklaşırken bir radyo yayınının kısık sesi duyulur. Ve duyulan yayında bir haber geçilir: ’Jack Rabbit Slim’s de kavga çıktı ve bir adamla bir kadın dans yarışması ödülünü çaldı.’ Gördüğünüz gibi sen filmi defalarca izle ve her seferinde Tarantino seni kandırmayı başarsın
figen-pak
figen-pak

3 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
öncelikle filmin müzikleri harika diyebilirim, cok begendim. izlediğiniz kareler, acılar, cekim teknikleri farklı ve cok hoş, tarantinoyu seviyorum. darren aronofsky'i de aynı sebepten seviyorum, fark yaratmayı biliorlar ikiside... işin içine birazda sanatsal düşünceler katarak olusturulmus bu filmi izlemenizi tawsiye ederim, eger benim gibi düşünüosanız tabi.
Aware
Aware

12 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Rezervuar Köpeklerinden sonra Pulp Fiction u da izledim.İkisinde de ortak olan uzun ve belki de boş diyaloglar.Ama asla sıkıcı değil bu sefer.Aksine karakterlere çok oturan diyaloglar.Gangasterler dünyasına çok farklı bir pencereden bakmış Tarantino.Ortada neredeyse konu dahi yokken 140 dakikalık bir film çıkmış ortaya.Hiç mi hiç kolay bir iş değil seyirciyi hiç sıkmadan bunu yapabilmek.Özellikle film içersinde S.L.Jackson ın açtığı mucize mevsuzu film içinde çok değişik bir yere oturtulmuş.Anlayamadığım yer neden Bruce Willis oyuncu kadrosunda 'And Bruce Willis' diye en sonda geçmiş.Hiç de öyle bir durum yok ortada.Bruce bayağı bayağı başrol oyuncularından bir tanesi Travolta ve S.L.Jackson ile.Sıradan bir gangester pek tabi felsefe yapabilirBir mafya babası elinde paketlerle sokakta yürüyebilir.Hatta o mafya babasına sıradan iki serseri akla hayala gelmeyecek şeyler yapabilir.Kockoca mafya bir ev kadınından çekinebilir ve bunun için kepazeleri oynayabilir.Kısacası ezberi bozan bir kurgusu ve senaryosu var Ucuz Roman ın.9/10
oscar
oscar

22 Kasım 2021 tarihinde eklendi
Geçekten çok iyi bir film. Taratino bir şaheser çıkarmış. Filmin ilk sahnesinde bir çift soygun yapıyorlardır. O sene soygunlar yüzde elli arttı. Film gerçekten güzel bir polisiye. Tarantinp'nun en iyi filmi diyebiliriz. Pulp Fiction sayesinde yükselişe geçti zaten. Müziği ise gerçekten mükemmel. Filmi izlemeyenlerin bile bildiği bir şarkı. Filmin sonu gerçekten güzel bitti bence. Unutulmaz bir başyapıt. Hala ilk günkü tazeliğini koruyor ve bende önemli bir yeri var. 18 yaş üstü izlemediyse hemen açıp izlesin.
sinema
1 ziyaretçi
14 Aralık 2017 tarihinde eklendi
ilk başta çok eski olduğu için izlemek istememiştim epey sonra merak edip izlediğimde ise çok beğendim başlarda kopuk gelen hikayeler ve karakterlerin yaptıklarının yarım kaldığını düşünmüştüm ama film ilerledikçe kopukluğun giderildiği belli oluyor filmin süresi uzun olsa da zamanın nasıl geçtiğini anlamadım sebep sonuç var ilk baştaki evli çiftinde sonradan dahil olduğunu görünce açtığı hikayelerin tek tek sonuca vardığını gördüm her şey iyi giderken sadis adamların sahnesi dışında bir kusur yoktu filmin tek kötü olan kısmı orasıydı onun dışında her şey filmde iyi gidiyor
Doğukan B.
Doğukan B.

30 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Bu filmde, Tarantino abimizin ne kadar fazla ayak düşkünü olduğunu bir kez daha görüyoruz.. Pulp Fiction, her ne kadar tarzıma uygun bir film olmasa da, Kendine özgü komik diyaloglarıyla ve başarılı oyunculuklarla kendini sonuna kadar sıkmadan izletti. Değişik bir konuya sahip. Başta belirtmeliyim ki; film fazlasıyla uzun diyaloglara sahip. Bazı izleyiciler diyaloglu bölümlerde sıkılabilir. Niye bilmiyorum ama ben diyaloglu yerleri de hiç sıkılmadan izledim.. Herkes anlamayabilir ama dikkatlice izleyince ne kadar iyi bir film olduğunu göreceksiniz. İlk 20 dakikada filmin atmosferine ve filmdeki karakterlere alışmak bir hayli zor oldu benim için. Hatta ilk 45 baya bir durağan geçiyordu. 50 dakikadan sonra filme fazlasıyla hareket gelmeye başladı ve Pulp Fiction, ilk 50 dakikadan itibaren başladı benim için. Bana film boyunca Harika bir vakit geçirttiği için Tarantino'ya Ayrıca teşekkür ediyorum. Film, bir çok kişiye göre ilk 10'a girmeyi hak edebilir ama ben bundan daha iyi filmlerin de olduğunu düşünüyorum. İlk 10 a girmesinin başlıca nedenlerinden biri de konunun kendine özgü bir tarza sahip olmasıdır. Onun dışında argo sözlerin bolca kullanıldığı, tipik bir Tarantino filmi. Son olarak; Filmde kullanılan müzikleri çok beğendim ve John Travolta'nın oyunculuğunu komik buldum. İzlenmesi gereken başyapıtlar arasında olduğunu düşünüyorum. 4.5/5
ABRK97
ABRK97

12 Eylül 2015 tarihinde eklendi
Daha fazla düşünmeyin.Aradığınız herşey mevcut.İyi seyirler.10/8
ilkerhaskan
ilkerhaskan

6 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Tarantino'nun en iyi filmi.Hayatınız boyunca sadece tek bir film seyredecekseniz o film bu film olsun.Pişman olmanız imkansız...
miroozkan87
miroozkan87

10 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Baştan sona sondan başa harika orta yol bile yok çizgiler dalgalı değil ışıklar renksiz veya çok renkli değil!!!zaman hızlı değil...silahlarda sessiz değil film harika...!!!
gordeslideniro
gordeslideniro

9 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Bu filmi ilk izlediğimde pek birşey anlamamıştım. Sonra Tarantino için tekrar seyrettim. Sonuç olarak benim en favori filmlerimden biri haline geldi. En az 20 kez seyrettim ve hala seyrederim. Mükemmel kelimesinin ifadesini bulduğu filmlerden bir tanesi.
ahmet-ertan
ahmet-ertan

10 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Evet filmin diyalogları gerçekten harikaydı.Şimdiden bile klasik sayılıcak bir film.Tarantino gerçekten bu işi biliyor.Filmde Uma Thurman’ın oyunculuğuda çok iyiydi.10/8.5
selçuk kara
selçuk kara

20 Mart 2007 tarihinde eklendi
bruce baba bu filmde süper ve filmin mesajları çok güzel özellikle en sonundaki
bergmanfun
bergmanfun

28 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
bağımsız sinema ve sinemada kurgu kralı..ayrıca ne kadar geniş bir müzik kültürü olduğunu her defasında seyirciye gösteriyor..müziği en iyilerinden..